2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yesilin icinde bi enzim mi asit mi ne olmami o yukselmesine daha cok etki ediyor canim tuzlu olmasi tabi daha fazla etkiler ,yoksa bn tum hamileligim boyunca her sabah yedim simdide yiyorum oyle bi ikide degil salamura yaglilardan cok sukuretkilemedi
Onu duymadim. Ben normalde yesil zeytin hastasiyim bilerek eve almiyorum. Eşimde sagolsun 2 kg siyah zeytin alinca yenmez kalir diye yesil alamadim. Tesekkur ederim bilgi icin :)

Bebeğimi çok merak ediyorum 20 gun olacak goreli. Birde sali devlette randevum var ama gorebilecek miyim, sanmiyorum sonra da ay sonuna anca giderim kendi doktoruma. Yeni yil zamlari yansimadan gitmeli

Benim dr son kontrolumde 3 haftaya dusurdu oyle olunca ayda 2 defaya denk geldi yakti beni

Benim dr son kontrolumde 3 haftaya dusurdu oyle olunca ayda 2 defaya denk geldi yakti beni
Obur gittiğim ozeldeki de 3 hafta diyordu.
Ama bu son gittigim doktorum tahlilleri girdi birsey demedi. Orda yaptirip gostercem sandi bende diyemedim orda yaptirmayacagimi. Simdide ayda 1 gideyimde artik ocaktan sonra duruma bakacagiz

Aynen ya. Bu ara anlat anlat bitiremiyoruz. Birde şöyle bir sey var. Cevrende anlatamiyosun dost var duşman var. Durduk yere araya nifak sokanda cok olur. Boyle icinide dökmüş oluyosun :/

Tabii kii sorma hic, gercekten benim cok canim yandi o dost gorunumlulerden.. zaten yasadiklarimiz yetmiyor gibi insani dahada kinlendiriyorlar. 3 yil oldu gorusmuyoruz kv ile evimize huzur geldi yemin ederim su 3 yilda

Obur gittiğim ozeldeki de 3 hafta diyordu.
Ama bu son gittigim doktorum tahlilleri girdi birsey demedi. Orda yaptirip gostercem sandi bende diyemedim orda yaptirmayacagimi. Simdide ayda 1 gideyimde artik ocaktan sonra duruma bakacagiz

Bende ayda 1di bu sefer 3 haftaya dusurdu. Ya o tahlilleri baska yerde yaptirinca ben cok utaniyorum ya ilk tahlilleri saglik ocaginda yaptirmistim. Ayip olur diye gosteremedim doktora sonra zaten mecburiyetten hep orda yaptirdim

Kızlar merhaba. 111/75 tansiyon yüksek değil demi. Bende preeklemsi korkusu oluştu sürekli tansiyon ölçer oldum
preeklamsi o kadar kolay olmaz canim bir tane belirtiyle olmaz... endiselenicek bisey yok tatlim rahat ol, odem olur, tansiyon olur ki senin tansiyonun guzel... idrara cikamama, kusma bulanti, gormende sikinti yasaman gibi bircok belirti... kalp carpintisinib alasi bendeydi cok sukur troidim tavandi simdi biseyim yok bakalim neler bizi bekliyor.. sen canini sikma.. endiselenme yani
ayyy masallah tosbik kocaman olmus yaa nasil biyle oldu formulu varsaa verrrrirrmisin
ne bicim insan tukureyim biyle zihniyetlere... yazik kör cahil insanlar yaa
Kizlar en guzel kv gorusmedigin yada olmayandir
copsuzz uzumlerden yana olmadi sansimiz desene ya ben hani oyle degilde soyle sahiplenecek ama hani mal varligi yerinde olan kimseye umit baglamayan beklentisi olmayan ama her kosulda biseye canimiz darlansa yanimizda olacak oyle ailelerden de bulamadik bayag luks geliyor gozume filmlerdeki gibi...

Ne kadar iri ciksada o kadar iri degil bacagim sunu acikliga kavusturayim :) kasiniyor daha sonra kabariyor kasirsam da kizariyor.
Canim oyle cekmissinki bi degisik duruyor..
Popo degil sirt degil gobek degil geriye bacak kaliyor zaten Pazartesini ne beklion git yarin saglik ocaginda kan ver anca sonucu cumaya cikar... onuda gidip dermatologa gosterirsin en kotu... kadin dogumcular sonuclar normal olsada anarmoal olsada ilac yazacaksada yazmiyorlar yazamuyorlar... yada git gorun diyecek sana ... dermatologa gorun durumum bu dersin kendi hocana bana bu ilaci verdi kulkanayim mi diye en fazla fikrini sorarsin.. buda bi fikir

Aman uzun is :) sen anlatirken yoruldum cnm :)

Aynen ya. Bu ara anlat anlat bitiremiyoruz. Birde şöyle bir sey var. Cevrende anlatamiyosun dost var duşman var. Durduk yere araya nifak sokanda cok olur. Boyle icinide dökmüş oluyosun :/
Akillica dusunuyorsun bence de. Anlatmamak ona buna, en guzeli. Insanlarin niyeti niyet olmuyo bazen, sirf uzul die degisik yorumlar yapiyorlar.
Esimle yeni evli oldugumuz sira, evli bi ciftle arkadas olduk is yerinden diyim. Bi gun misafirlige cagirdi bzi, gittik. Ben de safım ya hani, kiza yardim edeyim fln die mutfaga gittim, cay demleniyor fln. Bana nasil gidiyor evlilik dedi, cok iyi sorun yok, ama esim ailesine , bi suru dugun borcu odememize ragmen para gonderiyor, bu da canimi sikiyor dedimdi. Bu kiz bana demesin mi, 'amaan guzel kizsin, sana adam mi yok, bosan gitsin, elini sallasan ellisi'die. Allaaaah ben sok tabi.
Ne diyecegimi bilemdigim gibi, o an anlattigim icin o kadar pisman oldum ki anlatamam yani. O gun bugundur, ders oldu bu bana. Kimseye anlatmam kolay kolay.
Sanki bosanmayi vs ondan ogrencekmisim gibi. Cevremde evliliginde ciddi sikintisi olanlara bile diyemem bole bi seyi, ve kari koca arasini surekli yapmaya, iyi etmeye calisan biri olarak bana ters bole insanlar. Allah uzak etsin.

Kizlar sizce en etkili magnezyum hamgisi
Bunu defalarca yazmis olabilirim kuzum bi kez de senin icin yazayim
En etkilisi nedir demek icin belki hepsini kullanmak gerek ancak ben ekside okudugum kadariyla, magnezyum diasporalmis. Icindeki sitrat sebebiyle, maksimum fayda sagliyormus. Bana iyi geldi, bacak krampim fln olmuyor acikcasi.
Ins sen de faydasini gorursun canim.
Not: hamilelerin gunluk mg ihtiyaci 700 mg mis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…