Hayırlı olsun.Önce bir kan testi,sonra da doktor.Keseyi görünce iyice kesinleşirCok tesekkurler cevap icin, insallah haklisinizdir. :)
Daha cok yeni ama kimyasal olma ihtimalini dusunup cok sevinmek istemiyorum :)
Cok sukur ama bu duygu bile cok guzelmis
Ben kızımdan önce dış gebelik geçirdim tüpüm alındı.Bir de düşük yaşadım.Uzun süre cesaret edemedim.Heveslenmeye başladığımda da çok şükür sorunsuz sağlıklı bir hamilelikle kızım geldi.Uzun süre yine cesaret edemedim.Baktım yaş gidiyor en azından denemedim demeyeyim dedim.Hemen ikinci geldi.Allah herşeyi zamanında veriyor.Bir kere niyetlendikten sonra gerisi geldi hep bende.İnşallah herşey gönlünüzce olur.Amin cümlemize... Benim ertelemek için baska nedenlerim de var bu da sağlık problemleri açısından bir neden.. Benim 2.çpcuga gücüm ve cesaretim yok gbi geliyor :)) Allah yardımcımız olsun hayırlısını versin hakkımızda... Rabbim size de saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin
Teşekkürler canımkizlar yeni gittiginizi biliyorsaniz mesela 30 dk once 45 dk once falan bi daha gitmeyin bebek oradadir bi pozisyonunu degistirsin o his gider yoksa her oyle biste giderseniz idrarinizi tutacaginiz yerdeki sfinkterde yani kasta tembellik olur ve dogumdan sonra ya da ileri yasta idrar kacirma problemleri ile karsilasirsiniz
İnşallahhGünaydın kızlar tadı çok kötü değilmiş bakalım bekliyorum.
İnşallah sonuçlar güzel olur
Operasyonun nasil gectigine ve senin bunyenin toplanma suresine bağlı. Ben 6.gun tek başıma araba kullanip kizimi doktor kontrolüne götürmüştüm. Cok agir kaldırmaman gerekiyor elbette ama gunluk islerini cok rahat yapabiliyorsun.Kızlar maşallah iyi muhbbet etmişsiniz gece gece
ben yine erken uyananlardanım herkese günaydınnnn ☀
Bir hafta sonra normal hayatına dönebiliyor musun sezeryandan sonra
Gecmis olsun, acaba yediğin bisey mi dokundu?Günaydınlar. Dün gece önce mide ağrısı sonra ishal sonrada karın ağrısıyla uğraştım. O kadar aralıklı geliyordu ki karın ağrım dedim doğum sancısımı yoksa korktum tüm gece. Şükür şimdi geçti uyanınca ama ne yaşadığımı ben bilirim dün gece çok kötüydü
Takip karari cikti 2 haftada 1 urolojiye cikmam gerekecek sag bobrek grade 2 hidronefroz izlendi@aijoo yaşamıştı diye biliyorum hatta bi ara benimde olmuştu onun sayesınde doktora gittim çok çok az büyüme cıktı takip gerektirmez dediler birdaha agrımadı sükür cok gecmş olsun inşallah bi sorun yoktur
Korkma canım bir sorun olmaz inşallah. Muhtemelen kendi elin değmeden için rahat etmiyor. Ama olduğu kadar olsun. Bebeğin ve senin sağlığınız daha önemli. Kendine çok dikkat et, uzan dinlen canım. İçini de ferah tutGunaydin kizlar, bugun temizlik var bende. Yarin kismetse mevlut okutucam evde. Temizlik var abla her hafta gelmeye basladi ama ben yerimde duramiyorum ki bahce mobilyalarini ciktim yikadim. Neyime yikiyorsam ablada sen birak napiyosun dedi ama nasil bi ozguvense, ayaklarim buzz gibi dondum, ellerim igrenc camasir suyu kokuyor. Karnimada agri girdi sacmaladim iyice. Simdide pismanliktan icim icimi yiyiyor ya erken dogurursam diye
Hangi marka aldin cnmBen gümüş kapaklardan aldım canım. Bir ay sonra kullanmaya başlamayı düşünüyorum. Umarım işe yararkullanan arkadaşlarım çok memnun
Ben de siddetli bel agrisiyla acile gidince ve bebekte bisey bulamayinca hemen 2 bobregime de baktilar ultrasonda. Ihmal etmemek lazim. Esim böbrek nakilli, beni en cok korkutan konulardan biridir böbrek meselesi. Allah kimseye göstermesin.ARKADASLAR TUM HAMILELERE SOYLUYORUM BOBREK KONTROLUNUZU YAPTIRIN USG ILE BAKSIN KADIN DOGUM DOKTORUNUZ SIRT AGRISI ZANNETTIGINIZ BOBREK ILTIHAPLANMASI BUYUMESI SIVI TOPLANMASI OLABILIYOR SIRTIM AGRIYOR DERKEN BOBREK AGRISIYMIS VE KAYBEDENLER BILE VARMIS BOBREGINI ALLAH KORUSUN
Benimde sirt agrisiyla basladi yani ben sirt agrisi zannediyordum
Peki kanda çıkmıyor mu bu ultrason mu yaptırmam lazım mutlaka. Öyle çok ağrımıyor benim gece eğri yattıysam ağrıyor düzeltince bedenimi geçiyor. Gidince baktırırım tabiki de İnşallah bir şey çıkmaz@aijoo yaşamıştı diye biliyorum hatta bi ara benimde olmuştu onun sayesınde doktora gittim çok çok az büyüme cıktı takip gerektirmez dediler birdaha agrımadı sükür cok gecmş olsun inşallah bi sorun yoktur
Ağda da zorlanıyorum canım çekmeden önce çok stres yapıyorum ha çektim ha çekecem derken kan ter içinde kalıyorum halbuki öyle aşırı bi ağrıda olmuyo ama psikolojik herlde
Bende epilasyon aletiyle alıyorum biraz uzun sürüyo ama dayanıyorum
Jilet 4 5 güne çıkarıyor sinir oluyorum epilasyonda 1 ay kafam rahat
Kızlar sabahları ellerim uyuşmuş uyanıyorum ikisi de. Daha öncede olmuştu Dr Bvitamini verdi. Sonra i mom verince b vitamini içme i mom içinde var dedi. Acaba içsem mi yine b vitamini yine uyulma başladı ya. Sizde de oluyor mu
Hayyy guldurdun sende beni su emojinle :)))Günaydın kızlarr Kilis'ten merhaba
daha okudugun kitaptan notlar paylasmiyorsun... arayi cok acma :))) ben simdiden merak ettim bittimi sonu geldimi?? Offf simdi kim kaahvalti hazirlicak... annemler erkenden disari ciktilar ben kalkamam dedim keske erken kalktigimda kalksaydim onlarla...Günaydın kızlarr Kilis'ten merhaba
Maşallah kuzuma benim de çok az kaldı illere, yetişeceğim inşallah arkandan bakalım hangi durakta inecek bizim yolcularGünaydın kızlarr Kilis'ten merhaba
Suyum fazlaydı birde miyom vardı küçüktü ama bunlar etkili olabilirmiş stres de etkilermişCanım çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı olmaz sebebi ne olabilir söylemedimi doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?