Hahaha hızlı gonzales sevdim bunu canım. Güldürdün beni Allah ta seni güldürsünGuzel haberlerini paylasmani bekliyoruz senin hizli gonzalesin ins ❤
tavsannesi çok sağol canım düşündüğün için ilaçlarla sancıları kestiler kasılmalarım devam ediyor ama. ctsi kontrol var ilaçlar açılma yapabilrmiş onu kontrol edicez. iğnelerle durdurcaz inşallah benim aceleci oğlanı.
Bende bebegin kıyafetleri utulicem. Daha bebege hicbir hazirligim yok. Banner yapacaktım battaniye orecektim sozde. Agzim burnun derken gelecek zaman :/Benim de bugun hic anlamadan geçti, oglene kadar seker yuklemesi, eve gelir gelmez de koltukta uyumuşum 3,5 saat kadar falan. Hala sersem gibiyim.
Daha bi de bavullari hazirlamak lazim, hic bisey yapmadım, cumartesi sabahtan evden cikicaz.. Yarin isler beni bekler..
Geçmiş olsun canımKuzum sordum makat çatlağı olmuş olabilir,bebekten olduğunu düşünmüyorum öyle olsa kanama devam ederdi o kadarda kalmazdı dedi. Takip et yine, eğer tekrarlanırsa gel hemen dedi. Dinleniyorum bende
Benimki hic bayilmiyodu. Feryat figan bagiriyodu sonrasinda. Zorla uyutabiliyoduk@Altibirlik61 dedigi gibi canim ozel bi losyon var onu veriyorlar zaten günlük olarak onunla temizliğini yapiyorsun ,bizim hastanede 2.gun yikaniyor anneninde ogrenmesi icin sonradagun asiri bence banyoyu sevmesi icin cok faydali balik gibi bayiliyorlar minicikken suyacikinca icten disa dogru once kurulayip sonra losyonu dokuyordum sargi yoktu
Ben battaniye örüyorum bitmek uzere hatta oğluşuma saglikla gule gule giysin inşallahBende bebegin kıyafetleri utulicem. Daha bebege hicbir hazirligim yok. Banner yapacaktım battaniye orecektim sozde. Agzim burnun derken gelecek zaman :/
Benim de birkaç gün öyle oluyor sonra tekmelere dönüyor sonra yine hafifliyor.Sadece mesaneye vurduğunu hissediyorum canım doktora da gittim normal görünüyor dedi yinede endişe etmekten alıkoyamıyorum bu haftadan itibaren daha sert hissederim diye beklerken böyle olması şaşırttı
Benim yemeklerden sonra semsert oluyor kötü mü bu şişlinlik oluyorGenelde sert olması kötü diye yazıyor her yerde yumuşak olmasına dair bişi okumadım. Hamile kalmadan öncede göbeğim vardı belkide o yüzden çok sert değildir
Sertleşmeden kastınız nedir? Bende yemeği yedim şu an şiştim semsert. Öğle yemeğinden sonra da semsert. Bu sertleşme mi oluyor kızlarrBugün kontrolüm vardı. Şekerden dolayı bir hafta önden gidiyordu. Iki haftadır çok katı olmasa da diyetteydim. Doktor, bu sefer haftasıyla uyumlu. Çok abartmadan diyete devam dedi. Yüzünü hep elleriyle saklıyordu, bu sefer saklamadı ama yüzünün önünde doku olduğu için net değildi. Buna da şükür. Eşim bana benzetti. Kızım babasının kopyası, bu bana benzesin bari. Akşamları karnım sertleşiyor dedim, günde 20 defaya kadar normal dedi. 1 ay sonra tekrar çağırdı.
Bayağı sıkıntılı olmuş ya.İki görümcemin de senin gibi oldu.Suni sancıyla açılma olmayınca sezeryana alındılar.Spinal da etki etmeyince genel anesteziye döndüler.İnşallah bu sefer sıkıntı yaşamazsın.Bende aninda etkili oldu rezil olcam diye cok korktum. Tam olarak hatirlamiyorum. Ama genel olarak o gun ust uste cok sey yaşadım kasildim ister istemez. Once lavman yapıldı. Sonra çatı muayenesini yapıldı. Ardindan suni sanci verildi. 2 saat gecmeden sanci 100 vuruyodu 3 cm aciklikla suyum geldi. Bebek kaka yapinca ve kalp atisi dusmeye baslayinca 5 dk da kendimi sezeryanda buldum. Ebe nst sonucu gostermeye gitti. Bende farkettim zaten kizimin kalp atisi 80e kadar dusuyordu sanci geldikce. Kadin gitti hemen sedyeyle daldi odaya sondayi takti aldi götürdü beni. Karnım tok oldugu icin bide spinal ignesi yaptılar yani o gun bana olanlar oldu. Neyseki şoktan ruhsuzdum hic birsey hissetmedim taa ki kizimi gorene kadar. Ameliyat bitene kadar agladim ona kavusabildigim icin
Benim kızda (milattan önce) devlet hastanesinde norma doğumdu. Açılmayı görünce hemen lavman tutuşturdular elime. Lavman konusunda sıkıntı yok aslında da sonrası sorun. Normal doğumda kesi atmışlardı bana korkudan ve lavman etkisiyle kabiz oldum. 1 hafta tuvalete çıkmadım resmen totomun üzerine oturtamıyordumTecrubeli olanlara bi sorum olcak.
