- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Bende gorerek degil hissederek hallediyorum simdilikAyy çok zor artık o işler ya ben direk kuaföre gittim. Zaten genital bölgeyi göremiyorum bile artıkepilasyonun zararı yoktur canım sonuçta cımbız gibi birşey kıl kökünü çekiyor.
Benimki de benden başkasına vermiyor aha bak bak oynuyor diyorum adam geliyor çıt yokBenimki babasina tepki veriyor bana vermiyor :)
Benimkide oyleydihatta simdi little swimmers diye spa seanslari baslamis ya ben o zamanlar, evde sisme havuzu sisirip su doldurup boyun simidinide takip yuzduruyordum. Daha minicikti cok rahatliyordu, kabiz olursada hemen sicak suda bir kac egzersiz inanilmaz rahatliyordu
Bizimkilerde yikarlar ama artik onuda degistirdiler daha yikatmiyorlar doktorlar kaynamis su pamukla sin diyorlar gobegi dusene kadar... ne bilim banada kotu geliyor esasen... en azindan 3-4 gun sonra dus yaptirmak istiyorum cunku cocuk anca dus alinca kendine geliyor.. yuz ustu tutup su hafif hafif dokup bacagini sirtini kopuklu cok az kafi gobegine su gelmicek sekilde... sonra bi guzel gobek pansumanini yap kuru tut en onemlisi o... kuru tutmak gobegi... simdi bi cok sey degisti... bilemiyorum ne diyecekler benim kucuk yegenlerimi doktorlar yikatmadi mesela... yani bakip gorecem...
Dogru onu unutmustum banyodayken ve cikinca karnina masaj gazini herseyi cikartiyordu minicikler ama hersleri ayri heyecan
Iyi gecmesine sevindim cnm :)Bugün kontrolüm vardı. Şekerden dolayı bir hafta önden gidiyordu. Iki haftadır çok katı olmasa da diyetteydim. Doktor, bu sefer haftasıyla uyumlu. Çok abartmadan diyete devam dedi. Yüzünü hep elleriyle saklıyordu, bu sefer saklamadı ama yüzünün önünde doku olduğu için net değildi. Buna da şükür. Eşim bana benzetti. Kızım babasının kopyası, bu bana benzesin bari. Akşamları karnım sertleşiyor dedim, günde 20 defaya kadar normal dedi. 1 ay sonra tekrar çağırdı.
Teşekkürler canımIyi gecmesine sevindim cnm :)
Ya seninki daha hafif olabilir.. 1 kilo cocuk eger sismansaniz ne bilim yag dokusu fazlaysa onuda goz onune alin.. kimisi karin ici yag dokusu daha az, bebek pozisyonu tekmeye musait daha iyi vuruyor.. hareketlerini hissedin siddeti onemli degil.. kimisi yaziyor mesela mesanemi patlatcakti cisimi zor tuttum gibi... ama ben hic boyle tekme yemedim cok sukurhep kipirti seklinde karnimda dalgalanmalar gozukuyor ama siddeti yok bendekilerden yana ay olmasinda siddetlu zaten zor dayaniyom☺
Çok geçmiş olsun bol bol dinlenin ve kendinizi rahat tutmaya çalışınKızlar 25 haftamdayım ve kanama oldu kıpkırmızı değil ama kahve pıhtı seklinde kesede de kanama gözüktü dün progesteron ve serum uygulandı bugun yine hafif bir kahvelik var başına gelen var mı
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen çabucak geçer inşaAllahKızlar 25 haftamdayım ve kanama oldu kıpkırmızı değil ama kahve pıhtı seklinde kesede de kanama gözüktü dün progesteron ve serum uygulandı bugun yine hafif bir kahvelik var başına gelen var mı
Benimde 21 haftayken 350 grmdıKızlar ayrıntılı ultrason iyiydi devlette baktı. Kalbinde parlaklık var dedi ama okuduğuma göre birçok bebekte var. Minik kafası var bizimde küçük zaten. 23 haftalık 550 gr nasıl sizce. Bu arada ilişkiyi yasakladı yine. Enfeksiyon var ve kanama oluyor ilişkiden sonra
Kiz ne guzel hokka minnak burunlu olucak :)bugun doktor randevum vardi 26+2 gunum 1kg 150 gram dedi bana cok geldi ama doktorum gayet iyi dedibide burnu cok ufak bunun dedi gulerek ama ben tabii ki bunu yanlis anladim (down riski var demislerdi) burnu ufaklik kotu bisi mi acaba ya
Tesekkür ederimm inş geçer stres yaptım birazÇok geçmiş olsun bol bol dinlenin ve kendinizi rahat tutmaya çalışın
Tesekkür ederimmÇok geçmiş olsun canım bol bol dinlen çabucak geçer inşaAllah
Fitil verdi yineBenimde 21 haftayken 350 grmdı
550 gr iyi canım
Enfeksiyon için ilaç kullanıyomusn?
Epilasyonla ben yapiyor cnm sorun olmadi hic :)İnsallah yani en azindan bisey olsa valiz hazir ama bacaklarim hazir degil... epilasyonun hamislere zarari varmi???? Epilasyon kendim yapicamyada kocama yaptircam simdi gecelik oijamalari koyunca aklima geldi ki ben bunlari bu bacaklarla nasil giyeyim diye allahtan goze batacak hicbiseyin yok
Şimdi biraz durdu benim wc tekmeleri yukarıda atmaya başladı pozisyon değiştirdi sanırımGece 3 kez gunduzde saat basi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?