- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Lazeri hep erteledim bebek olsun öyle yaptırayım diye. Ağdaya bir gidebilsen devam edeceğimAğda büyük kolaylık valla 5 dakikada tertemiz oluyorsun. Evet birine açıp göstermek çok hoş bir durum olmuyor ama gerçekten 5 dakikada hallediyorlar.
Ben gençliğimden beri ağdaya gidiyordum sonra lazere başladım 2 sene o süre zarfında jilet vurmaktan daha da çoğaldı zaten. Lazerle bacaklarım azaldı koltuk altım bitti. Genital bölgede üstler bitti altlar kaldı. Sonra da evlenince zor oluyordu bıraktım. Bazen jilet bazen ağda takıldım.
Şimdi ayda bir kuaföre giderim artık ağdaya.
Ya offffValla
harika suanda kuafore gitsem kuafor kabul etmezben dayanamam cirkar bagiririm... kosa kosa bu karinla kacarim herhalde hic alistirmadim kendimi bu saate kadar bu saatten sonrada lazer olursa
Allah iyiligini versin emi ... valla 5 aydir calismiyorum.. evdeyim.. sacimi boyayamiyorum beyazlarim var ama anne olmak gibisi yok onun verdigi mutluluk bu saclarin genc yasta agarmasinin ustune geciyor... arada bi fon bir eyeliner disari cikiyorum minnoslarimla tabi suanda havalar iyice sogudu ama eskiden daha cok cikiyordum... esim gelince gorsun diye bide pijamalari hemen gecirmiyordum ustume... hala daha oyleydi ama git gide agirlastim.. artik kiyafet giyip cikarmak iskenceSen yine topuklu çıkarıp giymişsin bende o da yok biraz takip takistirayim en iyisitayt giyip evi mi gırgırlasam
Bende bugün öyle hissediyorum tamamıylaCanlarım bu akşam benim kıza bişey oldu ya, sağ tarafta göbek deliğimin yan tarafında sanki beni itiyor gibi bişey oluyor, kemiği gelmiş gibi? Bu toplanma felan mı oluyor? Yaşayan ya da fikri olan var mı?
Cocukluktan beri kumral biriyim yani cokta killi hic olmadim ama genital bolgesinde var yani... epilasyonla bikini bolgesi “disinda” kalan yerleri aliyordumYa offffcok tatlisin ya kadin
Ne oluyor acaba bizim minnoşlaraBende bugün öyle hissediyorum tamamıyla
Sertlesme oluyorsa rahim kasilmasi (yalanci)Canlarım bu akşam benim kıza bişey oldu ya, sağ tarafta göbek deliğimin yan tarafında sanki beni itiyor gibi bişey oluyor, kemiği gelmiş gibi? Bu toplanma felan mı oluyor? Yaşayan ya da fikri olan var mı?
Valla dediğim gibi kizimda okadar dikkat ediyodum ki 3070 dogduAlla allaa yaaa masallahhh coook arzuladigim ama iste her bunye bir degil... bende herseyi duzenli saatli aliyorum.. ama yok yani... almadan ne olacakti diyorum acababelkide almasamda ayni .. artik eutrox neydi kuzum??
Ben kuaföre gitmediğim zamanlarda evse kendime ağda ısıtıcı makinesi almıştım. Kartuşunu alıyordum ısıtıyordum. Kardeşimle oturup yapıyordukevlendikten sonra makina onda kaldı ben ağda bantları almaya başladım. Onlarda kolay oluyor yapıştırıp çekiyorsun hemen.
Ağda en güzeli çünkü tüğler çok geç çıkıyor.
Benim annem eldivenle alıyor. Bana da hep eldivenle al dedi de bir kere denedim ay yok o acıtıyor tek tek onla mı uğraşcam gına gelir insana valla.
