- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Yok yok oyle guvenemem evdeki lazerde olsa.. epilasyon aletiyle yapsam cok kasarmiyim karnimi ne bilimbenim lazerim vardi biraz ustelik kil tuy olayim azdir hep, sadece bikini gurdur ne hikmetse bacaklarim, kollarim tertemiz hep zaten. Birkac kol altinda var o da pas. Ama gelelim bikiniye tam bitmemisti lazerim, dogumdan sonra daha da artti. Olece kaldik
Senin epilasyondan kastın evde lazer aletiyle fln mi fistigim ?
Aynen oyle kuzucum erken dogmasi sikintili olmasi ne bilim emmesi sarilik olmasi siki tiki bebeksr kalsin ama yinede anne karninda 9 ay suda yuzuyir bebek ve yercekimsiz.. sonra pislik icinde dunyaya geliyor.. silinsede ilik suyun verdigi rahatlikla mis gibi rahatliyorlar... doktorumla danisikli halletcez o isiEvet kuzum doktorlar oyle diyor oldum olasi ama gercekten cok rahatliyorlar. Hatta bir arkadasim dogum yapmisti 6 gun yikamamislar cocuk agliyor ama Annemle gittik annemi annesi gibi severler allah razi olsun annem gelin bunu yikayalim dediyikadilar bebek bir rahatladi bir uyudu dua ettiler. Kizimda da doktor yikamayin dedi ama biz yikadik ama tabiki yikadim diye tavsiye etmiyorum bebeginde buna elverisli olmasi onemli. Erken dogar vs tabiki tehlikeli durumada yol acabilir.
Bizimkid beni yalanci cikariyor aha hareketli diyom babasi binbir hevesle geliyor tik yok.. gidiyor .. aha simdi diyom biraz bekle diyom on dakk boyunca cit yokBenimki de benden başkasına vermiyor aha bak bak oynuyor diyorum adam geliyor çıt yok
Bir kismini ben ulasamadigim diger kismini el yordami ya ben ya kocam ... banyo jileti kurtaricimKızlar ya genitl bölge temizliğini nasıl yapıyosunz ben artk göremiyorum çok zor oluyo aynayla epilasyon aletiyle yapıyorum
Kilosu gayet iyi cnm parlaklik cogu bebekte oluyor dr lar onemsemiyor.Kızlar ayrıntılı ultrason iyiydi devlette baktı. Kalbinde parlaklık var dedi ama okuduğuma göre birçok bebekte var. Minik kafası var bizimde küçük zaten. 23 haftalık 550 gr nasıl sizce. Bu arada ilişkiyi yasakladı yine. Enfeksiyon var ve kanama oluyor ilişkiden sonra
Gecmis olsun cnmKızlar 25 haftamdayım ve kanama oldu kıpkırmızı değil ama kahve pıhtı seklinde kesede de kanama gözüktü dün progesteron ve serum uygulandı bugun yine hafif bir kahvelik var başına gelen var mı
Genelde sert olması kötü diye yazıyor her yerde yumuşak olmasına dair bişi okumadım. Hamile kalmadan öncede göbeğim vardı belkide o yüzden çok sert değildir
Benimki de benden başkasına vermiyor aha bak bak oynuyor diyorum adam geliyor çıt yok
Bende yarın illere başlıyorum. Ama benim ki planlı sezeryan olacağı için şimdiden 70lere düştümKilisten gunaydinlar :)
Benim bebeğimde de var. Dr parlaklığın önemi yok dedi. Ben yinede bide fetal eko yaptırdım çok şükür o da temiz çıktıKızlar ayrıntılı ultrason iyiydi devlette baktı. Kalbinde parlaklık var dedi ama okuduğuma göre birçok bebekte var. Minik kafası var bizimde küçük zaten. 23 haftalık 550 gr nasıl sizce. Bu arada ilişkiyi yasakladı yine. Enfeksiyon var ve kanama oluyor ilişkiden sonra
Oyle hile yok :) bende dusururum banane :)Bende yarın illere başlıyorum. Ama benim ki planlı sezeryan olacağı için şimdiden 70lere düştüm
