2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayy çok zor artık o işler ya ben direk kuaföre gittim. Zaten genital bölgeyi göremiyorum bile artık epilasyonun zararı yoktur canım sonuçta cımbız gibi birşey kıl kökünü çekiyor.
Bende gorerek degil hissederek hallediyorum simdilik bakalim sonra nolcak

Dogru onu unutmustum banyodayken ve cikinca karnina masaj gazini herseyi cikartiyordu minicikler ama hersleri ayri heyecan

Evet kuzum doktorlar oyle diyor oldum olasi ama gercekten cok rahatliyorlar. Hatta bir arkadasim dogum yapmisti 6 gun yikamamislar cocuk agliyor ama Annemle gittik annemi annesi gibi severler allah razi olsun annem gelin bunu yikayalim dedi yikadilar bebek bir rahatladi bir uyudu dua ettiler. Kizimda da doktor yikamayin dedi ama biz yikadik ama tabiki yikadim diye tavsiye etmiyorum bebeginde buna elverisli olmasi onemli. Erken dogar vs tabiki tehlikeli durumada yol acabilir.

Iyi gecmesine sevindim cnm :)

Benimde endişem bundan ötürü şimdiye dek hep şiddetiliydi mesaneye vurunca daha kötü oluyor tuvaletten çukamıyon

Kızlar ayrıntılı ultrason iyiydi devlette baktı. Kalbinde parlaklık var dedi ama okuduğuma göre birçok bebekte var. Minik kafası var bizimde küçük zaten. 23 haftalık 550 gr nasıl sizce. Bu arada ilişkiyi yasakladı yine. Enfeksiyon var ve kanama oluyor ilişkiden sonra

Kızlar 25 haftamdayım ve kanama oldu kıpkırmızı değil ama kahve pıhtı seklinde kesede de kanama gözüktü dün progesteron ve serum uygulandı bugun yine hafif bir kahvelik var başına gelen var mı
Çok geçmiş olsun bol bol dinlenin ve kendinizi rahat tutmaya çalışın

Kızlar 25 haftamdayım ve kanama oldu kıpkırmızı değil ama kahve pıhtı seklinde kesede de kanama gözüktü dün progesteron ve serum uygulandı bugun yine hafif bir kahvelik var başına gelen var mı
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen çabucak geçer inşaAllah

Benimde 21 haftayken 350 grmdı
550 gr iyi canım
Enfeksiyon için ilaç kullanıyomusn?

bugun doktor randevum vardi 26+2 gunum 1kg 150 gram dedi bana cok geldi ama doktorum gayet iyi dedi bide burnu cok ufak bunun dedi gulerek ama ben tabii ki bunu yanlis anladim (down riski var demislerdi) burnu ufaklik kotu bisi mi acaba ya
Kiz ne guzel hokka minnak burunlu olucak :)

Epilasyonla ben yapiyor cnm sorun olmadi hic :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…