- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
- 113
Adana kuzumCanım öncelikle teşekkürler bilgi için . Nerde eğitim alıyorsun acaba
Çok geçmiş olsun kuzumGünaydın kızlarr ben gece annemde kaldımama oglumunda benımde burnum tıkandı ya bogazımda sızlıyor hafif☹☹☹ inş hasta olmayız özellikle ben cunku bı onceki hamılelıgmde doguma giderken bile hastaydım ya öksürügüm cok agırlaşmıştı gene korkuyorum
Eminmisin canım kan pıhtısı olduğuna eğer eminsen yinede doktoruna sor ve stres yapma hemenKızlar çok emin olmamakla beraber az önce bişe yaşadım. Uyanıp idrara çıktım,çok afedersiniz tam sifonu çekerken gözüm tuvalete kaydı küçük bi parça kan vardı, adetken parça gibi gelirdiya onun gibi. Dikkatli bakma imkanımda olmadı suyla gitti o ara. Ama kilodumda falan kan yok,yada silerken. Sizce noluyor? Geceden beri çok çok hafif sancı da vardı karnımda
Arkadaş 3.ye hamileyken ilk 2 kız erkek olsun diye istedi. O da kız olunca herkes aynı olsun tepkisini veriyordu. Benim dediklerimde öğretmen. Şimdi benim 2. oğlum olacak bana da herkes kız olmadığı için olsun diyor.3. yü yaparsın diyor . Valla bunu bile zorla yaptım . Cinsiyetin ne önemi var bilmiyorumOlsun ne ya! Benim de okuldan kendini çok aydın bir insan olarak gören bir öğretmen arkadaşım cinsiyete kız deyince o da bir olsun konduruverdi. Muhabbeti kestim valla. Iliskim merhabadan öteye geçmiyor. Evladın olsunu mu olur?
Bana göre de olmaz kız erkek ne farkeder, gözünün içine bakarım yeterki bi gelsin vaktiyle sağlıkla benim kızımOlsun ne ya! Benim de okuldan kendini çok aydın bir insan olarak gören bir öğretmen arkadaşım cinsiyete kız deyince o da bir olsun konduruverdi. Muhabbeti kestim valla. Iliskim merhabadan öteye geçmiyor. Evladın olsunu mu olur?
Sanki kendileri farklı bir cinslyet hay Allahım yaayy banada eşimin tarafı değil babamın ailesi aynı tepkiyi verdi..okadar sinirim bozulmuştuki.. Eşimin ailesi kız olduğunu öğrenince havalara uçtu.. halamlar babannemler yasta.. peki nedeni ne ??? Çünkü annemin 4 kızı var hiç oğlu yokcahillik bedava ne yapacan
Canım belki sana öyle gelmiştir belkide gerçekten bişi görmüşsündür. Bence mutlaka dr una git ve bir baktır. Ne olur ne olmaz. Aklında kalmasın için rahat eder. Burda kim ne dese boş ki sen bile emin değilsinKızlar çok emin olmamakla beraber az önce bişe yaşadım. Uyanıp idrara çıktım,çok afedersiniz tam sifonu çekerken gözüm tuvalete kaydı küçük bi parça kan vardı, adetken parça gibi gelirdiya onun gibi. Dikkatli bakma imkanımda olmadı suyla gitti o ara. Ama kilodumda falan kan yok,yada silerken. Sizce noluyor? Geceden beri çok çok hafif sancı da vardı karnımda
kuruluktan da olabilir benim kizimda oyleydi bunda bi spreyin icerisine hakiki zeytin yagikoydum en azindan gunde bi kez kalca,bacak ,gobek,goguse ,kuru ise kollara da suruyorum gece ,gece surmediysem sabah simdilik rahatim bi dene istersen ,pupp da olmus olabilirsin cnm o da antihistaminikle geciyor sicak su ile degil ilik su ile banyo yap hep nemli tut kendini
