Kızlar sizin açlık şekeriniz kaç çıktı 60 dk lık
Bende de 97 gosteriyor ama sezeryan olacagi icin bende dustum 8 li rakamlaraBirsey kalmadi zaten :) 100 den asagiya cabuk gecti acikcasi heyecan zirvede :)
2 3 gündür öyle Dr kalp atışını dinledi Bi sıkıntı yok dedi ama endişeleniyor insanAra ara tekmeler veya hareketler azaliyor bazende cosuyor dun gece baya sakindi
Yapiliyor genel olarakTecrubeli olanlara bi sorum olcak.
Normal dogum yapacak olursak, lavman yapilacak mi ?
Sezeryande zaten yok die biliyorum bole bi uygulama.
Yani ben daha once normal yaptim ama 3 gun boyunca hastanedeydim ve actim yemek verilmemisti, su an anlatmak istemedigim nedenlerden. Anca 1 paket kraker yedim yani. O yuzden, bana da yapilmadi lavman fln da. Merak ettim simdi aklima dustu.
İnşallah canım çok sağolGeçmiş olsun canım tez zamanda iyileşirsin inşallah
Deniyim cok tesekkür ederimBol sarımsaklı sirkeli tavuk çorbası iç.Ben ne zaman hasta olacağımı anlasam içiyorum iyi geliyor.Öksürük için de bir havluya kuru beyaz sabunu genzin yanana kadar sür.Yatmadan sırtına koyup uyu.Ben kızımın öksürüğünü hep böyle geçirdim hiç öksürük şurubu kullanmadım.
Çok geçmiş olsun kuzum
Umarim hasta olmazsiniz cnm
Benim de öle nedense wcden çıkamıyorum baskıdanKızlar 25 26 haftalarda bebeğin hareketlerinde azalma hissettiniz mi kac gunıdr sadece mesaneye vuruyor tekme hiç yok normal mi acaba
Hayırlısı olsun inşallah 2.de olmasın sıkıntınız
Size aspirin başlattılar mı?
Tecrubeli olanlara bi sorum olcak.
Yani ben daha once normal yaptim ama 3 gun boyunca hastanedeydim ve actim yemek verilmemisti, su an anlatmak istemedigim nedenlerden. Anca 1 paket kraker yedim yani. O yuzden, bana da yapilmadi lavman fln da. Merak ettim simdi aklima dustu.
Ben kizimda suni sanci aldim ilk baş. O yuzden direkt lavman yapildi. Sonrada sezeryana döndü sonda takildiTecrubeli olanlara bi sorum olcak.
Anladım.. Benim Dr 2.gebelik baslarsa gebelik kolestazi riskinden kaynaklı aspirin baslatoyoruz dedi... Belirli bi haftadan sonra ona baslanıyormus... Erken dogum olmasın diye çünkü ilkinde 37de baslado benim ama daha erken baslama riski olmasın diye bu sekilde açıklama yaptı Dr den sende bilgi alabilirsin.. Her gebelik bir değil elbette ama ilk gebelikte varsa 2.geblikte risk yüzde 50 oranında oluyor..bunun için alınan bir önlem... Siz kullanıyor musunuz diye merak etmistim sadece.. Onun için sormustum.Yok herhangi bir ilaç başlanmadı sonuçta her gebelik kolestazi oluşacak diye nır durum yok.
Aspirin ne alaka onu anlamadım çünkü ilk gebelikde ursaflk verdiler. Kontrol altına almak için.
Bunda da Dr ile konuştuk kolestazi de risk yok ursafolk verirsin takip altında tutarsın gerekirse doğum yatırırsın dedi.
Hatta gebelik başında şimdiden diyet gerekir mi dedim yok onunla alakası yok dedi dr .
Normal doğumun akışına göre isliyor sanırım, ilk doğumumda nişanlım geldikten sonra ishal olmuştum ve hastaneye gidene kadar tamamen içim temizlenmisti ve gerek kalmamıştı lavmanaTecrubeli olanlara bi sorum olcak.
Anladım.. Benim Dr 2.gebelik baslarsa gebelik kolestazi riskinden kaynaklı aspirin baslatoyoruz dedi... Belirli bi haftadan sonra ona baslanıyormus... Erken dogum olmasın diye çünkü ilkinde 37de baslado benim ama daha erken baslama riski olmasın diye bu sekilde açıklama yaptı Dr den sende bilgi alabilirsin.. Her gebelik bir değil elbette ama ilk gebelikte varsa 2.geblikte risk yüzde 50 oranında oluyor..bunun için alınan bir önlem... Siz kullanıyor musunuz diye merak etmistim sadece.. Onun için sormustum.
E nabizdan girip recetelerinize bakabilirsiniz günde kaç tane ilaç yazdığıni görmek için, içiniz rahat eder böyleceEve geldim canım, uzaniyorum simdi.
Demir hapini da aldım da receteye kac tane icecegimi yazmamis. Kutusunda gunde 1 dedigi icin oyle basladim, tardyferon diye bi hap. Kan sayimi 10 cikmis en son.
Demir alanlar, gunde 1 mi alıyorsunuz siz de?
Benim de öle nedense wcden çıkamıyorum baskıdan
50lik 130 çıktı benim.
Benim de 10 çıktı kullanamadım hapı.Doktorum zorlama dedi.E nabizdan girip recetelerinize bakabilirsiniz günde kaç tane ilaç yazdığıni görmek için, içiniz rahat eder böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?