Simdi mi.dogumdan sonra mi anlayamadim
Aşkkk onlarrr sen al ben sana daha iyi anlatirimYildizlarda cok hosuma gidiyor... ben lacivert-beyaz yildizlardan almak istiyordum... ama adam dedi boya gecebiliyor beyaz lacivert arasinda diyince... bende bu renkleri aldim.. ayy kuzucuklarim benim... inan cok daha guzel oluyor yapinca o icindeki mutluluk..
Valla buzkuk agzina kadar dolu... ben de buzluk aliskanligi yok ya... sevmiyorum ordab yemek yemegi... barbunya var 6-7 poset ispanak bol bol aldim attim kusbasi var... ama ben sevmiyorum taze herseyi tuketmeyi seviim kocamda doldurmayi seviyor... et kiyma buzlukta ise sabahin korunde giderdim sabahtan asagiya dolaba koy eti.. aksam sulanmis midem bulaniyordu... ama taze et daha guzel yemesi... kiyma keza oyle... pasta oogacada hic anlamam buzluga koyanlari... tadini yitiyor... ama koyanlarda cok memnun.. ben beceremiyorda olabilirim... yada kendim yaptigin icin pek sevemiyorum.. zeytinyaglilar yapiliyor ben bi onu beceremiyorumNe guzel cnm baslamissin benim ustun koru oyle hurcun icinde duruyor hastaneye gotureceklerim.bu siralar yogunum haftaya rahatim o zaman biraz hallederim bi de biraz buzlugu doldurmayi dusunuyorum haftaya onu hallederim
Simdii yaptirdimdogumdan sonrada hemen eski sac rengime donucem
Bende de kansızlık çıktı canım . Aynen dediğin gibi bende pancar aldım . Peki bunu haşlayarak mi yapicaz yoksa çiğden yeniyor mu acaba ?Dur ben sana bunu bulup yaziyi gondercem ama suanda iş ustundeyim... bugun kanimin kalbimin vucuduma yetmedigini hissettim.. canim cikiyirdu kanim cekildi sanki... guzel seker pancari havuc maydonoz bi salata yapayim dedim her aksam yuyecem zorlada olsa...
Hehehehe nasil mutlu olacaksan ve kendini iyi hissedecksen tabikide...En azindan icimde kalmadi kiz yasadim doya doyadaha bugun bile o zamanlar hastaneye gelenler konusup gulduler simdi oglusta daha sade seylere bakiyorum yinede bazi seylere aklim kaymiyor degil
Benim koyacaklarim hamurisi degil cnm :) sarma dolma falan :)Valla buzkuk agzina kadar dolu... ben de buzluk aliskanligi yok ya... sevmiyorum ordab yemek yemegi... barbunya var 6-7 poset ispanak bol bol aldim attim kusbasi var... ama ben sevmiyorum taze herseyi tuketmeyi seviim kocamda doldurmayi seviyor... et kiyma buzlukta ise sabahin korunde giderdim sabahtan asagiya dolaba koy eti.. aksam sulanmis midem bulaniyordu... ama taze et daha guzel yemesi... kiyma keza oyle... pasta oogacada hic anlamam buzluga koyanlari... tadini yitiyor... ama koyanlarda cok memnun.. ben beceremiyorda olabilirim... yada kendim yaptigin icin pek sevemiyorum.. zeytinyaglilar yapiliyor ben bi onu beceremiyorumneyse sana ozendim cok guzel ama iste... kendim kendimde sevmiyorum
Simdii yaptirdimdogumdan sonrada hemen eski sac rengime donucem
Tatlim sebze olunca haslamak istemedim sanada dokunmuyorsa sekerin yoksa kirmizi oancar tuketebilirsin.. ben kirmizi pancar turp havuc mandalina portakal elma hepsini narenciyede sikip suyunu iciyorum... posasini yiyorum.. haslayinca sanki besleyici ozelligi kalmiyor gibi... bazen elma gibi yiyom.. keciboynuzunu sevmezdim zaten yine basima geldiBende de kansızlık çıktı canım . Aynen dediğin gibi bende pancar aldım . Peki bunu haşlayarak mi yapicaz yoksa çiğden yeniyor mu acaba ?
