HAhahah leopar tayt giyip evi gırgırlarken hayal edemiyorum kendimi yaKk da öyle bir muhabbet çok döndü ya leopar tayt giy evi gırgırla diye
Bende erinmekten altıma sicacam tabiri caizse
Dışarı çıkarken bile kolayıma ne geliyorsa üniforma gibi onu giyip çıkıyorum.
Makyaj çok yapmazdım bildigimi de unuttum bakalım 2.den sonra donumu bulup giyebilecek miyim
HAhahah leopar tayt giyip evi gırgırlarken hayal edemiyorum kendimi yakoca popom, ben ve leopar neyse ki eşim leopar sevmiyor
Millette neler var. Ben hala pijamamı memelerin altına kadar çekip uyuyayımKocaya cilve???
Eşimin artık sürekli cilve beklemesinden ööö geldi arkadaşlar ,bu cilve nasıl bişeyse ipuçları verinde bilmeyen arkadaşlar faydalanalımwww.kadinlarkulubu.com
Millette neler var. Ben hala pijamamı memelerin altına kadar çekip uyuyayım
Sezeryanda yapıştırma yöntemi kullanılıyor.Sargılardan sonra ne çıkacak çok merak etmiştim.Dikiş falan hiç yok sadece düz bir çizgiNasi oluyor acaba sezeryanda dikismi aliniyor bi taraftan yoksa emilen iplik kullaniyirlar sonrasinda daha siki iliski oluyorfelan mi , yenileniyir gibi ki oluyormus ki Alla Alla vende merak ettim
Sezeryanda yapıştırma yöntemi kullanılıyor.Sargılardan sonra ne çıkacak çok merak etmiştim.Dikiş falan hiç yok sadece düz bir çizgi
Bize hastaneden çıkarken yıkayabilirsiniz demişlerdi.bizde eve gelince yıkamaya başladık. Her gün yıkadık ve göbek bağı haftasına düştü. Bir sorun yaşamadık. Ben yine doktora sorarım ne derse o
Ben onu son ay denedim bacim, hic bi ise yaramadiAyy coooook tatlisinnn kocam bile neye guluyosun dedi... annede merak etti anlatinca benden cokda annecimle guldukAllah gulmelerdennayirmasin yaa... libidom bu aya kadar yuksekti artik popom tutmuyor sanirim.. libido bisey kalmadi )
Ya baska hamilelerde nerdeyse son ayina kadar olmasada iliskiye giriyorlar ya benimki ikiz diye riskli diye yasamadim diye bilmiyorum da.. nasil yapiyorlar yani... kimisi spermin olmasininin doguma yardimci oldugunu dr kar soyluyormus.. 40. Haftasina gelen bayanlara yada iste 38-39 da iliski dr kar oneriyorlarmis spermin doguma hazirlik yaptigi ... hurma yemekten daha etkili oldugu soyleniyir.. neyse oyle iste yine daldan dala atladim ama ☺
Bir süre dik yürüyemedim dikişlerden.Bir hafta kullandım herhalde ama ağustos sıcağı bunaltmıştı.Bir işe yaradı mı bilmiyorum.Dogumdan sonra korse kullandin mi? Ben kizimda kullanmadim ama bu bebiste gobegim vardi hamile kaldigimda kullanayim mi diye dusunuyorum ama bilemedim
Ben de oyle günleri takip ediyordum da adam isyan etti sen beni damızlık olarak mi kullaniyorsun diyeAyyy al benden de o kadar kocama hadi hayatimm gel bana demeye basliyordum... iliski girme zamanlari vardi telefonumda.. sonra ertesi gun sonra ertesi gun sonra ayin sonunda kesin olucak yani diye bakiyordum olmuyordu bi sonraki ay derken artik kendimi sapik gibi hissetmeye basladim amaaan kocami zorluyordum sanki hadi kak cabuk uyuma yok .. adamin gozunden uyku akiyordu felan... size cok sukur Allah vermis ben bizi streses soktuk olmadi olmuyormu diye ... sonrada kendime daha fazla stres yasatmicam dedim ... tup bebek denedik cok kolay biseymis gibi ama bayag zor bi surecmis...ilk 4 ay ve tuo bebek oncesi kalcam karnimdan igne vurukmaktan osikolojim bozukdu senin tembelliginden bu kadar igne yedim dedimama bi su is Allahin izniyle sona ersin insallah rahatlayalim ikimizde☺☺
Aynen eşim bana takılır bazen gel kahveye birlikte gidek diyeKk da öyle bir muhabbet çok döndü ya leopar tayt giy evi gırgırla diye
Bende erinmekten altıma sicacam tabiri caizse
Dışarı çıkarken bile kolayıma ne geliyorsa üniforma gibi onu giyip çıkıyorum.
Makyaj çok yapmazdım bildigimi de unuttum bakalım 2.den sonra donumu bulup giyebilecek miyim
Bir süre dik yürüyemedim dikişlerden.Bir hafta kullandım herhalde ama ağustos sıcağı bunaltmıştı.Bir işe yaradı mı bilmiyorum.
Siz bayağı uğraşmışsınız bebek için.Ben şanslıyım herhalde.Eşim ikinci çocuk istemiyor yıllardır.Aldım karşıma bir gün yaş oldu 38 kırka kadar doğurdum doğurdum yoksa yok çocuk falan sana dedim.Tamam dedi eşim korunuyordu zaten.Ben olmaz nasılsa bu kadar kısa sürede diyordum.Adet olamadım bir daha ben şok tabiBen de oyle günleri takip ediyordum da adam isyan etti sen beni damızlık olarak mi kullaniyorsun diye
Aslında heryeri alınıyor ya ben alıyorumYa olacak is degil helede benim gibi bi kil kokunden iki tane kil folikuku olan biri icin... kuzenim birbirimize yapalim dedi.. o tabi aliskin... bende ne bilim bak hic acinuyor hic acimiyor gozumun onunde yapti gaza geldim peki al yap ... ilk cekiste derim yirtildi ay yok dedim oyoe bir kotu anim var... daha da yaptirmam yapmamda dedim ... epilasyon aleti iyi hosda heryer maalesef yapiomiyir.. ama o benim canimi acitmiyor sadece coook uzun suruyor... eldiven de omur torpusu...
Ben de oyle günleri takip ediyordum da adam isyan etti sen beni damızlık olarak mi kullaniyorsun diye
Ay çok güldüm damızlık mı kullanıyosunBen de oyle günleri takip ediyordum da adam isyan etti sen beni damızlık olarak mi kullaniyorsun diye
Bir hafta sonra normal hayatına dönebiliyor musun sezeryandan sonraBir süre dik yürüyemedim dikişlerden.Bir hafta kullandım herhalde ama ağustos sıcağı bunaltmıştı.Bir işe yaradı mı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?