- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Hehehehe bebekerime zarari olur diye yaomaktan cekiniyorumhayat başka türlü çekilmez kuzum kendimizide bırakırsak bize yazık değil mi
sağol canım benim amaaan napalım su dünyada kendimiz içinde Birseyler yapalım
Kızlar geceleri yemeklerden bahsetmeyin dayanamıyorumAnnecik sende guzel dusunuyosun... cocuklarib koftesini anne yapmali
Anne koftesi olmalipogaca nasil yaoacaksan banada anlatirmisin? Yanina birde kisir yapariz oldu bitti... bide tatli mozaik pasta bak oda guzel oluyor buzlukta zaten oluyor ama uzun sure kalinca hic biseye yaramiyor sanki yaa.. bana mi oyle gelio simdi aralik cocuk dogacak ocak sonu gibi e millette hemen gelmez herhalde subat sonu gibi gelirler yada mart... oldu sana uc ay... o aromasi kalmaz diye dusunuyom hep.. su boregi yapabilirim bende... bilemeedim anacigima yaptirim yavastan...
Lezzetini kaybetmez 1 ayda aynı 3 ayda aynı benim için buz sonuçta.Ya uc ay kalacak urunde lezzet oluyor diyosaniz yapacam...
Canım dediğin gibi semsert taş gibi oluyor ama ben elimi attığında bebeğin orda olduğunu hissediyorum. Bı yandan da tekmeliyor çünkü. Ve o sırada o bölgede acıyla ağrı arası bir his oluyor. Canım yanıyor acikcasi. Anlamıyorum kasilmami bebekten kaynaklı miVarya icinizde en iyi sen anlarsin bencekasilma yi soyoe dusun sanki kiyiya dalga vuruyor ya o an degilde sonra su geri cekiliyor ya ... boyle icinde bisey geri cekiliyir toplaniyir gibi.. elini karnina atiyosunki gergin degil .. sepsert taş gibi belirli noktasi yada alani ama buyuk bi alan degil suanlik bende...
Yani bendeki tipatip bu sekilde..
Valla sakada yapppsann dogru soyluyosun geceleri cenem acilio benimdeKızlar geceleri yemeklerden bahsetmeyin dayanamıyorumYa şaka bi yana bu aralar benim canım hep poğaça börek ıslak kek vs gün yemekleri çekiyor. Tutuyorum kendimi. Yapmak için de üşenirim onları zaten.
Benimde öyle ya açma börek katmerKızlar geceleri yemeklerden bahsetmeyin dayanamıyorumYa şaka bi yana bu aralar benim canım hep poğaça börek ıslak kek vs gün yemekleri çekiyor. Tutuyorum kendimi. Yapmak için de üşenirim onları zaten.
Benim de hamur işi ve tatlı çekiyor canım hep.Doktorum yasakladı tatlıyı ama dayanamıyorum yiyorum.Kızlar geceleri yemeklerden bahsetmeyin dayanamıyorumYa şaka bi yana bu aralar benim canım hep poğaça börek ıslak kek vs gün yemekleri çekiyor. Tutuyorum kendimi. Yapmak için de üşenirim onları zaten.
