- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Güle güle kullanın kuzum, ben de çok istiyorum kanguru almayı bakalımKangurum geldi bu sabah. İnşallah memnun kalırımkız olmasına rağmen gri çünkü eşim hep kanguruda taşıyacağını iddia ediyor bu yüzden kendine uygun renk seçti
Şimdiden nazlı bizim minnoşlar, kız mı kuzum seninkiAyni bizimkide oyle sapsikler yaaarenkli alalim diyor doktor eli agzinda yuzunde yada mideme dogru donuyor poposu gobekte. Millet gulen resmini bile aliyor
Dogumdan sonra korse kullandin mi? Ben kizimda kullanmadim ama bu bebiste gobegim vardi hamile kaldigimda kullanayim mi diye dusunuyorum ama bilemedim
Saol canım, az kaldı geri dönersin, bilirim o özlemi, hamilelikte zor oluyor ama, bağıramıyorssunBen de ders anlatmayı o kadar özledim ki imrendim canım şuanda sana, güzel derslerin olsun❤❤
Aynen eşim bana takılır bazen gel kahveye birlikte gidek diyeTanıştığımızda da makyaj yoktu yüzümde saçım da at kuyruğuydu.Şimdi de öyle.Beni böyle beğendin derim.Kendisi bakımlıdır ama benden daha çok berbere gider
yüksek değilmi canım bu değer..Sende gebelik şekeri varmı
doktor ne yorum yaptı canım bu değere50 gr yuklemeden 1 saat sonra 131 cikti
Benim de 133 çıkmıştı. Ucuz yırttık50 gr yuklemeden 1 saat sonra 131 cikti
Gri kullanisli oluyor canım güle güle kullan. Bizimki de gri, simdi ikinci oglan olunca hic sorun olmayacak o yuzdenKangurum geldi bu sabah. İnşallah memnun kalırımkız olmasına rağmen gri çünkü eşim hep kanguruda taşıyacağını iddia ediyor bu yüzden kendine uygun renk seçti
Bizimki ayagini bile koydu göstermemek için, iki el yetmedi deAyni bizimkide oyle sapsikler yaaarenkli alalim diyor doktor eli agzinda yuzunde yada mideme dogru donuyor poposu gobekte. Millet gulen resmini bile aliyor
Kaş kontörü yaptıran arkadaşlarım var kimisi yakışmış kimisi yakışmamış ben yaptırsam eşim kesin dalga geçerBenimki bi gider bi iki saati geçer bakımı yüz maskesi vs benim 3 tane kaşım var onu da kendim alırım ama kaş kontörü mu yaptirsam bi bakima girme vakti geldi 30bin olduk araba bile 10 binde bir bakıma giriyor
Silverina aldım kuzum. Bir arkadaşım çok pahalı diye almadığını ama sonradan yara kremlerine bir ton para verip sonunda yine gümüş kapakla çare bulduğunu söyledi. Başkası dese inanmazdım. Bende emzirememekten korktuğum için aldım umarım bol sütlü yarasız bir dönem olur hepimiz içinHangi marka aldin cnm
Hayır olsun ... Bende bebeğimin ölü doğduğunu falan gördüm . Ay Allah korusun içim yana yana uyandım resmen çok kötüydü. Bilinç altı ya .. çok düşünüyoruz. . Allah korusunKızlar bu gece çok garip bir rüya gördüm 4te kalktım çocuğumun gelişimi karnımda durmuştu tekrar zayıflamaya başlamış yavaş yavaş küçülüyordu. Çok korktum çok ağladım uyanır uyanmaz karnıma baktım oh çok şükür dedim ama çok gerçekçiydi hala etkisindeyim
Sondaki emojiSilverina aldım kuzum. Bir arkadaşım çok pahalı diye almadığını ama sonradan yara kremlerine bir ton para verip sonunda yine gümüş kapakla çare bulduğunu söyledi. Başkası dese inanmazdım. Bende emzirememekten korktuğum için aldım umarım bol sütlü yarasız bir dönem olur hepimiz için
Haklsın hele 32den sonrası daha zor olur ama bebeğimizden ayrılmak çok zor olacağı için 37yi beklemek zorunda kalıyoruz.Saol canım, az kaldı geri dönersin, bilirim o özlemi, hamilelikte zor oluyor ama, bağıramıyorssunnefesin yetmiyor
Allah korusun canım, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHayır olsun ... Bende bebeğimin ölü doğduğunu falan gördüm . Ay Allah korusun içim yana yana uyandım resmen çok kötüydü. Bilinç altı ya .. çok düşünüyoruz. . Allah korusun
Evet bende buyume vardi. Ama tekrar kontrole gitmedimarkadaslar bobrek agrisi bobrek buyumesi yasayan varmi???
Yok kuzum benimki erkek ilki kizdiŞimdiden nazlı bizim minnoşlar, kız mı kuzum seninki☺ Bizimkinin ayaklar hep kafada hiç değişmiyo pozu
Bende takmadim ama merak ettim gercekten ise yariyor mu diye. Hic duymamistim rahim sarkmasina sebep oldugunu o zaman kullanmamKorse takınca rahîm sarkıyor dedi Görümcem doğal halinde bırakınca kendini toparliyor diye.
Bende gerçi kemiklerim çok agrım olduğu için korse takmadım
Normal canimdoktor ne yorum yaptı canım bu değere
Gercekten oyleBenim de 133 çıkmıştı. Ucuz yırttık
Bizimki ayagini bile koydu göstermemek için, iki el yetmedi deanca pipisini acip gosteriyor edepsiz.
teşekkürler canım..doğduktan sonra alacağım geri kalanını..muhtemelen bende hafif bol alırım. rahat hareket etsin diyeBebekten bebeğe değişir. Kızım 3450 gram doğdu, ilk ay kilo alımı iyiydi. Ben de gelişim çağında oldukları için çocuklara azcık büyük giydirmeyi seviyorum. O yüzden bir ay sonra 3-6 aya geçtik. Bebek ufak doğup da ilk aylar az kilo alınca ve kıyafet de tam olsun diyorsan 3 ay da giydirebilirsin. O bebekten bebeğe ve anneden anneye değişir. Kızımda hâlâ öyle yapıyorum. Bu tam oldu, artık bir büyüğüne geçmeliyim diyorum, hem rahat hareket ediyor hem de gelişimini engellemiyor. Ya da ben öyle düşünüyorum.
Canım ben sağ elimde yaşıyorum. Doktorum karpal tünel sendromu dedi. Hamilelikten sonra genellikle geçiyormuş. Çok sıkıntın olursa medikalcilerde atel var, atel tak eline geçer dedi.Kızlar sabahları ellerim uyuşmuş uyanıyorum ikisi de. Daha öncede olmuştu Dr Bvitamini verdi. Sonra i mom verince b vitamini içme i mom içinde var dedi. Acaba içsem mi yine b vitamini yine uyulma başladı ya. Sizde de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?