2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
hayat başka türlü çekilmez kuzum kendimizide bırakırsak bize yazık değil mi

sağol canım benim amaaan napalım su dünyada kendimiz içinde Birseyler yapalım
Hehehehe bebekerime zarari olur diye yaomaktan cekiniyorum ben sacimi boyamam ya ben yine dogal olayim zaten sac bandini dipten takarim oldugum gibi kalicam saclarima fon cekersem ne ala cekemesende olsun o animin anisi olsun yeter

Kızlar geceleri yemeklerden bahsetmeyin dayanamıyorum Ya şaka bi yana bu aralar benim canım hep poğaça börek ıslak kek vs gün yemekleri çekiyor. Tutuyorum kendimi. Yapmak için de üşenirim onları zaten.

Ya uc ay kalacak urunde lezzet oluyor diyosaniz yapacam...
Lezzetini kaybetmez 1 ayda aynı 3 ayda aynı benim için buz sonuçta.
Ama sana tavsiyem hiçte kendini zahmete koyma, bu saatten sonra bol bol dinlen. Gelenlerde bi şekilde idare edilir geçer gider, önemli olan sen ve bebeklerin☺

Canım dediğin gibi semsert taş gibi oluyor ama ben elimi attığında bebeğin orda olduğunu hissediyorum. Bı yandan da tekmeliyor çünkü. Ve o sırada o bölgede acıyla ağrı arası bir his oluyor. Canım yanıyor acikcasi. Anlamıyorum kasilmami bebekten kaynaklı mi

Kızlar geceleri yemeklerden bahsetmeyin dayanamıyorum Ya şaka bi yana bu aralar benim canım hep poğaça börek ıslak kek vs gün yemekleri çekiyor. Tutuyorum kendimi. Yapmak için de üşenirim onları zaten.
Valla sakada yapppsann dogru soyluyosun geceleri cenem acilio benimde yemek ayy bide is yerindede ramazan ayinda bayilirdim yemek tarifi dusunup almaya yapmaya kizlarla birlikte beyin firtinasi aksama kadar ayy yoksa nasil zaman gececek diyerekten

Benim de hamur işi ve tatlı çekiyor canım hep.Doktorum yasakladı tatlıyı ama dayanamıyorum yiyorum.

Mmmmmm bilemiyorum ki... inan herkes kendinin doktoru olmali Doktoruna danis o seni yonlendirir bence daha guzel... bence hem kasilma olabilir hemde bebek tekmede atabilir... ama kasikma varken bende bi hareketlilik hissediyordum sanki ama bibtaraftanda rahim o kadar kasarsa nasil tekme hissedecenki cocuk kayitsiz sartsiz rahimle simsiki kaskati okuyor cevresi... ama tekme atabilirde yani.. bilemedim uzgunum bisey siyleyemiyorum

Eger görürsek 37 38.haftada kuafore gitmeyi dusunuyorum ben cunku emzirirkende uzun bi sure boyayamiyorum en azindan dogumdan sonra kuafor stresim olmZ ama kestirmekte kararsizim
Ben gectigimiz persembe boyadim kendim bitkisel boyayla. Cok iyi hissettim, 20-25 dk beklettim zaten. Tavsiye ederim

Saol beybimmm ,sevgiler bizden

Sağol canım çok yardımcı oldun. Yarından itibaren başlarım bende. Şeker yükleme sonuçlarım iyi çıktı. sorun yok. Zaten ben şeker ve şekerli mamuller tuketmiyorum cokk canım istemedikçe. O yüzden meyveyi tolere edebilirim :)

Valla sakada yapppsann dogru soyluyosun geceleri cenem acilio benimde yemek ayy bide is yerindede ramazan ayinda bayilirdim yemek tarifi dusunup almaya yapmaya kizlarla birlikte beyin firtinasi aksama kadar ayy yoksa nasil zaman gececek diyerekten
Yaa ama o bendede var. Özellikle açken yemek tarifleri filan araştırıyorum bazen. O fotolar tarifler beni benden alıyor. Yine de yapıyorum kendime bu işkenceyi nedense Allah a şükürler olsun ki sebze meyve de çok istiyor canım. Yeşil sebzeler mandalina portakal en sevdiklerim.

Kuzum benim ikinci gebelik. Bende bilemiyorum. Hiç hatırlamıyorum böyle şeyleri ilk hamilelikten :)

Bende de kansızlık çıktı canım . Aynen dediğin gibi bende pancar aldım . Peki bunu haşlayarak mi yapicaz yoksa çiğden yeniyor mu acaba ?
Cigden rendeleyip, suzme yogurtla karistirip tuketebilirsin canim. Bi de, 15-20 dk, yarim ay seklinde kestikten sonra haslayip, kavrulmus soganla karistip, bir iki kasik ustune yogurt ekleyip de yiyebilirsin. Ikisi de guzel oluyor. Sifa olsun ins

Kızlar iyi geceler... Bende aktif yazamıyorum ama her mesajı okuyorum tek tek...
Bugün öğlenden sonradan beri hafif kasılmalarım oluyor. Akşam daha sık olduğunu farkedince kaydettim hepsini
1 saat öncede bel kasık ağrısı başlsdı kasılma esnasında.
Öyke çok şiddetli değil. Canımı acıtmıyor.
Ama korkuyorumda.
Hastaneyede gidemiyorum şuan evde birde kızım vsr. Bu saatte bırakacak kimse yok. Sabaha kadar beklesem sorun olur mu acaba. Bi akıl verin ne olurrr

Eklentiler

• Screenshot_20191215-003414.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 19
Kuzum ne saç başı normal doğum sonrası zombi gibi oluyorsun Ama sezaryende daha bakımlı görünmek mümkün olabilir belki
Normalde saclarin fonlu bile olsa terden, sikintidan dalgalanacak yine aslinda demi sezeryan evet daha guvenli bu konuda
Ayy saglikla gelsinler de, makyajsiz ve fonsuz olmayi dert etmem o saatten sonra

Offff harikasin cunku kirmizi oancar oortakal tam seker bombasi gibi... icince bana biseyler oldu... bebekler seker komasinani girdi dedim... doktorlar seker yuklemeside istemedi ya aclik tokluk bakti gerek yok dedi... ondan ne bilim bi an suphelendim ama benim tokluk 119 mu 121 mi ne cikmisti... amaannnn artik herseyi dusunmekten kafayi yiyemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…