2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Temizlik ne ? Tartar aldirma gibimi? Yapmazlar hem asindirirsin hem zaten bunlar cikacak yenileri gelecek.. dis bakimina dikkat et bundan sonra annesi bence.. doktor 6 yasindaki cocugun tartarini almaz yani..

Bir arkadaşımın kızında olmuştu. Kan ilacından demişlerdi ve diş doktoru temizlemişti. Üstelik küçüktü çocuklarımız, 2 - 2 buçuk anca

Bu konuda hak veriyorum. Erkekler ince düşünemiyorlar. Bazen eşim ve ben de uyuşamıyoruz. Sen böyle yaptığında ya da söylediğinde ben şöyle hissediyorum gibi cümleler kurduğumda bakışlarından anlıyorum ki ben söyledikten sonra dank ediyor. Artık onun düşünmesini beklemiyorum, beni rahatsız eden davranışını direk söylüyorum. Anlamasını beklersem sorun büyüyor. Doğalarımız farklı.

Içinizde 3. Sezeryanı olacak olan var mı ya da olan sona doğru yaklaştıkça korkmaya başlıyorum sanırım halbuki 2 sinde de cok şükür sorun yaşamadım çok rahattım spinal oldum bunda da spinal istiyorum ve tüplerimi de bağlatmayi düşünüyorum

Ben de ilk zamanlar anlamasını bekliyordum.Sonra büyüyordu üst üste olmadık yerde patlayınca durduk yere sorun çıkaran ben oluyordum.Şimdi direk söyleyip rahatlıyorum o da ona göre davranıyor.Gerçi şimdi 12 yıldır beraberiz ancak bakışlarımdan da anlamaya başladı artık

Temizlik ne ? Tartar aldirma gibimi? Yapmazlar hem asindirirsin hem zaten bunlar cikacak yenileri gelecek.. dis bakimina dikkat et bundan sonra annesi bence.. doktor 6 yasindaki cocugun tartarini almaz yani..
Çıkmayan dişleriyse boşuna uğraşma.Yeni dişleriyse bir iki damla zeytinyağı bir çay kaşığı karbonat üstüne limon sık karıştır.Kulak çöpüyle ov dişlerini hemen beyazlatır.

Burun tıkanıklığı yaşıyorum bir kaç gündür felaket bir şekilde. Geceleri de zor uyur oldum. Bitkisel bir şeyler kullansam ne kullanabilirim
Canım çok geçmiş olsun, ben ılık suya tuz karıştırıp burnuma çekiyordum rahatlatıyordu ama denedin mi bu yöntemi bilmiyorum

Burun tıkanıklığı yaşıyorum bir kaç gündür felaket bir şekilde. Geceleri de zor uyur oldum. Bitkisel bir şeyler kullansam ne kullanabilirim
Geçmiş olsun. Serum şişesinden 5ml lik enjektörlere çekip burnuna sıkabilirsin. Ben alerjik rinit olan oğluma yıllardır böyle temizlik yaparım. Yada bu midemi bulandırır dersen, ilk gebelikte doktor bana sterimar spreyi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz demişti. Üstelik ilk trimesterdeydim.

Kizlar konulari kaciriyorum hep burasi bana zor geliyor karisiyor falan Nasilsiniz . Bir sikintisi olan yoktur bebislerde sizlerde
iyisinizdir insaallah Benim buara bel ve sirt agrim cok oluyor bide kuyruk sokumumu incitmistim bir ara temizlik yapcam diye sol bacagima vuruyor artik agrisi. Uykularda zorlasmaya basladi. Yuz ustu yatmayi sevdigimden simdi yatamiyorum haliyle uyuyamiyorumda o sebeple. Sizlere birsey sorucam birde kapi susu olarak guvenilir onerebilceginiz site varmi sizler aldinizmi simdiden baksam diyorum. instagramim yok o sebeple oralardan bakamiyorum baksamda guvenilir mi bilemiyorum surekli dolandiricilk seyleri okuyorm instagramla ilgili esim hic guvenemiyor. Benim kapi susu ve lohusa pijamalarina ihtiyacm var nereden alsam . sabahlik takimi falan almicam. Nisanbohcamda almistim hic giymedim dogumds giycem dedim beyaz dantelli tertermiz duruyor

kızlar ultrason a göre şuan tam 27.haftamızdayız dün kontrolüm vardı. Son adet tarihine göre 8 gün geride çünkü geç döllenme oldu benim.
buna rağmen dün doktorum bebek zayıf kalmış dedi 967 gramdı ölcümlerde sizce de zayıf mı ya???

Benimde 26+0 da gittigimde 25+1 cikiyodu 805 gramdi . 9 gunde 160 gram alcagini sanmiyorum yani bence seninkindende zayiftir benimki suan. Doktoruma ben zayif sanki demistim oda gayet normal demisti. Ama kucuk ciktigini ben olcumlerde goruyorum

Benim 26.haftanın içinde 850 gramdı.Doktorum bir hafta önde dedi.Bu doktorları da anlamak zor kimsi önde diyor kimisi arkada.

Günaydın canım. Bizde aynı durumdayız bence onlarada hak vermek lazım. Benim eşimle aramda soğukluk yok gelir öper hatta der şu hamilelik bitsin biran önce özledim seni. E derim hadi yapalım yok yapamam der. Bebek varken orda bne o işi yapamam diyor. Diyorum bi zararı yok sonuçta doktorlarda diyor. Psikolojik olarak o moda giremiyormuş. Gerçektende öyle ama bende giremiyorum bir kaç kere yaptığımızda ben zevk almadım birde karnım sertleşti o da bunu farketti zorlamanın anlamı yok diyor.

Haftana gore altta 960 gr yaziyor bence cok takilma. Ama yine de beslenmene dikkat et. Hem gec dollenme oldugunu biliyorsa de neden öyle dediki

İlk hamileliğimde kayınpederim eşimle bana direkt çocuğu rahatsız etmiyorsunuz değil mi demişti eşim de ben de şok tabi

Benim de sadece kızımın doğumunda giydiğim lohusa geceliğim pijamam sabahlığım duruyor hiç giymedim sonradan.Ama o zaman ağustostu donarım şimdi giysem.Sabahlığı kalın olanlardan alıcam ben çok üşürüm normalde de.İnternetten pek birşey anlamadım baktım ama görüp incelemeden almak içime sinmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…