- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Onlar sağlıklı olsun da canım benim gerisi önemli değil ya annelik güzel bişeySanki bisey cekiyor seni icerden gibi .. ayy bende ne oluyor sanki deniz geri cekiliyor gibi okuyor vucudum bi normal oluyor sonra elimi attim gobegime allah allah bu sertlikte ne sonra okudugum seylerden dedimki aha bu sertlesme kasilma demek... hamisiz yaa o kadar olacak anneler
Bazen bişeylere üzülmemeye çalişsamda icten ice sinir olmaya engel olamıyorum
Sağol canım benimBenimde oluyo canim doktor normal dedi
Daha dur deseydin neler olucakAllah iyiligini versin emi ... valla 5 aydir calismiyorum.. evdeyim.. sacimi boyayamiyorum beyazlarim var ama anne olmak gibisi yok onun verdigi mutluluk bu saclarin genc yasta agarmasinin ustune geciyor... arada bi fon bir eyeliner disari cikiyorum minnoslarimla tabi suanda havalar iyice sogudu ama eskiden daha cok cikiyordum... esim gelince gorsun diye bide pijamalari hemen gecirmiyordum ustume... hala daha oyleydi ama git gide agirlastim.. artik kiyafet giyip cikarmak iskence
Ayy o bakimli zamanlardan eser kalmamiski kocam diyorki hayatim sana ne oldu boyle
Valla eger senin icinniyi olucaksa sevincem ama ben hicbir turku sevinemiyorum boyle seylere... sana iyi gelir ama islerini yoluna koyar insallah... ya cok yüz göz olma diyecekleri sey sana batacak ben eminim... ozellikle bebekle ilgili hayallerini yaptiklarini yaoacajlarini anlatiyir olmasi sinirlerini bozucak... ben olsam odadan cikmam agrim var deyip yatak odasinda vakit gecirirm... yani neyse benle konus senYa sen çok tatlısınnnn❤❤❤❤ Görsün teyzesi 36ları 38leri belli mi olur belki senin minnoş ikiz kuzularınla beraber doğuveririz ☺☺ Kaynanam geliyor bu arada ayın 24ünde, annem gidecek o gelecek sonra da sömestrda eşim devralacak sırayı
Nasildi kizlar ? Kulaga cok hos gelmiyo da, rahatsiz edici bi durum muydu ? Dogurmakran degil de lavmandan cekiniyorum ben
Ya saka bi yana saglik saglik saglik ve anne bebe uyumu olsun yormasin yeter ya... tabi canim normal dogurmasi zor olur ya Allah yardimcimiz olsunnn hepimizinAyyy amin amin canim heoimizin inscok da tombik olmasin bide cikarmasi var onu dogunca buyur 38+6 doğum yaptım 3070 di. Aslinda 3500 bekliyoduk bu sefer doktorum farklı bakalım ne kdar tutucak
Kesinlikle oyle canim 2 kiloluk bebekler 4 kiloluklara gore cok daha saglikli oluyo cogu zamanYa saka bi yana saglik saglik saglik ve anne bebe uyumu olsun yormasin yeter ya... tabi canim normal dogurmasi zor olur ya Allah yardimcimiz olsunnn hepimizin
Ayy coooook tatlisinnn kocam bile neye guluyosun dedi... annede merak etti anlatinca benden cokda annecimle guldukSen yine topuklu çıkarıp giymişsin bende o da yok biraz takip takistirayim en iyisitayt giyip evi mi gırgırlasam
Once igrendim sonrakinede guldumKizlar sizinle bugun okudugum ilginc bi durumu ve ardindan yapilan komik durumu paylasmak istiyorum.umarim gulersiniz siz de
