- 3 Ekim 2019
- 239
- 533
- 18
- 37
Progestan igne ile basladim gunluk iki ampul ama kalcalarda yer kalmayinca duphastona gectik saglik ocagindaki kiz yapmak istemiyordu artik tas gibi yer bulamiyorum diyordu doktorumda duphastonun emiliminin igneden daha yuksek oldugunu söyledi simdi hergun 3*1duphaston haftada bir pruluton depot500 kullaniyorumDuphaston bana kanamadan sonra vermisti doktorum.. progestan kullaniyormusun canim?
Tesekkur ederim harika anneeeBenim kızda (milattan önce) devlet hastanesinde norma doğumdu. Açılmayı görünce hemen lavman tutuşturdular elime. Lavman konusunda sıkıntı yok aslında da sonrası sorun. Normal doğumda kesi atmışlardı bana korkudan ve lavman etkisiyle kabiz oldum. 1 hafta tuvalete çıkmadım resmen totomun üzerine oturtamıyordum
Bebeğe göbek bağı düşene kadar günde iki kez pansuman yapacağız zaten. Yıkadıktan sonra da aynı şekilde pansuman yapman yeterli. En önemlisi daima kuru tutmak. Bu arada klips şeklinde bir mandalla tutturuyorlar göbek bağını. Ne kadar kuru ve siteril kalırsa İnkalar çabuk düşüyor. Güzelce gazlı bezle kurularsan hiç bisi olmaz. Yanı ben hep öyle yaptım
O suphe canim bu haftada bakilmiyor o 10-11-12-13.Haftalarda bakiliyor canim suanda bakilan minik burnubugun doktor randevum vardi 26+2 gunum 1kg 150 gram dedi bana cok geldi ama doktorum gayet iyi dedibide burnu cok ufak bunun dedi gulerek ama ben tabii ki bunu yanlis anladim (down riski var demislerdi) burnu ufaklik kotu bisi mi acaba ya
Ayy neyseki benim doktorum 17. Haftamda igneyi biraktirdi bana.. ve progestanida fitil seklinde kullandirdi.. kanamam oldugu icin progestan ampul her gun vurulmaktan hala popolarim kaskati ve morluk varProgestan igne ile basladim gunluk iki ampul ama kalcalarda yer kalmayinca duphastona gectik saglik ocagindaki kiz yapmak istemiyordu artik tas gibi yer bulamiyorum diyordu doktorumda duphastonun emiliminin igneden daha yuksek oldugunu söyledi simdi hergun 3*1duphaston haftada bir pruluton depot500 kullaniyorum
Canımmmm maşaalh çok hoş olmuş tüller valizi hazırlamışsın çok tatlı yaaaa kucağında alırısn inşallahO suphe canim bu haftada bakilmiyor o 10-11-12-13.Haftalarda bakiliyor canim suanda bakilan minik burnu ☺☺☺
Illa yikayacam diyorsan ters yika cnm sirti yukari bakicak sekilde.bence riske atma pamuklarla sil cildini.Bugun cenem gayet acik
bi sey daha sormak istiyorum size
Simdi bebek dogunca, yikamamamiz gerekliymis ya, gobek dusene kadar.
Ben cok severim yikamayi ve yikanmayi
Bebegi eve getirince yikasam, gobek bagini iyice kurutsam diyorum.
Bi solusyon, merhem bi sey var mi kullanabilecegim, enfeksiyon ihtimaline karsi?
Yoksa bu konuda hic israr etmemeli miyim ?
Bi yardimci olun nupfen
Massallah cnm iyi yapmissin.eylul hanim ve kuzey bey icin hersey.Kizlar bugun valizimi hazirladim.. ya koca valiz onlar icin... tum kiyafetleri valize tek tek koydum.. kremdi, gogus pedi,anne kulodu koydum... biberondu emzikti onlarida kurutmaya biraktim... valiz isi bayag yordu beni inanamadim bu kadar yorulacagimi dusunmedim... kizlar ikiz gebeler vallahi erkenden bitirin hazirliklarinizi.. annem ne kadarda yardimci olsa yinede cook yoruldum... herbisey katli utulu olmasina ragmen... bide besiklerine
tullerini diktim
besik baslarina fiyonk yaptim..
Gozlerine kiyafetlerini yerlestirdim... ama halaa cok daginik... yataklarin iclerini yinede koymadim kirlenmesin diyerekten... hadi hep beraber bakalim .. fikir olsun sizede..♥
Sonda normalde acitmaz var olan delige giriyor sonucta :) ama kasar ve sıkarsan hissedersin.
İnsallah yani en azindan bisey olsa valiz hazir ama bacaklarim hazir degil... epilasyonun hamislere zarari varmi???? Epilasyon kendim yapicamCanımmmm maşaalh çok hoş olmuş tüller valizi hazırlamışsın çok tatlı yaaaa kucağında alırısn inşallah
Umarim daha aceleci olmaz cnm hayirlisiyla atlatirsiniz@Tavsannesi çok sağol canım düşündüğün için ilaçlarla sancıları kestiler kasılmalarım devam ediyor ama. ctsi kontrol var ilaçlar açılma yapabilrmiş onu kontrol edicez. iğnelerle durdurcaz inşallah benim aceleci oğlanı.
