Kaynanam 40 km uzaklıkta bana görümcem de siirtte evli öyle annesini göörmeye gelmiş bi gecede bizde kaLcaklarmışmışAyyyy ne tatliiii ya sasirma sasirma guzel gelismeler var... ne dusunurlerse guzel☺☺ Sahi niye geldiler yatiya kalmayasohbet koyuydu gec mi oldu dediler ☺
İyi iyi bunlar guzel seyler... sende aferim yeni gelinsin ama ben 5 yilda ogrendim sen hemencecik biliosun nasil davranilacaginiKaynanam 40 km uzaklıkta bana görümcem de siirtte evli öyle annesini göörmeye gelmiş bi gecede bizde kaLcaklarmışmış
Ewettt ewet bebek çantası hani arkadaşlarda atmıştıya buraya almışlardı ondan mesafeli olmak her zaman iyidir inanki göörümcemle telden hiç konuşmayız bir ortama geldikmi nasılsın iyi misin o kadar yani böylesi çok daha iyi çünkü 2 görümcemünde huyunu karakterini çözdümİyi iyi bunlar guzel seyler... sende aferim yeni gelinsin ama ben 5 yilda ogrendim sen hemencecik biliosun nasil davranilacaginiSen yine mesafeni koru... bakim cantasi dedigin ne ki ... altini degistirmek icin canta seklinde bisimi? İcinede bez mez ivir zivir sokma ceplerimi var?? Bu aksam dikmek icin onlara bakiyordum... oyyyy baktim cok gereksiz geldi bide onlari basima kalabalik yapamam dedim ama bebek cantasiysa ona yok demem
Helalll olsunnnEwettt ewet bebek çantası hani arkadaşlarda atmıştıya buraya almışlardı ondan mesafeli olmak her zaman iyidir inanki göörümcemle telden hiç konuşmayız bir ortama geldikmi nasılsın iyi misin o kadar yani böylesi çok daha iyi çünkü 2 görümcemünde huyunu karakterini çözdümne kötü olcam nede çok samimi
Aynennnnn öyle ne ablam var bnm ne kızkardeşim ahhhh ah benden ne bacı olur onlara ama kadir kıymet bilmeyenle ne yapsan boş çok isterdim sürekli konuşalım vatsap grubumuz olsun onlarla aile gibi olayım ama olmadıHelalll olsunnn ☺☺☺ Kotu olma tabi ... keske samimide olabilsek ama isteee bazen olmayinca olmuyor... oyle arkadaslarim varki gorunceleri kardeslerinden cok kardeslerinin karisini tutar.. ne bilim buyuk kalabalik aileyi hep cok severim sevmisimdir .. olmayinca olmuyor napacaksin ☺
Canım yerlesmeye calisiyorduk ayni şeyleri bende yasadim hala yaşıyorum benimki solu cok seviyor batma.olduğunda karnimi elledigimde baya baya kemiğini hissediyorum artik ayagi mi kolu mu kestiremiyorum ama büyüdüğü için can yakmaya başladı hareketleriKızlar sol kasıgım bir anda cok agrımaya basladı ve bebis hareketlendi sanki böyle birsey batıp acıtıyor gibi 1 saniye gecip yeniden agrı acı karısık birdey giriyor bu ne tür birsey kızlar sancı böyle mi oluyor doktora gideyim mi
Canım yerlesmeye calisiyorduk ayni şeyleri bende yasadim hala yaşıyorum benimki solu cok seviyor batma.olduğunda karnimi elledigimde baya baya kemiğini hissediyorum artik ayagi mi kolu mu kestiremiyorum ama büyüdüğü için can yakmaya başladı hareketleri
Ewettt ewet bebek çantası hani arkadaşlarda atmıştıya buraya almışlardı ondan mesafeli olmak her zaman iyidir inanki göörümcemle telden hiç konuşmayız bir ortama geldikmi nasılsın iyi misin o kadar yani böylesi çok daha iyi çünkü 2 görümcemünde huyunu karakterini çözdümne kötü olcam nede çok samimi
Ayyyy nasıl der tüplerü baglatırsınbende onlardan 3 tane var. 7 sene gecti buyuk olanı cözemedim bu ara benimle konusmuyor sözde cok aramıs acmamısım ama onun dısında iyidir cok görüsmeyiz öyle. Ortancası abla gibi ablaydı ta ki bu hamileligime kadar onda da yanılmısım ama belli etmedim arada konusuyoruz,bu hamileligimi özelliklede cinsiyeti duyunca artık tüplerini baglatırsın yeter bu kadar dedi ve ben cok ama cok bozuldum en kücügü oldum olası yapı olarak benden uzak ben ondan3üde izmirde.
