Kuzum ne saç başı normal doğum sonrası zombi gibi oluyorsun
Dur daha var senin :) benimde 2 3 haftadir oyle bi tarafta hissediyorum zatenKızlar benim göbus hala ayni. O yüzden sağa ya da sola yatmıyor
0-36 ile başlaman emin ol uygun olmayacaktır. Dediğin gibi masraflı bir iş ama biz önce bir koltuk almıştık 0-12 daha sonra onu satıp yeni aldık. Biraz olsun masrafı azaltmış olduk. Küçükler için 0-36 çok sabit kalıyor uzanmaları uyumaları içinKizlar araba koltugu hakkinda ne diyorsunuz???? 0-36 kg liklari var oyle dusunuyorum... iki tane benim oldugu icin.. 0-12kg alip sonra 12-24kg almak bayag masrafli oluyor... tek bi tane alip kurtulmak gibi dusuncem var... ne yapayim bilemedim ucuz biside almak istemedigim gibi bosuna paralar harcayacak bir butcedede degilim... hepsiburdada yoykonun var bayag uygun gldi gozume
Ebebekte bu hafta indirime girmis... siz ne dersiniz?? Bebekli olan hanimlar?
Arabada genelde omrumuz gectigi icin.. ne yapayim marka bisi onerisi olan varsa cok iyi olur?
Ayy ben cok afedersin istifra etmekteb 3 ay yataktan kalkamadim saclarim uzundu.. saclarima bakim yapamadim saclarim dokukuyirdu diye daha dayanamadim kocama saclarimi kestirdimbayagda tatli bir hamis oldum anne saci gibi kes dedim tamam dedi anne saci kesmis guya neyse bende boyaliydim hamileleikte sacimi boyamak istemedim.. boyayadabilirdim ama birazda dinlendirmek istedim sacimi kendimi... beyazlarim benimde cok cikti emzirme doneminin hamilelikten farki varmi?
Usutmussun cnm bobreklerini ondan olabilirmi ilk aklima gelen bobrek agrisi oldu.Kızlar öğleden beri sol kasigimda arkaya doğru bi yanma var, Grip te olmuşum bi bağlantısı var mı acaba?
Boyle birsey yaşayan oldu mu?
Anlik 3 5 sn suruyor sonra geciyor benimKızlar kasığı ağrıyan var mı aranızda? Bazen hapşırınca yada öksürünce ağrı giriyor bir süre ağrıyor. Normal mi
Ben perdeyi kumascidan aldim internette var aslinda bu kanatlar ama metresi 18 tlden aldim 6 metre 80cm lik 2tane kanat cikar siye dusundum.. biraz pilelerini sik yaptim ev tavandan tabana yukseklik genelde 265 ama bu kadar buyuk yapmak zorunda degilsin cocuk odasi zaten yere surunmemesi daha saglikli esasinda... bebekler emekleme felan diye neyse bu kadar ince ise takilmayalim.. kornis takmak icin 160cm kuk ektstrator mu ne kornise takmak icin.. ya gayet basitmis... evdeki kanatlara bakarak yaptim.. icinede koctastan tul aldim.. bide kanat sabit dursun diye sabitlestirici aldim115 tl tuttu kanatlar... yani bilgine .. hazir varsa daha uygun al kacirma ama daha oahaliysa hiccc gerek yok
Bi kac kere aha cikicak simdi seyimden dedim :)Kızlar bazen bebişler sanki vajinayı tekmeliyormuş gibi geliyor mu?
O kadar cok degil ama zorlaniyorum cnm.Beni bu ay zorlamaya basladi ama bazen sol bacagim kitleniyor oynatamiyorum.Arkadaşlar benim belim çok ağrıyor. Yatakta sağa sola dönemiyorum oturup kalkamıyorum. Yatarken kıyıya bile kayamıyorum. Sizde de öyle mi. Çok acı çekiyorum 3.aydan beri.
