2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok yok oyle guvenemem evdeki lazerde olsa.. epilasyon aletiyle yapsam cok kasarmiyim karnimi ne bilim
Zarar verirmiyim diye dusunum de .. bikini bolgemin Allah cezasini vermesin... valla bi kere agda yaptirim dedim.. sonra tobe ettim.. jilet olup cikiyordum.. ha bebegim oldu ha olacak diye diye 2 yilim gecti cocuklar dogsun emzinler sonra gidip valla kac seanssa kurtulmak istiyorum.. bacagim da koltuk altimda benimde pek yok cok sukur..

Aynen oyle kuzucum erken dogmasi sikintili olmasi ne bilim emmesi sarilik olmasi siki tiki bebeksr kalsin ama yinede anne karninda 9 ay suda yuzuyir bebek ve yercekimsiz.. sonra pislik icinde dunyaya geliyor.. silinsede ilik suyun verdigi rahatlikla mis gibi rahatliyorlar... doktorumla danisikli halletcez o isi

Benimki de benden başkasına vermiyor aha bak bak oynuyor diyorum adam geliyor çıt yok
Bizimkid beni yalanci cikariyor aha hareketli diyom babasi binbir hevesle geliyor tik yok.. gidiyor .. aha simdi diyom biraz bekle diyom on dakk boyunca cit yok artik daha dokunmuyor

Kızlar ya genitl bölge temizliğini nasıl yapıyosunz ben artk göremiyorum çok zor oluyo aynayla epilasyon aletiyle yapıyorum
Bir kismini ben ulasamadigim diger kismini el yordami ya ben ya kocam ... banyo jileti kurtaricim
ozellikle ultrasona girecen zaman ne olur ne olmaz diye temiz olmak istiyordum hep..

Kilosu gayet iyi cnm parlaklik cogu bebekte oluyor dr lar onemsemiyor.
Kızlar 25 haftamdayım ve kanama oldu kıpkırmızı değil ama kahve pıhtı seklinde kesede de kanama gözüktü dün progesteron ve serum uygulandı bugun yine hafif bir kahvelik var başına gelen var mı
Gecmis olsun cnm

Genelde sert olması kötü diye yazıyor her yerde yumuşak olmasına dair bişi okumadım. Hamile kalmadan öncede göbeğim vardı belkide o yüzden çok sert değildir

Benim de dokunulduğu zaman yumuş yumuş. Yağ tabakam sağ olsun ama hafif bastırınca o sertliği hissediyorum

Benimki de benden başkasına vermiyor aha bak bak oynuyor diyorum adam geliyor çıt yok

Benimki de sadece bana arkadaşlarım heyecanlanıyor ben hareket etti deyince hemen eller karnıma gidiyor ama resmen bilinçli bir şekilde duruyor rüyamdaki asık suratlı, kendini beğenmiş gözlerle etrafı süzen sarı kızı doğurucam sanırım gerçekten

Benim bebeğimde de var. Dr parlaklığın önemi yok dedi. Ben yinede bide fetal eko yaptırdım çok şükür o da temiz çıktı hatta fetal eko yapan perinatolog niye geldiniz parlaklığın bir önemi yok artık felan dedi.

Bu arada epilasyon konusu açılmışken trajikomik bir anımı da anlatmak isterim 17.haftamda sanırım ağda yaptırdım, eşim de tam o gün askerden geldi diğer gün öğlen ufak bir kanamam oldu ve doğru doktora gittim ağlayarak. Doktor vajinal muayene yapacağını söyledi. Bir yandan soyunuyorum, bir yandan ağlıyorum, bir yandan da Allahım iyi ki temizim diyorum
Ama geçen temiz yakalanamadım malesef

Nasildi kizlar ? Kulaga cok hos gelmiyo da, rahatsiz edici bi durum muydu ? Dogurmakran degil de lavmandan cekiniyorum ben
Kuzum neden çekiniyorsun.. Hiç çekinme çok rahat ol. Bana çok tatlı genç bi hemşire yapmıştı sağolsun ama hiç utandırmamıştı beni. Ben işimden başka hiç bir şey görmüyorum, sadece içinden 5 e kadar say, bu kadar demişti ☺ Popodan bi ilaç veriyorlar ki normal doğumda ıkınma esnasında tuvaletimiz gelmesin diye. Çünkü ilaç aldıktan hemen sonra tuvaletimiz geliyor. Böylece vücut temiz oluyor

O zaman ben simdilik gunde 1 tane alayim, hem birden kabiz da yapmasin. Haftaya seker sonucum icin telefon acicam doktora, aradığımda onunla teyit ederim 1 mi 2 mi diye.

Ben doguma yakin tum vucut agda yaptirip hazırlamıştım kendimi, dogumdan sonra da lazere gittim baya azaldilar. Bacaklarda belli belirsiz var almaya ugrasmam. Genitalde hala tuy cikiyor ama ona erişemiyorum artık, mecbur kalacak alamadiklarim

Bize hastaneden çıkarken yıkayabilirsiniz demişlerdi.bizde eve gelince yıkamaya başladık. Her gün yıkadık ve göbek bağı haftasına düştü. Bir sorun yaşamadık. Ben yine doktora sorarım ne derse o

Kızlar 25 haftamdayım ve kanama oldu kıpkırmızı değil ama kahve pıhtı seklinde kesede de kanama gözüktü dün progesteron ve serum uygulandı bugun yine hafif bir kahvelik var başına gelen var mı
Canım çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı olmaz sebebi ne olabilir söylemedimi doktorun

Kızlar merhaba. Bu haftalardan itibaren sırt üstü yatmakla ilgili birşey söyledimmi acaba doktorlarınız? İntrnette baktığım kadarıyla çok önermiyorlar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…