Bazı doktorlar yasaklıyormuş doğumu tetikler diye.Ağdacıdan hastaneye doğuma gidenler oluyormuşBazı kuaförler doktordan izin istiyormuş.Hiçbirşey olmaz diyen doktorlar da var.Kızımda teyzeme yaptırmıştım ağda hiç de sancım olmadı.Doğumdan sonra çok rahat ettim.Şimdi teyzem uzakta mecbur kuaföre gidicem.Hamile olmayıp ağda için giden arkadaşlarım var çok memnunlar.
bilmiyorum ama bugün çok hareketliydi benimki şuan durdu ama aynı dediğin gibi sağda baskı yapıyor gibi hissediyorumNe oluyor acaba bizim minnoşlara☺
Karnım sertleşiyo kuzucum evet arada, yaşancı malancı bu kız erkenden gelecek kafaya koydu mu naptıSertlesme oluyorsa rahim kasilmasi (yalanci)
Bence bu haftasini beklerse daha buyuk bebek olur annesi.. digeri haftasina gore acaba nasildiValla dediğim gibi kizimda okadar dikkat ediyodum ki 3070 dogdubu nolur bilmiyorum. Guatr ilaci canim
Benimki bildiğin yavaş yavaş dürtüyo kuzum içim bir tuhaf oluyorbilmiyorum ama bugün çok hareketliydi benimki şuan durdu ama aynı dediğin gibi sağda baskı yapıyor gibi hissediyorum
Yok kuzucum bu haftalarda artik normal siklasmamasi lazim sadece... gunde benim 4-5 kez oluyordu bazen 2-3 ama bunun sayisindan cok sikligi onemli 5 dakkada bir olmasi dogum anlamini tasiyor... guzell derin nefes al.. gobisini yumusak yumusak oksa... rahim gebelige kendini hazirliyor... daha durtr sen 36 yi goreceksin en az benden soylemesiKarnım sertleşiyo kuzucum evet arada, yaşancı malancı bu kız erkenden gelecek kafaya koydu mu naptı☺
Ayyy amin amin canim heoimizin insBence bu haftasini beklerse daha buyuk bebek olur annesi.. digeri haftasina gore acaba nasildicok merak ettim seninkiler tombik olucak ohh ohhh masallah insallah hem saglikli hem uslu istahli uykuku gazsiz bebek olsunlar
Allah iyiliğini versin seninYok kuzucum bu haftalarda artik normal siklasmamasi lazim sadece... gunde benim 4-5 kez oluyordu bazen 2-3 ama bunun sayisindan cok sikligi onemli 5 dakkada bir olmasi dogum anlamini tasiyor... guzell derin nefes al.. gobisini yumusak yumusak oksa... rahim gebelige kendini hazirliyor... daha durtr sen 36 yi goreceksin en az benden soylemesikayin validen daha cok beklerrr
Ya sen çok tatlısınnnnYok kuzucum bu haftalarda artik normal siklasmamasi lazim sadece... gunde benim 4-5 kez oluyordu bazen 2-3 ama bunun sayisindan cok sikligi onemli 5 dakkada bir olmasi dogum anlamini tasiyor... guzell derin nefes al.. gobisini yumusak yumusak oksa... rahim gebelige kendini hazirliyor... daha durtr sen 36 yi goreceksin en az benden soylemesikayin validen daha cok beklerrr
Benimde oluyo canim doktor normal dediKarnım sertleşiyo kuzucum evet arada, yaşancı malancı bu kız erkenden gelecek kafaya koydu mu naptı
Sanki bisey cekiyor seni icerden gibi .. ayy bende ne oluyor sanki deniz geri cekiliyor gibi okuyor vucudum bi normal oluyor sonra elimi attim gobegime allah allah bu sertlikte ne sonra okudugum seylerden dedimki aha bu sertlesme kasilma demek... hamisiz yaa o kadar olacak annelerBenimki bildiğin yavaş yavaş dürtüyo kuzum içim bir tuhaf oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?