Çok geçmiş olsun cnm bol bol dinlenKızlar 25 haftamdayım ve kanama oldu kıpkırmızı değil ama kahve pıhtı seklinde kesede de kanama gözüktü dün progesteron ve serum uygulandı bugun yine hafif bir kahvelik var başına gelen var mı
Oyyyyyyy maşalah ayaz paaşayaaa28+ 5 deyim ayrintili ultrason kontrolum vardi bebis 1300 gr.cikti :) gayet keyfi yerindeydi.Eki Görüntüle 2564597
Size merhaba teyzeler diyor ayaz :)
Kızlar sizde canınızı sıkan bi durum oldugunda karnınız geriliyor mu
[/QUOT
Olmaz mı oğluma kızarken okulda ders anlatırken
Kuzum neden çekiniyorsun.. Hiç çekinme çok rahat ol. Bana çok tatlı genç bi hemşire yapmıştı sağolsun ama hiç utandırmamıştı beni. Ben işimden başka hiç bir şey görmüyorum, sadece içinden 5 e kadar say, bu kadar demişti ☺ Popodan bi ilaç veriyorlar ki normal doğumda ıkınma esnasında tuvaletimiz gelmesin diye. Çünkü ilaç aldıktan hemen sonra tuvaletimiz geliyor. Böylece vücut temiz oluyorNasildi kizlar ? Kulaga cok hos gelmiyo da, rahatsiz edici bi durum muydu ? Dogurmakran degil de lavmandan cekiniyorum ben
O zaman ben simdilik gunde 1 tane alayim, hem birden kabiz da yapmasin. Haftaya seker sonucum icin telefon acicam doktora, aradığımda onunla teyit ederim 1 mi 2 mi diye.Ben 2 alıyorum canım. Benim de kan değerim 10.7, düşük yani.
Kırmızı pancar o kadar etkili mi ciddenben sade yiyemem ama yoğurtlu salatasını çok severim. Kalsiyumla beraber etkisi olur mu bilemedim
Canım bende de oldu geçen. Hem de iki defa ama yok yani ikisi de rahimle ilgili değil, anüsle de ilgili değil, orası da kontrol edildi. Doktorlar bir de devamlılığa önem veriyorlar. Sİlince gelmesi ya da devam etmesi vs.
Ayy benim 5 yaş minnoşları da bebek konusunda çok heyecanlılar ama daha susma aşamasına gelemedik
Benim direkt kasıklarıma vuruyor canım
Ben doguma yakin tum vucut agda yaptirip hazırlamıştım kendimi, dogumdan sonra da lazere gittim baya azaldilar. Bacaklarda belli belirsiz var almaya ugrasmam. Genitalde hala tuy cikiyor ama ona erişemiyorum artık, mecbur kalacak alamadiklarimİnsallah yani en azindan bisey olsa valiz hazir ama bacaklarim hazir degil... epilasyonun hamislere zarari varmi???? Epilasyon kendim yapicamyada kocama yaptircam simdi gecelik oijamalari koyunca aklima geldi ki ben bunlari bu bacaklarla nasil giyeyim diye allahtan goze batacak hicbiseyin yok
Bize hastaneden çıkarken yıkayabilirsiniz demişlerdi.bizde eve gelince yıkamaya başladık. Her gün yıkadık ve göbek bağı haftasına düştü. Bir sorun yaşamadık. Ben yine doktora sorarım ne derse oEvet kuzum doktorlar oyle diyor oldum olasi ama gercekten cok rahatliyorlar. Hatta bir arkadasim dogum yapmisti 6 gun yikamamislar cocuk agliyor ama Annemle gittik annemi annesi gibi severler allah razi olsun annem gelin bunu yikayalim dediyikadilar bebek bir rahatladi bir uyudu dua ettiler. Kizimda da doktor yikamayin dedi ama biz yikadik ama tabiki yikadim diye tavsiye etmiyorum bebeginde buna elverisli olmasi onemli. Erken dogar vs tabiki tehlikeli durumada yol acabilir.
Canım çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı olmaz sebebi ne olabilir söylemedimi doktorunKızlar 25 haftamdayım ve kanama oldu kıpkırmızı değil ama kahve pıhtı seklinde kesede de kanama gözüktü dün progesteron ve serum uygulandı bugun yine hafif bir kahvelik var başına gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?