- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Ohaa denir mi bu lafİlk hamileliğimde kayınpederim eşimle bana direkt çocuğu rahatsız etmiyorsunuz değil mi demişti eşim de ben de şok tabi
Sağolsun babam rahattır bu konularda ulu orta konuşur ben alıştım artık.Kendi babam hastaneye bile gelmedi çekinirim diye kayımpederim kanaman çok var mı diye soruyorduOhaa denir mi bu lafbende şok geçirirdim heralde
Babam arada arar sorar iyi misin diye kp hergün arar bir isteğin var mı kızım diye o sammiyetinden öyle geliyor banaSağolsun babam rahattır bu konularda ulu orta konuşur ben alıştım artık.Kendi babam hastaneye bile gelmedi çekinirim diye kayımpederim kanaman çok var mı diye soruyordu
Tesekkurlee cnmGecmis olsun cnm
Cok uzuldum hangi igneyi vuruyolar size. Ben suan sadece prokuton depot haftada 1 defa yarim doz vuruluyorum . 22.haftadan beri 36ya kdr vurulacagim tabi o kdr durusa bebekCanım sancısı 100 çıkan biri olarak her hafta sancı kesici iğne şiddetli kasılmalar için kullanacağım bir hap ve progestan ile birlikte sıkı takipteyim ben. Kasılma sıklığın artarsa ihmal etmeden git hastaneye
biliyor geç döllenme olduğunu üzerine bastıra bastıra da söyledim oysakiHaftana gore altta 960 gr yaziyor bence cok takilma. Ama yine de beslenmene dikkat et. Hem gec dollenme oldugunu biliyorsa de neden öyle dediki
vallahi bende anlamadım ya aşırı moralim bozuldu hattaBenim 26.haftanın içinde 850 gramdı.Doktorum bir hafta önde dedi.Bu doktorları da anlamak zor kimsi önde diyor kimisi arkada.
ölçümlerle mi alakalıdır yani ? Aaaay ayyy dünden beri baya kafayı taktım yaBenimde 26+0 da gittigimde 25+1 cikiyodu 805 gramdi . 9 gunde 160 gram alcagini sanmiyorum yani bence seninkindende zayiftir benimki suan. Doktoruma ben zayif sanki demistim oda gayet normal demisti. Ama kucuk ciktigini ben olcumlerde goruyorum
Fırçalasam da geçmedi tartar mı ne bende bilmiyorumTemizlik ne ? Tartar aldirma gibimi? Yapmazlar hem asindirirsin hem zaten bunlar cikacak yenileri gelecek.. dis bakimina dikkat et bundan sonra annesi bence.. doktor 6 yasindaki cocugun tartarini almaz yani..
Ben kaç gece uyuyamayan biri olarak anlatayım. Bardağa su koy içine tuz koy ben baya koyuyordum. Çok koyunca sanki daha iyi açıyor. Onu burnuna çek avucuna döküp ilk tıkalı olduğu için çekemiyorsun ama uğraştıkça acaip burnun yanıyor o zaman tamam oluyor. Ondan sonra burnun bi akmaya başlıyor birden. O esnada da ben tencereye su kaynatıyordum bezle buharını soluyordum sadece su buharı. O seni bir saat rahatlatıyor arkadaşım. Bir saat sonra tekrar başa dönüyorsun. O esnada uyumaya bakBurun tıkanıklığı yaşıyorum bir kaç gündür felaket bir şekilde. Geceleri de zor uyur oldum. Bitkisel bir şeyler kullansam ne kullanabilirim
Benim kuzu da kardeş istiyorum deyip duruyordu. Biz düşünmüyorduk. Kaza sonucu hamile kalınca kızımın evrene yaydığı enerjiden oldu herhalde dedik. Şimdi iş ciddiye binince nedense değişti. Bebişe bir şey almamızı kabullenemiyor, bebişten bahsetmemizi istemiyor. Doğunca ne olacak bakalım.Kuzenimin 5 yaşında kızı var bu sene yine doğum yaptı küçüge seni çok seviyorum falan diye söyleyince büyüğü geliyor anne beni sevmiyor musunoyyy kuzum kıyamam ki onlara bennn
Sonuçta senin kanın. Bir de spatula da yeni. Yani bir sivilce yarasından mikrop kapacağını sanmam. Ellerimin üstü çizik yara iş yapmaktan öyle düşün orayı da. Allah korusunYa bugün başıma ne geldi temizlik için kuaföre gittim özel bölgem de olan sivilce mi ne bilmiyorum artık neyse ağda da kanama yaptı küçücük şeyden nasıl öyle kan gelir anlamadım mikroplarda kan ile bulaşıyor ya çok korktum inşallah sıkıntı olmaz sedye üzerine örtümü kendim götürdüm sürdüğü spatulayı sıfır kullanılmamamış oldun diye uyardım daha önceleri gidip sıkıntı yaşamadığım bi yer kendi doktoruma anca Pazartesi gidebilirim acile falan gitmeye gerek var mı doktor sıkıntı olmaz Pazartesi gel bakalım dedi sadece kuaförden gelince orayı yıkadım antiseptik mendille sildim fena yaktı pamuk bastırdım ne yapmalıyım sizce
