2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben kızımdan önce dış gebelik geçirdim tüpüm alındı.Bir de düşük yaşadım.Uzun süre cesaret edemedim.Heveslenmeye başladığımda da çok şükür sorunsuz sağlıklı bir hamilelikle kızım geldi.Uzun süre yine cesaret edemedim.Baktım yaş gidiyor en azından denemedim demeyeyim dedim.Hemen ikinci geldi.Allah herşeyi zamanında veriyor.Bir kere niyetlendikten sonra gerisi geldi hep bende.İnşallah herşey gönlünüzce olur.

Teşekkürler canım

Gunaydin kizlar, bugun temizlik var bende. Yarin kismetse mevlut okutucam evde. Temizlik var abla her hafta gelmeye basladi ama ben yerimde duramiyorum ki bahce mobilyalarini ciktim yikadim. Neyime yikiyorsam ablada sen birak napiyosun dedi ama nasil bi ozguvense, ayaklarim buzz gibi dondum, ellerim igrenc camasir suyu kokuyor. Karnimada agri girdi sacmaladim iyice. Simdide pismanliktan icim icimi yiyiyor ya erken dogurursam diye

Kızlar maşallah iyi muhbbet etmişsiniz gece gece

ben yine erken uyananlardanım herkese günaydınnnn ☀

Bir hafta sonra normal hayatına dönebiliyor musun sezeryandan sonra
Operasyonun nasil gectigine ve senin bunyenin toplanma suresine bağlı. Ben 6.gun tek başıma araba kullanip kizimi doktor kontrolüne götürmüştüm. Cok agir kaldırmaman gerekiyor elbette ama gunluk islerini cok rahat yapabiliyorsun.
Normalde iyilesme suren uzunsa 1 ay da sürebilir, tamamen kisisel bisey.

Gecmis olsun, acaba yediğin bisey mi dokundu?

Takip karari cikti 2 haftada 1 urolojiye cikmam gerekecek sag bobrek grade 2 hidronefroz izlendi

Korkma canım bir sorun olmaz inşallah. Muhtemelen kendi elin değmeden için rahat etmiyor. Ama olduğu kadar olsun. Bebeğin ve senin sağlığınız daha önemli. Kendine çok dikkat et, uzan dinlen canım. İçini de ferah tut

Ben de siddetli bel agrisiyla acile gidince ve bebekte bisey bulamayinca hemen 2 bobregime de baktilar ultrasonda. Ihmal etmemek lazim. Esim böbrek nakilli, beni en cok korkutan konulardan biridir böbrek meselesi. Allah kimseye göstermesin.

Benimde sirt agrisiyla basladi yani ben sirt agrisi zannediyordum
Peki kanda çıkmıyor mu bu ultrason mu yaptırmam lazım mutlaka. Öyle çok ağrımıyor benim gece eğri yattıysam ağrıyor düzeltince bedenimi geçiyor. Gidince baktırırım tabiki de İnşallah bir şey çıkmaz

Ağdayı kendim yaparsam ben de öyleyim. Hadi şimdi 1-2-3 hadi şimdi 1-2-3 derken ağda kuruyor resmen epilasyon aletiyle ben de bir denesem iyi olacak

Canım ödemin var mı? Benim kuzenimin de sabah kalkınca uyuşması oluyordu aynı şekilde ödem çıkmıştı.

Günaydın kızlarr Kilis'ten merhaba
daha okudugun kitaptan notlar paylasmiyorsun... arayi cok acma :))) ben simdiden merak ettim bittimi sonu geldimi?? Offf simdi kim kaahvalti hazirlicak... annemler erkenden disari ciktilar ben kalkamam dedim keske erken kalktigimda kalksaydim onlarla...

Kızlar bu gece çok garip bir rüya gördüm 4te kalktım çocuğumun gelişimi karnımda durmuştu tekrar zayıflamaya başlamış yavaş yavaş küçülüyordu. Çok korktum çok ağladım uyanır uyanmaz karnıma baktım oh çok şükür dedim ama çok gerçekçiydi hala etkisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…