2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Doktorlar veriyor zaten soyluyorda gazli bez batikon suruluyordu sonra batikon bebegib troidleriyle alakali ‘belki’ sikintiya sokabilir diye %70 alkollu su ile silip cok iyi kurulmak lazim.. o bolge kuru tutulmali... gobek dusmesi yaklasik 7-15 gun icinde oluyor... dustukten sonrada banyo yapilmali diyorlar... ozel solusyona gerek yok zaten herbirinde yabanci madde var en guzeli alkol bencede

Alaaaaaah
Ne guzel yaaa
Hepsi hazir iste oh mis vallaa, gule gule kullanin.
Masallahlar size gelsin ❤

Ah supersin.

Ben hep beyaz sabun sürdüm ama farketmez herhalde.Daha önce de dış gebelik ameliyatı olmuştum sonda sıkıntı olmamıştı.Sezeryanda oldu belki hemşirenin beceriksizliğiydi bilemiyorum.Çok yanma yaptı bende sistist gibi oldum.

Kız maşallah becerikli pratik hatun seniii. Benim doğru düzgün hiç birşey hazır değil ya bi yıkayıp ütülemem lazım ama mobilyalar gelmedi nereye koycam falan bilmiyorum :/

Yaa ne guze l masallah bitirmissin darisi bize bende bir dahaki ay yikamaya baslayayim diyorum
Masallah maharetin kat be kat artiyor. Cok cok guzel olmus gule gule kirletsin kuzucuklar

Sonda hic acitmiyor. Bana sondayi ameliyathanede takmislar hic hissetmedim. Cikarirlarkende hic cikarmasinlar istedim tuvalete gitmeye korktugumdan ama cikardilar cok bile kaldi dediler onda da hic acimadi sadece birseyin cekildigini hissettim o kadar.

Alaaaaaah
Ne guzel yaaa
Hepsi hazir iste oh mis vallaa, gule gule kullanin.
Masallahlar size gelsin ❤
Kusum bak sabada fikir kilitli posetlere koyabilirsin havasini alincada boyle vakumlu oluyor ustunede etiket yaoistirdim gemsireye verilecek ne bikim oatik corap agiz mendillerini baska kilitli posete koydum hem steril yaptim hemde herseyi acip acip bakmasinlar diye iki cocuk olunca ayirt edilsin diye.. kizima oglumada keseler dikmistim kiyafetleri koymasi icin... onlarida kim verirse versin her kesede birer takim var... yine ayakli pantolon ve citcitli atlet koydum takim icinde usurler diyerekten..

Göbek bağı için sprey veriyorlar zaten.Onu kullanıyorsun zaten çok sürmüyor düşüyor.Yıkamasan iyi olur uzatır düşmesini diyorlar.

Bahsettigin arkadas, kenvotir canim. Etiketi gorur, nasil oldugunu yazar bize simdi ins
tavsannesi çok sağol canım düşündüğün için ilaçlarla sancıları kestiler kasılmalarım devam ediyor ama. ctsi kontrol var ilaçlar açılma yapabilrmiş onu kontrol edicez. iğnelerle durdurcaz inşallah benim aceleci oğlanı.

K
Kız bebek 9 ay boyunva suyun içinde zaten az çocuğu rahat bırak kordon kurutma işini bilmemde su ve pamukla silersin vicudunu kuzum çok rahatsız olursan ya. Ben yıkamak istemiyorum çünkü vücudunda olan verniks onu anne karnında koruduğu için pis dünyaya biraz o şekilde adapte olsun sonrasında zaten bol bol yıkancak diye düşünüyorum.

Kız maşallah becerikli pratik hatun seniii. Benim doğru düzgün hiç birşey hazır değil ya bi yıkayıp ütülemem lazım ama mobilyalar gelmedi nereye koycam falan bilmiyorum :/
Valla duzenledim ama hersey heryerde benim calisma odami bozdum cocuk odasi yaptim bir tarafta kitaplarim bir tarafta bazam felan derken mobilyalarda oraya gelince karman corman oldu... yavas yavas bakadim keske daha erken yaosaydin ama korktum bebeklerime bisey olursa diye hep ... Allahima cok sukur hallettim dahada var is ama az kaldi..

Cok iyi yapmissin canim. Iyi fikir. Ben de burdan biri yapmis da ordan almistim bi ekran fotosu. siz de bakin hem.
Ben de sizin gibi yapcam ins. Hem ellenmemis olur hem duzenlice durur iste ne guzel.

Eklentiler

• Screenshot_20191207-192320_Chrome.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 47
Ey kurban oldugun Allahimm seni bebegini ve hepimizi korusun insallah Sancilarin kesilmis cok sukur... aman kuzum dualarim senle

Guldurdun beni
Dogru diyon haklisin su verniks faydaliymis da.
Ben burus burus olana kadar yikicam gibi hissediyom, biri beni durdursun

Güzel haberlerini bekliyoruz canım saglıkla beklesin kuzucuk inşallah

Benim il Rize ben 2liyi bile 30 TL’ye yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…