Şimdilik aynayla jiletle son iki ay kuaföre gitmeyi düşünüyorumKızlar ya genitl bölge temizliğini nasıl yapıyosunz ben artk göremiyorum çok zor oluyo aynayla epilasyon aletiyle yapıyorum
Ben de çekiniyorum ilk defa gidicem de mecburum en rahatı buYa almanlar bu konuda biraz enteresan, saunalara falan da anadan dogma giriliyor. Hollanda ve danimarkaya gittik tatile ikisinde de havuzlarda duslarda ciplakti herkes, ben de alistim, kimse donup bakmiyor zaten.
Ben agdaya universite zamani başlamıştım, ilk zamanlar utandim ama kadin bu benim isim, gunde kac tane goruyorum rahat ol diyince alismistim
Bir kismini ben ulasamadigim diger kismini el yordami ya ben ya kocam ... banyo jileti kurtaricim
ozellikle ultrasona girecen zaman ne olur ne olmaz diye temiz olmak istiyordum hep..
Hiç jilete bulaşmak istemiyorum yaŞimdilik aynayla jiletle son iki ay kuaföre gitmeyi düşünüyorum
Ağda büyük kolaylık valla 5 dakikada tertemiz oluyorsun. Evet birine açıp göstermek çok hoş bir durum olmuyor ama gerçekten 5 dakikada hallediyorlar.Ya benim en büyük korkum bu. Ağdaya hiç gitmedim utanırım diye gidemiyorum her gün erteliyorum. Kendim birşeyler yapıyorum. Ama artık ulaşamıyorum resmen. Temiz yakalanamadım derken öyle mi gittin doktora
Ben gümüş kapaklardan aldım canım. Bir ay sonra kullanmaya başlamayı düşünüyorum. Umarım işe yararkullanan arkadaşlarım çok memnun
Ya benim en büyük korkum bu. Ağdaya hiç gitmedim utanırım diye gidemiyorum her gün erteliyorum. Kendim birşeyler yapıyorum. Ama artık ulaşamıyorum resmen. Temiz yakalanamadım derken öyle mi gittin doktora
Beni burda gecen 2 sene bu konuda baya genis bi insan yapti ne yalan soyliim
Burda havuzlarda falan dusa anadan dogma giriliyor, ister istemez bakiyorum hatunlarda bikini kili tuyu almak gibi bi adet yok. Oyle olunca da amaaan diyorum ebe hatun doktor hatun, zaten bu memlekette kimse traslamiyor, koyver gitsin
Normalde temiz olsun isterim ama göremiyorum artik, yapacak bisey yok.
epilasyonla genitalide mi alıyorsun canım? Ay bir kere halam genitali epilasyonla almış etini kaptırmış ondan beri çok tırsarım ben o makinadanHiç jilete bulaşmak istemiyorum ya
Kuförede gidemem
Bu ay baya zorlandım epilasyonda daha önümde 4 ay var nasl yapcm bakalım
Valla ben de korkumdan hiç denemedim epilatörü o bölgedeepilasyonla genitalide mi alıyorsun canım? Ay bir kere halam genitali epilasyonla almış etini kaptırmış ondan beri çok tırsarım ben o makinadan
Ben kuaföre gitmediğim zamanlarda evse kendime ağda ısıtıcı makinesi almıştım. Kartuşunu alıyordum ısıtıyordum. Kardeşimle oturup yapıyordukBende hic agdaya gitmedim kendimde yapmıyorum sadece epilator kullaniyorum ve cok dyanamadigim yere banyo jileti ama agda cok iyi diyorlar bazilarida acilma yapabilir son zamanda diyor ilk deneme icin hamilelik dogru zaman olmaz sanirim evde alip yapanlar nasil yapiyor acaba ,burda hastanede dogumdan sonra tembihlemislerdi sakin tuylerinizi almayin 10 15 gun dikişleriniz acilir diye ben dinlemedim tabiki
Deneme bence de riski bir bölgeValla ben de korkumdan hiç denemedim epilatörü o bölgede
Bazı doktorlar yasaklıyormuş doğumu tetikler diye.Ağdacıdan hastaneye doğuma gidenler oluyormuşBende hic agdaya gitmedim kendimde yapmıyorum sadece epilator kullaniyorum ve cok dyanamadigim yere banyo jileti ama agda cok iyi diyorlar bazilarida acilma yapabilir son zamanda diyor ilk deneme icin hamilelik dogru zaman olmaz sanirim evde alip yapanlar nasil yapiyor acaba ,burda hastanede dogumdan sonra tembihlemislerdi sakin tuylerinizi almayin 10 15 gun dikişleriniz acilir diye ben dinlemedim tabiki
Eldiven ağdayla alınamayan yerler için çok rahat.Acıtmıyor da o kadar.Ben kuaföre gitmediğim zamanlarda evse kendime ağda ısıtıcı makinesi almıştım. Kartuşunu alıyordum ısıtıyordum. Kardeşimle oturup yapıyordukevlendikten sonra makina onda kaldı ben ağda bantları almaya başladım. Onlarda kolay oluyor yapıştırıp çekiyorsun hemen.
