Cok fazla sayıda 0-3 stoklamamak lazim, 3-6 ile karisik alip dogduktan sonra eksikleri tamamlayabilirsin. Kizimda biz oyle karisik almıştık her boydan, sonra ara ara cikip hem eksikleri tamamladik hem de bize degisiklik oldu. Simdi de elimde her boy kiyafet var, eksik kalirsa doğumdan sonra bakarim.ozaman şimdi almaktansa doğunca duruma göre almak daha mantıklı olacak
Oylee bizimkide bazen oyle oluyor... Valla sen kuzumla ilgilen be yaparsa ne dusunurse dusunsunler.. sabahtan kendi kendilerine kurup aksamdan bozuyorlar.. hele bebek gelsin o bin kere daha degisir.. o yuzden sen takilma... ne diyorsada duymamazliktan gel.. seni mihattap alipta sormuyorsa ben olsam bende muhattap olup kulak vermem.. hele cocuk dogsun bakariz derim bisey icinde kimseye soz veremem derdimKızlar bende dün eşimle tartıştım sinir oldum.
Eşim şimdiden yok ben bebeğimi oraya götürmem buraya götürmem demeye başlamıştı. Dün de bana gelmiş diyorki 40'ı çıkınca annemlere götürürüz bebeği İzmir'e. Bende dedim ki Mart'ın soğuğunda o kadar saat yol mu gitcez. 1 aylık olunca kardeşimin düğününe bile götürmek istemiyorsun dedim. Hem annen kalmıycak mı 40ına kadar düğünede gelcekti dedim. Yok 40 gün napcaklar 1 hafta kalıp gitsinler demeye başladı. Daha önce ben annenler 2 ay bizde mi kalcak dediğimde ne olcak yemek, temizlik yapar sana yardım eder diyordu. Ben anlamıyorum ya kayınvalidem ne diyorsa artık sürekli bir fikir değiştiriyor.
Allah diğerlerine sağlık karnımızdakileride kucağımıza almayı nasip etsin ,benim dokuzuncu hamileliğim,2 evladım var bu 3.olucak nasip olursa,iki tane erken doğumum var biri yaşamadı malesef ,buda beni çok stresli yapıyor her olumsuz olay beni dahada tedirgin ediyor .Canım benimde aynı bu üçüncü benim ilk ikisi normaldi bu gidişle bu sezaryen gibi gözüküyor ve hala yerinden oynamadı 32.haftaya kadar bekleyip ona göre konuşuruz dedi Dr um perinatolakla karar vereceklermiş hayırlısı bakalım artık
Beto hadi gozun aydin cook sevindim.. kac gramlik yaptirdin...Arkadaslar seker yuklemesini yaptirdim normal cikti cok sukur
Bol sarımsaklı sirkeli tavuk çorbası iç.Ben ne zaman hasta olacağımı anlasam içiyorum iyi geliyor.Öksürük için de bir havluya kuru beyaz sabunu genzin yanana kadar sür.Yatmadan sırtına koyup uyu.Ben kızımın öksürüğünü hep böyle geçirdim hiç öksürük şurubu kullanmadım.Günaydın kızlarr ben gece annemde kaldımama oglumunda benımde burnum tıkandı ya bogazımda sızlıyor hafif☹☹☹ inş hasta olmayız özellikle ben cunku bı onceki hamılelıgmde doguma giderken bile hastaydım ya öksürügüm cok agırlaşmıştı gene korkuyorum
İlk defa duydum valla nasil kuru beyaz sabunu bogazina mi surecek anlamadimBol sarımsaklı sirkeli tavuk çorbası iç.Ben ne zaman hasta olacağımı anlasam içiyorum iyi geliyor.Öksürük için de bir havluya kuru beyaz sabunu genzin yanana kadar sür.Yatmadan sırtına koyup uyu.Ben kızımın öksürüğünü hep böyle geçirdim hiç öksürük şurubu kullanmadım.
