- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Eeee yuuhhhMg diasparol muş canım benim dr öyle dedi.
Kızlar ben uyandım yine ☺ herkese günaydınnnnn
Olsun ne demek yaAllah gerçekten bize sabır versin kuzum, bize 11. Haftada ilk doktor erkek gibi demişti kayınvalidem de çok sevinmişti sonra kız olduğunu duyunca donuk bir sesle “OLSUN” demişti, şimdi kıymete geldi benim kuzum
Demekki varmış kuzum, ben de çok sinir oluyorumOlsun ne demek yaevladın kızı erkeği mi var.cok sinir olupyorum böyle erkek çocuğu düşkünlerine.
preeklamsi o kadar kolay olmaz canim bir tane belirtiyle olmaz... endiselenicek bisey yok tatlim rahat ol, odem olur, tansiyon olur ki senin tansiyonun guzel... idrara cikamama, kusma bulanti, gormende sikinti yasaman gibi bircok belirti... kalp carpintisinib alasi bendeydi cok sukur troidim tavandi simdi biseyim yok bakalim neler bizi bekliyor.. sen canini sikma.. endiselenme yani ☺
ayyy masallah tosbik kocaman olmus yaanasil biyle oldu formulu varsaa verrrrirrmisin ☺☺
ne bicim insan tukureyim biyle zihniyetlere... yazik kör cahil insanlar yaa
copsuzz uzumlerden yana olmadi sansimiz deseneya ben hani oyle degilde soyle sahiplenecek ama hani mal varligi yerinde olan kimseye umit baglamayan beklentisi olmayan ama her kosulda biseye canimiz darlansa yanimizda olacak oyle ailelerden de bulamadik bayag luks geliyor gozume filmlerdeki gibi...
Gunaydin :) bende 4 ten beri ayaktayim ama buraya bakamadım. Kizimin burnu tikandi. Benim zaten epeydir tikanik ve yara var hic nemlenmiyo burnum. Ustelik evin nemi de iyi
sogan bizde gaz yapiyorHerkese gunaydin,
Gercekten var midir oylelerioff boyle konusurugoruzda gelecegin kaynanalari biziz
Gunaydiin cok gecmis olsun benim kizimda burun tikanikligi yasadi gecen hafta sogan kes koy basucuna demislerdi kokusu burnu yumusatiyormus ama benim kizimin geniz eti bogaz ve kulak enfeksiyonundan kaynaklandigi icin ignesiz gecmedi
benim de ilki kizdi bu oglan ama ikiside hareketliydi evet kasikta gercekten hatta bu aralar idrar torbasinin orayi yer edindi kendine herhalde sicak diyeBenim ilki kiz kuzum, gayet yukaridaydi hatta bu zamanlar gobegimi yamultuyordu da bu oglanda hic oyle tekmeler yemiyorumoglumun hareketlerini ise gobek cevresinde ve kasiklarda hissediyorum
cnm kefir icir cok iyi geliyorsogan bizde gaz yapiyorkaç defa denediysem o gece sabaha kadar gazdan uyumadi. Kokusu bile gaz yapiyor hayret ediyorum. Zaten asiri gazli ve kabizlik ceken bir cocuk :/ hâla uyumadik ya 4 saat uyudum ondan da emin degilim yani arada uyandim :'( bari doğuma kadar azcik uyusaydik. Gecen sene bile daha çok uyuyordu kizim
zeytinde omega 3 kaynagi gunde 5 tane yenmeli diye okumustum ,duymustum ama nereden bilmiyorum haaa hamile diyetlerinden okumustum omega 3 almak icin ben ilk hamileligimde ceviz yiyemiyordum onu yiyemeyen 5 tane zeytin yesin yaziyorduOnu duymadim. Ben normalde yesil zeytin hastasiyim bilerek eve almiyorum. Eşimde sagolsun 2 kg siyah zeytin alinca yenmez kalir diye yesil alamadim. Tesekkur ederim bilgi icin :)
kuruluktan da olabilir benim kizimda oyleydi bunda bi spreyin icerisine hakiki zeytin yagikoydum en azindan gunde bi kez kalca,bacak ,gobek,goguse ,kuru ise kollara da suruyorum gece ,gece surmediysem sabah simdilik rahatim bi dene istersen ,pupp da olmus olabilirsin cnm o da antihistaminikle geciyor sicak su ile degil ilik su ile banyo yap hep nemli tut kendiniNe kadar iri ciksada o kadar iri degil bacagim sunu acikliga kavusturayim :) kasiniyor daha sonra kabariyor kasirsam da kizariyor.
cnm benim kizinda alerjik astimi var hep hasta oluyor greyfurt cekirdeginin ozunden yapilan devletin odemedigi hem burun nemini saglayan bi burun damlasi var esime dr onerdi onun adini bulup yazayim hem zarar da vermiyor geceleri her zaman kullanabilirsin dogal bsy,bir de yattiginiz odaya iyice bi havluyu islatin petegin uzerine koyun uzerine okaliptus yagi alip damlatin 3 damla falan o gece rahat uyumayi sagliyorGunaydin :) bende 4 ten beri ayaktayim ama buraya bakamadım. Kizimin burnu tikandi. Benim zaten epeydir tikanik ve yara var hic nemlenmiyo burnum. Ustelik evin nemi de iyi
xlear kids ,uzerinde fil resmi var cnmGunaydin :) bende 4 ten beri ayaktayim ama buraya bakamadım. Kizimin burnu tikandi. Benim zaten epeydir tikanik ve yara var hic nemlenmiyo burnum. Ustelik evin nemi de iyi
1 senedir iciyor ama etkisi yokcnm kefir icir cok iyi geliyor
Yazabilirsen sevinirim. Cold mix yaka damlasida kullaniyorum. Petekte su kabi var.evde nemde iyi durumda aslinda bakiyorumcnm benim kizinda alerjik astimi var hep hasta oluyor greyfurt cekirdeginin ozunden yapilan devletin odemedigi hem burun nemini saglayan bi burun damlasi var esime dr onerdi onun adini bulup yazayim hem zarar da vermiyor geceleri her zaman kullanabilirsin dogal bsy,bir de yattiginiz odaya iyice bi havluyu islatin petegin uzerine koyun uzerine okaliptus yagi alip damlatin 3 damla falan o gece rahat uyumayi sagliyor
Yazmışsın simdi gordum teşekkür ederimxlear kids ,uzerinde fil resmi var cnm
Geçmiş olsun arkadaşım, bir doktoruna sor ama genel olarak vücudunu nemli tutmaya gayret et hindistan cevizi yağından faydalanabilirsin
Canım günaydın yaşamadım ama, inşlh çıkar yukarı bol bol dinlenGünaydın hanımlar ,dün kontolüm vardı doktor plesanta aşağıda dedi bendeki lekelenmeler bu yüzden oluyormuş ,belki yukarı çıkar belkide çıkmaz dedi ,bol istirahat verdi ,benim haftamda plesentası aşağıda olupda yukarı çıkan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?