Bu ne kasiniyomu kabariyormu?? Beresi burasi bacagin mi
Onu duymadim. Ben normalde yesil zeytin hastasiyim bilerek eve almiyorum. Eşimde sagolsun 2 kg siyah zeytin alinca yenmez kalir diye yesil alamadim. Tesekkur ederim bilgi icin :)Yesilin icinde bi enzim mi asit mi ne olmami o yukselmesine daha cok etki ediyor canim tuzlu olmasi tabi daha fazla etkiler ,yoksa bn tum hamileligim boyunca her sabah yedim simdide yiyorum oyle bi ikide degil salamura yaglilardan cok sukuretkilemedi
Aynen ya. Bu ara anlat anlat bitiremiyoruz. Birde şöyle bir sey var. Cevrende anlatamiyosun dost var duşman var. Durduk yere araya nifak sokanda cok olur. Boyle icinide dökmüş oluyosun :/Kizlar en guzel kv gorusmedigin yada olmayandir
Bebeğimi çok merak ediyorum 20 gun olacak goreli. Birde sali devlette randevum var ama gorebilecek miyim, sanmiyorumsonra da ay sonuna anca giderim kendi doktoruma. Yeni yil zamlari yansimadan gitmeli
Obur gittiğim ozeldeki de 3 hafta diyordu.Benim dr son kontrolumde 3 haftaya dusurdu oyle olunca ayda 2 defaya denk geldi yakti beni
Aynen ya. Bu ara anlat anlat bitiremiyoruz. Birde şöyle bir sey var. Cevrende anlatamiyosun dost var duşman var. Durduk yere araya nifak sokanda cok olur. Boyle icinide dökmüş oluyosun :/
Obur gittiğim ozeldeki de 3 hafta diyordu.
Ama bu son gittigim doktorum tahlilleri girdi birsey demedi. Orda yaptirip gostercem sandi bende diyemedim orda yaptirmayacagimi. Simdide ayda 1 gideyimde artik ocaktan sonra duruma bakacagiz
Pazartesi saglik ocaklari bakiyorsa baktiricam cnmCanim bir degerlerine baktirsan iyi olur. Karacigere birsey fazla mi geliyor acaba
Ne kadar iri ciksada o kadar iri degil bacagim sunu acikliga kavusturayim :) kasiniyor daha sonra kabariyor kasirsam da kizariyor.Bu ne kasiniyomu kabariyormu?? Beresi burasi bacagin mi
preeklamsi o kadar kolay olmaz canim bir tane belirtiyle olmaz... endiselenicek bisey yok tatlim rahat ol, odem olur, tansiyon olur ki senin tansiyonun guzel... idrara cikamama, kusma bulanti, gormende sikinti yasaman gibi bircok belirti... kalp carpintisinib alasi bendeydi cok sukur troidim tavandi simdi biseyim yok bakalim neler bizi bekliyor.. sen canini sikma.. endiselenme yaniKızlar merhaba. 111/75 tansiyon yüksek değil demi. Bende preeklemsi korkusu oluştu sürekli tansiyon ölçer oldum
ayyy masallah tosbik kocaman olmus yaaKizlar iyi aksamlar ben bugun hastaneye gittim nst çekildim. Cok sukur hersey yolundaymis. Karnimin asada olmasi agrilarim normalmis. Rahim boyu da iyimis. Poposu asada oldugu icin beni zorluyomus.artik donmesi gerekiyo dedi. Evde emekle deditospam 1500 olmus
ne bicim insan tukureyim biyle zihniyetlere... yazik kör cahil insanlar yaaCanim benim kv eltimin bebegini haberi olmadan emzirmeye kalkmis yakalamis tam emzircekken kizmis kiz neolcak falan diye kizmislar birde.Her firsaatta altini acip seviyorlarmis cocugu . Vee ilk banyosunu yaptircaklari sirada eltim esyalari hazirliyim diyene kadar icerde yikamislar bile bebegi kendi bebeginin ilk banyosunu gorememis. He birde anneyi istemesn diye bakkaldan kutu süt iciriyolarms 2-3 aylk bebege Tam cinayet sebebi tovbe estagfrllah. Duyduklarima inanamiyorum daha neler varda bunlar yeterli olur diye dusundum . Allah beni ve bebegimi korusun
copsuzz uzumlerden yana olmadi sansimiz deseneKizlar en guzel kv gorusmedigin yada olmayandir
Canim oyle cekmissinki bi degisik duruyor..Ne kadar iri ciksada o kadar iri degil bacagim sunu acikliga kavusturayim :) kasiniyor daha sonra kabariyor kasirsam da kizariyor.
Aman uzun is :) sen anlatirken yoruldum cnm :)Canim oyle cekmissinki bi degisik duruyor..
Popo degil sirt degil gobek degil geriye bacak kaliyor zaten☺☺ Pazartesini ne beklion git yarin saglik ocaginda kan ver anca sonucu cumaya cikar... onuda gidip dermatologa gosterirsin en kotu... kadin dogumcular sonuclar normal olsada anarmoal olsada ilac yazacaksada yazmiyorlar yazamuyorlar... yada git gorun diyecek sana ... dermatologa gorun durumum bu dersin kendi hocana bana bu ilaci verdi kulkanayim mi diye en fazla fikrini sorarsin.. buda bi fikir
Akillica dusunuyorsun bence de. Anlatmamak ona buna, en guzeli. Insanlarin niyeti niyet olmuyo bazen, sirf uzul die degisik yorumlar yapiyorlar.Aynen ya. Bu ara anlat anlat bitiremiyoruz. Birde şöyle bir sey var. Cevrende anlatamiyosun dost var duşman var. Durduk yere araya nifak sokanda cok olur. Boyle icinide dökmüş oluyosun :/
Bunu defalarca yazmis olabilirim kuzum bi kez de senin icin yazayimKizlar sizce en etkili magnezyum hamgisi
Mg diasparol muş canım benim dr öyle dedi.Kizlar sizce en etkili magnezyum hamgisi
Kızlar ben uyandım yineHerkeseiyigeceler sabah bakalim ilk kim uyanacak ☺☺Demirrrrr .. benim uyanmam 11 i bulur bu gidislede... hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?