- 1 Temmuz 2009
- 6.068
- 6.738
- 773
Ayyy cokk guzel isteyipte olsun diye beklemek benimde o gunlerim gozumun onunene geldi... adetin kac gun gecikti? Yada adet ne zaman olacaktin? Tahlil ver guzell haberlerini bekliyoruzCok tesekkur ederim cevabin icin. Ben de tam netlesmeden sevinmek istemiyorum. Kimseyle paylasmiyorum bu yuzden.
Ayyy cokk guzel isteyipte olsun diye beklemek benimde o gunlerim gozumun onunene geldi... adetin kac gun gecikti? Yada adet ne zaman olacaktin? Tahlil ver guzell haberlerini bekliyoruz
kizlar yeni gittiginizi biliyorsaniz mesela 30 dk once 45 dk once falan bi daha gitmeyin bebek oradadir bi pozisyonunu degistirsin o his gider yoksa her oyle biste giderseniz idrarinizi tutacaginiz yerdeki sfinkterde yani kasta tembellik olur ve dogumdan sonra ya da ileri yasta idrar kacirma problemleri ile karsilasirsinizBenim de öle nedense wcden çıkamıyorum baskıdan
cnm bana battaniye içine dogar dogmaz giydireceklerini koy dediler battaniye icine iste atleti,ic bady si,dis badysi ,altina giyecegini ,sapkasini ,penye yelegini koydum direk onu hemen guzelce giydirdiler cok pratik oldu annemlere gosterdim onu verdiler direkKusum bak sabada fikir kilitli posetlere koyabilirsin havasini alincada boyle vakumlu oluyor ustunede etiket yaoistirdim gemsireye verilecek ne bikim oatik corap agiz mendillerini baska kilitli posete koydum hem steril yaptim hemde herseyi acip acip bakmasinlar diyeiki cocuk olunca ayirt edilsin diye.. kizima oglumada keseler dikmistim kiyafetleri koymasi icin... onlarida kim verirse versin her kesede birer takim var... yine ayakli pantolon ve citcitli atlet koydum takim icinde usurler diyerekten..
Geçmiş olsun canım ya bende bu sabah karın ağrısıyla uyandım gaz ağrısı gibiydi sonra uyumuşum şimdi yokGünaydınlar. Dün gece önce mide ağrısı sonra ishal sonrada karın ağrısıyla uğraştım. O kadar aralıklı geliyordu ki karın ağrım dedim doğum sancısımı yoksa korktum tüm gece. Şükür şimdi geçti uyanınca ama ne yaşadığımı ben bilirim dün gece çok kötüydü
A Altibirlik61 seni uyandırdıysam üzülmem de Eylül prensesEvettt hep bu kizin yuzundenDemirrrrr ... yok sabah ben yine erken kalkarim, sabah kimse olmuyor dedi dedi
Sartli refleks gibi sabahib korunde uyaniveriyorum.. kocam cikmis ise gitmis duymamisimkizim alttan alttan zorluyor yinee sanki kazi yapiyor.. azicik uslu olsa kardesi gibi
Hiç bilmiyorum ki canım ya bazen sırt altım ağrıuo gece uyurken ama pozisyondan diye düşünüyorumarkadaslar bobrek agrisi bobrek buyumesi yasayan varmi???
Benimde sirt agrisiyla basladi yani ben sirt agrisi zannediyordumHiç bilmiyorum ki canım ya bazen sırt altım ağrıuo gece uyurken ama pozisyondan diye düşünüyorum
Olmuyor canim ama imom cok iyi diye duydum kullan benceKızlar sabahları ellerim uyuşmuş uyanıyorum ikisi de. Daha öncede olmuştu Dr Bvitamini verdi. Sonra i mom verince b vitamini içme i mom içinde var dedi. Acaba içsem mi yine b vitamini yine uyulma başladı ya. Sizde de oluyor mu
Çok geçmiş olsun salgın varmış bir test yaptır istersen vieüs var mı diye?Günaydınlar. Dün gece önce mide ağrısı sonra ishal sonrada karın ağrısıyla uğraştım. O kadar aralıklı geliyordu ki karın ağrım dedim doğum sancısımı yoksa korktum tüm gece. Şükür şimdi geçti uyanınca ama ne yaşadığımı ben bilirim dün gece çok kötüydü
Amin cümlemize... Benim ertelemek için baska nedenlerim de var bu da sağlık problemleri açısından bir neden.. Benim 2.çpcuga gücüm ve cesaretim yok gbi geliyor :)) Allah yardımcımız olsun hayırlısını versin hakkımızda... Rabbim size de saglıkla kucagınıza almayı nasip etsinEvet tabiki 5aylikken bile kolestazi olan oluyor dedi dr .
Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin sizede
Onun için ertelemeyin bence
Benim annem diyaliz hastası.Çok sinsi bir hastalık.Dikkat etmek lazım.ARKADASLAR TUM HAMILELERE SOYLUYORUM BOBREK KONTROLUNUZU YAPTIRIN USG ILE BAKSIN KADIN DOGUM DOKTORUNUZ SIRT AGRISI ZANNETTIGINIZ BOBREK ILTIHAPLANMASI BUYUMESI SIVI TOPLANMASI OLABILIYOR SIRTIM AGRIYOR DERKEN BOBREK AGRISIYMIS VE KAYBEDENLER BILE VARMIS BOBREGINI ALLAH KORUSUN
arkadaslar bobrek agrisi bobrek buyumesi yasayan varmi???
Geçmiş olsunGünaydınlar. Dün gece önce mide ağrısı sonra ishal sonrada karın ağrısıyla uğraştım. O kadar aralıklı geliyordu ki karın ağrım dedim doğum sancısımı yoksa korktum tüm gece. Şükür şimdi geçti uyanınca ama ne yaşadığımı ben bilirim dün gece çok kötüydü
Benim tam uygunsuz yerde benim var.Çok küçük zar zor görünüyor.Korkuyorum kanatıcam diye.Tam alamıyorum o bölgeyiAslında heryeri alınıyor ya ben alıyorum
Evet uzun sürüyo biraz ama gözümü kapatıp daldırdığımda hızlı oluyo
Ama hamilelkten çok eğilmiş duramıyorım o yüzden dinlenip dinlenip alıyorum oda uzun oluyo maalesef
Bu ay da öyle böyle aldm bakalım diğer aylar nasl olck daha büyücek göbüş
İkinci gün bile evin içinde rahat dolaşabiliyorsun.Bir hafta sonra hiçbirşey olmamış gibi.Normal herhangi bir ameliyat geçirdiyseniz inanın daha kolay toparlanması.Tek sorun size bağımlı bir bebek olması.Belki de insan yoğunluktan ağrısını sızını hatırlamıyor.Kızlar maşallah iyi muhbbet etmişsiniz gece gece
ben yine erken uyananlardanım herkese günaydınnnn ☀
Bir hafta sonra normal hayatına dönebiliyor musun sezeryandan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?