Kizimi hastanede ikinci gun yikamislardi, biz de eve cikar cikmaz yikadik. Tabi temmuz bebesi, hava sicak, kuzum sudan cikinca nasil rahat uyuyordu.Aynen oyle kuzucum erken dogmasi sikintili olmasi ne bilim emmesi sarilik olmasi siki tiki bebeksr kalsin ama yinede anne karninda 9 ay suda yuzuyir bebek ve yercekimsiz.. sonra pislik icinde dunyaya geliyor.. silinsede ilik suyun verdigi rahatlikla mis gibi rahatliyorlar... doktorumla danisikli halletcez o isi☺☺
Haklısın ama bizim mecbur sezeryanOyle hile yok :) bende dusururum banane :)
Ben gümüş kapaklardan aldım canım. Bir ay sonra kullanmaya başlamayı düşünüyorum. Umarım işe yararKizlar avent gogus kalkanimi gumus kapakmi alinmali sizce
Masallah ne kadar net poz vermis. Benim bi dahaki ultrason 30 haftalik olunca, insallah biz de boyle guzel bi foto yakalariz.28+ 5 deyim ayrintili ultrason kontrolum vardi bebis 1300 gr.cikti :) gayet keyfi yerindeydi.Eki Görüntüle 2564597
Size merhaba teyzeler diyor ayaz :)
Kuzum yaa bi tatlı geldin ki valla bana.Kızlar eşimle konuşurken at gibisin yaparsın edersin demeye başladı galiba güçlü bir yapıda olup naz niyaz yapmayınca böyle oldu hamilelik ıyice saldım kendimi zaten isve naz da doğamda yok
Içten içe üzülüyorum böyle ama sert yapıda büyümüşüz
Benimki daha öncede sola yat dedi ama ben gece uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi. Kramp girince mecbur sırt üstü yatıyorum anca öyle geçiyor. O sırada da uykuya dalıyorum. Uyanınca korkuyorum tabi böyle uyumuşum diye.Kızlar merhaba. Bu haftalardan itibaren sırt üstü yatmakla ilgili birşey söyledimmi acaba doktorlarınız? İntrnette baktığım kadarıyla çok önermiyorlar ama
Ya benim en büyük korkum bu. Ağdaya hiç gitmedim utanırım diye gidemiyorum her gün erteliyorum. Kendim birşeyler yapıyorum. Ama artık ulaşamıyorum resmen. Temiz yakalanamadım derken öyle mi gittin doktoraBu arada epilasyon konusu açılmışken trajikomik bir anımı da anlatmak isterim17.haftamda sanırım ağda yaptırdım, eşim de tam o gün askerden geldi diğer gün öğlen ufak bir kanamam oldu ve doğru doktora gittim ağlayarak. Doktor vajinal muayene yapacağını söyledi. Bir yandan soyunuyorum, bir yandan ağlıyorum, bir yandan da Allahım iyi ki temizim diyorum
Ama geçen temiz yakalanamadım malesef
Aynen antiseptik yada alkol verirker ya.. zamani gelince goruruz... evet bebeler kis basi doguyorlar benimkiler hele ... ya Rabbim o guzel gunleri gostersin bizlere insallahKizimi hastanede ikinci gun yikamislardi, biz de eve cikar cikmaz yikadik. Tabi temmuz bebesi, hava sicak, kuzum sudan cikinca nasil rahat uyuyordu.
Simdiki mart cocugu, heralde gun asiri yıkarız. Gobegine bize bisey kullandirmadilar kizimda, iyice kurulamistik, 1 haftaya da dusmustu. Burdakiler nasıl yapiyor bilmiyorum, ebe zaten her gün gelecekmis ona sorarim olmadi. Batikon iyottan dolayi icime sinmiyor, ya dezenfektan verirler ya da hic bisey tahminimce.
Bende farkında olmadan sırt üstü yatıyorum. Sola yatmaya dikkat ediyorum ama hep sola yatıncada ağrılarım oluyorBenimki daha öncede sola yat dedi ama ben gece uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi. Kramp girince mecbur sırt üstü yatıyorum anca öyle geçiyor. O sırada da uykuya dalıyorum. Uyanınca korkuyorum tabi böyle uyumuşum diye.
Bide gündüzleri evde sırtımı hafif dikleştirip oturuyorum o da zararlı mı?
