2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Duphaston bana kanamadan sonra vermisti doktorum.. progestan kullaniyormusun canim?
Progestan igne ile basladim gunluk iki ampul ama kalcalarda yer kalmayinca duphastona gectik saglik ocagindaki kiz yapmak istemiyordu artik tas gibi yer bulamiyorum diyordu doktorumda duphastonun emiliminin igneden daha yuksek oldugunu söyledi simdi hergun 3*1duphaston haftada bir pruluton depot500 kullaniyorum

Tesekkur ederim harika anneee

bugun doktor randevum vardi 26+2 gunum 1kg 150 gram dedi bana cok geldi ama doktorum gayet iyi dedi bide burnu cok ufak bunun dedi gulerek ama ben tabii ki bunu yanlis anladim (down riski var demislerdi) burnu ufaklik kotu bisi mi acaba ya
O suphe canim bu haftada bakilmiyor o 10-11-12-13.Haftalarda bakiliyor canim suanda bakilan minik burnu

Ayy neyseki benim doktorum 17. Haftamda igneyi biraktirdi bana.. ve progestanida fitil seklinde kullandirdi.. kanamam oldugu icin progestan ampul her gun vurulmaktan hala popolarim kaskati ve morluk var Kanamam oldugu icin kan sulandiriciyida benden kesmisti doktorum.. cok sukur bugunumuze...

Illa yikayacam diyorsan ters yika cnm sirti yukari bakicak sekilde.bence riske atma pamuklarla sil cildini.
Massallah cnm iyi yapmissin.eylul hanim ve kuzey bey icin hersey.
Sonda normalde acitmaz var olan delige giriyor sonucta :) ama kasar ve sıkarsan hissedersin.

Canımmmm maşaalh çok hoş olmuş tüller valizi hazırlamışsın çok tatlı yaaaa kucağında alırısn inşallah
İnsallah yani en azindan bisey olsa valiz hazir ama bacaklarim hazir degil... epilasyonun hamislere zarari varmi???? Epilasyon kendim yapicam yada kocama yaptircam simdi gecelik oijamalari koyunca aklima geldi ki ben bunlari bu bacaklarla nasil giyeyim diye allahtan goze batacak hicbiseyin yok

Umarim daha aceleci olmaz cnm hayirlisiyla atlatirsiniz

Ben bilmiyorum ama Bişey olmaz gibime geliyor yinede sen bu konuda bana güvenme

kızlar bişey danışacağım size..Şimdi ben bebeğe tek alt üst alacağım..3 ayı dolana kadar giysin diye.. 0-3 ay alsam hemen 1 ayı dolduğunda küçülmez dimi..tecrübeli annelerden bilgi almak istiyorum
Bebekten bebeğe değişir. Kızım 3450 gram doğdu, ilk ay kilo alımı iyiydi. Ben de gelişim çağında oldukları için çocuklara azcık büyük giydirmeyi seviyorum. O yüzden bir ay sonra 3-6 aya geçtik. Bebek ufak doğup da ilk aylar az kilo alınca ve kıyafet de tam olsun diyorsan 3 ay da giydirebilirsin. O bebekten bebeğe ve anneden anneye değişir. Kızımda hâlâ öyle yapıyorum. Bu tam oldu, artık bir büyüğüne geçmeliyim diyorum, hem rahat hareket ediyor hem de gelişimini engellemiyor. Ya da ben öyle düşünüyorum.

Kızlar sizde canınızı sıkan bi durum oldugunda karnınız geriliyor mu
Gerilme degilde bebis hareketsizlesiyor bende de
Cnm bir ay cok o verniks dedigimiz sey 3 gune ucuyor vucuttan zaten ama ilk dusta sampuan degilde sadece su ile yikamak daha mantikli sonra sampuan kullanabilirsin

Benimkiler liseli olunca canım anlıyorlar hatta birkaç öğrenci kadın hamile utanmıyor musunuz üzmeye deyince çıt çıkmıyordu

Benimki babasina tepki veriyor bana vermiyor :)

benim lazerim vardi biraz ustelik kil tuy olayim azdir hep, sadece bikini gurdur ne hikmetse bacaklarim, kollarim tertemiz hep zaten. Birkac kol altinda var o da pas. Ama gelelim bikiniye tam bitmemisti lazerim, dogumdan sonra daha da artti. Olece kaldik
Senin epilasyondan kastın evde lazer aletiyle fln mi fistigim ?

bugun doktor randevum vardi 26+2 gunum 1kg 150 gram dedi bana cok geldi ama doktorum gayet iyi dedi bide burnu cok ufak bunun dedi gulerek ama ben tabii ki bunu yanlis anladim (down riski var demislerdi) burnu ufaklik kotu bisi mi acaba ya
Fındık burun olcaktır canım ne güzel işte. Burun kemiği var ise sıkıntı yok diye biliyorum. Doktorda gğlerek söylediyse endişelenme canım.

Doğru diyorsun yumuşak bir deri vardı hep önümde şimdi tek kat sert

Ayy çok zor artık o işler ya ben direk kuaföre gittim. Zaten genital bölgeyi göremiyorum bile artık epilasyonun zararı yoktur canım sonuçta cımbız gibi birşey kıl kökünü çekiyor.

Karadenizli değil, kız olduğu için olsun dedi. Toplumdaki erkek hayranlığı meselesinden kurtulamamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…