2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yapiliyor genel olarak

Deniyim cok tesekkür ederim

Hayırlısı olsun inşallah 2.de olmasın sıkıntınız
Size aspirin başlattılar mı?

Yok herhangi bir ilaç başlanmadı sonuçta her gebelik kolestazi oluşacak diye nır durum yok.
Aspirin ne alaka onu anlamadım çünkü ilk gebelikde ursaflk verdiler. Kontrol altına almak için.
Bunda da Dr ile konuştuk kolestazi de risk yok ursafolk verirsin takip altında tutarsın gerekirse doğum yatırırsın dedi.
Hatta gebelik başında şimdiden diyet gerekir mi dedim yok onunla alakası yok dedi dr .

Canım ben kendim istemiştim devlet hastanesi idi.
Doğum esnasinda ikinirken kakasini gazını yapan oluyor diye duyunca doktorlar dan bana lavma yapar mısınız demiştim

Ben kizimda suni sanci aldim ilk baş. O yuzden direkt lavman yapildi. Sonrada sezeryana döndü sonda takildi

Anladım.. Benim Dr 2.gebelik baslarsa gebelik kolestazi riskinden kaynaklı aspirin baslatoyoruz dedi... Belirli bi haftadan sonra ona baslanıyormus... Erken dogum olmasın diye çünkü ilkinde 37de baslado benim ama daha erken baslama riski olmasın diye bu sekilde açıklama yaptı Dr den sende bilgi alabilirsin.. Her gebelik bir değil elbette ama ilk gebelikte varsa 2.geblikte risk yüzde 50 oranında oluyor..bunun için alınan bir önlem... Siz kullanıyor musunuz diye merak etmistim sadece.. Onun için sormustum.

Normal doğumun akışına göre isliyor sanırım, ilk doğumumda nişanlım geldikten sonra ishal olmuştum ve hastaneye gidene kadar tamamen içim temizlenmisti ve gerek kalmamıştı lavmana
Ama genelde lavman yapılıyormuş

Evet tabiki 5aylikken bile kolestazi olan oluyor dedi dr .
Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin sizede
Onun için ertelemeyin bence

E nabizdan girip recetelerinize bakabilirsiniz günde kaç tane ilaç yazdığıni görmek için, içiniz rahat eder böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…