2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Guzel haberlerini paylasmani bekliyoruz senin hizli gonzalesin ins ❤

Verniks tabakası bebeğin vücudunda ne kadar uzun süre kalırsa o kadar faydalı olduğunu söylüyorlar o nedenle ilk bir ay şampuan kullanılmasını bile çok sağlıklı bulmuyor bazı doktorlar tercih meselesi tabi

Çok geçmiş olsun İnşallah zamanında gelir ufaklık.Allah size de sabır versin

İçtiğiniz şey nasıl içilebilir bişey mi? Ben tatlı sevmem normalde içerken zorlanır mıyım? Bende salı yaptırcam
Sansin varsa su gazoz gibi olanlardan verirler anlamadan icersin. Benim gecen hafta 50lik bugun de 75lik yukleme yapildi, bildigin bi poset sekeri suya dokup karistirdi. Zorlansan da içiyorsun mecbur, yapacak bisey yok.

Maşallah sana hamarat hatun

Evetttt hissettim ikinci gunun sonunda dayanamadim gittim doktara icin rahatladi... bide benimki iki taneydi... ama bazen cok bazen hareketleri yok gibi oluyor.. yani hissetmen guzel hic hissetmezseb druna git

Sadece mesaneye vurduğunu hissediyorum canım doktora da gittim normal görünüyor dedi yinede endişe etmekten alıkoyamıyorum bu haftadan itibaren daha sert hissederim diye beklerken böyle olması şaşırttı

Benimde öyle bu haftalarda hareketlerin fazlalaşcagını umuyordum ama yok aşiri sakin elimi koyup beklıyorumkı kıpırdasın
Canım konuşmayı denedin mi? Mesela sırt üstü uzan seslen konuş tepki vercek mi bak. Olmadı karnın yanından azcık dürt o zaman harekeet ediyor o da olmazsa seninki keyfine düşkün canım rahatını bozmak istemiyor olabilir.

Nasildi kizlar ? Kulaga cok hos gelmiyo da, rahatsiz edici bi durum muydu ? Dogurmakran degil de lavmandan cekiniyorum ben
Bende aninda etkili oldu rezil olcam diye cok korktum. Tam olarak hatirlamiyorum. Ama genel olarak o gun ust uste cok sey yaşadım kasildim ister istemez. Once lavman yapıldı. Sonra çatı muayenesini yapıldı. Ardindan suni sanci verildi. 2 saat gecmeden sanci 100 vuruyodu 3 cm aciklikla suyum geldi. Bebek kaka yapinca ve kalp atisi dusmeye baslayinca 5 dk da kendimi sezeryanda buldum. Ebe nst sonucu gostermeye gitti. Bende farkettim zaten kizimin kalp atisi 80e kadar dusuyordu sanci geldikce. Kadin gitti hemen sedyeyle daldi odaya sondayi takti aldi götürdü beni. Karnım tok oldugu icin bide spinal ignesi yaptılar yani o gun bana olanlar oldu. Neyseki şoktan ruhsuzdum hic birsey hissetmedim taa ki kizimi gorene kadar. Ameliyat bitene kadar agladim ona kavusabildigim icin

Valla canım 2doğumumdada yaptılar

Guldurdun beni
Dogru diyon haklisin su verniks faydaliymis da.
Ben burus burus olana kadar yikicam gibi hissediyom, biri beni durdursun

Kız temizlik hastası mısın sen çamaşır suyu da dök bari çocuğun üstüne hahahaha Bende hergün yıkamayı düşünüyorum ama rahatlaması için yoksa bebişler zaten mis kokulu ya

Ben şoktaydim hic bir sey hissetmedim. Ne sonda da ne de spinal ignesinde
Sezeryan dikişinden çok o sonda acısı mahvetti beni.Mümkünse istemicem bu sefer kalkar yaparım dicem

Ben sokta degildim ama yinede ne sonda ne igne hic bisey hissetmedim. Spinal ignesinden once serum takiliyor ya acaba o mu ilk basta sinirleri etkisiz hale getiriyorda hic hissetmiyoruz gercekten ne ara yaptiklarini bile anlamadim sadece one dogru kendini serbest birak dediler sonra tamam simdi uzaniyoruz dediler o kadar

Ben daha uzandim. Bacaklarimi hissederken kesi başladi. O anda panikle bagirdim daha uyuşmadim dedim. Doktorum sakin ol hicbirsey hissetmeyeceksin dedi ve sadece birkaç dk sonra kizimi cikardilar. Bebegin strese girmisti oyle de devam ediyo :/

Bugun nasil gecti anlamadim gün yetmedi. Totomun ustune yeni oturdum ve sanirim kitlendi belim nasil kalkacam bilmem. Sozde gorumceme yemege gidicez yemek derdim yok diyodum. Kendi kendime iş cikardim tatli yapayım dedim. Evin işi deseniz bitmek bilmedi. 1 saat dinlenebilsem yetecek. Kahve yaomaya su koymuştum onu bile kapadim altida yapip içmedim

Gobeginde cok cikmamis anlasilan cikmis olsa daha bi hissedersin belki ic karin cok genis o yuzden kendini belli etmiyor.. merak edilecek bisey oldugunu dusunmuyom..
Genelde sert olması kötü diye yazıyor her yerde yumuşak olmasına dair bişi okumadım. Hamile kalmadan öncede göbeğim vardı belkide o yüzden çok sert değildir

Benim de bugun hic anlamadan geçti, oglene kadar seker yuklemesi, eve gelir gelmez de koltukta uyumuşum 3,5 saat kadar falan. Hala sersem gibiyim.
Daha bi de bavullari hazirlamak lazim, hic bisey yapmadım, cumartesi sabahtan evden cikicaz.. Yarin isler beni bekler..

A Altibirlik61 dedigi gibi canim ozel bi losyon var onu veriyorlar zaten günlük olarak onunla temizliğini yapiyorsun ,bizim hastanede 2.gun yikaniyor anneninde ogrenmesi icin sonradagun asiri bence banyoyu sevmesi icin cok faydali balik gibi bayiliyorlar minicikken suya cikinca icten disa dogru once kurulayip sonra losyonu dokuyordum sargi yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…