2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de çekiniyorum ilk defa gidicem de mecburum en rahatı bu

Bir kismini ben ulasamadigim diger kismini el yordami ya ben ya kocam ... banyo jileti kurtaricim
ozellikle ultrasona girecen zaman ne olur ne olmaz diye temiz olmak istiyordum hep..
Şimdilik aynayla jiletle son iki ay kuaföre gitmeyi düşünüyorum
Hiç jilete bulaşmak istemiyorum ya
Kuförede gidemem
Bu ay baya zorlandım epilasyonda daha önümde 4 ay var nasl yapcm bakalım

Ya benim en büyük korkum bu. Ağdaya hiç gitmedim utanırım diye gidemiyorum her gün erteliyorum. Kendim birşeyler yapıyorum. Ama artık ulaşamıyorum resmen. Temiz yakalanamadım derken öyle mi gittin doktora
Ağda büyük kolaylık valla 5 dakikada tertemiz oluyorsun. Evet birine açıp göstermek çok hoş bir durum olmuyor ama gerçekten 5 dakikada hallediyorlar.
Ben gençliğimden beri ağdaya gidiyordum sonra lazere başladım 2 sene o süre zarfında jilet vurmaktan daha da çoğaldı zaten. Lazerle bacaklarım azaldı koltuk altım bitti. Genital bölgede üstler bitti altlar kaldı. Sonra da evlenince zor oluyordu bıraktım. Bazen jilet bazen ağda takıldım.
Şimdi ayda bir kuaföre giderim artık ağdaya.

Ben gümüş kapaklardan aldım canım. Bir ay sonra kullanmaya başlamayı düşünüyorum. Umarım işe yarar kullanan arkadaşlarım çok memnun

Ben de gümüş kapak aldım. Valla yorumlar süperdi inşallah işe yarar. Bir de ne olur olmaz lansinoh’un göğğs kremini almayı düşünüyorum

Ya benim en büyük korkum bu. Ağdaya hiç gitmedim utanırım diye gidemiyorum her gün erteliyorum. Kendim birşeyler yapıyorum. Ama artık ulaşamıyorum resmen. Temiz yakalanamadım derken öyle mi gittin doktora

Valla canım ben 12 yaşımdan beri ağdaya gidiyorum. 14 senedir anadan üryan kuaför köşelerinde kıl tüy aldırıyorum yani alıştım artık hamilelikten önce evde yapmaya da alışmıştım ama hamilelikle beraber tekrardan kuaföre döndüm. Ben çok düzenli gidemiyorum, arada jilet de vuruyorum, ondan pek azalmıyor.
Evet temiz yakalanamadım derken ağdadan 3-4 hafta sonra sabah bir uyandım pedde bir damla kan hemen doktora gittim. Yani çok değildi ama vardı bu sefer elle muayene yapıldı alttan. yapacak bir şey yok. Dikkat ettiklerini de sanmıyorum valla.

Ayyyy istediğim rahatlık

Hiç jilete bulaşmak istemiyorum ya
Kuförede gidemem
Bu ay baya zorlandım epilasyonda daha önümde 4 ay var nasl yapcm bakalım
epilasyonla genitalide mi alıyorsun canım? Ay bir kere halam genitali epilasyonla almış etini kaptırmış ondan beri çok tırsarım ben o makinadan

Ben kuaföre gitmediğim zamanlarda evse kendime ağda ısıtıcı makinesi almıştım. Kartuşunu alıyordum ısıtıyordum. Kardeşimle oturup yapıyorduk evlendikten sonra makina onda kaldı ben ağda bantları almaya başladım. Onlarda kolay oluyor yapıştırıp çekiyorsun hemen.
Ağda en güzeli çünkü tüğler çok geç çıkıyor.

Benim annem eldivenle alıyor. Bana da hep eldivenle al dedi de bir kere denedim ay yok o acıtıyor tek tek onla mı uğraşcam gına gelir insana valla.

Bazı doktorlar yasaklıyormuş doğumu tetikler diye.Ağdacıdan hastaneye doğuma gidenler oluyormuşBazı kuaförler doktordan izin istiyormuş.Hiçbirşey olmaz diyen doktorlar da var.Kızımda teyzeme yaptırmıştım ağda hiç de sancım olmadı.Doğumdan sonra çok rahat ettim.Şimdi teyzem uzakta mecbur kuaföre gidicem.Hamile olmayıp ağda için giden arkadaşlarım var çok memnunlar.

Eldiven ağdayla alınamayan yerler için çok rahat.Acıtmıyor da o kadar.

Aaa doğumu mu tetikliyormuş hiç duymadım yaa niyeki acaba. Geçen yaptırdım ben bir sıkıntı olmadı ama inşallahta olmaz erken daha.

Eldiven ağdayla alınamayan yerler için çok rahat.Acıtmıyor da o kadar.
Ben beceremedim onu nedense ağdadan daha çok canım acıdı.
Ayy benim ilk ağdamı annem yapmıştı. Ben ağlamıştım. Annemin dediği şey bunun acısına dayanamıyorsan evlenince napcaksın acaba Gerçekten öyle insan nelere alışmıyoor heheyt. Şimdi sırada doğum sancısı var merak içinde bekliyorum

Kilosuna gore 4 gun onde ki ultrason cihazlari her zaman dogru sonucu vermiyor cnm dikkat et diyorda dr lar ne yersen ye o cocuk alacagini zaten alir.

Sen yine topuklu çıkarıp giymişsin bende o da yok biraz takip takistirayim en iyisi tayt giyip evi mi gırgırlasam

Valla
harika suanda kuafore gitsem kuafor kabul etmez ben dayanamam cirkar bagiririm... kosa kosa bu karinla kacarim herhalde hic alistirmadim kendimi bu saate kadar bu saatten sonrada lazer olursa

Kızlar ya genitl bölge temizliğini nasıl yapıyosunz ben artk göremiyorum çok zor oluyo aynayla epilasyon aletiyle yapıyorum
Ben lazere gidiyordum. 5ci seansta tatsız bir olay yaşayıp bırakmıştım. Hatta sahibini arayıp şikayet etmiştim. Adam da defalarca telafi edebileceklerini, gidip ilk seansı ücretsiz yapacaklarını söylemişti ama inadım tuttu mu fena oluyorum ben de Sonra da hamile olduğumu öğrendim zaten. İyiki o arada gitmemişim Çok beklediğim bir azalma olmamıştı açıkçası. O günden beri de ağda ile devam ediyorum. Lazer yaptıranların genelde hamilelikte hormonlarla artarmış. Benimki azaldı. Bacaklarıma hiç dokunmuyorum mesela. Koltuk altı kendim hallediyorum ama özel bölge için kuaföre gidiyorum. Ayda bir kere doktor kontrolünden önce. Aslında 2 ay bile gitmesem rahatsız edecek birşey yok ama muayene olurken rahat olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…