2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayyy cook gecmis olsunn.. vahh vah uzuldum yaa

Sezeryanda yapıştırma yöntemi kullanılıyor.Sargılardan sonra ne çıkacak çok merak etmiştim.Dikiş falan hiç yok sadece düz bir çizgi
Yok konu orda serklajdi serilaji olanlarin sezeryandayken alttan dikisleride aliniyormu yoksa emilen ipliklemi yapiliyor bir sure sonra kendimi kayboluyor mevzu oydu... duz dikis yapistirma ayyy resmen ikiye boluncez

Çok geçmiş olsun kuzum

Al benden de o kadar... ya agzim burnum demeden son gunler hizli mi gelmeye basladi ne bana... kaygilarin endiselerin yerini sevincler mutluluklar alsin insallah... ozlemle bekleyen evlata hasret kalan kardeslerimizinde Allah yardimcisi olsun

Kizlar uykum kacti pöfff wc ye gittim, bi muz yedim su ictim... uykum gelmedi henuz napsam bilemedim...
Oyyy sen Uykucuydun 11 den aşağı gelmezdin şaşırdım erken saatte seni burda görmeye
Al benden de o kadar... ya agzim burnum demeden son gunler hizli mi gelmeye basladi ne bana... kaygilarin endiselerin yerini sevincler mutluluklar alsin insallah... ozlemle bekleyen evlata hasret kalan kardeslerimizinde Allah yardimcisi olsun
aminnnnnn Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Oyyy sen Uykucuydun 11 den aşağı gelmezdin şaşırdım erken saatte seni burda görmeye
Evettt hep bu kizin yuzunden Demirrrrr ... yok sabah ben yine erken kalkarim, sabah kimse olmuyor dedi dedi
Sartli refleks gibi sabahib korunde uyaniveriyorum.. kocam cikmis ise gitmis duymamisim kizim alttan alttan zorluyor yinee sanki kazi yapiyor.. azicik uslu olsa kardesi gibi

Maşalah eylül hanıma valla ben eşim gidince geçiyorum salona battaniye yastık TV ohhh biraz sizle konuşup uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…