Cevaplar icin saolun kizlar olabildigince nemlendiriryorum o biraz rahqtlatiyor.Geçmiş olsun arkadaşım, bir doktoruna sor ama genel olarak vücudunu nemli tutmaya gayret et hindistan cevizi yağından faydalanabilirsin
Ay biz cinsiyeti ogrendigimiz gun herkes hayırlı olsun diye aradı, zaten hormonlar tavan, kiz olsa hayirli olmucak miydi diye kapattik telefonu hepsineBana göre de olmaz kız erkek ne farkeder, gözünün içine bakarım yeterki bi gelsin vaktiyle sağlıkla benim kızım
Umarim hasta olmazsiniz cnmGünaydın kızlarr ben gece annemde kaldımama oglumunda benımde burnum tıkandı ya bogazımda sızlıyor hafif☹☹☹ inş hasta olmayız özellikle ben cunku bı onceki hamılelıgmde doguma giderken bile hastaydım ya öksürügüm cok agırlaşmıştı gene korkuyorum
Hahahah yok artık yaa anne/bebek kombini gördümde babaanne/torun nedirCanlar biraz sinirlerim bozuldu şuracıkta içimi döküp nefes almak istedim, lütfen beni yadırgamayın ayıplamayın. Şimdi kaynanam aradı ardından da mesaj atmış bebeğimle kendine babaanne/torun kombini dikmiş, biraz tuhafıma gitti canım sıkıldı. Ben mi abartıyorum
bende 2 ci yi verdim 3 yu bekliyorum... uykum geldi migdem bulandi fenalardayim... gerci sabah ilk kani alirken de tansiyorun dustu bayiliyordum fenalastim... hemen yatirdilar falan.. hala kendime gelemdim fenalardayim...Gunaydin herkese, 75 grlik sekeri ictim oturuyorum bekleme odasindagece de uyuyamadim, bıraksan şuracikta yaticam ama nerdeee.. Daha 2 saat burdayim kan vermeye, sekerim çıkmasa bari.
Burda doktorun ofisinde kan alip laboratuara gonderiyorlar, internette falan da sonuc yok, carsamba telefon ac dedi asistan.
Evlat her şekilde evlat ben de kesinlikle öyle bir ayrım olamaz da kayınvalidem ne düşündü ne hesabı yaptı bilemedimAy biz cinsiyeti ogrendigimiz gun herkes hayırlı olsun diye aradı, zaten hormonlar tavan, kiz olsa hayirli olmucak miydi diye kapattik telefonu hepsine
Ya arkadas saglikli olsun, kizi erkegi ne farkeder. Kiz olsaydi kizima daha iyi arkadas olurdu belki ama oglan olacak ikisini de tatmis olcaz. Her türlüsü guzel, neyin hesabini yapiyorlar anlamadim.
Dün akşam ilk duyunca baya bozuldum sinirlendim canım kendi kendime ama sonra ben de deliliğe vurdum komik geldiHahahah yok artık yaa anne/bebek kombini gördümde babaanne/torun nedirNeyse heveslenmiş boşver ajshdjad
Benim erkek gün içinde ve akşamları göbek deliğimin çevresinde, üstünde falan hissediyorum. Sabah uyandığımda göğüsümün tam altında oluyor totosunu mu kafasınımı artık bir yerini yaslıyor orası baya belli oluyor. Evladım az aşağı in nefes alamıyorum diyorum hatta. Ayağa kalktıktan belli bir süre sonra aşağı doğru iniyor.Kızlar şimdi birkaç kuzenle konuştuk. Kız bebekler aşağıda oluyormuş hareketleri kasıklarda hissediliyormuş yukarı çıkmıyormuş hatta son aylar tutarak yürüyorlarmış. Ama erkek bebekler yukarda oluyormuş hareketleri yukarda hissediliyormuş. Öyle dediler
Sonra ben internetten baktım yorumlar genelde bu şekilde olmuş. Şimdi sizlere soruyorum. Erkekler yukarda kızlar aşağıda mı hissediyor bebişlerini. Bir genelleme yapmala adına soruyorum evet cevaplarr
Benim kız genelde kasıklarımda idrar torbamda felan hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?