2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bugün kontrolüm vardı. Şekerden dolayı bir hafta önden gidiyordu. Iki haftadır çok katı olmasa da diyetteydim. Doktor, bu sefer haftasıyla uyumlu. Çok abartmadan diyete devam dedi. Yüzünü hep elleriyle saklıyordu, bu sefer saklamadı ama yüzünün önünde doku olduğu için net değildi. Buna da şükür. Eşim bana benzetti. Kızım babasının kopyası, bu bana benzesin bari. Akşamları karnım sertleşiyor dedim, günde 20 defaya kadar normal dedi. 1 ay sonra tekrar çağırdı.

Insallah canım ilaclrin mutlaka faydasi olucaktir , kasilmalarinda yavaslarsa dayanir doguma kadr

Bende bebegin kıyafetleri utulicem. Daha bebege hicbir hazirligim yok. Banner yapacaktım battaniye orecektim sozde. Agzim burnun derken gelecek zaman :/

Benimki hic bayilmiyodu. Feryat figan bagiriyodu sonrasinda. Zorla uyutabiliyoduk

Sadece mesaneye vurduğunu hissediyorum canım doktora da gittim normal görünüyor dedi yinede endişe etmekten alıkoyamıyorum bu haftadan itibaren daha sert hissederim diye beklerken böyle olması şaşırttı
Benim de birkaç gün öyle oluyor sonra tekmelere dönüyor sonra yine hafifliyor.
Genelde sert olması kötü diye yazıyor her yerde yumuşak olmasına dair bişi okumadım. Hamile kalmadan öncede göbeğim vardı belkide o yüzden çok sert değildir
Benim yemeklerden sonra semsert oluyor kötü mü bu şişlinlik oluyor
Sertleşmeden kastınız nedir? Bende yemeği yedim şu an şiştim semsert. Öğle yemeğinden sonra da semsert. Bu sertleşme mi oluyor kızlarr

Bayağı sıkıntılı olmuş ya.İki görümcemin de senin gibi oldu.Suni sancıyla açılma olmayınca sezeryana alındılar.Spinal da etki etmeyince genel anesteziye döndüler.İnşallah bu sefer sıkıntı yaşamazsın.

Benim kızda (milattan önce) devlet hastanesinde norma doğumdu. Açılmayı görünce hemen lavman tutuşturdular elime. Lavman konusunda sıkıntı yok aslında da sonrası sorun. Normal doğumda kesi atmışlardı bana korkudan ve lavman etkisiyle kabiz oldum. 1 hafta tuvalete çıkmadım resmen totomun üzerine oturtamıyordum

Bebeğe göbek bağı düşene kadar günde iki kez pansuman yapacağız zaten. Yıkadıktan sonra da aynı şekilde pansuman yapman yeterli. En önemlisi daima kuru tutmak. Bu arada klips şeklinde bir mandalla tutturuyorlar göbek bağını. Ne kadar kuru ve siteril kalırsa İnkalar çabuk düşüyor. Güzelce gazlı bezle kurularsan hiç bisi olmaz. Yanı ben hep öyle yaptım

Benimki dokunduğunda bildiğin sert, taşa dokunmuş gibi oluyor. Benim hissettiğim ise ekstradan gerginlik, doluluk gibi rahatsız edici bir durum.

Yani burda diyosunuz ya coştu falan diye benim hic öyle olmadi aşırı sakin ya ultrasona girince neler yapıyo şekilden şekile giriyo ama normalde niye hissedemıyorum cok anlamadımmm tembel kız hafif sırt ustu uzanıp beklıyorumkı bi tepki versin bi vuruyo anasını rahatlatıyo okadarcık oğlumda sakindi ama dısardan bellı olurdu baya bu haftalarda hareketleri

Bebegin bir yerde toplanmasi yani kasilma

Bu sefer planli olmasi bekleniyor. Eger bu defa da aceleci davranmazda bebek allah korusun vaktini beklesin insallah.

Benimde oyle oluyor ozellikle aksam yemeginden sonra, internetten arastirmistim. Su anda mideye yeterli alan olmadigi icin yemek yiyince karnimiz sertlesiyor. Az az sık sık yemek yemeliymisiz ama benim gun icinde istahim olmuyor aksamda abartiyorum bu da bana hem siskinlik hemde kilo olarak geri donuyor

Oyyy kuzum ya, ins bu sefer daha rahat gecer tum surecin. ❤ inan tum ictenligimle istiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…