2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
0-36 ile başlaman emin ol uygun olmayacaktır. Dediğin gibi masraflı bir iş ama biz önce bir koltuk almıştık 0-12 daha sonra onu satıp yeni aldık. Biraz olsun masrafı azaltmış olduk. Küçükler için 0-36 çok sabit kalıyor uzanmaları uyumaları için

tavsannesi

Kizlar hem boyadim hem kisacik kestirdim hem keratin yaptirdim

Kızlar öğleden beri sol kasigimda arkaya doğru bi yanma var, Grip te olmuşum bi bağlantısı var mı acaba?
Boyle birsey yaşayan oldu mu?
Usutmussun cnm bobreklerini ondan olabilirmi ilk aklima gelen bobrek agrisi oldu.
Kızlar kasığı ağrıyan var mı aranızda? Bazen hapşırınca yada öksürünce ağrı giriyor bir süre ağrıyor. Normal mi
Anlik 3 5 sn suruyor sonra geciyor benim

Hazirini zor bulurum kumastandan pek umitli degilimde bakalim yine bi haftasonu firsat bulur gidebilirssm uzakta kaliyor kumas satan yer ,nasil diyim burdaki cocuk odalari cok sade duz geliyor bana bi incecik tul mesela perde niyetine filan cok abarti tmm bende sevmemde bebek odasi insanin az kipir kipir yapası geliyor cok sagol tatlim olculer aklimda olsun ,ama yere kadar cok uzun olmamasi dah iyi bencede hareketlenince cekistirip duruyor o perdeleri

Kızlar bazen bebişler sanki vajinayı tekmeliyormuş gibi geliyor mu?
Bi kac kere aha cikicak simdi seyimden dedim :)
Arkadaşlar benim belim çok ağrıyor. Yatakta sağa sola dönemiyorum oturup kalkamıyorum. Yatarken kıyıya bile kayamıyorum. Sizde de öyle mi. Çok acı çekiyorum 3.aydan beri.
O kadar cok degil ama zorlaniyorum cnm.Beni bu ay zorlamaya basladi ama bazen sol bacagim kitleniyor oynatamiyorum.

Ya inan benimde oglum olacak benimde kizim olacak... gelinim olacak kizin olacak.. bi birer kizim ve oglum daha olacak... evlatlarimi ben guzel yetistiriyim de insallahhh bunu basarabilirsem... kendilerini mutlu eden esler inaniyorumki benide mutlu edecekler ... onlar mutlu olsunlar cok beklentim olmaz gelinimden damadimdan yeterki beni isteesinker kosustururm istedikleri her an yardimci olmaya calisirim... kimsenin etkisine sutlusunede karismam... ama kocamdan da ayrilamam uzun sure onu birakip gidemem uzun sure Bilmiyorum oglum tayin olsa vanda gekinde cakisiyor olsa istemezlerse torunlarini bakiciya emanet etmek haklidirlar ve gider bakar kalirim yapcak bisi yok torunumda benim evladim ne bilim goruyiruz insanlari yasayanlari ne halde olduklarini... onceee bu yavrularimiz bize hayirli evlat bizde onlari egitici ogretici bir ebebeyn, ornek oluruz diye dua ediyorum..

Kuzum ne saç başı normal doğum sonrası zombi gibi oluyorsun Ama sezaryende daha bakımlı görünmek mümkün olabilir belki

Aklima kendi dogumum geldi sezeryan oldum ama makyaj yapmadim cunku bebisi yuzune koyuyorlar ya kimyasalla temas etmesin dedim Ciktiktan sonra cok suslendim cok abartili bir kac tacim cok suslu bir odam vardi hasta bakicilar cikarken dediler ki seni hic unutmicaz taclarindan kiyafetlerinden hep hatirlicaz. Onlar oyle deyince cok utanmistim

Dedigin cok yorulunca oluyor bende cnm

Aşkkk onlarrr sen al ben sana daha iyi anlatirim Yildizlarda cok hosuma gidiyor... ben lacivert-beyaz yildizlardan almak istiyordum... ama adam dedi boya gecebiliyor beyaz lacivert arasinda diyince... bende bu renkleri aldim.. ayy kuzucuklarim benim... inan cok daha guzel oluyor yapinca o icindeki mutluluk..