yaa iyi baban kızmıyor o öyle konuştukçaSağolsun babam rahattır bu konularda ulu orta konuşur ben alıştım artık.Kendi babam hastaneye bile gelmedi çekinirim diye kayımpederim kanaman çok var mı diye soruyordu
bende onu vuruluyorum hafta 1 tam doz o kesiyor sancıyı zaten için rahat olsun. Senin 40 mış 0 düşürür o iğne. Benim 100 den 30lara düştü. Rahim uzunluğun iyidir ondan progestan vermemiştirCok uzuldum hangi igneyi vuruyolar size. Ben suan sadece prokuton depot haftada 1 defa yarim doz vuruluyorum . 22.haftadan beri 36ya kdr vurulacagim tabi o kdr durusa bebek. Progestan hapda gerek duymadilar nedense. Tesekkur ederim cok sukur duzensiz kasilmalar
Aynı yerden açılıyor kuzum. Ben 1 yıl arayla oldum aynı doktor yaptı zaten. Aynı yeri açtıAynı yeri açmıyorlar bildiğim kadarıyla
Ben dün dayanamadım yarım şişe bira içtim. Eşim zorla aldı elimdenOoyy ben seni yerimmmŞimdi ceza kendimi kahvaltıya götüttürüyorum
Valla milletin canı midyeler, biralar aşeriyor bugüne kadar aşerdiğim en zararlı şey bu. İyi ki bir kere duymuş zararlı diye. Sanki bizim kadar düşünüp araştırdıkları varmış gibi
Kuzum o fazlaca antibiyotik kullanımından oluyor maalesef. Fırçalamakta da geçmiyor temizletmek gerek. Ama su var zaten değişecekse dişleri yaptırma. Ha aksi durumda yaptır ama yaptırdıktan sonra düzenli fırçalar yoksa tekrarlıyor.Günaydın herkese konuyla alakalı değil ama sizlere sormak istedim 6 yaş kızımın dişlerini ihmal ettim tartar gibi kahverengilikler oluştu onlara temizlik yaptırsam iyi olur mu şimdi fırçalasam da düzelmiyor temizliğin sakıncası olur mu dişleri daha çok hassaslaşırsa
Kan ilacından diyorlardı önceden de meğerse antibiyotik kullanımı yuzundenmis. Benim çocuklarda oldu hala tekrarlıyor. Kızım 20 yaşında biraz salsın dış bakımını başlıyor siyahlanmalarBir arkadaşımın kızında olmuştu. Kan ilacından demişlerdi ve diş doktoru temizlemişti. Üstelik küçüktü çocuklarımız, 2 - 2 buçuk anca
Ben de 3. Sezeryani olacağım. Korku yok bende ama bağlatma konusunda kararsızım. 40 yaşındayım bu bebek bile Tup bebek tedavisiyle oldu şükür. Hamile kalmakta sorun yaşamıyorum ama bebek tutunamayıp düşüyordu hep. 3 seneye zaten menepoza girerim gerek yok mu acep diye düşünmüyor değilim. Ama bir daha hamile kalırsam da 5. Çocuk olurIçinizde 3. Sezeryanı olacak olan var mı ya da olan sona doğru yaklaştıkça korkmaya başlıyorum sanırım halbuki 2 sinde de cok şükür sorun yaşamadım çok rahattım spinal oldum bunda da spinal istiyorum ve tüplerimi de bağlatmayi düşünüyorum
Keşke benimki de o moddan ciksaGünaydın canım. Bizde aynı durumdayız bence onlarada hak vermek lazım. Benim eşimle aramda soğukluk yok gelir öper hatta der şu hamilelik bitsin biran önce özledim seni. E derim hadi yapalım yok yapamam der. Bebek varken orda bne o işi yapamam diyor. Diyorum bi zararı yok sonuçta doktorlarda diyor. Psikolojik olarak o moda giremiyormuş. Gerçektende öyle ama bende giremiyorum bir kaç kere yaptığımızda ben zevk almadım birde karnım sertleşti o da bunu farketti zorlamanın anlamı yok diyor.
Sol yumurtalıktan yumurtlamışsın bu ay. Rahim kalınlığı su an 9.3 mm douglasta sıvı izlenmesi normal zaten dalgalı boşluğu ilk kez duydumSelam kizlar
Sol yumurtalikta ovulyasyon gerceklesmis
Sag yumurtalikta 7mm dalgali bosluk izleniyor endometri 9.3mm duqlasda maye
Ne demek anlayan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?