- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Guzel haberlerini paylasmani bekliyoruz senin hizli gonzalesin ins ❤tavsannesi çok sağol canım düşündüğün için ilaçlarla sancıları kestiler kasılmalarım devam ediyor ama. ctsi kontrol var ilaçlar açılma yapabilrmiş onu kontrol edicez. iğnelerle durdurcaz inşallah benim aceleci oğlanı.
Verniks tabakası bebeğin vücudunda ne kadar uzun süre kalırsa o kadar faydalı olduğunu söylüyorlar o nedenle ilk bir ay şampuan kullanılmasını bile çok sağlıklı bulmuyor bazı doktorlar tercih meselesi tabiBugun cenem gayet acik
bi sey daha sormak istiyorum size
Simdi bebek dogunca, yikamamamiz gerekliymis ya, gobek dusene kadar.
Ben cok severim yikamayi ve yikanmayi
Bebegi eve getirince yikasam, gobek bagini iyice kurutsam diyorum.
Bi solusyon, merhem bi sey var mi kullanabilecegim, enfeksiyon ihtimaline karsi?
Yoksa bu konuda hic israr etmemeli miyim ?
Bi yardimci olun nupfen
Evet evet evet. Bi de gogsumde bi sizi oluyor ek olarak. Seni uzen insanlari da olaylari da gormezden gel, arama, sorma neyse iste. Ben mahvoluyorum vallaKızlar sizde canınızı sıkan bi durum oldugunda karnınız geriliyor mu
Çok geçmiş olsun İnşallah zamanında gelir ufaklık.Allah size de sabır versintavsannesi çok sağol canım düşündüğün için ilaçlarla sancıları kestiler kasılmalarım devam ediyor ama. ctsi kontrol var ilaçlar açılma yapabilrmiş onu kontrol edicez. iğnelerle durdurcaz inşallah benim aceleci oğlanı.
Sansin varsa su gazoz gibi olanlardan verirler anlamadan icersin. Benim gecen hafta 50lik bugun de 75lik yukleme yapildi, bildigin bi poset sekeri suya dokup karistirdi. Zorlansan da içiyorsun mecbur, yapacak bisey yok.İçtiğiniz şey nasıl içilebilir bişey mi? Ben tatlı sevmem normalde içerken zorlanır mıyım? Bende salı yaptırcam
Maşallah sana hamarat hatunKizlar bugun valizimi hazirladim.. ya koca valiz onlar icin... tum kiyafetleri valize tek tek koydum.. kremdi, gogus pedi,anne kulodu koydum... biberondu emzikti onlarida kurutmaya biraktim... valiz isi bayag yordu beni inanamadim bu kadar yorulacagimi dusunmedim... kizlar ikiz gebeler vallahi erkenden bitirin hazirliklarinizi.. annem ne kadarda yardimci olsa yinede cook yoruldum... herbisey katli utulu olmasina ragmen... bide besiklerine
tullerini diktim
besik baslarina fiyonk yaptim..