Ağda en güzeli çünkü tüğler çok geç çıkıyor.
Benim annem eldivenle alıyor. Bana da hep eldivenle al dedi de bir kere denedim ay yok o acıtıyor tek tek onla mı uğraşcam gına gelir insana valla.
Aaa doğumu mu tetikliyormuş hiç duymadım yaa niyeki acaba. Geçen yaptırdım ben bir sıkıntı olmadı ama inşallahta olmaz erken daha.Bazı doktorlar yasaklıyormuş doğumu tetikler diye.Ağdacıdan hastaneye doğuma gidenler oluyormuşBazı kuaförler doktordan izin istiyormuş.Hiçbirşey olmaz diyen doktorlar da var.Kızımda teyzeme yaptırmıştım ağda hiç de sancım olmadı.Doğumdan sonra çok rahat ettim.Şimdi teyzem uzakta mecbur kuaföre gidicem.Hamile olmayıp ağda için giden arkadaşlarım var çok memnunlar.
Üst taraflar rahat alınıyor da alt taraflar sıkıntıValla ben de korkumdan hiç denemedim epilatörü o bölgede
Ben beceremedim onu nedense ağdadan daha çok canım acıdı.Eldiven ağdayla alınamayan yerler için çok rahat.Acıtmıyor da o kadar.
İnsan acıyacak diye kendini kasıyor ya.Ondan herhalde.Aaa doğumu mu tetikliyormuş hiç duymadım yaa niyeki acaba. Geçen yaptırdım ben bir sıkıntı olmadı ama inşallahta olmaz erken daha.
Kilosuna gore 4 gun onde ki ultrason cihazlari her zaman dogru sonucu vermiyor cnm dikkat et diyorda dr lar ne yersen ye o cocuk alacagini zaten alir.Maşallah canım Ayaz'a. Doktor sana kilosu ile ilgili birşey dedi mi canım? Bana kilolu dedi ya 28+2 de dikkat et biraz dedi. Sanada böyle birşey dedi mi merak ettim. Yoksa aynı aslında 1400 çıkmıştı benimde pek bi fark yok yani.
Bende sen gibiyim... yururken ayagimda topuklulat olsun topuksuz olsun at gibi kostururum normal yurumem oyledir.. her bi isi kendim gorururum hic nazlanip hayatimm su getirirmisin dememisim... simdi ne zamanki demeye basladim kocamda diyorki bu demekki bayag agirlasti.. biraz gec getirincede gozlerim alevv gibi parliyorbebekler benden , ben kendimden korkuyorum o sirada kocami dusunemiyorum.. parildiyorum ama sesini de naif tutuyorum
ahh ahh bu hormonlar beni benden aldi her progesteron fitil kullandigimdada aklima geliyor...
Simdi kilo aldik karnimiz buyudu.. tombalak oldu kimimiz ... kocalar da oyle konusunca iyice moralimiz bozuluyor anlamiyorlar oküzler yaama sinirli kinussakta icimizz yangib yeri gibi oluyor...
Valla bende yenek yiyeniyorum... biraz fazla yesene diyor.. midemin altinda oglusum hic doyuramiyorum kendimi ama catlamak uzere bir bomba gibiyim... kocisimde manken olmaya niyetin var sanirim diyor... gecende unuttum disari cikcaz topuklu botlarimi cikardim... bunlarlami cikcab dio... aklim basimda mi benim de... neyse herkes bisey konusuyor hic canini sikma... ama formunu koru.. bu erkekler icin onemli olmasib senin icin onemli olsun.!! Optum fistik takma canina biz at gibide olsa ana oluyoz degisim geciriyoz... onlara ne oluyomuş ☺☺
harika suanda kuafore gitsem kuafor kabul etmezAğda büyük kolaylık valla 5 dakikada tertemiz oluyorsun. Evet birine açıp göstermek çok hoş bir durum olmuyor ama gerçekten 5 dakikada hallediyorlar.
Ben gençliğimden beri ağdaya gidiyordum sonra lazere başladım 2 sene o süre zarfında jilet vurmaktan daha da çoğaldı zaten. Lazerle bacaklarım azaldı koltuk altım bitti. Genital bölgede üstler bitti altlar kaldı. Sonra da evlenince zor oluyordu bıraktım. Bazen jilet bazen ağda takıldım.
Şimdi ayda bir kuaföre giderim artık ağdaya.
Cok guldurdun beniiiiiii sennnnepilasyonla genitalide mi alıyorsun canım? Ay bir kere halam genitali epilasyonla almış etini kaptırmış ondan beri çok tırsarım ben o makinadan
Ben lazere gidiyordum. 5ci seansta tatsız bir olay yaşayıp bırakmıştım. Hatta sahibini arayıp şikayet etmiştim. Adam da defalarca telafi edebileceklerini, gidip ilk seansı ücretsiz yapacaklarını söylemişti ama inadım tuttu mu fena oluyorum ben deKızlar ya genitl bölge temizliğini nasıl yapıyosunz ben artk göremiyorum çok zor oluyo aynayla epilasyon aletiyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?