Yani onu dr um ne zaman uygun gorurse 32. Haftada gidecem bi aksilik cikmazsa ne derse ona gore hareket edicemCiger gelistirici yaptirdin mi yada yaptiracak misin
Ayyy cook gecmis olsunn.. vahh vah uzuldum yaaGünaydınlar. Dün gece önce mide ağrısı sonra ishal sonrada karın ağrısıyla uğraştım. O kadar aralıklı geliyordu ki karın ağrım dedim doğum sancısımı yoksa korktum tüm gece. Şükür şimdi geçti uyanınca ama ne yaşadığımı ben bilirim dün gece çok kötüydü
Yok konu orda serklajdi serilaji olanlarin sezeryandayken alttan dikisleride aliniyormu yoksa emilen ipliklemi yapiliyor bir sure sonra kendimi kayboluyor mevzu oydu... duz dikis yapistirma ayyy resmen ikiye boluncezSezeryanda yapıştırma yöntemi kullanılıyor.Sargılardan sonra ne çıkacak çok merak etmiştim.Dikiş falan hiç yok sadece düz bir çizgi
Çok geçmiş olsun kuzumGünaydınlar. Dün gece önce mide ağrısı sonra ishal sonrada karın ağrısıyla uğraştım. O kadar aralıklı geliyordu ki karın ağrım dedim doğum sancısımı yoksa korktum tüm gece. Şükür şimdi geçti uyanınca ama ne yaşadığımı ben bilirim dün gece çok kötüydü
Oyyy sen UykucuydunKizlar uykum kacti pöfff wc ye gittim, bi muz yedim su ictim... uykum gelmedi henuz napsam bilemedim...
Al benden de o kadar... ya agzim burnum demeden son gunler hizli mi gelmeye basladi ne bana... kaygilarin endiselerin yerini sevincler mutluluklar alsin insallah... ozlemle bekleyen evlata hasret kalan kardeslerimizinde Allah yardimcisi olsunİnşallah vaktinde gelecekler kuzum☺
Biz o kadar hasret kaldık ki, evlat koklamak istiyoruz artık.
Hep hayal ediyorum bazen ağlayarak.
İlk kucağıma alacağım zaman nasıl duygular içinde olurum acaba. ağlama krizlerine gireriz eşimle
Oyyy sen UykucuydunKizlar uykum kacti pöfff wc ye gittim, bi muz yedim su ictim... uykum gelmedi henuz napsam bilemedim...
aminnnnnn Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAl benden de o kadar... ya agzim burnum demeden son gunler hizli mi gelmeye basladi ne bana... kaygilarin endiselerin yerini sevincler mutluluklar alsin insallah... ozlemle bekleyen evlata hasret kalan kardeslerimizinde Allah yardimcisi olsun
Evettt hep bu kizin yuzundenOyyy sen Uykucuydun11 den aşağı gelmezdin şaşırdım erken saatte seni burda görmeye
Maşalah eylül hanıma valla ben eşim gidince geçiyorum salona battaniye yastık TV ohhh biraz sizle konuşup uyuyorumEvettt hep bu kizin yuzundenDemirrrrr ... yok sabah ben yine erken kalkarim, sabah kimse olmuyor dedi dedi
Sartli refleks gibi sabahib korunde uyaniveriyorum.. kocam cikmis ise gitmis duymamisimkizim alttan alttan zorluyor yinee sanki kazi yapiyor.. azicik uslu olsa kardesi gibi
Ben göremedim canım testiHanimlar, siz de uyaniksiniz anlasilan. Son mesajima bakar misiniz? Idrar testimi paylastim. Yardimlariniz icin simdiden tsk
Tekrar paylas bn goremedimHanimlar, siz de uyaniksiniz anlasilan. Son mesajima bakar misiniz? Idrar testimi paylastim. Yardimlariniz icin simdiden tsk
Tebriklerrrr hamilesin insallahHanimlar, siz de uyaniksiniz anlasilan. Son mesajima bakar misiniz? Idrar testimi paylastim. Yardimlariniz icin simdiden tsk
Ama bu heyecanli bi surec idrarda ciktiysa bi kan tahlili ver bhcg ne baktir .. sevincini oyle tam yaşaHanimlar, siz de uyaniksiniz anlasilan. Son mesajima bakar misiniz? Idrar testimi paylastim. Yardimlariniz icin simdiden tsk
hamilesin cnm hayırlı olsun , benim testimde böyleydi ☺Hanimlar, siz de uyaniksiniz anlasilan. Son mesajima bakar misiniz? Idrar testimi paylastim. Yardimlariniz icin simdiden tsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?