2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizimi hastanede ikinci gun yikamislardi, biz de eve cikar cikmaz yikadik. Tabi temmuz bebesi, hava sicak, kuzum sudan cikinca nasil rahat uyuyordu.
Simdiki mart cocugu, heralde gun asiri yıkarız. Gobegine bize bisey kullandirmadilar kizimda, iyice kurulamistik, 1 haftaya da dusmustu. Burdakiler nasıl yapiyor bilmiyorum, ebe zaten her gün gelecekmis ona sorarim olmadi. Batikon iyottan dolayi icime sinmiyor, ya dezenfektan verirler ya da hic bisey tahminimce.

28+ 5 deyim ayrintili ultrason kontrolum vardi bebis 1300 gr.cikti :) gayet keyfi yerindeydi.Eki Görüntüle 2564597
Size merhaba teyzeler diyor ayaz :)
Masallah ne kadar net poz vermis. Benim bi dahaki ultrason 30 haftalik olunca, insallah biz de boyle guzel bi foto yakalariz.
Kocaman olmus masallah ayaza :)

Kuzum yaa bi tatlı geldin ki valla bana. Her kadının farklı güzellikleri vardır. Herkesin aynı olması mümkün değil. Kimi naz niyazı ile güzel kimi daha güçlü ve özgüvenli duruşu ile..

Kızlar merhaba. Bu haftalardan itibaren sırt üstü yatmakla ilgili birşey söyledimmi acaba doktorlarınız? İntrnette baktığım kadarıyla çok önermiyorlar ama
Benimki daha öncede sola yat dedi ama ben gece uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi. Kramp girince mecbur sırt üstü yatıyorum anca öyle geçiyor. O sırada da uykuya dalıyorum. Uyanınca korkuyorum tabi böyle uyumuşum diye.
Bide gündüzleri evde sırtımı hafif dikleştirip oturuyorum o da zararlı mı?

Ya benim en büyük korkum bu. Ağdaya hiç gitmedim utanırım diye gidemiyorum her gün erteliyorum. Kendim birşeyler yapıyorum. Ama artık ulaşamıyorum resmen. Temiz yakalanamadım derken öyle mi gittin doktora

Aynen antiseptik yada alkol verirker ya.. zamani gelince goruruz... evet bebeler kis basi doguyorlar benimkiler hele ... ya Rabbim o guzel gunleri gostersin bizlere insallah

Bende farkında olmadan sırt üstü yatıyorum. Sola yatmaya dikkat ediyorum ama hep sola yatıncada ağrılarım oluyor

Kızlar merhaba. Bu haftalardan itibaren sırt üstü yatmakla ilgili birşey söyledimmi acaba doktorlarınız? İntrnette baktığım kadarıyla çok önermiyorlar ama
Ben doktora hiç sormadım ama okuduğum kadarıyla artık dikkat etmek gerekiyor. Ama şöyle yazıyordu sürekli tek yönlüde yatılamaz vücut konforu da önemli. Ben gece bir uyanıyorum sırt üstüyüm. Normalde yüzüstü yatardım ama artık yaramayınca vücut sırt üstüne bile razı geliyor

Beni burda gecen 2 sene bu konuda baya genis bi insan yapti ne yalan soyliim
Burda havuzlarda falan dusa anadan dogma giriliyor, ister istemez bakiyorum hatunlarda bikini kili tuyu almak gibi bi adet yok. Oyle olunca da amaaan diyorum ebe hatun doktor hatun, zaten bu memlekette kimse traslamiyor, koyver gitsin
Normalde temiz olsun isterim ama göremiyorum artik, yapacak bisey yok.

28+ 5 deyim ayrintili ultrason kontrolum vardi bebis 1300 gr.cikti :) gayet keyfi yerindeydi.Eki Görüntüle 2564597
Size merhaba teyzeler diyor ayaz :)
Maşallah canım Ayaz'a. Doktor sana kilosu ile ilgili birşey dedi mi canım? Bana kilolu dedi ya 28+2 de dikkat et biraz dedi. Sanada böyle birşey dedi mi merak ettim. Yoksa aynı aslında 1400 çıkmıştı benimde pek bi fark yok yani.

Ya ben bunu bilmiyordum gerçekten öyle mi bu konuda ben çok titizim ama kendim yapmam lazım. Ağdaya gitmeye lazere gitmeye utanıyorum. Bana eziyet olan kısmı orası. Şimdi yapamayacağım mecbur gitmem lazım ama nasıl

Ben bu aralar mecbur sirt ustu yatiyorum, belimin agrisi baska turlu gecmiyor. Bi zarari olduğunu sanmam, yan yatmayi kan akisi icin diyorlar ama bebegin gelisimi haftasiyla uyumlu. Son haftalarda zaten istesek de sirt ustu yatamicaz, vucut kendi belirliyor bence ihtiyacina göre.

Aynen dikkat etmek gerekiyormuş. Ama arada işte farkında olamayabiliyoruz

Bende hic agdaya gitmedim kendimde yapmıyorum sadece epilator kullaniyorum ve cok dyanamadigim yere banyo jileti ama agda cok iyi diyorlar bazilarida acilma yapabilir son zamanda diyor ilk deneme icin hamilelik dogru zaman olmaz sanirim evde alip yapanlar nasil yapiyor acaba ,burda hastanede dogumdan sonra tembihlemislerdi sakin tuylerinizi almayin 10 15 gun dikişleriniz acilir diye ben dinlemedim tabiki

Ya almanlar bu konuda biraz enteresan, saunalara falan da anadan dogma giriliyor. Hollanda ve danimarkaya gittik tatile ikisinde de havuzlarda duslarda ciplakti herkes, ben de alistim, kimse donup bakmiyor zaten.

Ben agdaya universite zamani başlamıştım, ilk zamanlar utandim ama kadin bu benim isim, gunde kac tane goruyorum rahat ol diyince alismistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…