2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar çok emin olmamakla beraber az önce bişe yaşadım. Uyanıp idrara çıktım,çok afedersiniz tam sifonu çekerken gözüm tuvalete kaydı küçük bi parça kan vardı, adetken parça gibi gelirdiya onun gibi. Dikkatli bakma imkanımda olmadı suyla gitti o ara. Ama kilodumda falan kan yok,yada silerken. Sizce noluyor? Geceden beri çok çok hafif sancı da vardı karnımda

Çok geçmiş olsun kuzum

Eminmisin canım kan pıhtısı olduğuna eğer eminsen yinede doktoruna sor ve stres yapma hemen

Arkadaş 3.ye hamileyken ilk 2 kız erkek olsun diye istedi. O da kız olunca herkes aynı olsun tepkisini veriyordu. Benim dediklerimde öğretmen. Şimdi benim 2. oğlum olacak bana da herkes kız olmadığı için olsun diyor.3. yü yaparsın diyor . Valla bunu bile zorla yaptım . Cinsiyetin ne önemi var bilmiyorum

Bana göre de olmaz kız erkek ne farkeder, gözünün içine bakarım yeterki bi gelsin vaktiyle sağlıkla benim kızım

Sanki kendileri farklı bir cinslyet hay Allahım ya

Canım belki sana öyle gelmiştir belkide gerçekten bişi görmüşsündür. Bence mutlaka dr una git ve bir baktır. Ne olur ne olmaz. Aklında kalmasın için rahat eder. Burda kim ne dese boş ki sen bile emin değilsin

Geçmiş olsun arkadaşım, bir doktoruna sor ama genel olarak vücudunu nemli tutmaya gayret et hindistan cevizi yağından faydalanabilirsin
Cevaplar icin saolun kizlar olabildigince nemlendiriryorum o biraz rahqtlatiyor.

Bana göre de olmaz kız erkek ne farkeder, gözünün içine bakarım yeterki bi gelsin vaktiyle sağlıkla benim kızım
Ay biz cinsiyeti ogrendigimiz gun herkes hayırlı olsun diye aradı, zaten hormonlar tavan, kiz olsa hayirli olmucak miydi diye kapattik telefonu hepsine
Ya arkadas saglikli olsun, kizi erkegi ne farkeder. Kiz olsaydi kizima daha iyi arkadas olurdu belki ama oglan olacak ikisini de tatmis olcaz. Her türlüsü guzel, neyin hesabini yapiyorlar anlamadim.

Umarim hasta olmazsiniz cnm

Hahahah yok artık yaa anne/bebek kombini gördümde babaanne/torun nedir Neyse heveslenmiş boşver ajshdjad

Gunaydin herkese, 75 grlik sekeri ictim oturuyorum bekleme odasinda gece de uyuyamadim, bıraksan şuracikta yaticam ama nerdeee.. Daha 2 saat burdayim kan vermeye, sekerim çıkmasa bari.
Burda doktorun ofisinde kan alip laboratuara gonderiyorlar, internette falan da sonuc yok, carsamba telefon ac dedi asistan.

bende 2 ci yi verdim 3 yu bekliyorum... uykum geldi migdem bulandi fenalardayim... gerci sabah ilk kani alirken de tansiyorun dustu bayiliyordum fenalastim... hemen yatirdilar falan.. hala kendime gelemdim fenalardayim...

Evlat her şekilde evlat ben de kesinlikle öyle bir ayrım olamaz da kayınvalidem ne düşündü ne hesabı yaptı bilemedim

Benim erkek gün içinde ve akşamları göbek deliğimin çevresinde, üstünde falan hissediyorum. Sabah uyandığımda göğüsümün tam altında oluyor totosunu mu kafasınımı artık bir yerini yaslıyor orası baya belli oluyor. Evladım az aşağı in nefes alamıyorum diyorum hatta. Ayağa kalktıktan belli bir süre sonra aşağı doğru iniyor.

Günaydın güzel anneler Ben daha yeni uyandım iyi ki öğlenci olmuşum bu sene yoksa işim yaşmış bir de sinüzitim yine azmış durumda. Burnum tıkalı, suratım ağrıyor, iltihaplı akıntı boğazımı ağrıtıyor. Yetmezmiş gibi bileğim de ağrımaya başladı ilaç kullanamadığım için her şey üst üste geliyor sanki neyse bugünümüze şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…