2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizzz dogru esimde yapiyordu ahh ahh yavrularimiz bilse bu kadar ise kalkistik onlar icin sessizce zamanlarinda gelmek isterler yeterki anne babamizi uzmeyelim bizim icin neler yapmislar diyerekten

Kizzz dogru esimde yapiyordu ahh ahh yavrularimiz bilse bu kadar ise kalkistik onlar icin sessizce zamanlarinda gelmek isterler yeterki anne babamizi uzmeyelim bizim icin neler yapmislar diyerekten
İnşallah vaktinde gelecekler kuzum☺
Biz o kadar hasret kaldık ki, evlat koklamak istiyoruz artık.
Hep hayal ediyorum bazen ağlayarak.
İlk kucağıma alacağım zaman nasıl duygular içinde olurum acaba. ağlama krizlerine gireriz eşimle

Bizim mart annelerinde ilk kimin gelecek acabasiiiiii

Kizimda klomenle kaldim bende. Esimde de likefaksiyon suresi uzun olunca. Bende o soylenen gunlerde wcye kalkmadan sabaha kadsr yattim. Hatta yataga ters yatiyodum esim bacaklarimdan kaldirip altima iki yastik koymustu. Sonra ben bacaklari duvara dikip 1 saat yatmistim. Hic kalkmadan yerimde dönüp sabaha kadar uyumustum :d

Reactions: Eva
Ayy. Ara ara bende bakıyordum. Rabbim hepimize vaktin de dogum nasip etsin. O bebege ve annesine de yardim etsin

Hayırla sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah.
Bugün bende akşam yemekten sonra çok rahatsız oldum az az yemek lazım. Agirlasiyoruz ıyice ilk kızımda kuş gibiymisim demek ki 82 ile doğurdum burda 86 dan devam ediyorum .
Her an hazır olmalı bende hastane çıkışları hazırlasam iyi olur

Ciger gelistirici yaptirdin mi yada yaptiracak misin

Kuzum yaa bi tatlı geldin ki valla bana. Her kadının farklı güzellikleri vardır. Herkesin aynı olması mümkün değil. Kimi naz niyazı ile güzel kimi daha güçlü ve özgüvenli duruşu ile..

Valla ilk gebelikde bu kadar duygusal olmamıştım şimdi her şeye takıyorum tabi ilk gebelik canım cicim ayları

Kk da öyle bir muhabbet çok döndü ya leopar tayt giy evi gırgırla diye
Bende erinmekten altıma sicacam tabiri caizse
Dışarı çıkarken bile kolayıma ne geliyorsa üniforma gibi onu giyip çıkıyorum.
Makyaj çok yapmazdım bildigimi de unuttum bakalım 2.den sonra donumu bulup giyebilecek miyim

Kızlar baktım da Ocak ve Şubat annelerinden de doguranlar olmuş ☺ İnşallah sıkıntı yasamamislardir.
Amin ins. Ben de bakiyorum canim. 30-32 gectikten sonra sikinti olmaz ya. Aci yasamamak benim tek amacim olunca bole bakiyorum olaya belki de. Gonul ister, dua da ederim hep, kuvozde kalmasin hic die. Ins mart bebekleri beklerler marti sonra da dedigin gibi mutluluktan aglama krizlerine gireriz

Offf supersin

Evet doğumu kolaylaştırıyor diyorlar ama anam yatakda dönecek hal yokki
Sonra yaparken kramp giriyor ayagima o ayrı
Bende iyi kilo aldım sen yine az almıştın
Resmen normal otururken zor nefes alıyorum atraksiyon a kalp dayanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…