2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canlarım bu akşam benim kıza bişey oldu ya, sağ tarafta göbek deliğimin yan tarafında sanki beni itiyor gibi bişey oluyor, kemiği gelmiş gibi? Bu toplanma felan mı oluyor? Yaşayan ya da fikri olan var mı?

Lazeri hep erteledim bebek olsun öyle yaptırayım diye. Ağdaya bir gidebilsen devam edeceğim

Sen yine topuklu çıkarıp giymişsin bende o da yok biraz takip takistirayim en iyisi tayt giyip evi mi gırgırlasam
Allah iyiligini versin emi ... valla 5 aydir calismiyorum.. evdeyim.. sacimi boyayamiyorum beyazlarim var ama anne olmak gibisi yok onun verdigi mutluluk bu saclarin genc yasta agarmasinin ustune geciyor... arada bi fon bir eyeliner disari cikiyorum minnoslarimla tabi suanda havalar iyice sogudu ama eskiden daha cok cikiyordum... esim gelince gorsun diye bide pijamalari hemen gecirmiyordum ustume... hala daha oyleydi ama git gide agirlastim.. artik kiyafet giyip cikarmak iskence
Ayy o bakimli zamanlardan eser kalmamiski kocam diyorki hayatim sana ne oldu boyle

Ya offff cok tatlisin ya kadin
Cocukluktan beri kumral biriyim yani cokta killi hic olmadim ama genital bolgesinde var yani... epilasyonla bikini bolgesi “disinda” kalan yerleri aliyordum denize giderien cok kolayluk uzun zaman ugrasmaya gerek kalmiyor ama ... suanda korkarim vallaa... kil konusunda aciya dayanikli asla degilim.. biyik bile aldirmadim ki kuafore gittigimde kasi alip biyiga gece gece burda kizlar hep biyikli oldu ben alistirmadim nadiren kendim aliyorum iple uc saat agliya agliya gozlerim yaslar, bide hapsirma tutuyor.. kocam beni gorunce hicbisen yok ne iskence cekiyosun diyor.. bende ona cok katiliyorum ama dogum sonrasi valla lazer mi neyse ertelettigim bu seye baslicam...

Alla allaa yaaa masallahhh coook arzuladigim ama iste her bunye bir degil... bende herseyi duzenli saatli aliyorum.. ama yok yani... almadan ne olacakti diyorum acaba belkide almasamda ayni .. artik eutrox neydi kuzum??
Valla dediğim gibi kizimda okadar dikkat ediyodum ki 3070 dogdubu nolur bilmiyorum. Guatr ilaci canim

Eldivende duymustum ama ne biliyim anlayamadim dogrusu nasil yapilir hic oluru var gibi gelmedi bana ,epilatorde cok azaltiyor aslinda hemde inceltiyor gibi geliyor bana en az 3 4 hafta götürüyor mesela beni ilerleyen zamanda gobegimle bakalim nasil olucak

Risk oldugunu duymustumda izin isteyem kuaforu ilk kez duydum bu cok kasilanlarda belki tetikliyodur bilemiycem ama stresi bile insani doguma gönderebilir gibi geldi bana dusununce dayananlara masallah

Valla dediğim gibi kizimda okadar dikkat ediyodum ki 3070 dogdubu nolur bilmiyorum. Guatr ilaci canim
Bence bu haftasini beklerse daha buyuk bebek olur annesi.. digeri haftasina gore acaba nasildi cok merak ettim seninkiler tombik olucak ohh ohhh masallah insallah hem saglikli hem uslu istahli uykuku gazsiz bebek olsunlar

Karnım sertleşiyo kuzucum evet arada, yaşancı malancı bu kız erkenden gelecek kafaya koydu mu naptı☺
Yok kuzucum bu haftalarda artik normal siklasmamasi lazim sadece... gunde benim 4-5 kez oluyordu bazen 2-3 ama bunun sayisindan cok sikligi onemli 5 dakkada bir olmasi dogum anlamini tasiyor... guzell derin nefes al.. gobisini yumusak yumusak oksa... rahim gebelige kendini hazirliyor... daha durtr sen 36 yi goreceksin en az benden soylemesi kayin validen daha cok beklerrr

Bence bu haftasini beklerse daha buyuk bebek olur annesi.. digeri haftasina gore acaba nasildi cok merak ettim seninkiler tombik olucak ohh ohhh masallah insallah hem saglikli hem uslu istahli uykuku gazsiz bebek olsunlar
Ayyy amin amin canim heoimizin inscok da tombik olmasin bide cikarmasi var onu dogunca buyur38+6 doğum yaptım 3070 di. Aslinda 3500 bekliyodukbu sefer doktorum farklı bakalım ne kdar tutucak

Allah iyiliğini versin senin

Ya sen çok tatlısınnnn Görsün teyzesi 36ları 38leri belli mi olur belki senin minnoş ikiz kuzularınla beraber doğuveririz Kaynanam geliyor bu arada ayın 24ünde, annem gidecek o gelecek sonra da sömestrda eşim devralacak sırayı

Benimki bildiğin yavaş yavaş dürtüyo kuzum içim bir tuhaf oluyor
Sanki bisey cekiyor seni icerden gibi .. ayy bende ne oluyor sanki deniz geri cekiliyor gibi okuyor vucudum bi normal oluyor sonra elimi attim gobegime allah allah bu sertlikte ne sonra okudugum seylerden dedimki aha bu sertlesme kasilma demek... hamisiz yaa o kadar olacak anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…