Hamilelikte insan çok kötü rüyalar görüyor, özellikle gerçek gibi oluyor, bazen hiç uyumasam mı diyee düşünüyorum, sonra dua ediyorum allahım ne olur kötü rüya gösterme diyeKızlar bu gece çok garip bir rüya gördüm 4te kalktım çocuğumun gelişimi karnımda durmuştu tekrar zayıflamaya başlamış yavaş yavaş küçülüyordu. Çok korktum çok ağladım uyanır uyanmaz karnıma baktım oh çok şükür dedim ama çok gerçekçiydi hala etkisindeyim
Canımyaaa bişeycik olmaz inşşalh ama kendini çok yorma çamaşır suyu falan kullanmaGunaydin kizlar, bugun temizlik var bende. Yarin kismetse mevlut okutucam evde. Temizlik var abla her hafta gelmeye basladi ama ben yerimde duramiyorum ki bahce mobilyalarini ciktim yikadim. Neyime yikiyorsam ablada sen birak napiyosun dedi ama nasil bi ozguvense, ayaklarim buzz gibi dondum, ellerim igrenc camasir suyu kokuyor. Karnimada agri girdi sacmaladim iyice. Simdide pismanliktan icim icimi yiyiyor ya erken dogurursam diye
Ben de ders anlatmayı o kadar özledim ki imrendim canım şuanda sana, güzel derslerin olsunGünaydın kızlar, ders arasında bir merhaba diyeyim dedimiyisiniz maşşallah, konularda ilgi çekici ama yetşemiyorum
Evet kuzum ya sanki hala gerçek gibi geliyor, doktora yazasım geliyor böyle bir şey olur mu diyeHamilelikte insan çok kötü rüyalar görüyor, özellikle gerçek gibi oluyor, bazen hiç uyumasam mı diyee düşünüyorum, sonra dua ediyorum allahım ne olur kötü rüya gösterme diye
Bu saatten sonra böyle rüyalar normalKızlar bu gece çok garip bir rüya gördüm 4te kalktım çocuğumun gelişimi karnımda durmuştu tekrar zayıflamaya başlamış yavaş yavaş küçülüyordu. Çok korktum çok ağladım uyanır uyanmaz karnıma baktım oh çok şükür dedim ama çok gerçekçiydi hala etkisindeyim
InsallahhhKorkma canım bir sorun olmaz inşallah. Muhtemelen kendi elin değmeden için rahat etmiyor. Ama olduğu kadar olsun. Bebeğin ve senin sağlığınız daha önemli. Kendine çok dikkat et, uzan dinlen canım. İçini de ferah tut
Canımyaaa bişeycik olmaz inşşalh ama kendini çok yorma çamaşır suyu falan kullanma
Ne yapılabilir bu durumda banada seğirme gibi pıtpıtşar oluyor göbegin alt kısmına doğru karnımda taş gibi oluyorSertlesme oluyorsa rahim kasilmasi (yalanci)
Uzun zamandır görmüyordum yine başladı benim mesailerBu saatten sonra böyle rüyalar normaltedirginiz farkında olsak ta olmasakta.. ohh rüyaymış deyip yat tekrar
Kızlar bu gece çok garip bir rüya gördüm 4te kalktım çocuğumun gelişimi karnımda durmuştu tekrar zayıflamaya başlamış yavaş yavaş küçülüyordu. Çok korktum çok ağladım uyanır uyanmaz karnıma baktım oh çok şükür dedim ama çok gerçekçiydi hala etkisindeyim
Kuzum bişey olmaz inşallah ama dikkat et kendine bak yüzdük yüzdük sonuna geldik artık biraz çekmemiz lazım kendimizi, hoş ben 1 aydır mecburen 1 çorba karıştıramadım ama sen de yorma kendini bu kadar üşütürsün felan Allah korusunGunaydin kizlar, bugun temizlik var bende. Yarin kismetse mevlut okutucam evde. Temizlik var abla her hafta gelmeye basladi ama ben yerimde duramiyorum ki bahce mobilyalarini ciktim yikadim. Neyime yikiyorsam ablada sen birak napiyosun dedi ama nasil bi ozguvense, ayaklarim buzz gibi dondum, ellerim igrenc camasir suyu kokuyor. Karnimada agri girdi sacmaladim iyice. Simdide pismanliktan icim icimi yiyiyor ya erken dogurursam diye
Ah kuzum korkma kendini strese sokma hic surekli aklimizdalar o yuzden oluyor. su 1 haftada ne ruyalar gordum bi bilsen en sacmasinibyazayim sende gul bebek eliyle vuruyor karnima eli karnimdan cikiyor. Dogum vakti gelmemis doktor bebegi sezeryan gibi cikariyor bize gosterip tekrar yerine koyuyorbebek biyikli cikiyor kendi kendime gulup tekrar uyudum.
