Kizlar unluler sezeryana makyajla giriyor gecen bi unlu sanatci kadin vardi unuttum bak adini inu gordum bayag fondöten goz kirpik boyaliydi.. sac felan yapilmis hersey hazirdi... yani onlarin doktoru demiyirmu makyaj yaomayin oranizi buranizi boyamayin...
Geçmiş olsun tetikte olun siz yinede, umarım yavaşlar ve biter kısa suredeKızımk uyandırmaya da kıyamıyorum. Biraz daha bekliyim bakalım geçmezse mecbur gidicem.
Aman da amannn onlarda ana oluyor bizde anaaaOnlar farkli beybim. Hastane odasinda hizmetcileri var, hemsire girmek isteyince bile, hanimim su an musait degil fln diyorlarmiskuaforleri de geliyordur zaten.
Kardesim acibademde ameliyat hemsiresi de, unluler geliyor surekli, ondan duyuyorum
Bunu bende merak edıyorum :) epıdural de felan sıkıntı oluyormu makyaj mukyaj
Evet canım kesinlikle. Sağ salim doğru zamanda doğsunlar da kuzucuklarımız hepimiz inşallah süs püs evimize gelince de olur. Bu arada ben senin serklaj olduğunu bilmiyordum canım. Az önce okuyunca fark ettim. Çok geçmiş olsun, en hayırlı en doğru zamanda doğsun inşallah yavrusunNormalde saclarin fonlu bile olsa terden, sikintidan dalgalanacak yine aslinda demisezeryan evet daha guvenli bu konuda
Ayy saglikla gelsinler de, makyajsiz ve fonsuz olmayi dert etmem o saatten sonra
Ya bisey olursa yakinin fekan varmi? Taksi olayi varmi? Komsun varmi? Magnezyum kalsiyum kullaniyonmu? İnsallah gecer kuzumKızımk uyandırmaya da kıyamıyorum. Biraz daha bekliyim bakalım geçmezse mecbur gidicem.
CanimsinEvet canım kesinlikle. Sağ salim doğru zamanda doğsunlar da kuzucuklarımız hepimiz inşallah süs püs evimize gelince de olur. Bu arada ben senin serklaj olduğunu bilmiyordum canım. Az önce okuyunca fark ettim. Çok geçmiş olsun, en hayırlı en doğru zamanda doğsun inşallah yavrusunBol bol rahat etmeye çalış aşağıya baskı olmasın. Mümkün olduğunca uzan canım. Sıkıntı tasa da etme.
27 bende de bi anda agri oldu kaburgalarimda bir anda sistim sanki nefes olsun.. siskinlik gerginlik olsun... gercekten bazi ozel haftalar var... 1. Trimesterdan cikarken nasil vucudum degistiyse 3. Trimesteri girerken de vucut o degisikligi yansitiyor... benimde basladi kanim cekilmeye... cok sukur kramplarim duzenli degil... ayakta olunca zaten anlamiyorum oturunca ayy kazi yaoiyir sanki asagiya... yatincada sanki sikisiyorlar yerleri daraliyor sanki... bilemedimki napsam... uyustu popolari hep ayni pozisyonda durmaktan ...Aynı sıkıntı bende de var, 26. hafta çok rahat geçti bugün 27 ye girdik yine ağrılarım başladı kaburgalarım çok ağrıyor önceden sadece sagdaydi şimdi solda ağrıyor habire dönüyorum. Oturunca da ağrıyor ne olacak böyle bilmiyorum. bacak kramplarim sürekli hale geldi magnezyum da faydasız .
Hayyyy daaa niye geldiler niye gidiyorlar...Kaynatam la görümcem geldiler bu gece yatılı akşam giremedim yarın dönüyorlar
Hayyyy daaa niye geldiler niye gidiyorlar...
Tmmdirrr anlastikkkkKaynatam la görümcem geldiler bu gece yatılı akşam giremedim yarın dönüyorlar
Ben o tarz şeyleri evde yapmaya üşeniyorum canım. Ama dediğin gibi belki yapsam dayanamam yerimKarar verdim zaten yarından sonra yapılmayacak evde olunca yiyorum.Dışarıda da yemicem.Kahvaltımı zaten hafif ve sağlıklı yapıyorum.Öğünlerim de öyle en fazla bir tabak.Ama arada çok yiyorum.Midemin kazınması hiç bitmiyor napacağımı şaşırdım.Birşeyler yiyince midem doluyor yarım saat sonra yine başlıyor kazınmaya
O benim sanirim... Allah Allag kocan yaninda olsa iyiydi... ya bisey olursa yanindaki kim olursa olsun isterse ayakli gazeteler olsunlar... hic dusunme kuzum... yani onlar orda olduu icin sanlisinda oyle dusun... ya hepsinin cani cehenneme kotuyselerde... ne diye hamile kadinin evine yatiya gelirki insan... ama belkide yatili olmasi seninnicin iyi oldu.. herrseyde bi hayir var... belinden kasigina dogru onune dogru cekilme varsa... sirtindan one digru belinden one dogru yada bi cekilme varsa.. sanci olma ihtimali yuksek... bu kadar sik yasamissin dikkat et devam ederse git kuzum riske atma ... insalkahda hicbiseyy olmazzz...Alıntı yapamadım bir türlü.
Kv var yakında ama bu saatte nasıl uyandırırım ki. Birde yatılı misafiri var bugün.
Herkesi ayaklandırıp telaşlandırmak da istemiyorum... Misafirleri de öyle birileri ki bütün sülale duyar gece gece hastaneye gittiğimi.
Şaşırdım iyice.
Son 35 dk dır hiç kasılma olmadı.
Ama bel ve kasık ağrım devam ediyor.. Sabaha kadar dayanabilsem keşke.
Kız sus susHayyyy daaa niye geldiler niye gidiyorlar...
Yokkkkk öyle Samimiyet kurmamki dedikodularını yapimTmmdirrr anlastikkkkgelismeleri, dedikodulari yarin alcaz demek ki
Bol sabirli geceler, kabussuz ruyalar diyim
Yokkkkk öyle Samimiyet kurmamki dedikodularını yapimama görümce son modellerden olan bebek bakım çaNTASI almış hayret şaşırdım gelişme var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?