- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Kizzz dogru esimde yapiyordu ahh ahhAnladım canim,
Bizim ki klomen tedavisiyle oldu, o yüzden sordum.
İlişki günleri vardı bizimde, sen yine ayaklarını kaldırıyor mussun, ben de iki ayagimdan tutup sallamasini söylerdim eşime, gebelik şansı daha yüksek oluyormuş oyle
Başta saçma buldum ama duyduğum çoğu şeyi uyguluyorduk onu da uyguladık tuttu ama
İnşallah vaktinde gelecekler kuzum☺Kizzz dogru esimde yapiyordu ahh ahhyavrularimiz bilse bu kadar ise kalkistik onlar icin sessizce zamanlarinda gelmek isterler yeterki anne babamizi uzmeyelim bizim icin neler yapmislar diyerekten
Allah allah cok garipBenimde öylebu haftalarda hareketlerin fazlalaşcagını umuyordum ama yok aşiri sakin elimi koyup beklıyorumkı kıpırdasın
Bizim mart annelerinde ilk kimin gelecek acabasiiiiiiSubat annekerinin ilk bebegi gelmis etken 31+ da 2000 gr. Cok sukur kuvozde ama iyiymis Allahimm hasretle zamaninda gelmesini bekliyoruz saglicaklaBakalim ilk ben mi alicam kucagima ☺☺☺ Ben alacam gibi bi hissiyat var icimde.. hadi gec oldu minnoslarimla size iyi geceler
O bile iyidir canim yasadigini gosterirKızlar 25 26 haftalarda bebeğin hareketlerinde azalma hissettiniz mi kac gunıdr sadece mesaneye vuruyor tekme hiç yok normal mi acaba
Kizimda klomenle kaldim bende. Esimde de likefaksiyon suresi uzun olunca. Bende o soylenen gunlerde wcye kalkmadan sabaha kadsr yattim. Hatta yataga ters yatiyodum esim bacaklarimdan kaldirip altima iki yastik koymustu. Sonra ben bacaklari duvara dikip 1 saat yatmistim. Hic kalkmadan yerimde dönüp sabaha kadar uyumustum :dAnladım canim,
Bizim ki klomen tedavisiyle oldu, o yüzden sordum.
İlişki günleri vardı bizimde, sen yine ayaklarını kaldırıyor mussun, ben de iki ayagimdan tutup sallamasini söylerdim eşime, gebelik şansı daha yüksek oluyormuş oyle
Başta saçma buldum ama duyduğum çoğu şeyi uyguluyorduk onu da uyguladık tuttu ama
Ayy. Ara ara bende bakıyordum. Rabbim hepimize vaktin de dogum nasip etsin. O bebege ve annesine de yardim etsinSubat annekerinin ilk bebegi gelmis etken 31+ da 2000 gr. Cok sukur kuvozde ama iyiymis Allahimm hasretle zamaninda gelmesini bekliyoruz saglicaklaBakalim ilk ben mi alicam kucagima Ben alacam gibi bi hissiyat var icimde.. hadi gec oldu minnoslarimla size iyi geceler
Kizlar bugun valizimi hazirladim.. ya koca valiz onlar icin... tum kiyafetleri valize tek tek koydum.. kremdi, gogus pedi,anne kulodu koydum... biberondu emzikti onlarida kurutmaya biraktim... valiz isi bayag yordu beni inanamadim bu kadar yorulacagimi dusunmedim... kizlar ikiz gebeler vallahi erkenden bitirin hazirliklarinizi.. annem ne kadarda yardimci olsa yinede cook yoruldum... herbisey katli utulu olmasina ragmen... bide besiklerine
tullerini diktim
besik baslarina fiyonk yaptim..
Gozlerine kiyafetlerini yerlestirdim... ama halaa cok daginik... yataklarin iclerini yinede koymadim kirlenmesin diyerekten... hadi hep beraber bakalim .. fikir olsun sizede..
Kızlar sizde canınızı sıkan bi durum oldugunda karnınız geriliyor mu
Ciger gelistirici yaptirdin mi yada yaptiracak misinAyy neyseki benim doktorum 17. Haftamda igneyi biraktirdi bana.. ve progestanida fitil seklinde kullandirdi.. kanamam oldugu icin progestan ampul her gun vurulmaktan hala popolarim kaskati ve morluk var ☺☺ Kanamam oldugu icin kan sulandiriciyida benden kesmisti doktorum.. cok sukur bugunumuze...
Kuzum yaa bi tatlı geldin ki valla bana.Her kadının farklı güzellikleri vardır. Herkesin aynı olması mümkün değil. Kimi naz niyazı ile güzel kimi daha güçlü ve özgüvenli duruşu ile..
Allah iyiligini versin emi ... valla 5 aydir calismiyorum.. evdeyim.. sacimi boyayamiyorum beyazlarim var ama anne olmak gibisi yok onun verdigi mutluluk bu saclarin genc yasta agarmasinin ustune geciyor... arada bi fon bir eyeliner disari cikiyorum minnoslarimla tabi suanda havalar iyice sogudu ama eskiden daha cok cikiyordum... esim gelince gorsun diye bide pijamalari hemen gecirmiyordum ustume... hala daha oyleydi ama git gide agirlastim.. artik kiyafet giyip cikarmak iskence
Ayy o bakimli zamanlardan eser kalmamiski kocam diyorki hayatim sana ne oldu boyle
Yaa yerim maşallah bak aklımdaydın sorcaktım sana ne olmuş durumlar ne dedi doktor canım28+ 5 deyim ayrintili ultrason kontrolum vardi bebis 1300 gr.cikti :) gayet keyfi yerindeydi.Eki Görüntüle 2564597
Size merhaba teyzeler diyor ayaz :)
Amin ins. Ben de bakiyorum canim. 30-32 gectikten sonra sikinti olmaz ya. Aci yasamamak benim tek amacim olunca bole bakiyorum olaya belki de. Gonul ister, dua da ederim hep, kuvozde kalmasin hic die. Ins mart bebekleri beklerler martiKızlar baktım da Ocak ve Şubat annelerinden de doguranlar olmuş ☺ İnşallah sıkıntı yasamamislardir.
OfffKk da öyle bir muhabbet çok döndü ya leopar tayt giy evi gırgırla diye
Bende erinmekten altıma sicacam tabiri caizse
Dışarı çıkarken bile kolayıma ne geliyorsa üniforma gibi onu giyip çıkıyorum.
Makyaj çok yapmazdım bildigimi de unuttum bakalım 2.den sonra donumu bulup giyebilecek miyim
Ayy coooook tatlisinnn kocam bile neye guluyosun dedi... annede merak etti anlatinca benden cokda annecimle guldukAllah gulmelerdennayirmasin yaa... libidom bu aya kadar yuksekti artik popom tutmuyor sanirim.. libido bisey kalmadi )
Ya baska hamilelerde nerdeyse son ayina kadar olmasada iliskiye giriyorlar ya benimki ikiz diye riskli diye yasamadim diye bilmiyorum da.. nasil yapiyorlar yani... kimisi spermin olmasininin doguma yardimci oldugunu dr kar soyluyormus.. 40. Haftasina gelen bayanlara yada iste 38-39 da iliski dr kar oneriyorlarmis spermin doguma hazirlik yaptigi ... hurma yemekten daha etkili oldugu soyleniyir.. neyse oyle iste yine daldan dala atladim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?