- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Bence bi gidin hastaneye. Sanirim siklasmis biraz. Nstden baksinlar. Sanci cikmazsa eve gonul rahatligiyla donersiniz.Kızlar iyi geceler... Bende aktif yazamıyorum ama her mesajı okuyorum tek tek...
Bugün öğlenden sonradan beri hafif kasılmalarım oluyor. Akşam daha sık olduğunu farkedince kaydettim hepsini
1 saat öncede bel kasık ağrısı başlsdı kasılma esnasında.
Öyke çok şiddetli değil. Canımı acıtmıyor.
Ama korkuyorumda.
Hastaneyede gidemiyorum şuan evde birde kızım vsr. Bu saatte bırakacak kimse yok. Sabaha kadar beklesem sorun olur mu acaba. Bi akıl verin ne olurrrEki Görüntüle 2565311
Kuzumm Allah razi olsunnn... daha guzelleri sirinleri minnislari senin olsun... minnakin minnosunun olsun insallahA Altibirlik61 kuzucum hem bebislerin hazırlıkları hem odaları için yaptıkların hepsi çok çok tatlı olmuşlar. Ellerine sağlıkGüle güle kullanmak nasip olsun inşallah
Ha bu arada farkedilmemis enfeksiyonun fln varsa o da kasilma gibi bi his yaratabilir. Ben ilk gebelikte ole bi sey yasamistim da.Kızlar iyi geceler... Bende aktif yazamıyorum ama her mesajı okuyorum tek tek...
Bugün öğlenden sonradan beri hafif kasılmalarım oluyor. Akşam daha sık olduğunu farkedince kaydettim hepsini
1 saat öncede bel kasık ağrısı başlsdı kasılma esnasında.
Öyke çok şiddetli değil. Canımı acıtmıyor.
Ama korkuyorumda.
Hastaneyede gidemiyorum şuan evde birde kızım vsr. Bu saatte bırakacak kimse yok. Sabaha kadar beklesem sorun olur mu acaba. Bi akıl verin ne olurrrEki Görüntüle 2565311
Yine de ölçülü ye canım. Allah korusun çünkü şeker de zararlı. Ama bence mesela haftada bi sabah kahvaltı da yarım açma ile açık çay içsek zararı olmaz gibi. Yanında yeşillik domates biraz peynirBenim de hamur işi ve tatlı çekiyor canım hep.Doktorum yasakladı tatlıyı ama dayanamıyorum yiyorum.
Ben gectigimiz persembe boyadim kendim bitkisel boyayla. Cok iyi hissettim, 20-25 dk beklettim zaten. Tavsiye ederim
Kızlar sol kasıgım bir anda cok agrımaya basladı ve bebis hareketlendi sanki böyle birsey batıp acıtıyor gibi 1 saniye gecip yeniden agrı acı karısık birdey giriyor bu ne tür birsey kızlar sancı böyle mi oluyor doktora gideyim mi
Normalde saclarin fonlu bile olsa terden, sikintidan dalgalanacak yine aslinda demisezeryan evet daha guvenli bu konuda
Ayy saglikla gelsinler de, makyajsiz ve fonsuz olmayi dert etmem o saatten sonra
Biraz önce aynı şekilde benim de oldu bikaç saniye ama geçti sonra dikkat ettim sol bacağımı sağ bacağımın üstüne uzatmışım.Pozisyonu değiştirince geçti hemen.Bu aralar nerem ağrısa duruşumu değiştiriyorum geçiyor hemen.Kızlar sol kasıgım bir anda cok agrımaya basladı ve bebis hareketlendi sanki böyle birsey batıp acıtıyor gibi 1 saniye gecip yeniden agrı acı karısık birdey giriyor bu ne tür birsey kızlar sancı böyle mi oluyor doktora gideyim mi
Bnde kendim.boyuycam canim zaten maksimum 30dk tutarim simsi yapsam bi de doğuma yakin tmm
B
İlk dogumumda oje surup gıtmıstım hastaneye ama sezeryan oldugu ıcın sanırım asetonla silmişti hemsıre
Bilemedim ki ilk defa böyle siddetli oldu zonklaması bacagıma vurduYa sanci belden karina dogru sirttan kasiga dogru bir agri cekilme gibi oluyor... o bebektendir.. yerini aciyor belki... asagilardadir kipirdanmasi... yinede icini rahatlatmak istemem
Biraz önce aynı şekilde benim de oldu bikaç saniye ama geçti sonra dikkat ettim sol bacağımı sağ bacağımın üstüne uzatmışım.Pozisyonu değiştirince geçti hemen.Bu aralar nerem ağrısa duruşumu değiştiriyorum geçiyor hemen.
Karar verdim zaten yarından sonra yapılmayacak evde olunca yiyorum.Dışarıda da yemicem.Kahvaltımı zaten hafif ve sağlıklı yapıyorum.Öğünlerim de öyle en fazla bir tabak.Ama arada çok yiyorum.Midemin kazınması hiç bitmiyor napacağımı şaşırdım.Birşeyler yiyince midem doluyor yarım saat sonra yine başlıyor kazınmayaYine de ölçülü ye canım. Allah korusun çünkü şeker de zararlı. Ama bence mesela haftada bi sabah kahvaltı da yarım açma ile açık çay içsek zararı olmaz gibi. Yanında yeşillik domates biraz peynir
Evet siliyorlarmisB
İlk dogumumda oje surup gıtmıstım hastaneye ama sezeryan oldugu ıcın sanırım asetonla silmişti hemsıre
Doktorum uzun sürmediği sürece ve beş dakikada bir ağrı girmediği sürece önemli değil dedi.Benim de genelde anlık oluyor sancılarım.Bilemedim ki ilk defa böyle siddetli oldu zonklaması bacagıma vurdu
1 saat önce kızımı yataga koyarken sol tarafımı sıkıstırır gibi olmustum o an bir agrımıs sonra gecmisti acaba ondan mı kaynaklandı cünkü uzanmıstım ayaklarım düzdü bu agrı girdiginde
Bunu bende merak ediyorum dogruymus demekkiparmaktan nabiz olcumunu tam yapamiyorlar diye okumustum forumda
Onlar farkli beybim. Hastane odasinda hizmetcileri var, hemsire girmek isteyince bile, hanimim su an musait degil fln diyorlarmisKizlar unluler sezeryana makyajla giriyor gecen bi unlu sanatci kadin vardi unuttum bak adini inu gordum bayag fondöten goz kirpik boyaliydi.. sac felan yapilmis hersey hazirdi... yani onlarin doktoru demiyirmu makyaj yaomayin oranizi buranizi boyamayin...
Allah korusun kötü bir durumda ilk tırnaklardan belli oluyormuş morarmalar o nedenle hiçbir operasyona oje ile almiyorlarBunu bende merak ediyorum dogruymus demekkiparmaktan nabiz olcumunu tam yapamiyorlar diye okumustum forumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?