2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Olsun ne demek yaevladın kızı erkeği mi var.cok sinir olupyorum böyle erkek çocuğu düşkünlerine.

Herkese gunaydin,

Gercekten var midir oyleleri off boyle konusurugoruzda gelecegin kaynanalari biziz

Gunaydin :) bende 4 ten beri ayaktayim ama buraya bakamadım. Kizimin burnu tikandi. Benim zaten epeydir tikanik ve yara var hic nemlenmiyo burnum. Ustelik evin nemi de iyi

Gunaydiin cok gecmis olsun benim kizimda burun tikanikligi yasadi gecen hafta sogan kes koy basucuna demislerdi kokusu burnu yumusatiyormus ama benim kizimin geniz eti bogaz ve kulak enfeksiyonundan kaynaklandigi icin ignesiz gecmedi

sogan bizde gaz yapiyor kaç defa denediysem o gece sabaha kadar gazdan uyumadi. Kokusu bile gaz yapiyor hayret ediyorum. Zaten asiri gazli ve kabizlik ceken bir cocuk :/ hâla uyumadik ya 4 saat uyudum ondan da emin degilim yani arada uyandim :'( bari doğuma kadar azcik uyusaydik. Gecen sene bile daha çok uyuyordu kizim

Benim ilki kiz kuzum, gayet yukaridaydi hatta bu zamanlar gobegimi yamultuyordu da bu oglanda hic oyle tekmeler yemiyorum oglumun hareketlerini ise gobek cevresinde ve kasiklarda hissediyorum
benim de ilki kizdi bu oglan ama ikiside hareketliydi evet kasikta gercekten hatta bu aralar idrar torbasinin orayi yer edindi kendine herhalde sicak diye bi vuruyor asagiya yerimden hopluyorum agritiyor

cnm kefir icir cok iyi geliyor

Onu duymadim. Ben normalde yesil zeytin hastasiyim bilerek eve almiyorum. Eşimde sagolsun 2 kg siyah zeytin alinca yenmez kalir diye yesil alamadim. Tesekkur ederim bilgi icin :)
zeytinde omega 3 kaynagi gunde 5 tane yenmeli diye okumustum ,duymustum ama nereden bilmiyorum haaa hamile diyetlerinden okumustum omega 3 almak icin ben ilk hamileligimde ceviz yiyemiyordum onu yiyemeyen 5 tane zeytin yesin yaziyordu

Ne kadar iri ciksada o kadar iri degil bacagim sunu acikliga kavusturayim :) kasiniyor daha sonra kabariyor kasirsam da kizariyor.
kuruluktan da olabilir benim kizimda oyleydi bunda bi spreyin icerisine hakiki zeytin yagikoydum en azindan gunde bi kez kalca,bacak ,gobek,goguse ,kuru ise kollara da suruyorum gece ,gece surmediysem sabah simdilik rahatim bi dene istersen ,pupp da olmus olabilirsin cnm o da antihistaminikle geciyor sicak su ile degil ilik su ile banyo yap hep nemli tut kendini

Gunaydin :) bende 4 ten beri ayaktayim ama buraya bakamadım. Kizimin burnu tikandi. Benim zaten epeydir tikanik ve yara var hic nemlenmiyo burnum. Ustelik evin nemi de iyi
cnm benim kizinda alerjik astimi var hep hasta oluyor greyfurt cekirdeginin ozunden yapilan devletin odemedigi hem burun nemini saglayan bi burun damlasi var esime dr onerdi onun adini bulup yazayim hem zarar da vermiyor geceleri her zaman kullanabilirsin dogal bsy,bir de yattiginiz odaya iyice bi havluyu islatin petegin uzerine koyun uzerine okaliptus yagi alip damlatin 3 damla falan o gece rahat uyumayi sagliyor

Yazabilirsen sevinirim. Cold mix yaka damlasida kullaniyorum. Petekte su kabi var.evde nemde iyi durumda aslinda bakiyorum

Canım günaydın yaşamadım ama, inşlh çıkar yukarı bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…