Ben doktora hiç sormadım ama okuduğum kadarıyla artık dikkat etmek gerekiyor. Ama şöyle yazıyordu sürekli tek yönlüde yatılamaz vücut konforu da önemli. Ben gece bir uyanıyorum sırt üstüyüm. Normalde yüzüstü yatardım ama artık yaramayınca vücut sırt üstüne bile razı geliyorKızlar merhaba. Bu haftalardan itibaren sırt üstü yatmakla ilgili birşey söyledimmi acaba doktorlarınız? İntrnette baktığım kadarıyla çok önermiyorlar ama
Beni burda gecen 2 sene bu konuda baya genis bi insan yapti ne yalan soyliimBu arada epilasyon konusu açılmışken trajikomik bir anımı da anlatmak isterim17.haftamda sanırım ağda yaptırdım, eşim de tam o gün askerden geldi diğer gün öğlen ufak bir kanamam oldu ve doğru doktora gittim ağlayarak. Doktor vajinal muayene yapacağını söyledi. Bir yandan soyunuyorum, bir yandan ağlıyorum, bir yandan da Allahım iyi ki temizim diyorum
Ama geçen temiz yakalanamadım malesef
Maşallah canım Ayaz'a. Doktor sana kilosu ile ilgili birşey dedi mi canım? Bana kilolu dedi ya 28+2 de dikkat et biraz dedi. Sanada böyle birşey dedi mi merak ettim. Yoksa aynı aslında 1400 çıkmıştı benimde pek bi fark yok yani.28+ 5 deyim ayrintili ultrason kontrolum vardi bebis 1300 gr.cikti :) gayet keyfi yerindeydi.Eki Görüntüle 2564597
Size merhaba teyzeler diyor ayaz :)
Ya ben bunu bilmiyordum gerçekten öyle miBeni burda gecen 2 sene bu konuda baya genis bi insan yapti ne yalan soyliim
Burda havuzlarda falan dusa anadan dogma giriliyor, ister istemez bakiyorum hatunlarda bikini kili tuyu almak gibi bi adet yok. Oyle olunca da amaaan diyorum ebe hatun doktor hatun, zaten bu memlekette kimse traslamiyor, koyver gitsin
Normalde temiz olsun isterim ama göremiyorum artik, yapacak bisey yok.
Ben bu aralar mecbur sirt ustu yatiyorum, belimin agrisi baska turlu gecmiyor. Bi zarari olduğunu sanmam, yan yatmayi kan akisi icin diyorlar ama bebegin gelisimi haftasiyla uyumlu. Son haftalarda zaten istesek de sirt ustu yatamicaz, vucut kendi belirliyor bence ihtiyacina göre.Benimki daha öncede sola yat dedi ama ben gece uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi. Kramp girince mecbur sırt üstü yatıyorum anca öyle geçiyor. O sırada da uykuya dalıyorum. Uyanınca korkuyorum tabi böyle uyumuşum diye.
Bide gündüzleri evde sırtımı hafif dikleştirip oturuyorum o da zararlı mı?
Bakalim, kizim istanbulda dogdu hic bisey vermediler gobek icin. Gelsinler de derdimiz bi tek gobegi olsunAynen antiseptik yada alkol verirker ya.. zamani gelince goruruz... evet bebeler kis basi doguyorlar benimkiler hele ... ya Rabbim o guzel gunleri gostersin bizlere insallah
Baktım canım sorduktan sonraSey sen netten bi bak canim. Ben bi sey demiyim.
Aynen dikkat etmek gerekiyormuş. Ama arada işte farkında olamayabiliyoruzBen doktora hiç sormadım ama okuduğum kadarıyla artık dikkat etmek gerekiyor. Ama şöyle yazıyordu sürekli tek yönlüde yatılamaz vücut konforu da önemli. Ben gece bir uyanıyorum sırt üstüyüm. Normalde yüzüstü yatardım ama artık yaramayınca vücut sırt üstüne bile razı geliyor
Beni burda gecen 2 sene bu konuda baya genis bi insan yapti ne yalan soyliim
Burda havuzlarda falan dusa anadan dogma giriliyor, ister istemez bakiyorum hatunlarda bikini kili tuyu almak gibi bi adet yok. Oyle olunca da amaaan diyorum ebe hatun doktor hatun, zaten bu memlekette kimse traslamiyor, koyver gitsin
Normalde temiz olsun isterim ama göremiyorum artik, yapacak bisey yok.
Ya ben bunu bilmiyordum gerçekten öyle mibu konuda ben çok titizim ama kendim yapmam lazım. Ağdaya gitmeye lazere gitmeye utanıyorum. Bana eziyet olan kısmı orası. Şimdi yapamayacağım mecbur gitmem lazım ama nasıl
Çok geçmiş olsun benim ilk haftalarda olmuştu.Progestan ve dinlenmeyle geçti.Bir tek tuvalete ve yemek yemeğe kalkıyordum.Bundan sonra akıntı kesilse bile yormayın kendinizi.Tesekkür ederimm inş geçer stres yaptım biraz
Ya almanlar bu konuda biraz enteresan, saunalara falan da anadan dogma giriliyor. Hollanda ve danimarkaya gittik tatile ikisinde de havuzlarda duslarda ciplakti herkes, ben de alistim, kimse donup bakmiyor zaten.Ya ben bunu bilmiyordum gerçekten öyle mibu konuda ben çok titizim ama kendim yapmam lazım. Ağdaya gitmeye lazere gitmeye utanıyorum. Bana eziyet olan kısmı orası. Şimdi yapamayacağım mecbur gitmem lazım ama nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?