2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Onlar sağlıklı olsun da canım benim gerisi önemli değil ya annelik güzel bişey Doğmadan hayranım evladıma

Daha dur deseydin neler olucak

Valla eger senin icinniyi olucaksa sevincem ama ben hicbir turku sevinemiyorum boyle seylere... sana iyi gelir ama islerini yoluna koyar insallah... ya cok yüz göz olma diyecekleri sey sana batacak ben eminim... ozellikle bebekle ilgili hayallerini yaptiklarini yaoacajlarini anlatiyir olmasi sinirlerini bozucak... ben olsam odadan cikmam agrim var deyip yatak odasinda vakit gecirirm... yani neyse benle konus sen

Ayyy amin amin canim heoimizin inscok da tombik olmasin bide cikarmasi var onu dogunca buyur38+6 doğum yaptım 3070 di. Aslinda 3500 bekliyodukbu sefer doktorum farklı bakalım ne kdar tutucak
Ya saka bi yana saglik saglik saglik ve anne bebe uyumu olsun yormasin yeter ya... tabi canim normal dogurmasi zor olur ya Allah yardimcimiz olsunnn hepimizin

Sen yine topuklu çıkarıp giymişsin bende o da yok biraz takip takistirayim en iyisi tayt giyip evi mi gırgırlasam
Ayy coooook tatlisinnn kocam bile neye guluyosun dedi... annede merak etti anlatinca benden cokda annecimle gulduk Allah gulmelerdennayirmasin yaa... libidom bu aya kadar yuksekti artik popom tutmuyor sanirim.. libido bisey kalmadi )
Ya baska hamilelerde nerdeyse son ayina kadar olmasada iliskiye giriyorlar ya benimki ikiz diye riskli diye yasamadim diye bilmiyorum da.. nasil yapiyorlar yani... kimisi spermin olmasininin doguma yardimci oldugunu dr kar soyluyormus.. 40. Haftasina gelen bayanlara yada iste 38-39 da iliski dr kar oneriyorlarmis spermin doguma hazirlik yaptigi ... hurma yemekten daha etkili oldugu soyleniyir.. neyse oyle iste yine daldan dala atladim ama

Ben de eminim kuzum beni çok sinir edecek ama mecburum kuzum, kritik haftalar geçmeden doktor beni kaldırmaz ayağa annemin de artık gitmesi lazım 1 aydır yanımda anneannemler de yaşlı anneme ihtiyaçları var, kaynanam dünden meraklı annem var diye bişey diyemiyor. O geldikten sonra çok kulak çınlatırız burada kaynanaların

O libidoyu bana sor kuzum, 7 aydır biz de tık yok ilk plesantam aşağıdaydı, korktuk sonra da açılma oldu yine yok bişey artık lohusalık bittikten sonra bizi bir parti paklar çocuğu uyutunca

32 den sonra normalde yasaklaniyo canim erken doguma sebebiyet verdiği icin. Sperm erken doguma sebep oluyor. Korunmali iliskili ile devam ediliyor tabi ama en dogrusunu kisinin kendi doktoru bilir.

32 den sonra normalde yasaklaniyo canim erken doguma sebebiyet verdiği icin. Sperm erken doguma sebep oluyor. Korunmali iliskili ile devam ediliyor tabi ama en dogrusunu kisinin kendi doktoru bilir.
Hmmm yani 37 gibi baslayalim mi mecburen sirf dogum kolaylassin die istedigimden degil
Aylardir kardes kardes uyur olduk yaaa yavrum dedim kocama gecen gun sulanarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…