2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bazen sezeryan olacaklara bile yapıyorlarmış.Ben olmadım ama.Bir arkadaşım da normalde bile yaptırtmamıştı.

İlk hamileliğimde 8. Ay başına kadar çalıştım.Oturarak ders anlatıyordum ki hiç sevmem dolaşarak anlatmasını severim.Çocuklar çok konuşunca susturamayınca bayılıcam şimdi bakın susun diyordum sus pus oluyorlardı

Bende sen gibiyim... yururken ayagimda topuklulat olsun topuksuz olsun at gibi kostururum normal yurumem oyledir.. her bi isi kendim gorururum hic nazlanip hayatimm su getirirmisin dememisim... simdi ne zamanki demeye basladim kocamda diyorki bu demekki bayag agirlasti.. biraz gec getirincede gozlerim alevv gibi parliyor bebekler benden , ben kendimden korkuyorum o sirada kocami dusunemiyorum.. parildiyorum ama sesini de naif tutuyorum
ahh ahh bu hormonlar beni benden aldi her progesteron fitil kullandigimdada aklima geliyor...
Simdi kilo aldik karnimiz buyudu.. tombalak oldu kimimiz ... kocalar da oyle konusunca iyice moralimiz bozuluyor anlamiyorlar oküzler ya ama sinirli kinussakta icimizz yangib yeri gibi oluyor...
Valla bende yenek yiyeniyorum... biraz fazla yesene diyor.. midemin altinda oglusum hic doyuramiyorum kendimi ama catlamak uzere bir bomba gibiyim... kocisimde manken olmaya niyetin var sanirim diyor... gecende unuttum disari cikcaz topuklu botlarimi cikardim... bunlarlami cikcab dio... aklim basimda mi benim de... neyse herkes bisey konusuyor hic canini sikma... ama formunu koru.. bu erkekler icin onemli olmasib senin icin onemli olsun.!! Optum fistik takma canina biz at gibide olsa ana oluyoz degisim geciriyoz... onlara ne oluyomuş ☺☺

Son düzenleme:
Kızlar karının yumuşak olması problem mi? Bnm öyle top gibi sert fln değil
Doktoruna sordunmu? Yani 25. Haftanda gozukuyon normalde hamilelik kendini 6. Ayinda belli ediyor daha senin bi bucuk haftan felan var sanirim.. eger gobeginde cok cikmadiysa anlamayabilirsin... bazen sert bazen yumusak ama hamur gibi degil tabi..

Alla allaa yaaa masallahhh coook arzuladigim ama iste her bunye bir degil... bende herseyi duzenli saatli aliyorum.. ama yok yani... almadan ne olacakti diyorum acaba belkide almasamda ayni .. artik eutrox neydi kuzum??

Canım ben kendim istemiştim devlet hastanesi idi.
Doğum esnasinda ikinirken kakasini gazını yapan oluyor diye duyunca doktorlar dan bana lavma yapar mısınız demiştim
Ben kizimda suni sanci aldim ilk baş. O yuzden direkt lavman yapildi. Sonrada sezeryana döndü sonda takildi
Nasildi kizlar ? Kulaga cok hos gelmiyo da, rahatsiz edici bi durum muydu ? Dogurmakran degil de lavmandan cekiniyorum ben

Kızlar 25 26 haftalarda bebeğin hareketlerinde azalma hissettiniz mi kac gunıdr sadece mesaneye vuruyor tekme hiç yok normal mi acaba
Evetttt hissettim ikinci gunun sonunda dayanamadim gittim doktara icin rahatladi... bide benimki iki taneydi... ama bazen cok bazen hareketleri yok gibi oluyor.. yani hissetmen guzel hic hissetmezseb druna git

Doktoruna sordunmu? Yani 25. Haftanda gozukuyon normalde hamilelik kendini 6. Ayinda belli ediyor daha senin bi bucuk haftan felan var sanirim.. eger gobeginde cok cikmadiysa anlamayabilirsin... bazen sert bazen yumusak ama hamur gibi degil tabi..
Göbeğim çıktı cnm ama sadece top gibi sert değil öyle

Zormuş valla konuşmak kolay değil. Birde bne heyecanlı anlatırım birşeyi. Şirkettekiler gülüyor artık bana

Bugun cenem gayet acik
bi sey daha sormak istiyorum size
Simdi bebek dogunca, yikamamamiz gerekliymis ya, gobek dusene kadar.
Ben cok severim yikamayi ve yikanmayi
Bebegi eve getirince yikasam, gobek bagini iyice kurutsam diyorum.
Bi solusyon, merhem bi sey var mi kullanabilecegim, enfeksiyon ihtimaline karsi?
Yoksa bu konuda hic israr etmemeli miyim ?
Bi yardimci olun nupfen

bende 2 ci yi verdim 3 yu bekliyorum... uykum geldi migdem bulandi fenalardayim... gerci sabah ilk kani alirken de tansiyorun dustu bayiliyordum fenalastim... hemen yatirdilar falan.. hala kendime gelemdim fenalardayim...
İçtiğiniz şey nasıl içilebilir bişey mi? Ben tatlı sevmem normalde içerken zorlanır mıyım? Bende salı yaptırcam
Kızlar uyku probleminiz var mı? Hergün 4 te uyanıyorum sonra uyuyamıyorum
Yok havluya sürecek.O havluyu yatmadan gece sırtına koyacak.En çok iki gecede kesilir öksürük.Ben üç gece koyuyordum her ihtimale karşı.
Sezeryan dikişinden çok o sonda acısı mahvetti beni.Mümkünse istemicem bu sefer kalkar yaparım dicem

Kizlar bugun valizimi hazirladim.. ya koca valiz onlar icin... tum kiyafetleri valize tek tek koydum.. kremdi, gogus pedi,anne kulodu koydum... biberondu emzikti onlarida kurutmaya biraktim... valiz isi bayag yordu beni inanamadim bu kadar yorulacagimi dusunmedim... kizlar ikiz gebeler vallahi erkenden bitirin hazirliklarinizi.. annem ne kadarda yardimci olsa yinede cook yoruldum... herbisey katli utulu olmasina ragmen... bide besiklerine
tullerini diktim
besik baslarina fiyonk yaptim..
Gozlerine kiyafetlerini yerlestirdim... ama halaa cok daginik... yataklarin iclerini yinede koymadim kirlenmesin diyerekten... hadi hep beraber bakalim .. fikir olsun sizede..

Eklentiler

• 113826DB-A3DD-4467-8606-F50B7A4526C4.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 47
  • C6A8A8F8-6E70-4855-A893-C0B2D370E656.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 46
  • 7FFCC74D-E20A-4C52-BCCD-1497458CC5B3.webp
    17 KB · Görüntüleme: 44
  • 2316CC6D-2326-40F8-8D6D-EA06D79B75EF.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…