Gozlerine kiyafetlerini yerlestirdim... ama halaa cok daginik... yataklarin iclerini yinede koymadim kirlenmesin diyerekten... hadi hep beraber bakalim .. fikir olsun sizede..♥
Benimde öylebu haftalarda hareketlerin fazlalaşcagını umuyordum ama yok aşiri sakin elimi koyup beklıyorumkı kıpırdasın
Ben şoktaydim hic bir sey hissetmedim. Ne sonda da ne de spinal ignesindeSezeryan dikişinden çok o sonda acısı mahvetti beni.Mümkünse istemicem bu sefer kalkar yaparım dicem
Evetttt hissettim ikinci gunun sonunda dayanamadim gittim doktara icin rahatladi... bide benimki iki taneydi... ama bazen cok bazen hareketleri yok gibi oluyor.. yani hissetmen guzel hic hissetmezseb druna git
Canım konuşmayı denedin mi? Mesela sırt üstü uzan seslen konuş tepki vercek mi bak. Olmadı karnın yanından azcık dürt o zaman harekeet ediyorBenimde öylebu haftalarda hareketlerin fazlalaşcagını umuyordum ama yok aşiri sakin elimi koyup beklıyorumkı kıpırdasın
Bende aninda etkili oldu rezil olcam diye cok korktum. Tam olarak hatirlamiyorum. Ama genel olarak o gun ust uste cok sey yaşadım kasildim ister istemez. Once lavman yapıldı. Sonra çatı muayenesini yapıldı. Ardindan suni sanci verildi. 2 saat gecmeden sanci 100 vuruyodu 3 cm aciklikla suyum geldi. Bebek kaka yapinca ve kalp atisi dusmeye baslayinca 5 dk da kendimi sezeryanda buldum. Ebe nst sonucu gostermeye gitti. Bende farkettim zaten kizimin kalp atisi 80e kadar dusuyordu sanci geldikce. Kadin gitti hemen sedyeyle daldi odaya sondayi takti aldi götürdü beni. Karnım tok oldugu icin bide spinal ignesi yaptılar yani o gun bana olanlar oldu. Neyseki şoktan ruhsuzdum hic birsey hissetmedim taa ki kizimi gorene kadar. Ameliyat bitene kadar agladim ona kavusabildigim icinNasildi kizlar ? Kulaga cok hos gelmiyo da, rahatsiz edici bi durum muydu ? Dogurmakran degil de lavmandan cekiniyorum ben
Valla canım 2doğumumdada yaptılarTecrubeli olanlara bi sorum olcak.
Normal dogum yapacak olursak, lavman yapilacak mi ?
Sezeryande zaten yok die biliyorum bole bi uygulama.
Yani ben daha once normal yaptim ama 3 gun boyunca hastanedeydim ve actim yemek verilmemisti, su an anlatmak istemedigim nedenlerden. Anca 1 paket kraker yedim yani. O yuzden, bana da yapilmadi lavman fln da. Merak ettim simdi aklima dustu.
Guldurdun beni
Dogru diyon haklisin su verniks faydaliymis da.
Ben burus burus olana kadar yikicam gibi hissediyom, biri beni durdursun
Ben şoktaydim hic bir sey hissetmedim. Ne sonda da ne de spinal ignesinde
Sezeryan dikişinden çok o sonda acısı mahvetti beni.Mümkünse istemicem bu sefer kalkar yaparım dicem
Ben daha uzandim. Bacaklarimi hissederken kesi başladi. O anda panikle bagirdim daha uyuşmadim dedim. Doktorum sakin ol hicbirsey hissetmeyeceksin dedi ve sadece birkaç dk sonra kizimi cikardilar. Bebegin strese girmisti oyle de devam ediyo :/Ben sokta degildim ama yinede ne sonda ne igne hic bisey hissetmedim. Spinal ignesinden once serum takiliyor ya acaba o mu ilk basta sinirleri etkisiz hale getiriyorda hic hissetmiyoruz gercekten ne ara yaptiklarini bile anlamadim sadece one dogru kendini serbest birak dediler sonra tamam simdi uzaniyoruz dediler o kadar
Genelde sert olması kötü diye yazıyor her yerde yumuşak olmasına dair bişi okumadım. Hamile kalmadan öncede göbeğim vardı belkide o yüzden çok sert değildirGobeginde cok cikmamis anlasilan cikmis olsa daha bi hissedersin belki ic karin cok genis o yuzden kendini belli etmiyor.. merak edilecek bisey oldugunu dusunmuyom..
Benim de bugun hic anlamadan geçti, oglene kadar seker yuklemesi, eve gelir gelmez de koltukta uyumuşum 3,5 saat kadar falan. Hala sersem gibiyim.Bugun nasil gecti anlamadim gün yetmedi. Totomun ustune yeni oturdum ve sanirim kitlendi belim nasil kalkacam bilmem. Sozde gorumceme yemege gidicez yemek derdim yok diyodum. Kendi kendime iş cikardim tatli yapayım dedim. Evin işi deseniz bitmek bilmedi. 1 saat dinlenebilsem yetecek. Kahve yaomaya su koymuştum onu bile kapadim altida yapip içmedim
Ah supersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?