Olsun ne ya! Benim de okuldan kendini çok aydın bir insan olarak gören bir öğretmen arkadaşım cinsiyete kız deyince o da bir olsun konduruverdi. Muhabbeti kestim valla. Iliskim merhabadan öteye geçmiyor. Evladın olsunu mu olur?Allah gerçekten bize sabır versin kuzum, bize 11. Haftada ilk doktor erkek gibi demişti kayınvalidem de çok sevinmişti sonra kız olduğunu duyunca donuk bir sesle “OLSUN” demişti, şimdi kıymete geldi benim kuzum
Siyah yeşilden ziyade tuzlu zeytin yukseltir.
Ben de yeşil zeytin e bayılıyorumOnu duymadim. Ben normalde yesil zeytin hastasiyim bilerek eve almiyorum. Eşimde sagolsun 2 kg siyah zeytin alinca yenmez kalir diye yesil alamadim. Tesekkur ederim bilgi icin :)
Geçmiş olsun,bol bol dinlenip doktorunuzun önerilerine uyun,bir internet bilgilerine pek itibar etmeyin doktorunuz en sağlıklı cevabı verecektir. Sağlıkla ve huzurla geçirin umarım kalan aylarinizi anne bebekGünaydın hanımlar ,dün kontolüm vardı doktor plesanta aşağıda dedi bendeki lekelenmeler bu yüzden oluyormuş ,belki yukarı çıkar belkide çıkmaz dedi ,bol istirahat verdi ,benim haftamda plesentası aşağıda olupda yukarı çıkan varmı?
İnşallah canım zaten tüm gün yatıyorum nerdeyse ,yukarı çıkar inşallah yoksa erken doğum olur diyorCanım günaydın yaşamadım ama, inşlh çıkar yukarı bol bol dinlen
Düşünme kabiliyeti olmayan öyle çok insan var ki, ne yazık ki bu kadar çok oldukları için illaki hepimizin çevresinde oluyor bunlardan. He canım he deyip geçmek gerekiyor sanki. Her zaman basaramiyoruz bu kadar rahat olmayı ama en güzeli mutlulugumuzu sevincimizi paylaşan insanlarla sohbeti artirmakOlsun ne ya! Benim de okuldan kendini çok aydın bir insan olarak gören bir öğretmen arkadaşım cinsiyete kız deyince o da bir olsun konduruverdi. Muhabbeti kestim valla. Iliskim merhabadan öteye geçmiyor. Evladın olsunu mu olur?
evet yandan çıtçıtlı çok rahat oluyormuş ilk zamanlar..kullananlar hep öyle tavsiye etti bana.HM de biraz pahalı ama kalitesi çok iyi dediler.gerçekten öyle ama esnekliği kumaşı dokusu..8 tane aldım ben bilmem abarttımmıAnnem de yandan düğmeli al diyor daha rahat diye
Benim de aynı.Nem makinesini çalıştırıcam artık.Hamilelikte çok oluyormuş burun tıkanıklığı.Bir de alerjim çok arttı herşeye karşı.Hapşırma ve göz akmasından mahvoldum.Hava hep bahar gibi olunca geçemedi bir türlüGunaydin :) bende 4 ten beri ayaktayim ama buraya bakamadım. Kizimin burnu tikandi. Benim zaten epeydir tikanik ve yara var hic nemlenmiyo burnum. Ustelik evin nemi de iyi
HM nin ürünleri çok güzel.Ne aldıysam aylardır bozulmadan giyiyorum.Kızıma pantolon bakmıştım bulamamıştım.Buna da bakarım bir sağol canım.evet yandan çıtçıtlı çok rahat oluyormuş ilk zamanlar..kullananlar hep öyle tavsiye etti bana.HM de biraz pahalı ama kalitesi çok iyi dediler.gerçekten öyle ama esnekliği kumaşı dokusu..8 tane aldım ben bilmem abarttımmı
ayy banada eşimin tarafı değil babamın ailesi aynı tepkiyi verdi..okadar sinirim bozulmuştuki.. Eşimin ailesi kız olduğunu öğrenince havalara uçtu.. halamlar babannemler yasta.. peki nedeni ne ??? Çünkü annemin 4 kızı var hiç oğlu yokAllah gerçekten bize sabır versin kuzum, bize 11. Haftada ilk doktor erkek gibi demişti kayınvalidem de çok sevinmişti sonra kız olduğunu duyunca donuk bir sesle “OLSUN” demişti, şimdi kıymete geldi benim kuzum
Alerjik olabilir kızımın da hep öyleydi bu sene ancak damla kullanmadık.Büyüyünce geçiyor.1 senedir iciyor ama etkisi yok
Zibinlar ilk günler çok iyi oluyor özellikle göbek bağı düşmediği günlerde, birde bizim yavrular Mart doğumlu olacaklar o nedenle soğuklarda hassas tenlerini bir nebze sıcak tutmak daha iyi olur. İlerleyen aylar icinse zaten el pratiğiniz oluşacağı için yakadan ya da yandan çıtçıtlı cok farketmeyecek. İyi günlerde kullanıncanım ben zıbınları hm den kravaze uzun kol aldım kafadan geçiremem belki diye.ben ankarada oturuyorum ve burası kışın çok soğuk oluyor ev sıcak ama yinede uzun kollu aldım.bide bebekler bizim vücudumuzda 36 dereceye alıştıklarından ilk zamanlar onlara sağuk gelebiliyormuş.3-6 aylıklarıda yarım kol aldım
