2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
HAhahah leopar tayt giyip evi gırgırlarken hayal edemiyorum kendimi ya koca popom, ben ve leopar neyse ki eşim leopar sevmiyor

Millette neler var. Ben hala pijamamı memelerin altına kadar çekip uyuyayım

Masallah kizlar ne konusmussunuz
Soyle bir goz gezdirdim konu malum bize hic yasak olmadi ama gobegim ciktigindan beri kocacik korkuyor ne yalan soyliyim zaten bende yaklasacak diye korkuyodum iyi oldu arada zarf atiyorum ama ici bos hani nabzini olcmek icin o da tamam dese kizimi uyutmicam bahaneler bulucam falan yani

Bide bebekler dogduktan belirli sure partiyi unutun kizlar 40 ciktiktan sonra iki arada bi derede oluyor partilemeye vakit yok Aman uyandi mi, ay agladi, yok uyumuyor bir turlu, aman yine gazi var bi suru bi suru engel

Nasi oluyor acaba sezeryanda dikismi aliniyor bi taraftan yoksa emilen iplik kullaniyirlar sonrasinda daha siki iliski oluyor felan mi , yenileniyir gibi ki oluyormus ki Alla Alla vende merak ettim
Sezeryanda yapıştırma yöntemi kullanılıyor.Sargılardan sonra ne çıkacak çok merak etmiştim.Dikiş falan hiç yok sadece düz bir çizgi

Sezeryanda yapıştırma yöntemi kullanılıyor.Sargılardan sonra ne çıkacak çok merak etmiştim.Dikiş falan hiç yok sadece düz bir çizgi

Dogumdan sonra korse kullandin mi? Ben kizimda kullanmadim ama bu bebiste gobegim vardi hamile kaldigimda kullanayim mi diye dusunuyorum ama bilemedim

Benim kiziminda tam 7.gun dustu her gun yikandi.

Ben onu son ay denedim bacim, hic bi ise yaramadi bebenin gelmeye niyeti varsa geliyor, gerisi hikaye.

Dogumdan sonra korse kullandin mi? Ben kizimda kullanmadim ama bu bebiste gobegim vardi hamile kaldigimda kullanayim mi diye dusunuyorum ama bilemedim
Bir süre dik yürüyemedim dikişlerden.Bir hafta kullandım herhalde ama ağustos sıcağı bunaltmıştı.Bir işe yaradı mı bilmiyorum.

Ben de oyle günleri takip ediyordum da adam isyan etti sen beni damızlık olarak mi kullaniyorsun diye

Aynen eşim bana takılır bazen gel kahveye birlikte gidek diyeTanıştığımızda da makyaj yoktu yüzümde saçım da at kuyruğuydu.Şimdi de öyle.Beni böyle beğendin derim.Kendisi bakımlıdır ama benden daha çok berbere gider

Ben de oyle günleri takip ediyordum da adam isyan etti sen beni damızlık olarak mi kullaniyorsun diye
Siz bayağı uğraşmışsınız bebek için.Ben şanslıyım herhalde.Eşim ikinci çocuk istemiyor yıllardır.Aldım karşıma bir gün yaş oldu 38 kırka kadar doğurdum doğurdum yoksa yok çocuk falan sana dedim.Tamam dedi eşim korunuyordu zaten.Ben olmaz nasılsa bu kadar kısa sürede diyordum.Adet olamadım bir daha ben şok tabiÖğrendiğimde de ağlayarak söyledim hamileyim diye.Sen istiyordun ya dedi

Aslında heryeri alınıyor ya ben alıyorum
Evet uzun sürüyo biraz ama gözümü kapatıp daldırdığımda hızlı oluyo
Ama hamilelkten çok eğilmiş duramıyorım o yüzden dinlenip dinlenip alıyorum oda uzun oluyo maalesef
Bu ay da öyle böyle aldm bakalım diğer aylar nasl olck daha büyücek göbüş

Kızlar maşallah iyi muhbbet etmişsiniz gece gece

ben yine erken uyananlardanım herkese günaydınnnn

Bir süre dik yürüyemedim dikişlerden.Bir hafta kullandım herhalde ama ağustos sıcağı bunaltmıştı.Bir işe yaradı mı bilmiyorum.
Bir hafta sonra normal hayatına dönebiliyor musun sezeryandan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…