- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Ay gazli olsa raziyim ben, direkt icme suyuna doktu bi poset sekeri, 15 dk kaldi ikinci kana, sonra bi kalip peynir yiyesim var. Surdan bi çıkayım da.
Geçmiş olsun canımGünaydın güzel annelerBen daha yeni uyandım iyi ki öğlenci olmuşum bu sene yoksa işim yaşmış bir de sinüzitim yine azmış durumda. Burnum tıkalı, suratım ağrıyor, iltihaplı akıntı boğazımı ağrıtıyor. Yetmezmiş gibi bileğim de ağrımaya başladı ilaç kullanamadığım için her şey üst üste geliyor sanki neyse bugünümüze şükür
Öyle kuzum ama artık biz de bir aileyiz bu zamana kadar hissedemedi artık ama bundan sonra bazı şeyler değişecek, hamileliğimin başından beri çok üzdü bazı şeyleri beni içime attım çoğunu ama umarım lohusalıkta patlamaz, o yüzden tek dileğim çocuğum uslu uysal sağlıklı olsun da biz eşimle kendimiz bakabilelim kimseye muhtaç olmadanYa bu kayınvalideler çok fena. Benimki de kız olsa kesin o da yapardı böyle birşeyBoşver hiç sinirlenmeye değmez gül geç canım giydirmezsin olur biter. Yada bir fotoğraf çektirir hevesini alınca çıkartırsın hemen.
Doğru diyorsun canım doğmamış çocuğun ilerki planlarını yapıyorlar valla sinir oluyorum. Elimde kalacak hepsi birgünOylee bizimkide bazen oyle oluyor... Valla sen kuzumla ilgilen be yaparsa ne dusunurse dusunsunler.. sabahtan kendi kendilerine kurup aksamdan bozuyorlar.. hele bebek gelsin o bin kere daha degisir.. o yuzden sen takilma... ne diyorsada duymamazliktan gel.. seni mihattap alipta sormuyorsa ben olsam bende muhattap olup kulak vermem.. hele cocuk dogsun bakariz derim bisey icinde kimseye soz veremem derdim☺☺ Yani dogmamis cocuga don bicilior planlar kuruluyorsa bir zahmet anne bu yaa onunda dusuncesi alinacak.. kuzum lohusa olmadan gerilmeye basladik... hoc herek yokk.. arkani yaslan eline al kumandani... muzigin sesini acc.. cok da tınnnn de geç
İnşallah rabbim gönlüne göre verir canım.Öyle kuzum ama artık biz de bir aileyiz bu zamana kadar hissedemedi artık ama bundan sonra bazı şeyler değişecek, hamileliğimin başından beri çok üzdü bazı şeyleri beni içime attım çoğunu ama umarım lohusalıkta patlamaz, o yüzden tek dileğim çocuğum uslu uysal sağlıklı olsun da biz eşimle kendimiz bakabilelim kimseye muhtaç olmadan
İnşallah canımİnşallah rabbim gönlüne göre verir canım.
Bana oyle verdiler herkesin farkli demekkiAy gazli olsa raziyim ben, direkt icme suyuna doktu bi poset sekeri, 15 dk kaldi ikinci kana, sonra bi kalip peynir yiyesim var. Surdan bi çıkayım da.
Evet bana da oyle geldi bu doktor oyle yapiyormus tam 28 canmNst icin erken degilmi ? 32.haftadan sonra baslaniyor diye biliyorum cmm.kac haftaliksin ki
Inanirmisin tek duzenli kullandigim ilac eutrox sonra kan ilacim. Vitamin fln haftada 1 iciyorum. Diğer gebeligimde.o kdar dikkat ediyodum ki bunda bi boşvermişlik varpreeklamsi o kadar kolay olmaz canim bir tane belirtiyle olmaz... endiselenicek bisey yok tatlim rahat ol, odem olur, tansiyon olur ki senin tansiyonun guzel... idrara cikamama, kusma bulanti, gormende sikinti yasaman gibi bircok belirti... kalp carpintisinib alasi bendeydi cok sukur troidim tavandi simdi biseyim yok bakalim neler bizi bekliyor.. sen canini sikma.. endiselenme yani
ayyy masallah tosbik kocaman olmus yaanasil biyle oldu formulu varsaa verrrrirrmisin
ne bicim insan tukureyim biyle zihniyetlere... yazik kör cahil insanlar yaa
copsuzz uzumlerden yana olmadi sansimiz deseneya ben hani oyle degilde soyle sahiplenecek ama hani mal varligi yerinde olan kimseye umit baglamayan beklentisi olmayan ama her kosulda biseye canimiz darlansa yanimizda olacak oyle ailelerden de bulamadik bayag luks geliyor gozume filmlerdeki gibi...
Amin inşallah canımAllah diğerlerine sağlık karnımızdakileride kucağımıza almayı nasip etsin ,benim dokuzuncu hamileliğim,2 evladım var bu 3.olucak nasip olursa,iki tane erken doğumum var biri yaşamadı malesef ,buda beni çok stresli yapıyor her olumsuz olay beni dahada tedirgin ediyor .
Neden içten içe üzülüyorsun canım. Direk hoslanmadigini ve böyle konuşmaması gerektigini ifade et kendisine bence. Aklınca espri yapıyor ve senin rahatsiz olduğunu anlamıyor bence. Erkekler bazen hiç ince dusunemiyorlar bence arada bir dürtüp silkelemek lazimKızlar eşimle konuşurken at gibisin yaparsın edersin demeye başladı galiba güçlü bir yapıda olup naz niyaz yapmayınca böyle oldu hamilelik ıyice saldım kendimi zaten isve naz da doğamda yok
Içten içe üzülüyorum böyle ama sert yapıda büyümüşüz
He anladım yani hastanede mi yoksa kursa mi kayıt oldum onu sormak istedim aslında canım benimAdana kuzum
Cevaplar icin saolun kizlar olabildigince nemlendiriryorum o biraz rahqtlatiyor.
Bu bebeğin kilosuyla alakalı biraz 2.5 3 civarı doğarsa ve her ay ortalama 1 kg alırsa 0 3 leri giyer ama, 4 civarı doğar ve yine o civarda kilo alırsa ufak gelebilir. Birkaç tane 0 3 alin duruma göre bakarsınız. Hediye gelenler oluyor en olmadı internetten alır ya da eşinizi gonderirsinizkızlar bişey danışacağım size..Şimdi ben bebeğe tek alt üst alacağım..3 ayı dolana kadar giysin diye.. 0-3 ay alsam hemen 1 ayı dolduğunda küçülmez dimi..tecrübeli annelerden bilgi almak istiyorum
Eve geldim canım, uzaniyorum simdi.Bu kutulu icecekler sizin oraya gelmemis galibailkinde ayni sskilde suya dokup iciriyolar diye cok soyleyen olmustu banada laboratuvarda buz gibi dolaptan çıkarttığı portakalli siviyi vermisti 1teneke boyunda soguk olmasa zaten icilmezdi ,insallah iyice kotulemezsin uzanman icin bos bi odalari yoktu biraz midem bulaninca hemsire beni dinlenme odasina almisti isiklari kapat uzan dedi gercekten sandalye tepesinde beklemekten iyi olmustum 3.kandan sonra sapsariydim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?