2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
benim 110 çıktı.. 1 saat sonraki açlık doktor sınır dikkatli ol dedi.. acaba kilo almım diyemi öyle dedi

Ciger gelistirici yaptirdin mi yada yaptiracak misin
Canım sancı çıkıp hastaneye yattığımda doktorum ciğer geliştirici iğne yaptıktan bir hafta sonra doğumu bekleriz 1 haftayı aşarsa doğum hiç bir işe yaramaz yaptığımız iğne senin şimdi beklemiyorum doğurmanı o yüzden yapmıcam iğne dedi. Ciğer geliştirici iğne ne zaman yapılmalı iyice araştırıp dr la görüşün her detayını A Altibirlik61

Benim kizimda cok olmustu. Sinir sıkışması okuyor. Çoğunlukla ödeme bagli olarak. Benim asil dogumdan sonra sag bilekte takilma hissi oldu. Annemde de olunca korkup fizik tedavi doktoruna gittim. Film cekildi normal cikti allahtan bir sure bileklik taktim duzeldi. Aslinda ödemim tamamen bittiginde düzeldi

Ya gercekten ise yariyorsa bende alayim kizimda cok zorlanmistim ayva cekirdeklero kremler hic hafifletmemisti

Usg ile bakti bana kadin dogumcu urolojiye cik dedi simdi takip altinda olucam benimde 2 gundur agrimiyor illa cok agricak diye bisey yok.
3 lt gecik su ic dedi sol tarafina yat dedi sag bobregim buyuyo cunku baski olmasin diye sol tarafina yat dedi bol bol yuru dedi

Ben de siddetli bel agrisiyla acile gidince ve bebekte bisey bulamayinca hemen 2 bobregime de baktilar ultrasonda. Ihmal etmemek lazim. Esim böbrek nakilli, beni en cok korkutan konulardan biridir böbrek meselesi. Allah kimseye göstermesin.
Amin insallah. Ciktimj bisey?

O kapaklar emzirilmeyen zamanlarda sürekli mi takılacak ben anlamadım orasını.

Kızlar bı haftalarda mide bulantısı yaşayan var mı?benım gecmıstı.2 gündür hafif hafif basladı.uygulamalarda da bu haftalarda mide bulantısı ve yanması yaşayabılırınız diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…