2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok tesekkurler cevap icin, insallah haklisinizdir. :)
Daha cok yeni ama kimyasal olma ihtimalini dusunup cok sevinmek istemiyorum :)
Cok sukur ama bu duygu bile cok guzelmis

Cok tesekkur ederim cevabin icin. Ben de tam netlesmeden sevinmek istemiyorum. Kimseyle paylasmiyorum bu yuzden.
Ayyy cokk guzel isteyipte olsun diye beklemek benimde o gunlerim gozumun onunene geldi... adetin kac gun gecikti? Yada adet ne zaman olacaktin? Tahlil ver guzell haberlerini bekliyoruz

Ayyy cokk guzel isteyipte olsun diye beklemek benimde o gunlerim gozumun onunene geldi... adetin kac gun gecikti? Yada adet ne zaman olacaktin? Tahlil ver guzell haberlerini bekliyoruz

Adetim 10unda olmasi gerekiyordu. Bugun gecikmenin 3. Gunu.
Normalde duzenli bi dongum vardir. Ya 28 ya 29 gun suruyor

Benim de öle nedense wcden çıkamıyorum baskıdan
kizlar yeni gittiginizi biliyorsaniz mesela 30 dk once 45 dk once falan bi daha gitmeyin bebek oradadir bi pozisyonunu degistirsin o his gider yoksa her oyle biste giderseniz idrarinizi tutacaginiz yerdeki sfinkterde yani kasta tembellik olur ve dogumdan sonra ya da ileri yasta idrar kacirma problemleri ile karsilasirsiniz

cnm bana battaniye içine dogar dogmaz giydireceklerini koy dediler battaniye icine iste atleti,ic bady si,dis badysi ,altina giyecegini ,sapkasini ,penye yelegini koydum direk onu hemen guzelce giydirdiler cok pratik oldu annemlere gosterdim onu verdiler direk

Geçmiş olsun canım ya bende bu sabah karın ağrısıyla uyandım gaz ağrısı gibiydi sonra uyumuşum şimdi yok
A Altibirlik61 seni uyandırdıysam üzülmem de Eylül prenses ve Kuzey paşaya üzülürüm onlar uyusun büyüsünler

Kızlar sabahları ellerim uyuşmuş uyanıyorum ikisi de. Daha öncede olmuştu Dr Bvitamini verdi. Sonra i mom verince b vitamini içme i mom içinde var dedi. Acaba içsem mi yine b vitamini yine uyulma başladı ya. Sizde de oluyor mu

Olmuyor canim ama imom cok iyi diye duydum kullan bence

ARKADASLAR TUM HAMILELERE SOYLUYORUM BOBREK KONTROLUNUZU YAPTIRIN USG ILE BAKSIN KADIN DOGUM DOKTORUNUZ SIRT AGRISI ZANNETTIGINIZ BOBREK ILTIHAPLANMASI BUYUMESI SIVI TOPLANMASI OLABILIYOR SIRTIM AGRIYOR DERKEN BOBREK AGRISIYMIS VE KAYBEDENLER BILE VARMIS BOBREGINI ALLAH KORUSUN

Çok geçmiş olsun salgın varmış bir test yaptır istersen vieüs var mı diye?

Evet tabiki 5aylikken bile kolestazi olan oluyor dedi dr .
Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin sizede
Onun için ertelemeyin bence
Amin cümlemize... Benim ertelemek için baska nedenlerim de var bu da sağlık problemleri açısından bir neden.. Benim 2.çpcuga gücüm ve cesaretim yok gbi geliyor :)) Allah yardımcımız olsun hayırlısını versin hakkımızda... Rabbim size de saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin

Benim annem diyaliz hastası.Çok sinsi bir hastalık.Dikkat etmek lazım.

arkadaslar bobrek agrisi bobrek buyumesi yasayan varmi???
Amine Busra yaşamıştı diye biliyorum hatta bi ara benimde olmuştu onun sayesınde doktora gittim çok çok az büyüme cıktı takip gerektirmez dediler birdaha agrımadı sükür cok gecmş olsun inşallah bi sorun yoktur

Geçmiş olsun cok şükürki geçmiş

Benim tam uygunsuz yerde benim var.Çok küçük zar zor görünüyor.Korkuyorum kanatıcam diye.Tam alamıyorum o bölgeyi

Kızlar maşallah iyi muhbbet etmişsiniz gece gece

ben yine erken uyananlardanım herkese günaydınnnn ☀

Bir hafta sonra normal hayatına dönebiliyor musun sezeryandan sonra
İkinci gün bile evin içinde rahat dolaşabiliyorsun.Bir hafta sonra hiçbirşey olmamış gibi.Normal herhangi bir ameliyat geçirdiyseniz inanın daha kolay toparlanması.Tek sorun size bağımlı bir bebek olması.Belki de insan yoğunluktan ağrısını sızını hatırlamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…