2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hamilelikte insan çok kötü rüyalar görüyor, özellikle gerçek gibi oluyor, bazen hiç uyumasam mı diyee düşünüyorum, sonra dua ediyorum allahım ne olur kötü rüya gösterme diye

Canımyaaa bişeycik olmaz inşşalh ama kendini çok yorma çamaşır suyu falan kullanma

Hamilelikte insan çok kötü rüyalar görüyor, özellikle gerçek gibi oluyor, bazen hiç uyumasam mı diyee düşünüyorum, sonra dua ediyorum allahım ne olur kötü rüya gösterme diye
Evet kuzum ya sanki hala gerçek gibi geliyor, doktora yazasım geliyor böyle bir şey olur mu diye

Bu saatten sonra böyle rüyalar normal tedirginiz farkında olsak ta olmasakta.. ohh rüyaymış deyip yat tekrar

Insallahhh aynen oyle insanin eli degmeden icide rahat etmiyor. Simdi oturdum abla benden bu kadar dedim

Canımyaaa bişeycik olmaz inşşalh ama kendini çok yorma çamaşır suyu falan kullanma

Onlada olmuyor onsuzda olmuyor ama daha dokunmam bu korku yetti bana

Bu saatten sonra böyle rüyalar normal tedirginiz farkında olsak ta olmasakta.. ohh rüyaymış deyip yat tekrar
Uzun zamandır görmüyordum yine başladı benim mesailer Öyle yaptım ama hemen dalamadım uykuya, bunlar hep rüyalarda kalsın kuzularımıza gerçekte sağlıkla kavuşalım inşallah

Ah kuzum korkma kendini strese sokma hic surekli aklimizdalar o yuzden oluyor. su 1 haftada ne ruyalar gordum bi bilsen en sacmasinibyazayim sende gul bebek eliyle vuruyor karnima eli karnimdan cikiyor. Dogum vakti gelmemis doktor bebegi sezeryan gibi cikariyor bize gosterip tekrar yerine koyuyor bebek biyikli cikiyor kendi kendime gulup tekrar uyudum.

Kuzum bişey olmaz inşallah ama dikkat et kendine bak yüzdük yüzdük sonuna geldik artık biraz çekmemiz lazım kendimizi, hoş ben 1 aydır mecburen 1 çorba karıştıramadım ama sen de yorma kendini bu kadar üşütürsün felan Allah korusun

çok iyi geldi kuzum, okuyunca istemsiz güldüm bıyıklı bebek nerden girdiyse bilinçaltına

Kızlar maşallah iyi muhbbet etmişsiniz gece gece

ben yine erken uyananlardanım herkese günaydınnnn ☀

Bir hafta sonra normal hayatına dönebiliyor musun sezeryandan sonra

Tamamen seninle ve bunyenle alakali kuzum. Eltim 5. gunde topuklulari giyip moral olsun diye kocasiyla gece eglenmeye gitmisti. Bence o birazda desinler diye yapmisti ondan sonra 1 hafta sesi sedasi cikmadi cunku ama gitmisti yani
Bende 1.5 hafta sonra toparlanmistim

Kızlar bugün sağlık ocağına gitmiştim, erken dogumu tetikliyor diye tetanoz aşısı olmadim. Hemşire ol dedi belki haftaya giderim kararim değişirse, bu doktorlar neden kararı bize bırakıyor hiç anlamıyorum benim gibi kararsız birine.

Kilom da 66 çıktı çıkan sadece karnım yoksa kollar bacaklar hala ince, 15 kilo mu var karnımda yani bu nasıl oluyor ben hiç kilo almış gibi degilim

Ah yavrum sorma ozguven patlamasi yasadim ama ben patlicam haberim yok sistit gibi aci aninda basladi zaten su sisesiyle dolasiyorum.

çok iyi geldi kuzum, okuyunca istemsiz güldüm bıyıklı bebek nerden girdiyse bilinçaltına ☺☺

Bilmiyorum ki babasina benzemesin diye hep dusunuyorum biyik hic dusunmemistim ama babasininda biyiklari yok

Ödem yok bende. Kilo olarak da beş kilo aldım. Arada oluyor. Nette carpel tünel sondromu diyor şişlikten ama şiş değilim. Tansiyonumda 9-6 düşük çıkıyor. Bugünümüze şükür diyorum hergün

Ah yavrum sorma ozguven patlamasi yasadim ama ben patlicam haberim yok sistit gibi aci aninda basladi zaten su sisesiyle dolasiyorum.

Bilmiyorum ki babasina benzemesin diye hep dusunuyorum biyik hic dusunmemistim ama babasininda biyiklari yok
Bizimki ultrasonda kendini çok göstermiyor, millet ne güzel görüyor biz gözünü anlayabildiğimize şükrediyoruz, bakalım bizimki kime benzeyecek dikkat et kuzum çorabını felan çift giyin ayakların ısınsın bir daha da bu özgüven gelmesin sana

Bende tetanoz olmadim, bunyen kaldirmis demek ki canim. Ben kizimda cok kilo almistim hic belli olmuyordu ama cok zayif hamile kalmistim cunku. Dogurduktan sonra herkes ya sen dogurmadan daha mi zayiftin diyordu lohusa bir kadina soylenecek en son seydi

Kangurum geldi bu sabah. İnşallah memnun kalırım kız olmasına rağmen gri çünkü eşim hep kanguruda taşıyacağını iddia ediyor bu yüzden kendine uygun renk seçti

Iyi ki gri almissin, cok guzel, guzel gunlerde kullanin canim. Bir tane daha olur o da erkek olursa ikisinde de isine yaramis olacak

Ayni bizimkide oyle sapsikler yaaa renkli alalim diyor doktor eli agzinda yuzunde yada mideme dogru donuyor poposu gobekte. Millet gulen resmini bile aliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…