Bugun belim kalcam kopuyo. Sabahtan doktora gittik. Zaten uykusuzum. Eve geldim is bitmiyor ki :'(
Doktorlar veriyor zaten soyluyorda gazli bez batikon suruluyordu sonra batikon bebegib troidleriyle alakali ‘belki’ sikintiya sokabilir diye %70 alkollu su ile silip cok iyi kurulmak lazim.. o bolge kuru tutulmali... gobek dusmesi yaklasik 7-15 gun icinde oluyor... dustukten sonrada banyo yapilmali diyorlar... ozel solusyona gerek yok zaten herbirinde yabanci madde var en guzeli alkol bencedeBugun cenem gayet acik
bi sey daha sormak istiyorum size
Simdi bebek dogunca, yikamamamiz gerekliymis ya, gobek dusene kadar.
Ben cok severim yikamayi ve yikanmayi
Bebegi eve getirince yikasam, gobek bagini iyice kurutsam diyorum.
Bi solusyon, merhem bi sey var mi kullanabilecegim, enfeksiyon ihtimaline karsi?
Yoksa bu konuda hic israr etmemeli miyim ?
Bi yardimci olun nupfen
AlaaaaaahKizlar bugun valizimi hazirladim.. ya koca valiz onlar icin... tum kiyafetleri valize tek tek koydum.. kremdi, gogus pedi,anne kulodu koydum... biberondu emzikti onlarida kurutmaya biraktim... valiz isi bayag yordu beni inanamadim bu kadar yorulacagimi dusunmedim... kizlar ikiz gebeler vallahi erkenden bitirin hazirliklarinizi.. annem ne kadarda yardimci olsa yinede cook yoruldum... herbisey katli utulu olmasina ragmen... bide besiklerine
tullerini diktim
besik baslarina fiyonk yaptim..
Gozlerine kiyafetlerini yerlestirdim... ama halaa cok daginik... yataklarin iclerini yinede koymadim kirlenmesin diyerekten... hadi hep beraber bakalim .. fikir olsun sizede..♥
Ah supersin.Doktorlar veriyor zaten soyluyorda gazli bez batikon suruluyordu sonra batikon bebegib troidleriyle alakali ‘belki’ sikintiya sokabilir diye %70 alkollu su ile silip cok iyi kurulmak lazim.. o bolge kuru tutulmali... gobek dusmesi yaklasik 7-15 gun icinde oluyor... dustukten sonrada banyo yapilmali diyorlar... ozel solusyona gerek yok zaten herbirinde yabanci madde var en guzeli alkol bencede
Ben hep beyaz sabun sürdüm ama farketmez herhalde.Daha önce de dış gebelik ameliyatı olmuştum sonda sıkıntı olmamıştı.Sezeryanda oldu belki hemşirenin beceriksizliğiydi bilemiyorum.Çok yanma yaptı bende sistist gibi oldum.
Kız maşallah becerikli pratik hatun seniii. Benim doğru düzgün hiç birşey hazır değil ya bi yıkayıp ütülemem lazım ama mobilyalar gelmedi nereye koycam falan bilmiyorum :/Kizlar bugun valizimi hazirladim.. ya koca valiz onlar icin... tum kiyafetleri valize tek tek koydum.. kremdi, gogus pedi,anne kulodu koydum... biberondu emzikti onlarida kurutmaya biraktim... valiz isi bayag yordu beni inanamadim bu kadar yorulacagimi dusunmedim... kizlar ikiz gebeler vallahi erkenden bitirin hazirliklarinizi.. annem ne kadarda yardimci olsa yinede cook yoruldum... herbisey katli utulu olmasina ragmen... bide besiklerine
tullerini diktim
Gozlerine kiyafetlerini yerlestirdim... ama halaa cok daginik... yataklarin iclerini yinede koymadim kirlenmesin diyerekten... hadi hep beraber bakalim .. fikir olsun sizede..♥
Yaa ne guzeKizlar bugun valizimi hazirladim.. ya koca valiz onlar icin... tum kiyafetleri valize tek tek koydum.. kremdi, gogus pedi,anne kulodu koydum... biberondu emzikti onlarida kurutmaya biraktim... valiz isi bayag yordu beni inanamadim bu kadar yorulacagimi dusunmedim... kizlar ikiz gebeler vallahi erkenden bitirin hazirliklarinizi.. annem ne kadarda yardimci olsa yinede cook yoruldum... herbisey katli utulu olmasina ragmen... bide besiklerine
tullerini diktim
Kusum bak sabada fikir kilitli posetlere koyabilirsin havasini alincada boyle vakumlu oluyor ustunede etiket yaoistirdim gemsireye verilecek ne bikim oatik corap agiz mendillerini baska kilitli posete koydum hem steril yaptim hemde herseyi acip acip bakmasinlar diyeAlaaaaaah
Ne guzel yaaa
Hepsi hazir iste oh mis vallaa, gule gule kullanin.
