2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sağolsun babam rahattır bu konularda ulu orta konuşur ben alıştım artık.Kendi babam hastaneye bile gelmedi çekinirim diye kayımpederim kanaman çok var mı diye soruyordu
Babam arada arar sorar iyi misin diye kp hergün arar bir isteğin var mı kızım diye o sammiyetinden öyle geliyor bana

Cok uzuldum hangi igneyi vuruyolar size. Ben suan sadece prokuton depot haftada 1 defa yarim doz vuruluyorum . 22.haftadan beri 36ya kdr vurulacagim tabi o kdr durusa bebek . Progestan hapda gerek duymadilar nedense. Tesekkur ederim cok sukur duzensiz kasilmalar

Benimde 26+0 da gittigimde 25+1 cikiyodu 805 gramdi . 9 gunde 160 gram alcagini sanmiyorum yani bence seninkindende zayiftir benimki suan. Doktoruma ben zayif sanki demistim oda gayet normal demisti. Ama kucuk ciktigini ben olcumlerde goruyorum
ölçümlerle mi alakalıdır yani ? Aaaay ayyy dünden beri baya kafayı taktım ya

Burun tıkanıklığı yaşıyorum bir kaç gündür felaket bir şekilde. Geceleri de zor uyur oldum. Bitkisel bir şeyler kullansam ne kullanabilirim
Ben kaç gece uyuyamayan biri olarak anlatayım. Bardağa su koy içine tuz koy ben baya koyuyordum. Çok koyunca sanki daha iyi açıyor. Onu burnuna çek avucuna döküp ilk tıkalı olduğu için çekemiyorsun ama uğraştıkça acaip burnun yanıyor o zaman tamam oluyor. Ondan sonra burnun bi akmaya başlıyor birden. O esnada da ben tencereye su kaynatıyordum bezle buharını soluyordum sadece su buharı. O seni bir saat rahatlatıyor arkadaşım. Bir saat sonra tekrar başa dönüyorsun. O esnada uyumaya bak

Ya bugün başıma ne geldi temizlik için kuaföre gittim özel bölgem de olan sivilce mi ne bilmiyorum artık neyse ağda da kanama yaptı küçücük şeyden nasıl öyle kan gelir anlamadım mikroplarda kan ile bulaşıyor ya çok korktum inşallah sıkıntı olmaz sedye üzerine örtümü kendim götürdüm sürdüğü spatulayı sıfır kullanılmamamış oldun diye uyardım daha önceleri gidip sıkıntı yaşamadığım bi yer kendi doktoruma anca Pazartesi gidebilirim acile falan gitmeye gerek var mı doktor sıkıntı olmaz Pazartesi gel bakalım dedi sadece kuaförden gelince orayı yıkadım antiseptik mendille sildim fena yaktı pamuk bastırdım ne yapmalıyım sizce

Kuzenimin 5 yaşında kızı var bu sene yine doğum yaptı küçüge seni çok seviyorum falan diye söyleyince büyüğü geliyor anne beni sevmiyor musun oyyy kuzum kıyamam ki onlara bennn
Benim kuzu da kardeş istiyorum deyip duruyordu. Biz düşünmüyorduk. Kaza sonucu hamile kalınca kızımın evrene yaydığı enerjiden oldu herhalde dedik. Şimdi iş ciddiye binince nedense değişti. Bebişe bir şey almamızı kabullenemiyor, bebişten bahsetmemizi istemiyor. Doğunca ne olacak bakalım.

Sonuçta senin kanın. Bir de spatula da yeni. Yani bir sivilce yarasından mikrop kapacağını sanmam. Ellerimin üstü çizik yara iş yapmaktan öyle düşün orayı da. Allah korusun

Sağolsun babam rahattır bu konularda ulu orta konuşur ben alıştım artık.Kendi babam hastaneye bile gelmedi çekinirim diye kayımpederim kanaman çok var mı diye soruyordu
yaa iyi baban kızmıyor o öyle konuştukça benim babam çok sinirlenirdi kesin
bende onu vuruluyorum hafta 1 tam doz o kesiyor sancıyı zaten için rahat olsun. Senin 40 mış 0 düşürür o iğne. Benim 100 den 30lara düştü. Rahim uzunluğun iyidir ondan progestan vermemiştir

Aynı yeri açmıyorlar bildiğim kadarıyla
Aynı yerden açılıyor kuzum. Ben 1 yıl arayla oldum aynı doktor yaptı zaten. Aynı yeri açtı
Ben dün dayanamadım yarım şişe bira içtim. Eşim zorla aldı elimden
Kuzum o fazlaca antibiyotik kullanımından oluyor maalesef. Fırçalamakta da geçmiyor temizletmek gerek. Ama su var zaten değişecekse dişleri yaptırma. Ha aksi durumda yaptır ama yaptırdıktan sonra düzenli fırçalar yoksa tekrarlıyor.
Bir arkadaşımın kızında olmuştu. Kan ilacından demişlerdi ve diş doktoru temizlemişti. Üstelik küçüktü çocuklarımız, 2 - 2 buçuk anca
Kan ilacından diyorlardı önceden de meğerse antibiyotik kullanımı yuzundenmis. Benim çocuklarda oldu hala tekrarlıyor. Kızım 20 yaşında biraz salsın dış bakımını başlıyor siyahlanmalar
Ben de 3. Sezeryani olacağım. Korku yok bende ama bağlatma konusunda kararsızım. 40 yaşındayım bu bebek bile Tup bebek tedavisiyle oldu şükür. Hamile kalmakta sorun yaşamıyorum ama bebek tutunamayıp düşüyordu hep. 3 seneye zaten menepoza girerim gerek yok mu acep diye düşünmüyor değilim. Ama bir daha hamile kalırsam da 5. Çocuk olur
Keşke benimki de o moddan ciksa hayır o yanaşınca ben de yok diyemiyorum hemen gaza geliyorum. Serbest haftalar bitmek üzere sorun yaşayacağız bu yüzden

Ben kontrole gittim bugun sancım hala var ama daha düşük artık. Kendimi takip edicem ekstrem durum hissettiğimde hemen hastaneye gidicem.28 haftayı geçti mi oh deriz 30 a geldi mi seviniriz 34 oldumu istiyosa doğsun dedi. Biz şimdilik oh çektik Bebeğin karın ölçümü bir hafta geride çıktı hafta içi radyoloji doktoruna gidicem damar akışlarına bakıcaz tekrar. Sen minyonsun iri bir bebek beklemeyiz senden zaten bir şey çıkmıcak ama yine de kontrol edelim kafanızda soru işareti kalmasın dedi.

Selam kizlar
Sol yumurtalikta ovulyasyon gerceklesmis
Sag yumurtalikta 7mm dalgali bosluk izleniyor endometri 9.3mm duqlasda maye
Ne demek anlayan varmi

Bu arada benden size itiraf:

Benim kızın PC den daha önce kk ya giriş yapmışım. O da yeni PC almıştı. Hesap bilgilerim onun yeni PC ye uçmuş gecen girmiş mesajlarımı okumuş hain domdom. Maalesef ozel hayatımıza casus girdi. Kaynanalar okumasa da kız çocuklar okudu hahah

Selam kizlar
Sol yumurtalikta ovulyasyon gerceklesmis
Sag yumurtalikta 7mm dalgali bosluk izleniyor endometri 9.3mm duqlasda maye
Ne demek anlayan varmi
Sol yumurtalıktan yumurtlamışsın bu ay. Rahim kalınlığı su an 9.3 mm douglasta sıvı izlenmesi normal zaten dalgalı boşluğu ilk kez duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…