Ya inan benimde oglum olacak benimde kizim olacak... gelinim olacak kizin olacak.. bi birer kizim ve oglum daha olacak... evlatlarimi ben guzel yetistiriyim de insallahhh bunu basarabilirsem... kendilerini mutlu eden esler inaniyorumki benide mutlu edecekler ... onlar mutlu olsunlar cok beklentim olmaz gelinimden damadimdan yeterki beni isteesinker kosustururm istedikleri her an yardimci olmaya calisirim... kimsenin etkisine sutlusunede karismam... ama kocamdan da ayrilamam uzun sureKizim uyandi yazamadimkuzum diyorlar ya kiz evlat haayirli evlat diye bence hic alakasi yok hepsi bu erkek ailelerinin oglanlarini evlendirdikten sonraki tavirlari yuzunden oluyor bencil oluyorlar. Ama kiz aileleri oyle degil evlat gibi benimsiyorlar damatlarini. E buda elbette zamanlada olsa anlasiliyor. O yuzden iste esit dusunsende suistimal ediyorlar. Ama inan beterin beteri var ah benim kv sana bir anlatsam hadi canim der inanmazsin.
Yavrum neden ozur diliyorsun biz burada yoldas olduk. Icimizi dokup rahatliyoruz
Kuzum ne saç başı normal doğum sonrası zombi gibi oluyorsunAma sezaryende daha bakımlı görünmek mümkün olabilir belki
Dedigin cok yorulunca oluyor bende cnmArkadaslar sizlerde cati agrisi varmi ?yatarken saga sola donmek ölum zülum eziyet yataktan kalkmakda oylr cok ayakta kalincada oyle. Dr a soyledim rahim buydugu icin normal dedi . Kasilmamda olunca magmezyumu gunde 2ye cikardi . Ilk gebeliktede boyle cati agrisi cektim aylarca buda oyle ne guzel :)
Hazirini zor bulurum kumastandan pek umitli degilimde bakalim yine bi haftasonu firsat bulur gidebilirssm uzakta kaliyor kumas satan yer ,nasil diyim burdaki cocuk odalari cok sade duz geliyor bana bi incecik tul mesela perde niyetine filan cok abarti tmm bende sevmemde bebek odasi insanin az kipir kipir yapası geliyorcok sagol tatlim olculer aklimda olsun ,ama yere kadar cok uzun olmamasi dah iyi bencede hareketlenince cekistirip duruyor o perdeleri
Aklima kendi dogumum geldi sezeryan oldum ama makyaj yapmadim cunku bebisi yuzune koyuyorlar ya kimyasalla temas etmesin dedim Ciktiktan sonra cok suslendim cok abartili bir kac tacim cok suslu bir odam vardihasta bakicilar cikarken dediler ki seni hic unutmicaz taclarindan kiyafetlerinden hep hatirlicaz. Onlar oyle deyince cok utanmistim
Ya inan benimde oglum olacak benimde kizim olacak... gelinim olacak kizin olacak.. bi birer kizim ve oglum daha olacak... evlatlarimi ben guzel yetistiriyim de insallahhh bunu basarabilirsem... kendilerini mutlu eden esler inaniyorumki benide mutlu edecekler ... onlar mutlu olsunlar cok beklentim olmaz gelinimden damadimdan yeterki beni isteesinker kosustururm istedikleri her an yardimci olmaya calisirim... kimsenin etkisine sutlusunede karismam... ama kocamdan da ayrilamam uzun sure ☺☺onu birakip gidemem uzun sure ☺ Bilmiyorum oglum tayin olsa vanda gekinde cakisiyor olsa istemezlerse torunlarini bakiciya emanet etmek haklidirlar ve gider bakar kalirim yapcak bisi yok torunumda benim evladim ne bilim goruyiruz insanlari yasayanlari ne halde olduklarini... onceee bu yavrularimiz bize hayirli evlat bizde onlari egitici ogretici bir ebebeyn, ornek oluruz diye dua ediyorum..