Masallahlar size gelsin ❤
Göbek bağı için sprey veriyorlar zaten.Onu kullanıyorsun zaten çok sürmüyor düşüyor.Yıkamasan iyi olur uzatır düşmesini diyorlar.Bugun cenem gayet acik
Bi solusyon, merhem bi sey var mi kullanabilecegim, enfeksiyon ihtimaline karsi?
Bi yardimci olun nupfen
Kız bebek 9 ay boyunva suyun içinde zaten az çocuğu rahat bırakBugun cenem gayet acik
Bi yardimci olun nupfen
Valla duzenledim ama hersey heryerde benim calisma odami bozdum cocuk odasi yaptim bir tarafta kitaplarim bir tarafta bazam felan derken mobilyalarda oraya gelince karman corman oldu... yavas yavas bakadim keske daha erken yaosaydin ama korktum bebeklerime bisey olursa diye hep ... Allahima cok sukur hallettim dahada var is ama az kaldi..Kız maşallah becerikli pratik hatun seniii. Benim doğru düzgün hiç birşey hazır değil ya bi yıkayıp ütülemem lazım ama mobilyalar gelmedi nereye koycam falan bilmiyorum :/
Cok iyi yapmissin canim. Iyi fikir. Ben de burdan biri yapmis da ordan almistim bi ekran fotosu.Kusum bak sabada fikir kilitli posetlere koyabilirsin havasini alincada boyle vakumlu oluyor ustunede etiket yaoistirdim gemsireye verilecek ne bikim oatik corap agiz mendillerini baska kilitli posete koydum hem steril yaptim hemde herseyi acip acip bakmasinlar diyeiki cocuk olunca ayirt edilsin diye.. kizima oglumada keseler dikmistim kiyafetleri koymasi icin... onlarida kim verirse versin her kesede birer takim var... yine ayakli pantolon ve citcitli atlet koydum takim icinde usurler diyerekten..
Ben daha ne alacağıma bile karar veremedim bırak almayıKız maşallah becerikli pratik hatun seniii. Benim doğru düzgün hiç birşey hazır değil ya bi yıkayıp ütülemem lazım ama mobilyalar gelmedi nereye koycam falan bilmiyorum :/
Ey kurban oldugun Allahimm seni bebegini ve hepimizi korusun insallahtavsannesi çok sağol canım düşündüğün için ilaçlarla sancıları kestiler kasılmalarım devam ediyor ama. ctsi kontrol var ilaçlar açılma yapabilrmiş onu kontrol edicez. iğnelerle durdurcaz inşallah benim aceleci oğlanı.
Benimde öyleKızlar 25 26 haftalarda bebeğin hareketlerinde azalma hissettiniz mi kac gunıdr sadece mesaneye vuruyor tekme hiç yok normal mi acaba
Guldurdun beniK
Kız bebek 9 ay boyunva suyun içinde zaten az çocuğu rahat bırakkordon kurutma işini bilmemde su ve pamukla silersin vicudunu kuzum çok rahatsız olursan ya. Ben yıkamak istemiyorum çünkü vücudunda olan verniks onu anne karnında koruduğu için pis dünyaya biraz o şekilde adapte olsun sonrasında zaten bol bol yıkancak diye düşünüyorum.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım saglıkla beklesin kuzucuk inşallahtavsannesi çok sağol canım düşündüğün için ilaçlarla sancıları kestiler kasılmalarım devam ediyor ama. ctsi kontrol var ilaçlar açılma yapabilrmiş onu kontrol edicez. iğnelerle durdurcaz inşallah benim aceleci oğlanı.
Benim il RizeBu cocuklar cok komik ya hem uzuluyorsun dayanamiyorsun hemde reaksiyonlari insani gulduruyoryavrum ya kabizlik cok sorun Allah yardimciniz olsun.
Bazen benimkide mesaneye baski yapiyor daha yeni tuvalete gitmis oluyorum. Onun yuzunden bir daha gidiyorum
Benim bu bebek o kadar hareketli degil yani soyle soyleyeyim hareketli ama sanki boyle kelebek kanadi cirpiniyor yada bir anda birsey boyle bosa dusuyor gibi hareketleri tekmeleride oluyor ama digerleri daha cok.
Yaa hangi ildeydin ne guzel keske tum yurda yayilsa ideal saglik hizmeti boyle olmalibizim hastane cok pahali doktoru ayri tahlili ayri pahali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?