Bazen sezeryan olacaklara bile yapıyorlarmış.Ben olmadım ama.Bir arkadaşım da normalde bile yaptırtmamıştı.Tecrubeli olanlara bi sorum olcak.
Normal dogum yapacak olursak, lavman yapilacak mi ?
Sezeryande zaten yok die biliyorum bole bi uygulama.
Yani ben daha once normal yaptim ama 3 gun boyunca hastanedeydim ve actim yemek verilmemisti, su an anlatmak istemedigim nedenlerden. Anca 1 paket kraker yedim yani. O yuzden, bana da yapilmadi lavman fln da. Merak ettim simdi aklima dustu.
İlk hamileliğimde 8. Ay başına kadar çalıştım.Oturarak ders anlatıyordum ki hiç sevmem dolaşarak anlatmasını severim.Çocuklar çok konuşunca susturamayınca bayılıcam şimdi bakın susun diyordum sus pus oluyorlardıAynı canım bende öyle. Ne rahat giyinebiliyorum ne konuşabiliyorum.
Dün bir toplantıdaydım 1 saate yakın konuştum artık devam edemiycem nefes nefese kaldım acaip yoruldum dedim.
Öğretmenlerin Allah yardımcısı olsun :)
Tesekkurler canim ama ben yurtdisindayim. Normalde recete uzerine yazarlardi bu sefer yazmamis, ben de sormayi unuttum o kafayla.E nabizdan girip recetelerinize bakabilirsiniz günde kaç tane ilaç yazdığıni görmek için, içiniz rahat eder böylece
Sezeryan dikişinden çok o sonda acısı mahvetti beni.Mümkünse istemicem bu sefer kalkar yaparım dicemBen kizimda suni sanci aldim ilk baş. O yuzden direkt lavman yapildi. Sonrada sezeryana döndü sonda takildi
Genelde bir tane veriyorlar sabah aç karnına içiyorsun çay ve süt içme işe yaramaz dedi doktorum.Tesekkurler canim ama ben yurtdisindayim. Normalde recete uzerine yazarlardi bu sefer yazmamis, ben de sormayi unuttum o kafayla.
Bende sen gibiyim... yururken ayagimda topuklulat olsun topuksuz olsun at gibi kostururum normal yurumem oyledir.. her bi isi kendim gorururum hic nazlanip hayatimm su getirirmisin dememisim... simdi ne zamanki demeye basladim kocamda diyorki bu demekki bayag agirlasti.. biraz gec getirincede gozlerim alevv gibi parliyorKızlar eşimle konuşurken at gibisin yaparsın edersin demeye başladı galiba güçlü bir yapıda olup naz niyaz yapmayınca böyle oldu hamilelik ıyice saldım kendimi zaten isve naz da doğamda yok
Içten içe üzülüyorum böyle ama sert yapıda büyümüşüz
Doktoruna sordunmu? Yani 25. Haftanda gozukuyon normalde hamilelik kendini 6. Ayinda belli ediyor daha senin bi bucuk haftan felan var sanirim.. eger gobeginde cok cikmadiysa anlamayabilirsin... bazen sert bazen yumusak ama hamur gibi degil tabi..Kızlar karının yumuşak olması problem mi? Bnm öyle top gibi sert fln değil
Alla allaa yaaa masallahhh coook arzuladigim ama iste her bunye bir degil... bende herseyi duzenli saatli aliyorum.. ama yok yani... almadan ne olacakti diyorum acabaInanirmisin tek duzenli kullandigim ilac eutrox sonra kan ilacim. Vitamin fln haftada 1 iciyorum. Diğer gebeligimde.o kdar dikkat ediyodum ki bunda bi boşvermişlik varher sabah 1 yumurta yiyorum yoksa doymuyorum onun disinda muz fln yemiyorum. Bu kilo olayi yemekle ilgili degil galiba bilmiyorum ki
Canım ben kendim istemiştim devlet hastanesi idi.
Doğum esnasinda ikinirken kakasini gazını yapan oluyor diye duyunca doktorlar dan bana lavma yapar mısınız demiştim
Nasildi kizlar ? Kulaga cok hos gelmiyo da, rahatsiz edici bi durum muydu ? Dogurmakran degil de lavmandan cekiniyorum benBen kizimda suni sanci aldim ilk baş. O yuzden direkt lavman yapildi. Sonrada sezeryana döndü sonda takildi
Evetttt hissettim ikinci gunun sonunda dayanamadim gittim doktara icin rahatladi... bide benimki iki taneydi... ama bazen cok bazen hareketleri yok gibi oluyor.. yani hissetmen guzel hic hissetmezseb druna gitKızlar 25 26 haftalarda bebeğin hareketlerinde azalma hissettiniz mi kac gunıdr sadece mesaneye vuruyor tekme hiç yok normal mi acaba
Sey sen netten bi bak canim. Ben bi sey demiyim.lavman nedir ki?
Göbeğim çıktı cnm ama sadece top gibi sert değil öyleDoktoruna sordunmu? Yani 25. Haftanda gozukuyon normalde hamilelik kendini 6. Ayinda belli ediyor daha senin bi bucuk haftan felan var sanirim.. eger gobeginde cok cikmadiysa anlamayabilirsin... bazen sert bazen yumusak ama hamur gibi degil tabi..
Zormuş valla konuşmak kolay değil. Birde bne heyecanlı anlatırım birşeyi. Şirkettekiler gülüyor artık banaİlk hamileliğimde 8. Ay başına kadar çalıştım.Oturarak ders anlatıyordum ki hiç sevmem dolaşarak anlatmasını severim.Çocuklar çok konuşunca susturamayınca bayılıcam şimdi bakın susun diyordum sus pus oluyorlardı
Gobeginde cok cikmamis anlasilan cikmis olsa daha bi hissedersin belki ic karin cok genis o yuzden kendini belli etmiyor.. merak edilecek bisey oldugunu dusunmuyom..Göbeğim çıktı cnm ama sadece top gibi sert değil öyle
Bende bu durumu çok merak ediyorumNasildi kizlar ? Kulaga cok hos gelmiyo da, rahatsiz edici bi durum muydu ? Dogurmakran degil de lavmandan cekiniyorum ben
Gunaydin herkese, 75 grlik sekeri ictim oturuyorum bekleme odasindagece de uyuyamadim, bıraksan şuracikta yaticam ama nerdeee.. Daha 2 saat burdayim kan vermeye, sekerim çıkmasa bari.
Burda doktorun ofisinde kan alip laboratuara gonderiyorlar, internette falan da sonuc yok, carsamba telefon ac dedi asistan.
İçtiğiniz şey nasıl içilebilir bişey mi? Ben tatlı sevmem normalde içerken zorlanır mıyım? Bende salı yaptırcambende 2 ci yi verdim 3 yu bekliyorum... uykum geldi migdem bulandi fenalardayim... gerci sabah ilk kani alirken de tansiyorun dustu bayiliyordum fenalastim... hemen yatirdilar falan.. hala kendime gelemdim fenalardayim...
Kızlar uyku probleminiz var mı? Hergün 4 te uyanıyorum sonra uyuyamıyorum
Yok havluya sürecek.O havluyu yatmadan gece sırtına koyacak.En çok iki gecede kesilir öksürük.Ben üç gece koyuyordum her ihtimale karşı.
Sezeryan dikişinden çok o sonda acısı mahvetti beni.Mümkünse istemicem bu sefer kalkar yaparım dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?