Ne guzel cnm baslamissin benim ustun koru oyle hurcun icinde duruyor hastaneye gotureceklerim.bu siralar yogunum haftaya rahatim o zaman biraz hallederim bi de biraz buzlugu doldurmayi dusunuyorum haftaya onu hallederimKuzum valla keske daha once baslasaymisim suanda kalkisamam... hastane cantami hazirlamam cok surdu iki bebek olunca... yani iki battaniye soktum iki muslim iki hastane cikisi.. pramature bez 30luk ne olur ne olmaz hastane kesin verirde.. ya valiz zaten doldu.. ama bu camasirlarin yikanmasi kurutmasi utulenmesi... epey vaktimi aldi..
Bende de alerji var .Ard arda hergün birkaç kere 5-10 hapşırırım.Bazen sancı giriyor bazen olmuyor.İlginç olan bu hafta sıkıntılarımın çoğu bitti.Bel ağrısı çatı ağrısı niye bilmiyorum.Vitamini bıraktım iki haftadır.Daha çok evde iş yapıyorum nedenini anlamadım.Ben hapşırınca öyle oluyorum çok kuvvetli hapsiriyorum bu aralar.
Ama şimdiki öyle bi ağrı değil yanma gibi sadece sol tarafta belime dogru
arada rahimde sızlama oluyo ona alıştım artık.
Hararet basıyor bazen de acaba o yüzden mi böyle oluyorum diyorum.Enfeksiyon da yok şükür tahlillerim temiz çıkmıştı
Ayy ben cok afedersin istifra etmekteb 3 ay yataktan kalkamadim saclarim uzundu.. saclarima bakim yapamadim saclarim dokukuyirdu diye daha dayanamadim kocama saclarimi kestirdimbayagda tatli bir hamis oldum anne saci gibi kes dedim tamam dedi anne saci kesmis guya neyse bende boyaliydim hamileleikte sacimi boyamak istemedim.. boyayadabilirdim ama birazda dinlendirmek istedim sacimi kendimi... beyazlarim benimde cok cikti emzirme doneminin hamilelikten farki varmi?
Benim saçlarım geldi belime.Tam kestirecektim hamilelik çıktı kestiremedim.İyi değil dediler.Doğurayım ilk işim kestirmek olacak.Planlı olursa doğum öncesinde fön falan çektiricem saçlarımı.Kızımda yaptıramadım birşey içimde kaldı.
Ayyyy aşkk kuşumm benimm ne kadarr guzelll hazirliklar yapmissin ne guzel icinden geldigi gibi... ohhh ohhhh iyi yapmissin
Ne guzel cnm baslamissin benim ustun koru oyle hurcun icinde duruyor hastaneye gotureceklerim.bu siralar yogunum haftaya rahatim o zaman biraz hallederim bi de biraz buzlugu doldurmayi dusunuyorum haftaya onu hallederim
Benim de içime sinmiyor batıl inanç ama.Benim sezeryan olacağı kesin de planlı mı olur acil mi bilemiyorum.Beyazlarim benimde cok cikiyor tam ust taraftalar dogum sonrasi fotograflarda belli oluyor gibi geldi hep o yuzden bu kez oncesinde dusunuyorum ,ilk 3ay gectikten sonra oksijenle acma dışında boyama yapabilirsin diye okumustum ben ama sik sik boyamiyorum tabiki hamilelik boyunca 3 kez filan boyamistim baya dipler yariya inince cok hizli uzuyor hamileyken saclarimm
.. aslinda emzirirken daha cok dikkat etmek gerekiyor yani parfumdur deodoranttir cocuga gecicek diye nerdeyse hic kullanmadim ,ayni sekilde makyajda anca ozel bisey varsa yaptim dogumdan sonra gelen ebe sacini boyarsan 3 4 saat sonraki ilk sutunu sag dok demisti ilk kimyasali bebek almsin diye ne kadar dogru yoksa cok mu evham olur bilmem
Bende ilk basta kestirdim bikac haftalik kimse bilmiyoken simdi dogumdan once kesme konusunda o yuzden kararsizim herkes kestirme diyor batil filanda insan duyunca yinede aklina geliyor iste ,dogumda bozulmazki acaba fon vaktim olurs orup gitmeyi dusunuyorum ben normalle fonu dusunemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?