2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay gazli olsa raziyim ben, direkt icme suyuna doktu bi poset sekeri, 15 dk kaldi ikinci kana, sonra bi kalip peynir yiyesim var. Surdan bi çıkayım da.

Bu kutulu icecekler sizin oraya gelmemis galiba ilkinde ayni sskilde suya dokup iciriyolar diye cok soyleyen olmustu banada laboratuvarda buz gibi dolaptan çıkarttığı portakalli siviyi vermisti 1teneke boyunda soguk olmasa zaten icilmezdi ,insallah iyice kotulemezsin uzanman icin bos bi odalari yoktu biraz midem bulaninca hemsire beni dinlenme odasina almisti isiklari kapat uzan dedi gercekten sandalye tepesinde beklemekten iyi olmustum 3.kandan sonra sapsariydim tabi

Geçmiş olsun canım

Öyle kuzum ama artık biz de bir aileyiz bu zamana kadar hissedemedi artık ama bundan sonra bazı şeyler değişecek, hamileliğimin başından beri çok üzdü bazı şeyleri beni içime attım çoğunu ama umarım lohusalıkta patlamaz, o yüzden tek dileğim çocuğum uslu uysal sağlıklı olsun da biz eşimle kendimiz bakabilelim kimseye muhtaç olmadan

Doğru diyorsun canım doğmamış çocuğun ilerki planlarını yapıyorlar valla sinir oluyorum. Elimde kalacak hepsi birgün

İnşallah rabbim gönlüne göre verir canım.

Kızlar bende kahvaltidan sonra vurdum kafayı yattım. Az önce eşim aradı da uyandım. Ufaklığı krese götürmek için 8 de kalkmistim. 10gibi kahvaltı yaptım. Sonra uyumuşum. Özellikle kahvaltıdan sonra çok uykum geliyor benim. İyice tembel oldum çıktım.

@melismelom bence hiç riske atma. Direk doktorunu ara yada git cnm.

Inanirmisin tek duzenli kullandigim ilac eutrox sonra kan ilacim. Vitamin fln haftada 1 iciyorum. Diğer gebeligimde.o kdar dikkat ediyodum ki bunda bi boşvermişlik varher sabah 1 yumurta yiyorum yoksa doymuyorum onun disinda muz fln yemiyorum. Bu kilo olayi yemekle ilgili degil galiba bilmiyorum ki

Amin inşallah canım

Neden içten içe üzülüyorsun canım. Direk hoslanmadigini ve böyle konuşmaması gerektigini ifade et kendisine bence. Aklınca espri yapıyor ve senin rahatsiz olduğunu anlamıyor bence. Erkekler bazen hiç ince dusunemiyorlar bence arada bir dürtüp silkelemek lazim

Cevaplar icin saolun kizlar olabildigince nemlendiriryorum o biraz rahqtlatiyor.
kızlar bişey danışacağım size..Şimdi ben bebeğe tek alt üst alacağım..3 ayı dolana kadar giysin diye.. 0-3 ay alsam hemen 1 ayı dolduğunda küçülmez dimi..tecrübeli annelerden bilgi almak istiyorum
Bu bebeğin kilosuyla alakalı biraz 2.5 3 civarı doğarsa ve her ay ortalama 1 kg alırsa 0 3 leri giyer ama, 4 civarı doğar ve yine o civarda kilo alırsa ufak gelebilir. Birkaç tane 0 3 alin duruma göre bakarsınız. Hediye gelenler oluyor en olmadı internetten alır ya da eşinizi gonderirsiniz

Eve geldim canım, uzaniyorum simdi.
Demir hapini da aldım da receteye kac tane icecegimi yazmamis. Kutusunda gunde 1 dedigi icin oyle basladim, tardyferon diye bi hap. Kan sayimi 10 cikmis en son.
Demir alanlar, gunde 1 mi alıyorsunuz siz de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…