2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşirsin inşallah

Dün akşam ilk duyunca baya bozuldum sinirlendim canım kendi kendime ama sonra ben de deliliğe vurdum komik geldi
Ya bu kayınvalideler çok fena. Benimki de kız olsa kesin o da yapardı böyle birşey Boşver hiç sinirlenmeye değmez gül geç canım giydirmezsin olur biter. Yada bir fotoğraf çektirir hevesini alınca çıkartırsın hemen.

Kızlar bende dün eşimle tartıştım sinir oldum.
Eşim şimdiden yok ben bebeğimi oraya götürmem buraya götürmem demeye başlamıştı. Dün de bana gelmiş diyorki 40'ı çıkınca annemlere götürürüz bebeği İzmir'e. Bende dedim ki Mart'ın soğuğunda o kadar saat yol mu gitcez. 1 aylık olunca kardeşimin düğününe bile götürmek istemiyorsun dedim. Hem annen kalmıycak mı 40ına kadar düğünede gelcekti dedim. Yok 40 gün napcaklar 1 hafta kalıp gitsinler demeye başladı. Daha önce ben annenler 2 ay bizde mi kalcak dediğimde ne olcak yemek, temizlik yapar sana yardım eder diyordu. Ben anlamıyorum ya kayınvalidem ne diyorsa artık sürekli bir fikir değiştiriyor.

kızlar bişey danışacağım size..Şimdi ben bebeğe tek alt üst alacağım..3 ayı dolana kadar giysin diye.. 0-3 ay alsam hemen 1 ayı dolduğunda küçülmez dimi..tecrübeli annelerden bilgi almak istiyorum

bende 2 ci yi verdim 3 yu bekliyorum... uykum geldi migdem bulandi fenalardayim... gerci sabah ilk kani alirken de tansiyorun dustu bayiliyordum fenalastim... hemen yatirdilar falan.. hala kendime gelemdim fenalardayim...
Allah yardimcimiz olsun, ben daha aclik verdim sadece, malum 2 saat gerideyiz burda.
15 dk sonra ilk saati alacak, 2 saat yapacakmis, 3 saat beklemicem en azindan.
Simdiden midem bulanmaya basladi, bos mideye o şekerli suyu icince.

kızlar bişey danışacağım size..Şimdi ben bebeğe tek alt üst alacağım..3 ayı dolana kadar giysin diye.. 0-3 ay alsam hemen 1 ayı dolduğunda küçülmez dimi..tecrübeli annelerden bilgi almak istiyorum
Canim markadan markaya ve kumasa gore cok degisiyor. Eger sıkı pamuk degilse makinede hemen küçülüyorlar. Bi de patikli altlar 3 ayi gormuyor.
Çocuğun yapisi da onemli, benim kizim cok ufak dogdu ama cok hizli kilo aldi, o yuzden bazi kiyafetlerini 1 kereden fazla giyemedi bile.
Yani ozetle 1 ayda da kuculebilir 2 ay da dayanabilir, simdiden bisey demek zor.

ozaman şimdi almaktansa doğunca duruma göre almak daha mantıklı olacak

Bu cocuklar cok komik ya hem uzuluyorsun dayanamiyorsun hemde reaksiyonlari insani gulduruyor yavrum ya kabizlik cok sorun Allah yardimciniz olsun.

benim de ilki kizdi bu oglan ama ikiside hareketliydi evet kasikta gercekten hatta bu aralar idrar torbasinin orayi yer edindi kendine herhalde sicak diye bi vuruyor asagiya yerimden hopluyorum agritiyor
Bazen benimkide mesaneye baski yapiyor daha yeni tuvalete gitmis oluyorum. Onun yuzunden bir daha gidiyorum
Benim bu bebek o kadar hareketli degil yani soyle soyleyeyim hareketli ama sanki boyle kelebek kanadi cirpiniyor yada bir anda birsey boyle bosa dusuyor gibi hareketleri tekmeleride oluyor ama digerleri daha cok.

Yaa hangi ildeydin ne guzel keske tum yurda yayilsa ideal saglik hizmeti boyle olmali bizim hastane cok pahali doktoru ayri tahlili ayri pahali

Canim istersen bi dr ile gorus tahminle birsey bulamayiz. Sende tam goremedigin icin emin olmanin tek yolu dr. olarak gorunuyor

hemen doktora gitmelisin

Var tabii... cok hareketli olma istirahat et bol bol.

Nerdeyse tam kapatmış gibi dedi canım , inşallah görürüz 37 leri ,bana herşeyi yasakladı ,hamile kaldığımda işten ayrılmıştım ben ,şimdi bol dinleniyorum

Ya kizlar olsunu ne manada kullandi bilmiyorum ama karadennizlilerse ozellikle gumushane bayburt trabzon ve cevre illerde olsun u evet anlaminda kullaniyorlar Yani kotu bir niyetle soylenmiyor.. bende ilk baslarda yadirgiyordum ama onlarin aliskanliklari... lutfen cok da takilip gonul koymayin.. bir ara bende vara yoğa olsun diyordum unideki ev arkadasimdan dolayi..

Nerdeyse tam kapatmış gibi dedi canım , inşallah görürüz 37 leri ,bana herşeyi yasakladı ,hamile kaldığımda işten ayrılmıştım ben ,şimdi bol dinleniyorum
Canım benimde aynı bu üçüncü benim ilk ikisi normaldi bu gidişle bu sezaryen gibi gözüküyor ve hala yerinden oynamadı 32.haftaya kadar bekleyip ona göre konuşuruz dedi Dr um perinatolakla karar vereceklermiş hayırlısı bakalım artık

Kizlar, biz kiza soyle tepki veriyorlar erkege boyle tepki veriyorlar diyoruz ama su kk da bile -erkek bebek isteyenler- diye konu aciliyor
Toplumsal baski olmus durumda resmen. Once saglikli olsunlar demek cok mu zor. Kizi erkegi ne farkeder. Guc savasina dondurenler dahi var.
Gecende bir arkadasim sende boyle yap diye dalga gecmek icin bir video atmis bebek 40 mevlidi prens sehzade adini hatirlayamadim bebegin mevlidine hos geldiniz diye resmen isikli tabela yapmislar. Ama bildiginiz tabela isiklari yanip sonuyor. Anne giyinmis hurrem sultan gibi fonda ilahivari birsey caliyor. Dans eder gibi iceri giriyorlar. Gercekten anlayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…