Normal dogum yapacak olursak, lavman yapilacak mi ?
Sezeryande zaten yok die biliyorum bole bi uygulama.
Yani ben daha once normal yaptim ama 3 gun boyunca hastanedeydim ve actim yemek verilmemisti, su an anlatmak istemedigim nedenlerden. Anca 1 paket kraker yedim yani. O yuzden, bana da yapilmadi lavman fln da. Merak ettim simdi aklima dustu.
Bebeğe göbek bağı düşene kadar günde iki kez pansuman yapacağız zaten. Yıkadıktan sonra da aynı şekilde pansuman yapman yeterli. En önemlisi daima kuru tutmak. Bu arada klips şeklinde bir mandalla tutturuyorlar göbek bağını. Ne kadar kuru ve siteril kalırsa İnkalar çabuk düşüyor. Güzelce gazlı bezle kurularsan hiç bisi olmaz. Yanı ben hep öyle yaptımBugun cenem gayet acik
bi sey daha sormak istiyorum size
Simdi bebek dogunca, yikamamamiz gerekliymis ya, gobek dusene kadar.
Ben cok severim yikamayi ve yikanmayi
Bebegi eve getirince yikasam, gobek bagini iyice kurutsam diyorum.
Bi solusyon, merhem bi sey var mi kullanabilecegim, enfeksiyon ihtimaline karsi?
Yoksa bu konuda hic israr etmemeli miyim ?
Bi yardimci olun nupfen
Benimki dokunduğunda bildiğin sert, taşa dokunmuş gibi oluyor. Benim hissettiğim ise ekstradan gerginlik, doluluk gibi rahatsız edici bir durum.Benim de birkaç gün öyle oluyor sonra tekmelere dönüyor sonra yine hafifliyor.
Benim yemeklerden sonra semsert oluyor kötü mü bu şişlinlik oluyor
Sertleşmeden kastınız nedir? Bende yemeği yedim şu an şiştim semsert. Öğle yemeğinden sonra da semsert. Bu sertleşme mi oluyor kızlarr
Yani burda diyosunuz ya coştu falan diye benim hic öyle olmadiCanım konuşmayı denedin mi? Mesela sırt üstü uzan seslen konuş tepki vercek mi bak. Olmadı karnın yanından azcık dürt o zaman harekeet ediyoro da olmazsa seninki keyfine düşkün canım rahatını bozmak istemiyor olabilir.
Bebegin bir yerde toplanmasi yani kasilmaBenim de birkaç gün öyle oluyor sonra tekmelere dönüyor sonra yine hafifliyor.
Sertleşmeden kastınız nedir? Bende yemeği yedim şu an şiştim semsert. Öğle yemeğinden sonra da semsert. Bu sertleşme mi oluyor kızlarr
Bu sefer planli olmasi bekleniyor. Eger bu defa da aceleci davranmazda bebekBayağı sıkıntılı olmuş ya.İki görümcemin de senin gibi oldu.Suni sancıyla açılma olmayınca sezeryana alındılar.Spinal da etki etmeyince genel anesteziye döndüler.İnşallah bu sefer sıkıntı yaşamazsın.
Çok şükür bende normaldir diyorum ama insan merak ediyor işte o bana kendını hissettirmiyo her zaman, ben yokluyorum onu geneldeAynı şekilde kaç gundur uyuyamıyorum dinlemekten doktora da gittim ama normal dedi hersey
Benim de birkaç gün öyle oluyor sonra tekmelere dönüyor sonra yine hafifliyor.
Ya mesela bazen sırtınımı dönuyo karnıma nedir böle tam gobek hızası sagdan sola sert gelıyo elime o kasılmamı pozisynmu anlyamıyorumBebegin bir yerde toplanmasi yani kasilma
Otururken ve yatarkende o his oluyormu sizde yoksa sadece ayaktamı normalmi bu napıyosunuz öyle olunca pekiBenimki dokunduğunda bildiğin sert, taşa dokunmuş gibi oluyor. Benim hissettiğim ise ekstradan gerginlik, doluluk gibi rahatsız edici bir durum.
Oyyy kuzum ya, ins bu sefer daha rahat gecer tum surecin. ❤ inan tum ictenligimle istiyorum vallaBende aninda etkili oldu rezil olcam diye cok korktum. Tam olarak hatirlamiyorum. Ama genel olarak o gun ust uste cok sey yaşadım kasildim ister istemez. Once lavman yapıldı. Sonra çatı muayenesini yapıldı. Ardindan suni sanci verildi. 2 saat gecmeden sanci 100 vuruyodu 3 cm aciklikla suyum geldi. Bebek kaka yapinca ve kalp atisi dusmeye baslayinca 5 dk da kendimi sezeryanda buldum. Ebe nst sonucu gostermeye gitti. Bende farkettim zaten kizimin kalp atisi 80e kadar dusuyordu sanci geldikce. Kadin gitti hemen sedyeyle daldi odaya sondayi takti aldi götürdü beni. Karnım tok oldugu icin bide spinal ignesi yaptılar yani o gun bana olanlar oldu. Neyseki şoktan ruhsuzdum hic birsey hissetmedim taa ki kizimi gorene kadar. Ameliyat bitene kadar agladim ona kavusabildigim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?