2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
O libidoyu bana sor kuzum, 7 aydır biz de tık yok ilk plesantam aşağıdaydı, korktuk sonra da açılma oldu yine yok bişey artık lohusalık bittikten sonra bizi bir parti paklar çocuğu uyutunca☺☺
Evettt yaaaa partiiiii yapmak istiyorumm bende ah ahhh yani hani olur ya acikmazsin ama aksam yemegi yemekte bir kural gibidir ve yemegince istemesen de bir sure sonra acikirsin.. yani belki ornek yemek gibi oldu affiniza siginiyorum ama yapmayinca sinirime dokunmaya basladi ( R Renklirenkli ) okuda gül minik kuşum

Hmmm yani 37 gibi baslayalim mi mecburen sirf dogum kolaylassin die istedigimden degil
Aylardir kardes kardes uyur olduk yaaa yavrum dedim kocama gecen gun sulanarak
Kuzum bizim dikişler alınmadan nasıl olaack kız o iş, özledim de ben kocamı ne yalan söyleyim

Canlarım bu akşam benim kıza bişey oldu ya, sağ tarafta göbek deliğimin yan tarafında sanki beni itiyor gibi bişey oluyor, kemiği gelmiş gibi? Bu toplanma felan mı oluyor? Yaşayan ya da fikri olan var mı?
Canım bende de oluyor o muhtemelen bir yerini yaslıyor. Elini ayağını ittiriyoe olabilir. Toplanma yumru gibi oluyor.

Sorma gitsin kuzu, biz 10 ay denedik bu fıstığa kavuşmayı adam artık uyuyordu erkenden Ben de bak bugün çok önemli diye diye başardım kavuştum minik kuzuma Şimdi bi ara verdik ki bunun patlaması nasıl olur bilemedim

Ayyy al benden de o kadar kocama hadi hayatimm gel bana demeye basliyordum... iliski girme zamanlari vardi telefonumda.. sonra ertesi gun sonra ertesi gun sonra ayin sonunda kesin olucak yani diye bakiyordum olmuyordu bi sonraki ay derken artik kendimi sapik gibi hissetmeye basladim amaaan kocami zorluyordum sanki hadi kak cabuk uyuma yok .. adamin gozunden uyku akiyordu felan... size cok sukur Allah vermis ben bizi streses soktuk olmadi olmuyormu diye ... sonrada kendime daha fazla stres yasatmicam dedim ... tup bebek denedik cok kolay biseymis gibi ama bayag zor bi surecmis...ilk 4 ay ve tuo bebek oncesi kalcam karnimdan igne vurukmaktan osikolojim bozukdu senin tembelliginden bu kadar igne yedim dedim ama bi su is Allahin izniyle sona ersin insallah rahatlayalim ikimizde

İnşallah kuzum benim, senin bu fedakarlıklarının sonu iki kuzuyla taçlanmış Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize en çok Ramazanda zorlandım kuzum ben ayaklarım uyuşuyordu artık havaya dikmekten

O libidoyu bana sor kuzum, 7 aydır biz de tık yok ilk plesantam aşağıdaydı, korktuk sonra da açılma oldu yine yok bişey artık lohusalık bittikten sonra bizi bir parti paklar çocuğu uyutunca☺☺
Aynen bizi tarif ettin.Adam aynı yatakta yatmaya çekiniyor birşey olacak diye

Aynen bizi tarif ettin.Adam aynı yatakta yatmaya çekiniyor birşey olacak diye
Bu kadar ayrılık iyice uzaklaştırcak diye korkuyorum canım, lohusalıkta kendime ciciler alayım da adama sürprizler yapayım bari normalde hiç yapamazdım ama çok ara verdik heyecanlanmak lazım

O libidoyu bana sor kuzum, 7 aydır biz de tık yok ilk plesantam aşağıdaydı, korktuk sonra da açılma oldu yine yok bişey artık lohusalık bittikten sonra bizi bir parti paklar çocuğu uyutunca
Bizde de başından beri riskli olduğu için birşey olmadı. Bizim parti iki çocukla nasıl olur oda var olan kocama oldu yoksa benim umrumda değil, üzülüyorum da ona
Yapacak birşey yok mecbur katlanıyor oda

Bu kadar ayrılık iyice uzaklaştırcak diye korkuyorum canım, lohusalıkta kendime ciciler alayım da adama sürprizler yapayım bari normalde hiç yapamazdım ama çok ara verdik heyecanlanmak lazım
Onca aradan sonra ciciler olmadan da heyecan dorukta olur
Normalde de böyle şeylerden hiç bahsetmem yaa

Üzgünüm lohusalık da yasak.Sonra da çocukla uğraşmaktan aklına koca fslan gelmiyor bir uyusam diyorsun

Bizde de başından beri riskli olduğu için birşey olmadı. Bizim parti iki çocukla nasıl olur oda var olan kocama oldu yoksa benim umrumda değil, üzülüyorum da ona
Yapacak birşey yok mecbur katlanıyor oda
Ben de çok düşkün bir insan değildim kuzum hamilelikte bişey oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…