2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Umarim daha aceleci olmaz cnm hayirlisiyla atlatirsiniz
amin inşallah canım çok sağol
Canlarım bu akşam benim kıza bişey oldu ya, sağ tarafta göbek deliğimin yan tarafında sanki beni itiyor gibi bişey oluyor, kemiği gelmiş gibi? Bu toplanma felan mı oluyor? Yaşayan ya da fikri olan var mı?
toplandıysa eğer bir tarafın dışarı çıkıyor karnın yamuluyor canım bariz gözle görülür şekilde. Hemen karnını okşamaya başla gevşiyor düzeliyor

Aynen canım biraz sivrildi şimdi rahatladı çok şükür onun toplanma zamanlarını mı saymam gerekiyor canım?

Ohho ramazanda beyfendi halim yok hafta ici cok yorgunum halim yok demekten bende bu bebegi kendi basima yapamicagimdan kavga cikmasin aman kus olmayalim diye dusunmekten yoruldum valla bende kesin cozum tup denemek istiyoz dedim druma ve cok sukur canim... allahim iki guzelligi birden verdi bize ne desem azdir Yarabbim binkerce kez sukurler olsun

Ben de çok düşkün bir insan değildim kuzum hamilelikte bişey oldu bana
Uykuya hasret kalırız biz iki çocukla aklımıza bile gelmez belki ilk şoku atlatana kadar, 40 ı miz çıkana kadar.
Bebislerimiz sağlıklıca dünyaya gelsinde en önemlisi bu. Bizim aklımız bebeklerde ama erkekler bizim gibi değiller.

Daha büyüdüklerini konuşcaz kuzum inşallah , ben de öyle diyordum eşime ben kendim yapacağım bu çocuğu bu gidişle, kalk diye

Kuzum bizim dikişler alınmadan nasıl olaack kız o iş, özledim de ben kocamı ne yalan söyleyim ☺
Nasi oluyor acaba sezeryanda dikismi aliniyor bi taraftan yoksa emilen iplik kullaniyirlar sonrasinda daha siki iliski oluyor felan mi , yenileniyir gibi ki oluyormus ki Alla Alla vende merak ettim

Aynen canım biraz sivrildi şimdi rahatladı çok şükür onun toplanma zamanlarını mı saymam gerekiyor canım?
Dün bende toplanma gibi birsey yaşadım ilk defa. Pek anlayamadım da ne olduğunu ama şöyle soylim, bulunduğu yer disardan da belli oluyordu sanki kemik gibi birsey sert bi şekilde dışardan da belli oldu rahatsız oldum, korktum. iki defa oldu bende

Öyle kuzum tabiki sağlıkla gelsinler de herşey olur

Nasi oluyor acaba sezeryanda dikismi aliniyor bi taraftan yoksa emilen iplik kullaniyirlar sonrasinda daha siki iliski oluyor felan mi , yenileniyir gibi ki oluyormus ki Alla Alla vende merak ettim
Valla kuzum serklaj dikişini aldıktan sonra ben de benim rahimi merak ediyorum ya çok garip olursa diye, hiç bilmiyorum bu dikiş işlerini

Ağda da zorlanıyorum canım çekmeden önce çok stres yapıyorum ha çektim ha çekecem derken kan ter içinde kalıyorum halbuki öyle aşırı bi ağrıda olmuyo ama psikolojik herlde
Bende epilasyon aletiyle alıyorum biraz uzun sürüyo ama dayanıyorum
Jilet 4 5 güne çıkarıyor sinir oluyorum epilasyonda 1 ay kafam rahat

Valla kuzum serklaj dikişini aldıktan sonra ben de benim rahimi merak ediyorum ya çok garip olursa diye, hiç bilmiyorum bu dikiş işlerini
Yok soyle soylim dikis attiktan sonra o uclari birbirine kaynastiriyor yaklastiriyor yada .. e ipleri sonradan almiyordur da .. oyle degil mi?? Bende bilemedim emilen ip kullansa diyecem sonradan dikislare bakio nasil anlicak hic bilemedim ya .. nereye tam olarak dikis yapiyor bir incelemek lazim..

Evet tatlım olduğunda saate bak diğer sertleşmede tekrar saate bak. 15 dk da 1in altında bir kaç defa oluyorsa dr a bilgi ver.zaman aralığı önemli olan

Benim arkadaş bu sene sezaryen oldu kuzum içten dikti demişti dıştan dikiş yok demişti sanki bana

Yok canım, sadece eşime takviye vitamin verdi doktor
Anladım canim,
Bizim ki klomen tedavisiyle oldu, o yüzden sordum.
İlişki günleri vardı bizimde, sen yine ayaklarını kaldırıyor mussun, ben de iki ayagimdan tutup sallamasini söylerdim eşime, gebelik şansı daha yüksek oluyormuş oyle
Başta saçma buldum ama duyduğum çoğu şeyi uyguluyorduk onu da uyguladık tuttu ama

Evet bende korkmuyor değilm ama ağdayı çekemiyorum hele hamileyken hiç çekemem çok kasılıyorm
Ya olacak is degil helede benim gibi bi kil kokunden iki tane kil folikuku olan biri icin... kuzenim birbirimize yapalim dedi.. o tabi aliskin... bende ne bilim bak hic acinuyor hic acimiyor gozumun onunde yapti gaza geldim peki al yap ... ilk cekiste derim yirtildi ay yok dedim oyoe bir kotu anim var... daha da yaptirmam yapmamda dedim ... epilasyon aleti iyi hosda heryer maalesef yapiomiyir.. ama o benim canimi acitmiyor sadece coook uzun suruyor... eldiven de omur torpusu...

Bana hemen tuvalete gitme dediler canım, artık altıma yapcam diye bağırınıyordum eşime ama o günler de geçip yerini daha güzel günlere bıraktı sonra bu günler de geçecek hayırlısyla mis kokulu evlatlarımızla çok güzel günler bizi bekliyor olacak Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…