2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dogumdan sonra korse kullandin mi? Ben kizimda kullanmadim ama bu bebiste gobegim vardi hamile kaldigimda kullanayim mi diye dusunuyorum ama bilemedim

Korse takınca rahîm sarkıyor dedi Görümcem doğal halinde bırakınca kendini toparliyor diye.
Bende gerçi kemiklerim çok agrım olduğu için korse takmadım

Benimki bi gider bi iki saati geçer bakımı yüz maskesi vs benim 3 tane kaşım var onu da kendim alırım ama kaş kontörü mu yaptirsam bi bakima girme vakti geldi 30bin olduk araba bile 10 binde bir bakıma giriyor

Kangurum geldi bu sabah. İnşallah memnun kalırım kız olmasına rağmen gri çünkü eşim hep kanguruda taşıyacağını iddia ediyor bu yüzden kendine uygun renk seçti
Gri kullanisli oluyor canım güle güle kullan. Bizimki de gri, simdi ikinci oglan olunca hic sorun olmayacak o yuzden

Benimki bi gider bi iki saati geçer bakımı yüz maskesi vs benim 3 tane kaşım var onu da kendim alırım ama kaş kontörü mu yaptirsam bi bakima girme vakti geldi 30bin olduk araba bile 10 binde bir bakıma giriyor
Kaş kontörü yaptıran arkadaşlarım var kimisi yakışmış kimisi yakışmamış ben yaptırsam eşim kesin dalga geçer

Hangi marka aldin cnm
Silverina aldım kuzum. Bir arkadaşım çok pahalı diye almadığını ama sonradan yara kremlerine bir ton para verip sonunda yine gümüş kapakla çare bulduğunu söyledi. Başkası dese inanmazdım. Bende emzirememekten korktuğum için aldım umarım bol sütlü yarasız bir dönem olur hepimiz için

Hayır olsun ... Bende bebeğimin ölü doğduğunu falan gördüm . Ay Allah korusun içim yana yana uyandım resmen çok kötüydü. Bilinç altı ya .. çok düşünüyoruz. . Allah korusun

Sondaki emoji

Saol canım, az kaldı geri dönersin, bilirim o özlemi, hamilelikte zor oluyor ama, bağıramıyorssun nefesin yetmiyor
Haklsın hele 32den sonrası daha zor olur ama bebeğimizden ayrılmak çok zor olacağı için 37yi beklemek zorunda kalıyoruz.

Hayır olsun ... Bende bebeğimin ölü doğduğunu falan gördüm . Ay Allah korusun içim yana yana uyandım resmen çok kötüydü. Bilinç altı ya .. çok düşünüyoruz. . Allah korusun
Allah korusun canım, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Şimdiden nazlı bizim minnoşlar, kız mı kuzum seninki☺ Bizimkinin ayaklar hep kafada hiç değişmiyo pozu
Yok kuzum benimki erkek ilki kizdi o da ayniydi yuzunu hic gostermedi

Korse takınca rahîm sarkıyor dedi Görümcem doğal halinde bırakınca kendini toparliyor diye.
Bende gerçi kemiklerim çok agrım olduğu için korse takmadım
Bende takmadim ama merak ettim gercekten ise yariyor mu diye. Hic duymamistim rahim sarkmasina sebep oldugunu o zaman kullanmam

doktor ne yorum yaptı canım bu değere
Normal canim

Benim de 133 çıkmıştı. Ucuz yırttık
Gercekten oyle

Bizimki ayagini bile koydu göstermemek için, iki el yetmedi de anca pipisini acip gosteriyor edepsiz.

Hahahaah yigidin mali meydanda olur dedikleri bu olsa gerek

teşekkürler canım..doğduktan sonra alacağım geri kalanını..muhtemelen bende hafif bol alırım. rahat hareket etsin diye

Canım ben sağ elimde yaşıyorum. Doktorum karpal tünel sendromu dedi. Hamilelikten sonra genellikle geçiyormuş. Çok sıkıntın olursa medikalcilerde atel var, atel tak eline geçer dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…