Bizim kızımız var.Benim ve eşimin tarafında torunlarda tek kız hepsi erkek.İkinciyi de kız istiyorduk.Erkek çıkınca eşimle baştan beri alışamadık.Daha dün eşim alıştım sanırım erkek çocuk fikrine dedi.Ben de ilk zamanlar kuzımın kız kardeşi olsun benim yok düşüncesinde olduğum için bir garip olmuştum.Sonra sıkıntılar sancılar kanamalar olunca Allahım sağlıklı olsun da ne olursa olsun farketmez demeye başladım.Evlat bu ya kaç tane arkadaşım var hiçbir sorunları olmadığı halde tüp bebekle bile çocukları olmuyor.Bu devirde kızı erkeği bırakıp evlat sahibi olmak büyük nimet.ayy banada eşimin tarafı değil babamın ailesi aynı tepkiyi verdi..okadar sinirim bozulmuştuki.. Eşimin ailesi kız olduğunu öğrenince havalara uçtu.. halamlar babannemler yasta.. peki nedeni ne ??? Çünkü annemin 4 kızı var hiç oğlu yokcahillik bedava ne yapacan
evet bende sadece ilk 3 ay giyeceklerini yandan çıtçıtlı aldım..diğerleri kafadan geçmeli.Zibinlar ilk günler çok iyi oluyor özellikle göbek bağı düşmediği günlerde, birde bizim yavrular Mart doğumlu olacaklar o nedenle soğuklarda hassas tenlerini bir nebze sıcak tutmak daha iyi olur. İlerleyen aylar icinse zaten el pratiğiniz oluşacağı için yakadan ya da yandan çıtçıtlı cok farketmeyecek. İyi günlerde kullanın
ben burun ameliyati oldugumda doktorum yaranin daha cabuk iylesmesi icin badem yagi damlat demisti ve kullanmistim tadi igrenc ama daha cabuk iylestiriyor yarayi...Gunaydin :) bende 4 ten beri ayaktayim ama buraya bakamadım. Kizimin burnu tikandi. Benim zaten epeydir tikanik ve yara var hic nemlenmiyo burnum. Ustelik evin nemi de iyi
kesinlikle canım..Allah sağlıklı sıhhatli versin. bende pko vardı bide olana kadar uğraştık biraz.Bizim kızımız var.Benim ve eşimin tarafında torunlarda tek kız hepsi erkek.İkinciyi de kız istiyorduk.Erkek çıkınca eşimle baştan beri alışamadık.Daha dün eşim alıştım sanırım erkek çocuk fikrine dedi.Ben de ilk zamanlar kuzımın kız kardeşi olsun benim yok düşüncesinde olduğum için bir garip olmuştum.Sonra sıkıntılar sancılar kanamalar olunca Allahım sağlıklı olsun da ne olursa olsun farketmez demeye başladım.Evlat bu ya kaç tane arkadaşım var hiçbir sorunları olmadığı halde tüp bebekle bile çocukları olmuyor.Bu devirde kızı erkeği bırakıp evlat sahibi olmak büyük nimet.
Canım plesentan tamamen mi kapatmış rahmini. Benim de aşağıda ama hafif previa olandan. 28. Haftaya kadar çıkma ihtimali var diyor dr lar. Daha haftan erken çıkabilir de çıkmayabilir de. Dinlenmen lazım bana da yat yorulma ayakta kalma dedi dr um. Ama rapor vermedi işe gidebilirsin dedi. İşte de ayaklarımı uzatıp oturuyorum yürümemeye çalışıyorum. İnşallah 37 leri görüp sonra bebişlerimizi doğururuzGünaydın hanımlar ,dün kontolüm vardı doktor plesanta aşağıda dedi bendeki lekelenmeler bu yüzden oluyormuş ,belki yukarı çıkar belkide çıkmaz dedi ,bol istirahat verdi ,benim haftamda plesentası aşağıda olupda yukarı çıkan varmı?
Değil mi Allah sağlıklı evlat nasip etmiş gerisi boş. Erkek çocuk güzeldir doyasıya yaşayın sevincini 2.yavrumda erkek olacak nasipseBizim kızımız var.Benim ve eşimin tarafında torunlarda tek kız hepsi erkek.İkinciyi de kız istiyorduk.Erkek çıkınca eşimle baştan beri alışamadık.Daha dün eşim alıştım sanırım erkek çocuk fikrine dedi.Ben de ilk zamanlar kuzımın kız kardeşi olsun benim yok düşüncesinde olduğum için bir garip olmuştum.Sonra sıkıntılar sancılar kanamalar olunca Allahım sağlıklı olsun da ne olursa olsun farketmez demeye başladım.Evlat bu ya kaç tane arkadaşım var hiçbir sorunları olmadığı halde tüp bebekle bile çocukları olmuyor.Bu devirde kızı erkeği bırakıp evlat sahibi olmak büyük nimet.
Benim gittiğim özel hastanede tahliller bedava. Ben ilçeden ile gittiğim için bazen zamandan dolayı aile hekimliğinde yaptırıyorum onu gösteriyorum.Vaktim varsa hastanede yaptırıyorum. Şimdi salı günü gideceğim hastanede yaptırırım tahlil isterseBende ayda 1di bu sefer 3 haftaya dusurdu. Ya o tahlilleri baska yerde yaptirinca ben cok utaniyorum yailk tahlilleri saglik ocaginda yaptirmistim. Ayip olur diye gosteremedim doktora sonra zaten mecburiyetten hep orda yaptirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?