- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.378
- 158
- 32
Geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşirsin inşallahGünaydın kızlarr ben gece annemde kaldımama oglumunda benımde burnum tıkandı ya bogazımda sızlıyor hafif☹☹☹ inş hasta olmayız özellikle ben cunku bı onceki hamılelıgmde doguma giderken bile hastaydım ya öksürügüm cok agırlaşmıştı gene korkuyorum
Ya bu kayınvalideler çok fena. Benimki de kız olsa kesin o da yapardı böyle birşeyDün akşam ilk duyunca baya bozuldum sinirlendim canım kendi kendime ama sonra ben de deliliğe vurdum komik geldi
Aaaa kilistemi yaşıyon dicektim kiiii aklıma iller geldiKilisten gunaydinlar :)
Allah yardimcimiz olsun, ben daha aclik verdim sadece, malum 2 saat gerideyiz burda.bende 2 ci yi verdim 3 yu bekliyorum... uykum geldi migdem bulandi fenalardayim... gerci sabah ilk kani alirken de tansiyorun dustu bayiliyordum fenalastim... hemen yatirdilar falan.. hala kendime gelemdim fenalardayim...
Amaaan yaşlilar bi garip, seninki daha bi garip ama yapacak bisey yok. Sen bebisine odaklan bosver.Evlat her şekilde evlat ben de kesinlikle öyle bir ayrım olamaz da kayınvalidem ne düşündü ne hesabı yaptı bilemedim
Canim markadan markaya ve kumasa gore cok degisiyor. Eger sıkı pamuk degilse makinede hemen küçülüyorlar. Bi de patikli altlar 3 ayi gormuyor.kızlar bişey danışacağım size..Şimdi ben bebeğe tek alt üst alacağım..3 ayı dolana kadar giysin diye.. 0-3 ay alsam hemen 1 ayı dolduğunda küçülmez dimi..tecrübeli annelerden bilgi almak istiyorum
ozaman şimdi almaktansa doğunca duruma göre almak daha mantıklı olacakCanim markadan markaya ve kumasa gore cok degisiyor. Eger sıkı pamuk degilse makinede hemen küçülüyorlar. Bi de patikli altlar 3 ayi gormuyor.
Çocuğun yapisi da onemli, benim kizim cok ufak dogdu ama cok hizli kilo aldi, o yuzden bazi kiyafetlerini 1 kereden fazla giyemedi bile.
Yani ozetle 1 ayda da kuculebilir 2 ay da dayanabilir, simdiden bisey demek zor.
sogan bizde gaz yapiyorkaç defa denediysem o gece sabaha kadar gazdan uyumadi. Kokusu bile gaz yapiyor hayret ediyorum. Zaten asiri gazli ve kabizlik ceken bir cocuk :/ hâla uyumadik ya 4 saat uyudum ondan da emin degilim yani arada uyandim :'( bari doğuma kadar azcik uyusaydik. Gecen sene bile daha çok uyuyordu kizim
Bazen benimkide mesaneye baski yapiyor daha yeni tuvalete gitmis oluyorum. Onun yuzunden bir daha gidiyorumbenim de ilki kizdi bu oglan ama ikiside hareketliydi evet kasikta gercekten hatta bu aralar idrar torbasinin orayi yer edindi kendine herhalde sicak diyebi vuruyor asagiya yerimden hopluyorum agritiyor
Benim gittiğim özel hastanede tahliller bedava. Ben ilçeden ile gittiğim için bazen zamandan dolayı aile hekimliğinde yaptırıyorum onu gösteriyorum.Vaktim varsa hastanede yaptırıyorum. Şimdi salı günü gideceğim hastanede yaptırırım tahlil isterse
Kızlar çok emin olmamakla beraber az önce bişe yaşadım. Uyanıp idrara çıktım,çok afedersiniz tam sifonu çekerken gözüm tuvalete kaydı küçük bi parça kan vardı, adetken parça gibi gelirdiya onun gibi. Dikkatli bakma imkanımda olmadı suyla gitti o ara. Ama kilodumda falan kan yok,yada silerken. Sizce noluyor? Geceden beri çok çok hafif sancı da vardı karnımda
Kızlar çok emin olmamakla beraber az önce bişe yaşadım. Uyanıp idrara çıktım,çok afedersiniz tam sifonu çekerken gözüm tuvalete kaydı küçük bi parça kan vardı, adetken parça gibi gelirdiya onun gibi. Dikkatli bakma imkanımda olmadı suyla gitti o ara. Ama kilodumda falan kan yok,yada silerken. Sizce noluyor? Geceden beri çok çok hafif sancı da vardı karnımda
Var tabii... cok hareketli olma istirahat et bol bol.Günaydın hanımlar ,dün kontolüm vardı doktor plesanta aşağıda dedi bendeki lekelenmeler bu yüzden oluyormuş ,belki yukarı çıkar belkide çıkmaz dedi ,bol istirahat verdi ,benim haftamda plesentası aşağıda olupda yukarı çıkan varmı?
Nerdeyse tam kapatmış gibi dedi canım , inşallah görürüz 37 leri ,bana herşeyi yasakladı ,hamile kaldığımda işten ayrılmıştım ben ,şimdi bol dinleniyorumCanım plesentan tamamen mi kapatmış rahmini. Benim de aşağıda ama hafif previa olandan. 28. Haftaya kadar çıkma ihtimali var diyor dr lar. Daha haftan erken çıkabilir de çıkmayabilir de. Dinlenmen lazım bana da yat yorulma ayakta kalma dedi dr um. Ama rapor vermedi işe gidebilirsin dedi. İşte de ayaklarımı uzatıp oturuyorum yürümemeye çalışıyorum. İnşallah 37 leri görüp sonra bebişlerimizi doğururuz
Ya kizlar olsunu ne manada kullandi bilmiyorum ama karadennizlilerse ozellikle gumushane bayburt trabzon ve cevre illerde olsun u evet anlaminda kullaniyorlarOlsun ne ya! Benim de okuldan kendini çok aydın bir insan olarak gören bir öğretmen arkadaşım cinsiyete kız deyince o da bir olsun konduruverdi. Muhabbeti kestim valla. Iliskim merhabadan öteye geçmiyor. Evladın olsunu mu olur?
Çok şükür canım sevindimArkadaslar seker yuklemesini yaptirdim normal cikti cok sukur
Canım benimde aynı bu üçüncü benim ilk ikisi normaldi bu gidişle bu sezaryen gibi gözüküyor ve hala yerinden oynamadı 32.haftaya kadar bekleyip ona göre konuşuruz dedi Dr um perinatolakla karar vereceklermiş hayırlısı bakalım artıkNerdeyse tam kapatmış gibi dedi canım , inşallah görürüz 37 leri ,bana herşeyi yasakladı ,hamile kaldığımda işten ayrılmıştım ben ,şimdi bol dinleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?