Kızlar maşallah iyi muhbbet etmişsiniz gece gece
ben yine erken uyananlardanım herkese günaydınnnn ☀
Bir hafta sonra normal hayatına dönebiliyor musun sezeryandan sonra
Ah yavrum sorma ozguven patlamasi yasadim ama ben patlicam haberim yok sistit gibi aci aninda basladi zaten su sisesiyle dolasiyorum.Kuzum bişey olmaz inşallah ama dikkat et kendine bak yüzdük yüzdük sonuna geldik artık biraz çekmemiz lazım kendimizi, hoş ben 1 aydır mecburen 1 çorba karıştıramadım ama sen de yorma kendini bu kadar üşütürsün felan Allah korusun
çok iyi geldi kuzum, okuyunca istemsiz güldüm bıyıklı bebek nerden girdiyse bilinçaltına ☺☺
Ödem yok bende. Kilo olarak da beş kilo aldım. Arada oluyor. Nette carpel tünel sondromu diyor şişlikten ama şiş değilim. Tansiyonumda 9-6 düşük çıkıyor. Bugünümüze şükür diyorum hergünAğdayı kendim yaparsam ben de öyleyim. Hadi şimdi 1-2-3 hadi şimdi 1-2-3 derken ağda kuruyor resmenepilasyon aletiyle ben de bir denesem iyi olacak
Canım ödemin var mı? Benim kuzenimin de sabah kalkınca uyuşması oluyordu aynı şekilde ödem çıkmıştı.
Bizimki ultrasonda kendini çok göstermiyor, millet ne güzel görüyor biz gözünü anlayabildiğimize şükrediyoruz, bakalım bizimki kime benzeyecekAh yavrum sorma ozguven patlamasi yasadim ama ben patlicam haberim yok sistit gibi aci aninda basladi zaten su sisesiyle dolasiyorum.
Bilmiyorum kibabasina benzemesin diye hep dusunuyorum biyik hic dusunmemistim ama babasininda biyiklari yok
Kızlar bugün sağlık ocağına gitmiştim, erken dogumu tetikliyor diye tetanoz aşısı olmadim. Hemşire ol dedi belki haftaya giderim kararim değişirse, bu doktorlar neden kararı bize bırakıyor hiç anlamıyorum benim gibi kararsız birine.
Kilom da 66 çıktı çıkan sadece karnım yoksa kollar bacaklar hala ince, 15 kilo mu var karnımda yani bu nasıl oluyor ben hiç kilo almış gibi degilim
Kangurum geldi bu sabah. İnşallah memnun kalırımkız olmasına rağmen gri çünkü eşim hep kanguruda taşıyacağını iddia ediyor bu yüzden kendine uygun renk seçti
Bizimki ultrasonda kendini çok göstermiyor, millet ne güzel görüyor biz gözünü anlayabildiğimize şükrediyoruz, bakalım bizimki kime benzeyecekdikkat et kuzum çorabını felan çift giyin ayakların ısınsın bir daha da bu özgüven gelmesin sana☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?