2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Tmm canim.benim cok.sagoll yaa onu bilmiyorsum zaten gri temali düşünmüştüm iyi oldu yinede

Ne guzel cnm baslamissin benim ustun koru oyle hurcun icinde duruyor hastaneye gotureceklerim.bu siralar yogunum haftaya rahatim o zaman biraz hallederim bi de biraz buzlugu doldurmayi dusunuyorum haftaya onu hallederim
Valla buzkuk agzina kadar dolu... ben de buzluk aliskanligi yok ya... sevmiyorum ordab yemek yemegi... barbunya var 6-7 poset ispanak bol bol aldim attim kusbasi var... ama ben sevmiyorum taze herseyi tuketmeyi seviim kocamda doldurmayi seviyor... et kiyma buzlukta ise sabahin korunde giderdim sabahtan asagiya dolaba koy eti.. aksam sulanmis midem bulaniyordu... ama taze et daha guzel yemesi... kiyma keza oyle... pasta oogacada hic anlamam buzluga koyanlari... tadini yitiyor... ama koyanlarda cok memnun.. ben beceremiyorda olabilirim... yada kendim yaptigin icin pek sevemiyorum.. zeytinyaglilar yapiliyor ben bi onu beceremiyorum neyse sana ozendim cok guzel ama iste... kendim kendimde sevmiyorum

Bende de kansızlık çıktı canım . Aynen dediğin gibi bende pancar aldım . Peki bunu haşlayarak mi yapicaz yoksa çiğden yeniyor mu acaba ?

Benim koyacaklarim hamurisi degil cnm :) sarma dolma falan :)

Bende de kansızlık çıktı canım . Aynen dediğin gibi bende pancar aldım . Peki bunu haşlayarak mi yapicaz yoksa çiğden yeniyor mu acaba ?
Tatlim sebze olunca haslamak istemedim sanada dokunmuyorsa sekerin yoksa kirmizi oancar tuketebilirsin.. ben kirmizi pancar turp havuc mandalina portakal elma hepsini narenciyede sikip suyunu iciyorum... posasini yiyorum.. haslayinca sanki besleyici ozelligi kalmiyor gibi... bazen elma gibi yiyom.. keciboynuzunu sevmezdim zaten yine basima geldi pekmezle bazen portakal suyu sikip karistirip iciyorum... kendi kendimin dr u oldum.. zaten kansizlik cocukluktan beri vardi.. simdi iki bebekle sinirlarda ilac aldigim halde... kirmizi pancar marul badem ceviz... kuru uzum kuru kayisi findik fistik bunlarda demir var... sebze c vitaminle yersen daha guzel vucut aliyor demiri... oyle yani coook gecmis olsun.. kan olsun insallah yediklerin

Biz aliskin değiliz o yuzden kuzum burda cok sasiriyorum bende kadinlar bi toplaniyor kilolarca manti sarma borek buzluklara atiyorlar misafir gelincede hemen cikartiyorlar yanina bikac cesitle yemek koymayi bende hic yapmadim ama doguma yakın ogluma biraz kofte yapmayi dusunuyorum ben yokken babasi en azindan cikartip pişirir yemesi zaten sikintili misafirede biraz pogaca dusunuyorum ilkinde hic yapmamistim simdi 2bebekle ugrasamam bebek gormeye diye gelip altin gunu gibi oturuyorlar misafir cok seveeim ama o lohusalikla cekilmiyor bikac sey olursa yanina iki salata yaparim yeter diye dusundum

Gule gule kullan canim yakinda bende boya dusunuyorum iyice acildik
Annecik sende guzel dusunuyosun... cocuklarib koftesini anne yapmali
Anne koftesi olmali pogaca nasil yaoacaksan banada anlatirmisin? Yanina birde kisir yapariz oldu bitti... bide tatli mozaik pasta bak oda guzel oluyor buzlukta zaten oluyor ama uzun sure kalinca hic biseye yaramiyor sanki yaa.. bana mi oyle gelio simdi aralik cocuk dogacak ocak sonu gibi e millette hemen gelmez herhalde subat sonu gibi gelirler yada mart... oldu sana uc ay... o aromasi kalmaz diye dusunuyom hep.. su boregi yapabilirim bende... bilemeedim anacigima yaptirim yavastan...

Buzluk ürünlerini bende pek sevmem ama büyük kolaylık oluyor sonra. Özellikle lohusayken eminim çok rahatlik verir ama bende birsey kaldirmadim bu sene daha doğrusu kaldiramadim. gelen gidenim de çok olur normalde, pek kendimi zahmete koymam ama olmadı hazır alırız.

benim buzluk annem kızlar o halleder yapar bisiler o zaman gelince, su an hic kendimde birsey hazırlama gucu bulamıyorum

Yapabildigim yere kadar her yedigini ben yapmak istiyorum canim buyuyunce zaten ne varsa yiyorlar ne ladr gec o kdr iyi oyle cok uzun hic tutmadim bende canim ama cift kat poset olsa kokuyu daha gec gecirr sanki diye dusundum klasik pogaca yapicam aslinda yaparken tarifinide atarim size bemce puf noktasi sogur sogumaz tazeligi gitmeden buzluga koymak ve cikinca fırında isitinca yumusacik oluyor buzunu hic eritmeden yoksa o koku olabilir bak tatli hic dusunmedim ,ben anca pogaca bi de peynirli borek filan koyarim su böreği hic yapmadim biz otlu borek yiyoruz derim misafire

Ya uc ay kalacak urunde lezzet oluyor diyosaniz yapacam...

Reactions: Eva

Ayyy bak guzel tuyi verdin bikmiyirdum kiyma gibi onu once buzdolabina+4 sonrada disari koyardim hemencecik bozulunca protein gider diye ... ama direkt sicak firina atinca dedigib gibi cift kat ooset yapcam bende... disardan alsam bi ton masraf ya ama hicbisey annemden benden kiymetlide deuk yani olmadi aliriz disardan amaannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…