2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kan yapici seyler tuketsene cnm kirmizi pancari hasla ye ben cok da severim onun sayesinde kan ilaci kullanmadim :) kansizligimi oyle yenmistim

Öyle yapmak en iyisi olacak galiba canm.. şimdilik aldıklarımla yetinip bekleyeceğim

Doğru söylüyorsun canım farkında olmuyorlar artık bende ona bi kaç bu şekilde soyleniyim bakiyim nasıl olucak

Iyi gelir ins iyide bi kahvalti yaparsin toparlar seni :) ilaca gore değişir sanirim canim benim 11di sabah aksam yazmisti ben ara ara ictim sabahlari simdi 12ye cikmis dun 1 tane içebilirsin dedi surekli alan arkadaslar daha iyi bilir

15 dk da hazirlanan ben simdi 2 saatte hazirlaniyorum :) nefesim gucum yetmiyor valla.
Aynı canım bende öyle. Ne rahat giyinebiliyorum ne konuşabiliyorum.
Dün bir toplantıdaydım 1 saate yakın konuştum artık devam edemiycem nefes nefese kaldım acaip yoruldum dedim.
Öğretmenlerin Allah yardımcısı olsun :)

Tecrubeli olanlara bi sorum olcak.
Normal dogum yapacak olursak, lavman yapilacak mi ?
Sezeryande zaten yok die biliyorum bole bi uygulama.
Yani ben daha once normal yaptim ama 3 gun boyunca hastanedeydim ve actim yemek verilmemisti, su an anlatmak istemedigim nedenlerden. Anca 1 paket kraker yedim yani. O yuzden, bana da yapilmadi lavman fln da. Merak ettim simdi aklima dustu.

lavman nedir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…