- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
benim 110 çıktı.. 1 saat sonraki açlık doktor sınır dikkatli ol dedi.. acaba kilo almım diyemi öyle dediYok kuzum benimki erkek ilki kizdio da ayniydi yuzunu hic gostermedi
Bende takmadim ama merak ettim gercekten ise yariyor mu diye. Hic duymamistim rahim sarkmasina sebep oldugunu o zaman kullanmam
Normal canim
Gercekten oyle
Hahahaah yigidin mali meydanda olur dedikleri bu olsa gerek
Canım sancı çıkıp hastaneye yattığımda doktorum ciğer geliştirici iğne yaptıktan bir hafta sonra doğumu bekleriz 1 haftayı aşarsa doğum hiç bir işe yaramaz yaptığımız iğne senin şimdi beklemiyorum doğurmanı o yüzden yapmıcam iğne dedi. Ciğer geliştirici iğne ne zaman yapılmalı iyice araştırıp dr la görüşün her detayını A Altibirlik61Ciger gelistirici yaptirdin mi yada yaptiracak misin
Benim kizimda cok olmustu. Sinir sıkışması okuyor. Çoğunlukla ödeme bagli olarak. Benim asil dogumdan sonra sag bilekte takilma hissi oldu. Annemde de olunca korkup fizik tedavi doktoruna gittim. Film cekildi normal cikti allahtan bir sure bileklik taktim duzeldi. Aslinda ödemim tamamen bittiginde düzeldiKızlar sabahları ellerim uyuşmuş uyanıyorum ikisi de. Daha öncede olmuştu Dr Bvitamini verdi. Sonra i mom verince b vitamini içme i mom içinde var dedi. Acaba içsem mi yine b vitamini yine uyulma başladı ya. Sizde de oluyor mu
Demekki annelerine sürpriz yapmak istiyor bu iki kardeşYok kuzum benimki erkek ilki kizdio da ayniydi
Silverina aldım kuzum. Bir arkadaşım çok pahalı diye almadığını ama sonradan yara kremlerine bir ton para verip sonunda yine gümüş kapakla çare bulduğunu söyledi. Başkası dese inanmazdım. Bende emzirememekten korktuğum için aldım umarım bol sütlü yarasız bir dönem olur hepimiz için
Usg ile bakti bana kadin dogumcu urolojiye cik dedi simdi takip altinda olucam benimde 2 gundur agrimiyor illa cok agricak diye bisey yok.Peki kanda çıkmıyor mu bu ultrason mu yaptırmam lazım mutlaka. Öyle çok ağrımıyor benim gece eğri yattıysam ağrıyor düzeltince bedenimi geçiyor. Gidince baktırırım tabiki de İnşallah bir şey çıkmaz
Amin insallah. Ciktimj bisey?Ben de siddetli bel agrisiyla acile gidince ve bebekte bisey bulamayinca hemen 2 bobregime de baktilar ultrasonda. Ihmal etmemek lazim. Esim böbrek nakilli, beni en cok korkutan konulardan biridir böbrek meselesi. Allah kimseye göstermesin.
Agrin devam ediyormuEvet bende buyume vardi. Ama tekrar kontrole gitmedim
Agrilarim surekli var da bobrek mi bilmiyorum. Buyume fazla mi seninAgrin devam ediyormu
2 haftada 1 gel dedi bana uroloji doktoru
110a mı sınır dedi? Sınır 150 falan değil mi ya? İçtikten bir saat sonrasından bahsediyoruz değil mi?benim 110 çıktı.. 1 saat sonraki açlık doktor sınır dikkatli ol dedi.. acaba kilo almım diyemi öyle dedi
110 sınır gerçekten de.Doktor doğru söylüyor.benim 110 çıktı.. 1 saat sonraki açlık doktor sınır dikkatli ol dedi.. acaba kilo almım diyemi öyle dedi
Açlık 110 diye biliyorum ben.İçtikten sonra 135 sınır.110a mı sınır dedi? Sınır 150 falan değil mi ya? İçtikten bir saat sonrasından bahsediyoruz değil mi?
O kapaklar emzirilmeyen zamanlarda sürekli mi takılacak ben anlamadım orasını.Silverina aldım kuzum. Bir arkadaşım çok pahalı diye almadığını ama sonradan yara kremlerine bir ton para verip sonunda yine gümüş kapakla çare bulduğunu söyledi. Başkası dese inanmazdım. Bende emzirememekten korktuğum için aldım umarım bol sütlü yarasız bir dönem olur hepimiz için
Sukur herseyi yerli yerinde cnm hicbir sorun yokYaa yerim maşallah bak aklımdaydın sorcaktım sana ne olmuş durumlar ne dedi doktor canım
evet sabah aç karna içtim 1 saat sonra kan aldılar.. 110 çıktı110a mı sınır dedi? Sınır 150 falan değil mi ya? İçtikten bir saat sonrasından bahsediyoruz değil mi?
Baştan güzel geliyor da iki saat sonra narkoz yemiş gibi yapıyor dikkat et kendineGünaydın kızlar tadı çok kötü değilmiş bakalım bekliyorum.
İnşallah sonuçlar güzel olur
şimdi internetten baktım 140 sınır diyor.. evet ben sınırda değilim.. zaten tatlıda yemiyorum..muhtemelen doktorum kilo almamam için öyle dedi.110a mı sınır dedi? Sınır 150 falan değil mi ya? İçtikten bir saat sonrasından bahsediyoruz değil mi?
Çok mu kilo aldın ki? Benim 133 çıktı. Doktor üzerinde durmadı bile ki benimki daha yüksekşimdi internetten baktım 140 sınır diyor.. evet ben sınırda değilim.. zaten tatlıda yemiyorum..muhtemelen doktorum kilo almamam için öyle dedi.
Evet cnm bu degerle çıktiyüksek değilmi canım bu değer..Sende gebelik şekeri varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?