Ben bilmiyorum ama Bişey olmaz gibime geliyorİnsallah yani en azindan bisey olsa valiz hazir ama bacaklarim hazir degil... epilasyonun hamislere zarari varmi???? Epilasyon kendim yapicamyada kocama yaptircam simdi gecelik oijamalari koyunca aklima geldi ki ben bunlari bu bacaklarla nasil giyeyim diye allahtan goze batacak hicbiseyin yok
Bebekten bebeğe değişir. Kızım 3450 gram doğdu, ilk ay kilo alımı iyiydi. Ben de gelişim çağında oldukları için çocuklara azcık büyük giydirmeyi seviyorum. O yüzden bir ay sonra 3-6 aya geçtik. Bebek ufak doğup da ilk aylar az kilo alınca ve kıyafet de tam olsun diyorsan 3 ay da giydirebilirsin. O bebekten bebeğe ve anneden anneye değişir. Kızımda hâlâ öyle yapıyorum. Bu tam oldu, artık bir büyüğüne geçmeliyim diyorum, hem rahat hareket ediyor hem de gelişimini engellemiyor. Ya da ben öyle düşünüyorum.kızlar bişey danışacağım size..Şimdi ben bebeğe tek alt üst alacağım..3 ayı dolana kadar giysin diye.. 0-3 ay alsam hemen 1 ayı dolduğunda küçülmez dimi..tecrübeli annelerden bilgi almak istiyorum
Gerilme degilde bebis hareketsizlesiyor bende deKızlar sizde canınızı sıkan bi durum oldugunda karnınız geriliyor mu
Cnm bir ay cok o verniks dedigimiz sey 3 gune ucuyor vucuttan zaten ama ilk dusta sampuan degilde sadece su ile yikamak daha mantikli sonra sampuan kullanabilirsinVerniks tabakası bebeğin vücudunda ne kadar uzun süre kalırsa o kadar faydalı olduğunu söylüyorlar o nedenle ilk bir ay şampuan kullanılmasını bile çok sağlıklı bulmuyor bazı doktorlar tercih meselesi tabi
Zor malesef. Neden ara verdirdi kiBen de öğretmenim cnm Allah yardımcımız olsun daha zor artık bana da de magnezyum a ara verdirdi
Benimkiler liseli olunca canım anlıyorlar hatta birkaç öğrenci kadın hamile utanmıyor musunuz üzmeye deyince çıt çıkmıyorduBen 2 alıyorum canım. Benim de kan değerim 10.7, düşük yani.
Kırmızı pancar o kadar etkili mi ciddenben sade yiyemem ama yoğurtlu salatasını çok severim. Kalsiyumla beraber etkisi olur mu bilemedim
Canım bende de oldu geçen. Hem de iki defa ama yok yani ikisi de rahimle ilgili değil, anüsle de ilgili değil, orası da kontrol edildi. Doktorlar bir de devamlılığa önem veriyorlar. Sİlince gelmesi ya da devam etmesi vs.
Ayy benim 5 yaş minnoşları da bebek konusunda çok heyecanlılar ama daha susma aşamasına gelemedik
Benim direkt kasıklarıma vuruyor canım
Benimki babasina tepki veriyor bana vermiyor :)Canım konuşmayı denedin mi? Mesela sırt üstü uzan seslen konuş tepki vercek mi bak. Olmadı karnın yanından azcık dürt o zaman harekeet ediyoro da olmazsa seninki keyfine düşkün canım rahatını bozmak istemiyor olabilir.
İnsallah yani en azindan bisey olsa valiz hazir ama bacaklarim hazir degil... epilasyonun hamislere zarari varmi???? Epilasyon kendim yapicamyada kocama yaptircam simdi gecelik oijamalari koyunca aklima geldi ki ben bunlari bu bacaklarla nasil giyeyim diye allahtan goze batacak hicbiseyin yok
Fındık burun olcaktır canım ne güzel işte. Burun kemiği var ise sıkıntı yok diye biliyorum. Doktorda gğlerek söylediyse endişelenme canım.bugun doktor randevum vardi 26+2 gunum 1kg 150 gram dedi bana cok geldi ama doktorum gayet iyi dedibide burnu cok ufak bunun dedi gulerek ama ben tabii ki bunu yanlis anladim (down riski var demislerdi) burnu ufaklik kotu bisi mi acaba ya
Doğru diyorsun yumuşak bir deri vardı hep önümde şimdi tek kat sertKızlar benim vücut şeklimden ne kadar zayıf olsamda oturunca göbeğim hiç bir zaman tek kat durmazdı hep 3 kat olurdu çizgi çıkardı sinir olurdum.
Hamileliğin benim için en güzel yanı göbeğimin tek kat olması sanırım hahahahahah çizgi falan yok mis gibi
Ayy çok zor artık o işler ya ben direk kuaföre gittim. Zaten genital bölgeyi göremiyorum bile artıkİnsallah yani en azindan bisey olsa valiz hazir ama bacaklarim hazir degil... epilasyonun hamislere zarari varmi???? Epilasyon kendim yapicamyada kocama yaptircam simdi gecelik oijamalari koyunca aklima geldi ki ben bunlari bu bacaklarla nasil giyeyim diye allahtan goze batacak hicbiseyin yok
Karadenizli değil, kız olduğu için olsun dedi. Toplumdaki erkek hayranlığı meselesinden kurtulamamış.Ya kizlar olsunu ne manada kullandi bilmiyorum ama karadennizlilerse ozellikle gumushane bayburt trabzon ve cevre illerde olsun u evet anlaminda kullaniyorlarYani kotu bir niyetle soylenmiyor.. bende ilk baslarda yadirgiyordum ama onlarin aliskanliklari... lutfen cok da takilip gonul koymayin.. bir ara bende vara yoğa olsun diyordum unideki ev arkadasimdan dolayi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?