Ben de eminim kuzum beni çok sinir edecek ama mecburum kuzum, kritik haftalar geçmeden doktor beni kaldırmaz ayağa annemin de artık gitmesi lazım 1 aydır yanımda anneannemler de yaşlı anneme ihtiyaçları var, kaynanam dünden meraklı annem var diye bişey diyemiyor. O geldikten sonra çok kulak çınlatırız burada kaynanalarınValla eger senin icinniyi olucaksa sevincem ama ben hicbir turku sevinemiyorum boyle seylere... sana iyi gelir ama islerini yoluna koyar insallah... ya cok yüz göz olma diyecekleri sey sana batacak ben eminim... ozellikle bebekle ilgili hayallerini yaptiklarini yaoacajlarini anlatiyir olmasi sinirlerini bozucak... ben olsam odadan cikmam agrim var deyip yatak odasinda vakit gecirirm... yani neyse benle konus sen
Ayyy oyle kaldimmmm ne güldum ne agladimKizlar sizinle bugun okudugum ilginc bi durumu ve ardindan yapilan komik durumu paylasmak istiyorum.umarim gulersiniz siz de
O libidoyu bana sor kuzum, 7 aydır biz de tık yokAyy coooook tatlisinnn kocam bile neye guluyosun dedi... annede merak etti anlatinca benden cokda annecimle guldukAllah gulmelerdennayirmasin yaa... libidom bu aya kadar yuksekti artik popom tutmuyor sanirim.. libido bisey kalmadi )
Ya baska hamilelerde nerdeyse son ayina kadar olmasada iliskiye giriyorlar ya benimki ikiz diye riskli diye yasamadim diye bilmiyorum da.. nasil yapiyorlar yani... kimisi spermin olmasininin doguma yardimci oldugunu dr kar soyluyormus.. 40. Haftasina gelen bayanlara yada iste 38-39 da iliski dr kar oneriyorlarmis spermin doguma hazirlik yaptigi ... hurma yemekten daha etkili oldugu soyleniyir.. neyse oyle iste yine daldan dala atladim ama
32 den sonra normalde yasaklaniyo canim erken doguma sebebiyet verdiği icin. Sperm erken doguma sebep oluyor. Korunmali iliskili ile devam ediliyor tabi ama en dogrusunu kisinin kendi doktoru bilir.Ayy coooook tatlisinnn kocam bile neye guluyosun dedi... annede merak etti anlatinca benden cokda annecimle guldukAllah gulmelerdennayirmasin yaa... libidom bu aya kadar yuksekti artik popom tutmuyor sanirim.. libido bisey kalmadi )
Ya baska hamilelerde nerdeyse son ayina kadar olmasada iliskiye giriyorlar ya benimki ikiz diye riskli diye yasamadim diye bilmiyorum da.. nasil yapiyorlar yani... kimisi spermin olmasininin doguma yardimci oldugunu dr kar soyluyormus.. 40. Haftasina gelen bayanlara yada iste 38-39 da iliski dr kar oneriyorlarmis spermin doguma hazirlik yaptigi ... hurma yemekten daha etkili oldugu soyleniyir.. neyse oyle iste yine daldan dala atladim ama
Kizlar sizinle bugun okudugum ilginc bi durumu ve ardindan yapilan komik durumu paylasmak istiyorum.umarim gulersiniz siz de
Hmmm32 den sonra normalde yasaklaniyo canim erken doguma sebebiyet verdiği icin. Sperm erken doguma sebep oluyor. Korunmali iliskili ile devam ediliyor tabi ama en dogrusunu kisinin kendi doktoru bilir.
Harikaaaaaaaaa dedinnnHay Allah bu nedir yaher zaman derim zaten hak yolu varken bok yoluna iş düşmez diye bak boka batmış her şey
O zman ben bisey itiraf edim. 32 den sonrra korunmali 37 den sonra saldim cayiraHmmmyani 37 gibi baslayalim mi mecburen sirf dogum kolaylassin die istedigimden degil
Aylardir kardes kardes uyur olduk yaaayavrum dedim kocama gecen gun sulanarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?