2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Benimde oyle olmuyor aynen senin gibiyim. Ultrasonda hareket halinde ama oyle cosma yok cook nadir arada bir oyle sıklasıyor. Vurmalari narin narin erkek cocuk daha hareketli olur demislerdi ama insallah doguncada sakin olur

Canım ultrasonda hareketlerini görüyorsan o zaman iç karnınla alakalıdır belki durum. Her bebeğin huyu belli olmuyor tabi ama kızlar daha sakin olur diyorlar zaten. Mesela benim geçen ultrasonda hareket ettiğinde dışardanda gözüktü doktorla güldük falan. Benim iç karnım hiç yok heralde zaten kocaman oldu göbeğim yakında çatlıycam

Otururken ve yatarkende o his oluyormu sizde yoksa sadece ayaktamı normalmi bu napıyosunuz öyle olunca peki
Daha çok akşamları ayaktayken oluyor. Dinlenince geçiyor. Öğretmenim, gündüz okuldayım ama gündüz pek olmuyor. Doktor uyumadan 1 saat önce magnezyum kullan dedi.

Benimki hic bayilmiyodu. Feryat figan bagiriyodu sonrasinda. Zorla uyutabiliyoduk

Yaa cok ilginc aslinda sudan cikiyorlar en aliskin olduklari ortam demisti doktor bize evdeki ilk banyosunda bile kollari bacaklari hic durmamisti bizimkinin sonrasindada ayni ardindanda emzirip uyku ohh mis gibiydi ins kizimda oyle olur

Ayy evet balik gibi... ahh hayirlisiyla gelsin o gunler de ❤
Kız temizlik hastası mısın sen çamaşır suyu da dök bari çocuğun üstüne hahahaha Bende hergün yıkamayı düşünüyorum ama rahatlaması için yoksa bebişler zaten mis kokulu ya
Kokudan degil de sadece fistik, pamuk gibi olsun, gevsesin minnagim hem cis kaka bi seyi kalmasin die iste

Ayy evet balik gibi... ahh hayirlisiyla gelsin o gunler de ❤

Kokudan degil de sadece fistik, pamuk gibi olsun, gevsesin minnagim hem cis kaka bi seyi kalmasin die iste
Ayy bende yıkayıp yağlayıp masaj yapmayı çok istiyorum. Kendim çok seviyorum çünkü biri beni hergün kremliyip masaj yapsa çok mutlu olurum eşim bıktı ama benden yapmıyor hahahha

Kız temizlik hastası mısın sen çamaşır suyu da dök bari çocuğun üstüne hahahaha Bende hergün yıkamayı düşünüyorum ama rahatlaması için yoksa bebişler zaten mis kokulu ya

Biz kizimda da hergun yikadik. Gobegide 7. Gunde dustu. Tek onemli olan gobegin hic bir sekilde islak kalmamasi bakimlarinin eksiksiz olmasi sonra pek sorun olmuyor yani bizim ailede butun bebekleri hergun yikarlar.

Yaa cok ilginc aslinda sudan cikiyorlar en aliskin olduklari ortam demisti doktor bize evdeki ilk banyosunda bile kollari bacaklari hic durmamisti bizimkinin sonrasindada ayni ardindanda emzirip uyku ohh mis gibiydi ins kizimda oyle olur

Benimkide oyleydi hatta simdi little swimmers diye spa seanslari baslamis ya ben o zamanlar, evde sisme havuzu sisirip su doldurup boyun simidinide takip yuzduruyordum. Daha minicikti cok rahatliyordu, kabiz olursada hemen sicak suda bir kac egzersiz inanilmaz rahatliyordu

Sadece mesaneye vurduğunu hissediyorum canım doktora da gittim normal görünüyor dedi yinede endişe etmekten alıkoyamıyorum bu haftadan itibaren daha sert hissederim diye beklerken böyle olması şaşırttı
Ya seninki daha hafif olabilir.. 1 kilo cocuk eger sismansaniz ne bilim yag dokusu fazlaysa onuda goz onune alin.. kimisi karin ici yag dokusu daha az, bebek pozisyonu tekmeye musait daha iyi vuruyor.. hareketlerini hissedin siddeti onemli degil.. kimisi yaziyor mesela mesanemi patlatcakti cisimi zor tuttum gibi... ama ben hic boyle tekme yemedim cok sukur hep kipirti seklinde karnimda dalgalanmalar gozukuyor ama siddeti yok bendekilerden yana ay olmasinda siddetlu zaten zor dayaniyom

Yaa benimkiler bir gun boyunca durttum karnimi kurcaladim uzuluyorumda yerinde rahatsiz ediyorum zaten rahat degiller diye ama yoook hic tepki vermediler.. ama keyifleri ne zaman isterse o zaman tepki veriyor... hala cok kucukler yaa.. normalde dogdugunda bile emzirirken uyandirmak istiyonda zorla uyanirken bu haftalarda el kadar bebeden ne istiyon dedim kendime

Biz kizimda da hergun yikadik. Gobegide 7. Gunde dustu. Tek onemli olan gobegin hic bir sekilde islak kalmamasi bakimlarinin eksiksiz olmasi sonra pek sorun olmuyor yani bizim ailede butun bebekleri hergun yikarlar.
Bizimkilerde yikarlar ama artik onuda degistirdiler daha yikatmiyorlar doktorlar kaynamis su pamukla sin diyorlar gobegi dusene kadar... ne bilim banada kotu geliyor esasen... en azindan 3-4 gun sonra dus yaptirmak istiyorum cunku cocuk anca dus alinca kendine geliyor.. yuz ustu tutup su hafif hafif dokup bacagini sirtini kopuklu cok az kafi gobegine su gelmicek sekilde... sonra bi guzel gobek pansumanini yap kuru tut en onemlisi o... kuru tutmak gobegi... simdi bi cok sey degisti... bilemiyorum ne diyecekler benim kucuk yegenlerimi doktorlar yikatmadi mesela... yani bakip gorecem...

Benimde cok carpıyo ya yani 7 24 olmasada özellikle sabah öglen cok carpıyo 110u gecmıyo ama acaba skntı mı buda
Sizin ne kadar rahatsiz oldugunuz onemli benim uyanik oldugum anlarin yarisi carpintim vardi cok rahatsiz ediyordu o yuzden gittim sizi cok etkilemiyorsa panik yapmayin bence

Ben 2 alıyorum canım. Benim de kan değerim 10.7, düşük yani.

Kan yapici seyler tuketsene cnm kirmizi pancari hasla ye ben cok da severim onun sayesinde kan ilaci kullanmadim :) kansizligimi oyle yenmistim

Kırmızı pancar o kadar etkili mi cidden ben sade yiyemem ama yoğurtlu salatasını çok severim. Kalsiyumla beraber etkisi olur mu bilemedim

Kuzum sordum makat çatlağı olmuş olabilir,bebekten olduğunu düşünmüyorum öyle olsa kanama devam ederdi o kadarda kalmazdı dedi. Takip et yine, eğer tekrarlanırsa gel hemen dedi. Dinleniyorum bende

Canım bende de oldu geçen. Hem de iki defa ama yok yani ikisi de rahimle ilgili değil, anüsle de ilgili değil, orası da kontrol edildi. Doktorlar bir de devamlılığa önem veriyorlar. Sİlince gelmesi ya da devam etmesi vs.

Ayy benim 5 yaş minnoşları da bebek konusunda çok heyecanlılar ama daha susma aşamasına gelemedik

Kızlar sizde canınızı sıkan bi durum oldugunda karnınız geriliyor mu

Benim direkt kasıklarıma vuruyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…