Doktoruna sor bence için rahat olur.Randevun yakın mı?Kızlar çok emin olmamakla beraber az önce bişe yaşadım. Uyanıp idrara çıktım,çok afedersiniz tam sifonu çekerken gözüm tuvalete kaydı küçük bi parça kan vardı, adetken parça gibi gelirdiya onun gibi. Dikkatli bakma imkanımda olmadı suyla gitti o ara. Ama kilodumda falan kan yok,yada silerken. Sizce noluyor? Geceden beri çok çok hafif sancı da vardı karnımda
Benimde ilk gebelikte 37de çıkmıstı... 38e 0 gün de doğum yaptım.. 2.için korkuyorum. Onda da çıkarsa diye ve erteledim gebeliği.. Dr bana 2.hamile kalırsan aspirin kullanacağız demistiŞuan ikinci gebelik henüz yok .
Ilerleyen zaman ne olur bilemem.
Kızımda 36 da cıktı zaten 4 gün içinde doğum yaptırımdım
Yok havluya sürecek.O havluyu yatmadan gece sırtına koyacak.En çok iki gecede kesilir öksürük.Ben üç gece koyuyordum her ihtimale karşı.İlk defa duydum valla nasil kuru beyaz sabunu bogazina mi surecek anlamadim
tuh ya1 senedir iciyor ama etkisi yok
Ben 50 lik yüklettim baştan birşey anlamadım da eve gelince bir ağırlık çöktü narkoz yemiş gibi akşama kadar kafayı kaldıramadım.Dikkat et işin bitince evde dinlenmeye çalış.Gunaydin herkese, 75 grlik sekeri ictim oturuyorum bekleme odasindagece de uyuyamadim, bıraksan şuracikta yaticam ama nerdeee.. Daha 2 saat burdayim kan vermeye, sekerim çıkmasa bari.
Burda doktorun ofisinde kan alip laboratuara gonderiyorlar, internette falan da sonuc yok, carsamba telefon ac dedi asistan.
Ben de öyleyim.Vücut alıştırıyor bizi herhalde.Her sese de uyanmaya başladım.Kızlar uyku probleminiz var mı? Hergün 4 te uyanıyorum sonra uyuyamıyorum
Gecen hafta 50lik yuklettim, onda sabah kahvalti yapip gel demislerdi cok carpmadi. Bu kez bos mideye icince fena yapti.Ben 50 lik yüklettim baştan birşey anlamadım da eve gelince bir ağırlık çöktü narkoz yemiş gibi akşama kadar kafayı kaldıramadım.Dikkat et işin bitince evde dinlenmeye çalış.
Benimde ilk gebelikte 37de çıkmıstı... 38e 0 gün de doğum yaptım.. 2.için korkuyorum. Onda da çıkarsa diye ve erteledim gebeliği.. Dr bana 2.hamile kalırsan aspirin kullanacağız demisti
Öyle canım , bebeğime kavuşacağım zamanı düşünüp mutlu olayım benAmaaan yaşlilar bi garip, seninki daha bi garip ama yapacak bisey yok. Sen bebisine odaklan bosver.
Ben açlık da ölçtürdüm aç gittim beni de kötü yaptı işte.Gecen hafta 50lik yuklettim, onda sabah kahvalti yapip gel demislerdi cok carpmadi. Bu kez bos mideye icince fena yapti.
Hormonlari degisiyor bu adamlarin... hamileliktendir bacimKızlar bende dün eşimle tartıştım sinir oldum.
Eşim şimdiden yok ben bebeğimi oraya götürmem buraya götürmem demeye başlamıştı. Dün de bana gelmiş diyorki 40'ı çıkınca annemlere götürürüz bebeği İzmir'e. Bende dedim ki Mart'ın soğuğunda o kadar saat yol mu gitcez. 1 aylık olunca kardeşimin düğününe bile götürmek istemiyorsun dedim. Hem annen kalmıycak mı 40ına kadar düğünede gelcekti dedim. Yok 40 gün napcaklar 1 hafta kalıp gitsinler demeye başladı. Daha önce ben annenler 2 ay bizde mi kalcak dediğimde ne olcak yemek, temizlik yapar sana yardım eder diyordu. Ben anlamıyorum ya kayınvalidem ne diyorsa artık sürekli bir fikir değiştiriyor.
50 gramlik yaptilar elmali gazoz gibiydiBeto hadi gozun aydin cook sevindim.. kac gramlik yaptirdin...
Ay gazli olsa raziyim ben, direkt icme suyuna doktu bi poset sekeri, 15 dk kaldi ikinci kana, sonra bi kalip peynir yiyesim var. Surdan bi çıkayım da.50 gramlik yaptilar elmali gazoz gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?