2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ozaman şimdi almaktansa doğunca duruma göre almak daha mantıklı olacak
Cok fazla sayıda 0-3 stoklamamak lazim, 3-6 ile karisik alip dogduktan sonra eksikleri tamamlayabilirsin. Kizimda biz oyle karisik almıştık her boydan, sonra ara ara cikip hem eksikleri tamamladik hem de bize degisiklik oldu. Simdi de elimde her boy kiyafet var, eksik kalirsa doğumdan sonra bakarim.

Oylee bizimkide bazen oyle oluyor... Valla sen kuzumla ilgilen be yaparsa ne dusunurse dusunsunler.. sabahtan kendi kendilerine kurup aksamdan bozuyorlar.. hele bebek gelsin o bin kere daha degisir.. o yuzden sen takilma... ne diyorsada duymamazliktan gel.. seni mihattap alipta sormuyorsa ben olsam bende muhattap olup kulak vermem.. hele cocuk dogsun bakariz derim bisey icinde kimseye soz veremem derdim Yani dogmamis cocuga don bicilior planlar kuruluyorsa bir zahmet anne bu yaa onunda dusuncesi alinacak.. kuzum lohusa olmadan gerilmeye basladik... hoc herek yokk.. arkani yaslan eline al kumandani... muzigin sesini acc.. cok da tınnnn de geç

Allah diğerlerine sağlık karnımızdakileride kucağımıza almayı nasip etsin ,benim dokuzuncu hamileliğim,2 evladım var bu 3.olucak nasip olursa,iki tane erken doğumum var biri yaşamadı malesef ,buda beni çok stresli yapıyor her olumsuz olay beni dahada tedirgin ediyor .

Bol sarımsaklı sirkeli tavuk çorbası iç.Ben ne zaman hasta olacağımı anlasam içiyorum iyi geliyor.Öksürük için de bir havluya kuru beyaz sabunu genzin yanana kadar sür.Yatmadan sırtına koyup uyu.Ben kızımın öksürüğünü hep böyle geçirdim hiç öksürük şurubu kullanmadım.

İlk defa duydum valla nasil kuru beyaz sabunu bogazina mi surecek anlamadim

Doktoruna sor bence için rahat olur.Randevun yakın mı?

Şuan ikinci gebelik henüz yok .
Ilerleyen zaman ne olur bilemem.
Kızımda 36 da cıktı zaten 4 gün içinde doğum yaptırımdım
Benimde ilk gebelikte 37de çıkmıstı... 38e 0 gün de doğum yaptım.. 2.için korkuyorum. Onda da çıkarsa diye ve erteledim gebeliği.. Dr bana 2.hamile kalırsan aspirin kullanacağız demisti

Ben 50 lik yüklettim baştan birşey anlamadım da eve gelince bir ağırlık çöktü narkoz yemiş gibi akşama kadar kafayı kaldıramadım.Dikkat et işin bitince evde dinlenmeye çalış.

Ben 50 lik yüklettim baştan birşey anlamadım da eve gelince bir ağırlık çöktü narkoz yemiş gibi akşama kadar kafayı kaldıramadım.Dikkat et işin bitince evde dinlenmeye çalış.
Gecen hafta 50lik yuklettim, onda sabah kahvalti yapip gel demislerdi cok carpmadi. Bu kez bos mideye icince fena yapti.

Benimde ilk gebelikte 37de çıkmıstı... 38e 0 gün de doğum yaptım.. 2.için korkuyorum. Onda da çıkarsa diye ve erteledim gebeliği.. Dr bana 2.hamile kalırsan aspirin kullanacağız demisti

Şuan ikinci gebelik henüz bir sıkıntı yok olursa da kontrol altındatutup doğum yaptırıyorlar.
Hayırlısı inşallah

Hormonlari degisiyor bu adamlarin... hamileliktendir bacim
Bebek hasta fln dersin goturtmezsin, sana inaniyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…