Benim koyacaklarim hamurisi degil cnm :) sarma dolma falan :)
Valla buzkuk agzina kadar dolu... ben de buzluk aliskanligi yok ya... sevmiyorum ordab yemek yemegi... barbunya var 6-7 poset ispanak bol bol aldim attim kusbasi var... ama ben sevmiyorum taze herseyi tuketmeyi seviim kocamda doldurmayi seviyor... et kiyma buzlukta ise sabahin korunde giderdim sabahtan asagiya dolaba koy eti.. aksam sulanmis midem bulaniyordu... ama taze et daha guzel yemesi... kiyma keza oyle... pasta oogacada hic anlamam buzluga koyanlari... tadini yitiyor... ama koyanlarda cok memnun.. ben beceremiyorda olabilirim... yada kendim yaptigin icin pek sevemiyorum.. zeytinyaglilar yapiliyor ben bi onu beceremiyorumneyse sana ozendim cok guzel ama iste... kendim kendimde sevmiyorum
Nice mutlu yıllara canımBi siralar cok giremedigim icin oku oku bitiremedim kizlar :) bu arada yarin benim dogum gunum :)
Biz aliskin değiliz o yuzden kuzum burda cok sasiriyorum bende kadinlar bi toplaniyor kilolarca manti sarma borek buzluklara atiyorlar misafir gelincede hemen cikartiyorlar yanina bikac cesitle yemek koymayi bende hic yapmadim ama doguma yakın ogluma biraz kofte yapmayi dusunuyorum ben yokken babasi en azindan cikartip pişirir yemesi zaten sikintili misafirede biraz pogaca dusunuyorum ilkinde hic yapmamistim simdi 2bebekle ugrasamam bebek gormeye diye gelip altin gunu gibi oturuyorlar misafir cok seveeim ama o lohusalikla cekilmiyor bikac sey olursa yanina iki salata yaparim yeter diye dusundum
Annecik sende guzel dusunuyosun... cocuklarib koftesini anne yapmaliGule gule kullan canim yakinda bende boya dusunuyorum iyice acildik
Buzluk ürünlerini bende pek sevmem ama büyük kolaylık oluyor sonra. Özellikle lohusayken eminim çok rahatlik verir ama bende birsey kaldirmadim bu sene daha doğrusu kaldiramadim. gelen gidenim de çok olur normalde, pek kendimi zahmete koymam ama olmadı hazır alırız.Annecik sende guzel dusunuyosun... cocuklarib koftesini anne yapmali
Anne koftesi olmalipogaca nasil yaoacaksan banada anlatirmisin? Yanina birde kisir yapariz oldu bitti... bide tatli mozaik pasta bak oda guzel oluyor buzlukta zaten oluyor ama uzun sure kalinca hic biseye yaramiyor sanki yaa.. bana mi oyle gelio simdi aralik cocuk dogacak ocak sonu gibi e millette hemen gelmez herhalde subat sonu gibi gelirler yada mart... oldu sana uc ay... o aromasi kalmaz diye dusunuyom hep.. su boregi yapabilirim bende... bilemeedim anacigima yaptirim yavastan...
Ayyy allahim yerim senin suslenmelerini ☺☺☺
Gule gule kullan canim yakinda bende boya dusunuyorum iyice acildik
Biz aliskin değiliz o yuzden kuzum burda cok sasiriyorum bende kadinlar bi toplaniyor kilolarca manti sarma borek buzluklara atiyorlar misafir gelincede hemen cikartiyorlar yanina bikac cesitle yemek koymayi bende hic yapmadim ama doguma yakın ogluma biraz kofte yapmayi dusunuyorum ben yokken babasi en azindan cikartip pişirir yemesi zaten sikintili misafirede biraz pogaca dusunuyorum ilkinde hic yapmamistim simdi 2bebekle ugrasamam bebek gormeye diye gelip altin gunu gibi oturuyorlar misafir cok seveeim ama o lohusalikla cekilmiyor bikac sey olursa yanina iki salata yaparim yeter diye dusundum
Annecik sende guzel dusunuyosun... cocuklarib koftesini anne yapmali
Anne koftesi olmalipogaca nasil yaoacaksan banada anlatirmisin? Yanina birde kisir yapariz oldu bitti... bide tatli mozaik pasta bak oda guzel oluyor buzlukta zaten oluyor ama uzun sure kalinca hic biseye yaramiyor sanki yaa.. bana mi oyle gelio simdi aralik cocuk dogacak ocak sonu gibi e millette hemen gelmez herhalde subat sonu gibi gelirler yada mart... oldu sana uc ay... o aromasi kalmaz diye dusunuyom hep.. su boregi yapabilirim bende... bilemeedim anacigima yaptirim yavastan...
Buzluk ürünlerini bende pek sevmem ama büyük kolaylık oluyor sonra. Özellikle lohusayken eminim çok rahatlik verir ama bende birsey kaldirmadim bu sene daha doğrusu kaldiramadim. gelen gidenim de çok olur normalde, pek kendimi zahmete koymam ama olmadı hazır alırız.
Annecik sende guzel dusunuyosun... cocuklarib koftesini anne yapmali
Bi siralar cok giremedigim icin oku oku bitiremedim kizlar :) bu arada yarin benim dogum gunum :)
Ya uc ay kalacak urunde lezzet oluyor diyosaniz yapacam...Buzluk ürünlerini bende pek sevmem ama büyük kolaylık oluyor sonra. Özellikle lohusayken eminim çok rahatlik verir ama bende birsey kaldirmadim bu sene daha doğrusu kaldiramadim. gelen gidenim de çok olur normalde, pek kendimi zahmete koymam ama olmadı hazır alırız.
Yapabildigim yere kadar her yedigini ben yapmak istiyorum canim buyuyunce zaten ne varsa yiyorlar ne ladr gec o kdr iyioyle cok uzun hic tutmadim bende canim ama cift kat poset olsa kokuyu daha gec gecirr sanki diye dusundum klasik pogaca yapicam aslinda yaparken tarifinide atarim size bemce puf noktasi sogur sogumaz tazeligi gitmeden buzluga koymak ve cikinca fırında isitinca yumusacik oluyor buzunu hic eritmeden yoksa o koku olabilir bak tatli hic dusunmedim ,ben anca pogaca bi de peynirli borek filan koyarim su böreği hic yapmadim biz otlu borek yiyoruz derim misafire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?