Mmmmmm bilemiyorum ki... inan herkes kendinin doktoru olmaliCanım dediğin gibi semsert taş gibi oluyor ama ben elimi attığında bebeğin orda olduğunu hissediyorum. Bı yandan da tekmeliyor çünkü. Ve o sırada o bölgede acıyla ağrı arası bir his oluyor. Canım yanıyor acikcasi. Anlamıyorum kasilmami bebekten kaynaklı mi
Ben gectigimiz persembe boyadim kendim bitkisel boyayla. Cok iyi hissettim, 20-25 dk beklettim zaten. Tavsiye ederimEger görürsek 37 38.haftada kuafore gitmeyi dusunuyorum ben cunku emzirirkende uzun bi sure boyayamiyorum en azindan dogumdan sonra kuafor stresim olmZ ama kestirmekte kararsizim
Saol beybimmm ,sevgiler bizdenKızlar genel itibariyle şöyle hızlıca okuyabıldım herkes iyi şükürcevap yazmak istediklerim oldu ama uykuma yenik düşüyorum şuan A Altibirlik61 herşey hazır görünüyor kuzuşş maşallah ellerine saglıkk yaa perdelere bayıldım R Renklirenkli iyi olmana cok sevindim kontrolde olmakta fayda var iyiki gitmişin canım yaa bendr bi an önce 28 haftalara gelmek istiyorumm geleyim hazırlık yapayım istiyorum artik yavaştan inşallah şuana kadar netten bişeyler aldım bu bi iki haftadır böyle rahat oluyo cünkü gezemıyorum çokayakta kalınca alt taraflarım agrıyo bi kaç gün .. bazı seyler icinde ocagı beklıyorum inş hepinize sevgiler
Sağol canım çok yardımcı oldun. Yarından itibaren başlarım bende. Şeker yükleme sonuçlarım iyi çıktı. sorun yok. Zaten ben şeker ve şekerli mamuller tuketmiyorum cokk canım istemedikçe. O yüzden meyveyi tolere edebilirim :)Tatlim sebze olunca haslamak istemedim sanada dokunmuyorsa sekerin yoksa kirmizi oancar tuketebilirsin.. ben kirmizi pancar turp havuc mandalina portakal elma hepsini narenciyede sikip suyunu iciyorum... posasini yiyorum.. haslayinca sanki besleyici ozelligi kalmiyor gibi... bazen elma gibi yiyom.. keciboynuzunu sevmezdim zaten yine basima geldipekmezle bazen portakal suyu sikip karistirip iciyorum... kendi kendimin dr u oldum.. zaten kansizlik cocukluktan beri vardi.. simdi iki bebekle sinirlarda ilac aldigim halde... kirmizi pancar marul badem ceviz... kuru uzum kuru kayisi findik fistik bunlarda demir var... sebze c vitaminle yersen daha guzel vucut aliyor demiri... oyle yani coook gecmis olsun.. kan olsun insallah yediklerin
Yaa ama o bendede var. Özellikle açken yemek tarifleri filan araştırıyorum bazen. O fotolar tarifler beni benden alıyor. Yine de yapıyorum kendime bu işkenceyi nedenseValla sakada yapppsann dogru soyluyosun geceleri cenem acilio benimdeyemek ayy bide is yerindede ramazan ayinda bayilirdim yemek tarifi dusunup almaya yapmaya kizlarla birlikte beyin firtinasi aksama kadar ayy yoksa nasil zaman gececek diyerekten
Kuzum benim ikinci gebelik. Bende bilemiyorum. Hiç hatırlamıyorum böyle şeyleri ilk hamilelikten :)Mmmmmm bilemiyorum ki... inan herkes kendinin doktoru olmali ☺☺ Doktoruna danis o seni yonlendirir bence daha guzel... bence hem kasilma olabilir hemde bebek tekmede atabilir... ama kasikma varken bende bi hareketlilik hissediyordum sanki ama bibtaraftanda rahim o kadar kasarsa nasil tekme hissedecenki cocuk kayitsiz sartsiz rahimle simsiki kaskati okuyor cevresi... ama tekme atabilirde yani.. bilemedimuzgunum bisey siyleyemiyorum
Cigden rendeleyip, suzme yogurtla karistirip tuketebilirsin canim. Bi de, 15-20 dk, yarim ay seklinde kestikten sonra haslayip, kavrulmus soganla karistip, bir iki kasik ustune yogurt ekleyip de yiyebilirsin. Ikisi de guzel oluyor. Sifa olsun insBende de kansızlık çıktı canım . Aynen dediğin gibi bende pancar aldım . Peki bunu haşlayarak mi yapicaz yoksa çiğden yeniyor mu acaba ?
Cokkk tesekkurler canımCigden rendeleyip, suzme yogurtla karistirip tuketebilirsin canim. Bi de, 15-20 dk, yarim ay seklinde kestikten sonra haslayip, kavrulmus soganla karistip, bir iki kasik ustune yogurt ekleyip de yiyebilirsin. Ikisi de guzel oluyor. Sifa olsun ins
Normalde saclarin fonlu bile olsa terden, sikintidan dalgalanacak yine aslinda demiKuzum ne saç başı normal doğum sonrası zombi gibi oluyorsunAma sezaryende daha bakımlı görünmek mümkün olabilir belki
Offff harikasin cunku kirmizi oancar oortakal tam seker bombasi gibi...Sağol canım çok yardımcı oldun. Yarından itibaren başlarım bende. Şeker yükleme sonuçlarım iyi çıktı. sorun yok. Zaten ben şeker ve şekerli mamuller tuketmiyorum cokk canım istemedikçe. O yüzden meyveyi tolere edebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?