Ayyyy aşkk kuşumm benimm ne kadarr guzelll hazirliklar yapmissin ne guzel icinden geldigi gibi... ohhh ohhhh iyi yapmissin

Insallah bende senin gibi dusunuyorum bir kizim bir oglum olacakken ileride birgun 2 ser tane olacaklar bence bizler daha bilincliyiz. Kendimiz yasadik biliyoruz en azindan. Benim evladimi mutlu eden benim basimin taci olur. Neden kotuluk dusuneyim. Simdi boyle diyorum yarin insallah aksi biri olmam torun evladi geciyor diyorlar kim bilir bizlere ilerde neler yaptiracaklar

Ne guzel cnm baslamissin benim ustun koru oyle hurcun icinde duruyor hastaneye gotureceklerim.bu siralar yogunum haftaya rahatim o zaman biraz hallederim bi de biraz buzlugu doldurmayi dusunuyorum haftaya onu hallederim

Bende de alerji var .Ard arda hergün birkaç kere 5-10 hapşırırım.Bazen sancı giriyor bazen olmuyor.İlginç olan bu hafta sıkıntılarımın çoğu bitti.Bel ağrısı çatı ağrısı niye bilmiyorum.Vitamini bıraktım iki haftadır.Daha çok evde iş yapıyorum nedenini anlamadım.

Reactions: Eva

Beyazlarim benimde cok cikiyor tam ust taraftalar dogum sonrasi fotograflarda belli oluyor gibi geldi hep o yuzden bu kez oncesinde dusunuyorum ,ilk 3ay gectikten sonra oksijenle acma dışında boyama yapabilirsin diye okumustum ben ama sik sik boyamiyorum tabiki hamilelik boyunca 3 kez filan boyamistim baya dipler yariya inince cok hizli uzuyor hamileyken saclarimm
.. aslinda emzirirken daha cok dikkat etmek gerekiyor yani parfumdur deodoranttir cocuga gecicek diye nerdeyse hic kullanmadim ,ayni sekilde makyajda anca ozel bisey varsa yaptim dogumdan sonra gelen ebe sacini boyarsan 3 4 saat sonraki ilk sutunu sag dok demisti ilk kimyasali bebek almsin diye ne kadar dogru yoksa cok mu evham olur bilmem

Bende ilk basta kestirdim bikac haftalik kimse bilmiyoken simdi dogumdan once kesme konusunda o yuzden kararsizim herkes kestirme diyor batil filanda insan duyunca yinede aklina geliyor iste ,dogumda bozulmazki acaba fon vaktim olurs orup gitmeyi dusunuyorum ben normalle fonu dusunemedim

Ayyyy aşkk kuşumm benimm ne kadarr guzelll hazirliklar yapmissin ne guzel icinden geldigi gibi... ohhh ohhhh iyi yapmissin

En azindan icimde kalmadi kiz yasadim doya doya daha bugun bile o zamanlar hastaneye gelenler konusup gulduler simdi oglusta daha sade seylere bakiyorum yinede bazi seylere aklim kaymiyor degil

Ne guzel cnm baslamissin benim ustun koru oyle hurcun icinde duruyor hastaneye gotureceklerim.bu siralar yogunum haftaya rahatim o zaman biraz hallederim bi de biraz buzlugu doldurmayi dusunuyorum haftaya onu hallederim

Senin yine belliymis gotureceklerin benim daha hastane cikisim taaaa ocak sonu subat basi gelecek kendime hic birsey almadim ikincilerinn gunagi ne

Benim de içime sinmiyor batıl inanç ama.Benim sezeryan olacağı kesin de planlı mı olur acil mi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…