2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Bunu bende merak edıyorum :) epıdural de felan sıkıntı oluyormu makyaj mukyaj

Bunu bende merak edıyorum :) epıdural de felan sıkıntı oluyormu makyaj mukyaj

Ya bende ozel oda paket olayi varmis kuafor makyaj felan hizmeti veriyorlar...foto cekiyorlar... hic duymadigim bilmedigim seyler... simdi mesaj geldi banada hastanemde hizmetler sinirsiz ver parayi al gizmeti diyirlarrr

Normalde saclarin fonlu bile olsa terden, sikintidan dalgalanacak yine aslinda demi sezeryan evet daha guvenli bu konuda
Ayy saglikla gelsinler de, makyajsiz ve fonsuz olmayi dert etmem o saatten sonra
Evet canım kesinlikle. Sağ salim doğru zamanda doğsunlar da kuzucuklarımız hepimiz inşallah süs püs evimize gelince de olur. Bu arada ben senin serklaj olduğunu bilmiyordum canım. Az önce okuyunca fark ettim. Çok geçmiş olsun, en hayırlı en doğru zamanda doğsun inşallah yavrusun Bol bol rahat etmeye çalış aşağıya baskı olmasın. Mümkün olduğunca uzan canım. Sıkıntı tasa da etme.

Canimsin cok cok saolasin. Hepimizin birbirimizin mutlulugunu konusup paylasalim ins ❤

27 bende de bi anda agri oldu kaburgalarimda bir anda sistim sanki nefes olsun.. siskinlik gerginlik olsun... gercekten bazi ozel haftalar var... 1. Trimesterdan cikarken nasil vucudum degistiyse 3. Trimesteri girerken de vucut o degisikligi yansitiyor... benimde basladi kanim cekilmeye... cok sukur kramplarim duzenli degil... ayakta olunca zaten anlamiyorum oturunca ayy kazi yaoiyir sanki asagiya... yatincada sanki sikisiyorlar yerleri daraliyor sanki... bilemedimki napsam... uyustu popolari hep ayni pozisyonda durmaktan ... minnoslarim benim

Alıntı yapamadım bir türlü.
Kv var yakında ama bu saatte nasıl uyandırırım ki. Birde yatılı misafiri var bugün.
Herkesi ayaklandırıp telaşlandırmak da istemiyorum... Misafirleri de öyle birileri ki bütün sülale duyar gece gece hastaneye gittiğimi.
Şaşırdım iyice.
Son 35 dk dır hiç kasılma olmadı.
Ama bel ve kasık ağrım devam ediyor.. Sabaha kadar dayanabilsem keşke.

Ben o tarz şeyleri evde yapmaya üşeniyorum canım. Ama dediğin gibi belki yapsam dayanamam yerim Sen de dikkat et ama çok ta sıkma kendini. Canın aşırı çektiğinde ölçülü ye bence.

O benim sanirim... Allah Allag kocan yaninda olsa iyiydi... ya bisey olursa yanindaki kim olursa olsun isterse ayakli gazeteler olsunlar... hic dusunme kuzum... yani onlar orda olduu icin sanlisinda oyle dusun... ya hepsinin cani cehenneme kotuyselerde... ne diye hamile kadinin evine yatiya gelirki insan... ama belkide yatili olmasi seninnicin iyi oldu.. herrseyde bi hayir var... belinden kasigina dogru onune dogru cekilme varsa... sirtindan one digru belinden one dogru yada bi cekilme varsa.. sanci olma ihtimali yuksek... bu kadar sik yasamissin dikkat et devam ederse git kuzum riske atma ... insalkahda hicbiseyy olmazzz...

Kizlar uyumayan hatunlar size bise diyimde gulmeyin doktorumuz orofesor hastane ozel olunca odada vip veriyorlarmis.. zaten iki bebem olacam duruma gore bakilcakta zaten o zaman durum dusunulmez neysee... oarayi dediler su kadar diye bana cok geldi tabii... utandim sormaya ikiz olunca ekstra ucret aliniyirmu ne bilim iki kordonbkesiyir rahim temizliyor.. bebegin eşini atiyor felan ya... olur ya bu oarayi alan belkide ikizde iki kati alir ... neyse icim icimi yedi sordum az once arkadasa... yok arkadas o da bizden dedi ay Bide Allah razi olsun mu diyecem yani

Yokkkkk öyle Samimiyet kurmamki dedikodularını yapim ama görümce son modellerden olan bebek bakım çaNTASI almış hayret şaşırdım gelişme var

Ayyyy ne tatliiii ya sasirma sasirma guzel gelismeler var... ne dusunurlerse guzel Sahi niye geldiler yatiya kalmaya sohbet koyuydu gec mi oldu dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…