Bende de cok siddetli bel agrisi var, gecen hafta iyice artti uykumdan uyandirdi. Acile gittim bisey bulamadilar, ebe rahim sinirlere baski yapiyordur dedi, doktorum ilki sezeryan oldugu içindir dedi. Hepsi varsayim. Bel destek kemeri takıyorum biraz iyi geldi gibi. 3 ay boyle nasil gececek ben de bilmiyorum.Arkadaşlar benim belim çok ağrıyor. Yatakta sağa sola dönemiyorum oturup kalkamıyorum. Yatarken kıyıya bile kayamıyorum. Sizde de öyle mi. Çok acı çekiyorum 3.aydan beri.
0 36 modeller var evet ama en guvenlisi 4 yasa kadar bebegin araba yonune ters oturmasi. Biz kizimda ilk zamanlar ters kullandik. 3 yas itibariyle 15 36 olan duz koltuga gectik.Daha dun aklimdaydi iyiki actin su konuyu. Araba koltugu olarak 0-36 kg olanlar var miymis bende merak ediyordum. Kullananlar memnunsa alalim kuzum bizde
Geldim geldim canım da dun baya telaseli gecti, yolcunun biri bavullari karistirip gitmis bizim bavul çıkmadı. Neyse gorevli kiza dedik bak su bizimkine cok benziyor sahibini bi arayalim, bi baktik cidden ondan cikti. Icinde de hamile montum falan vardi, bi yandan düşünüyorum cikmazsa yenisi bi ton masraf, bulmasi dert vs diye. Neyse havaalaninda baya bekledik ama cok sukur geldi hersey tastamam. Haliyle baya yoruldum ben de, ucaga yetismesi gelmesi bavul pesinde kosmasi derken.Geldünmi kız istanbula
Kızımda bebek arabamız travel sistemdi. Onun ana kucağını araba koltuğu olarak kullandık başlarda. Çok rahattı. Bebeği hiç ana kucağından çıkarmadan ana kucağını bebek arabası iskeletinden ayırıp arabamıza alıp kemerini bagliyorduk. Çocuk uyuyorsa da uyanmıyordu. Biraz büyüyünce maxi cosi 9-18 kilo aldım. Ondan çok memnundum. Şimdi joie 0-36 kilo kullanıyorum, tek kötü yanı çok terletiyor. Arabada klima açık olsa bile sırtı ıslak sürekli. Kumaşından kaynaklanıyor sanırım.Kizlar araba koltugu hakkinda ne diyorsunuz???? 0-36 kg liklari var oyle dusunuyorum... iki tane benim oldugu icin.. 0-12kg alip sonra 12-24kg almak bayag masrafli oluyor... tek bi tane alip kurtulmak gibi dusuncem var... ne yapayim bilemedim ucuz biside almak istemedigim gibi bosuna paralar harcayacak bir butcedede degilim... hepsiburdada yoykonun var bayag uygun gldi gozume
Ebebekte bu hafta indirime girmis... siz ne dersiniz?? Bebekli olan hanimlar?
Arabada genelde omrumuz gectigi icin.. ne yapayim marka bisi onerisi olan varsa cok iyi olur?
Görümcem hemşire tek parmak ojeyi silmek te yeterli morarmayı farketmek için demişti.Evet siliyorlarmiskiyamam yaaa
Cok gecmis olsun Allah yardimcimiz olsun.. bel agrisi cok kotuu ya.. bu gece ilk deda yatsan sirt ustu yatamiyorum... yanina dogru yatamiyorum.. e bir ara oturdum oyle uyumaya calistimBende de cok siddetli bel agrisi var, gecen hafta iyice artti uykumdan uyandirdi. Acile gittim bisey bulamadilar, ebe rahim sinirlere baski yapiyordur dedi, doktorum ilki sezeryan oldugu içindir dedi. Hepsi varsayim. Bel destek kemeri takıyorum biraz iyi geldi gibi. 3 ay boyle nasil gececek ben de bilmiyorum.
Ya ay bilemedim kumasi felan... off ya hersey dert...Kızımda bebek arabamız travel sistemdi. Onun ana kucağını araba koltuğu olarak kullandık başlarda. Çok rahattı. Bebeği hiç ana kucağından çıkarmadan ana kucağını bebek arabası iskeletinden ayırıp arabamıza alıp kemerini bagliyorduk. Çocuk uyuyorsa da uyanmıyordu. Biraz büyüyünce maxi cosi 9-18 kilo aldım. Ondan çok memnundum. Şimdi joie 0-36 kilo kullanıyorum, tek kötü yanı çok terletiyor. Arabada klima açık olsa bile sırtı ıslak sürekli. Kumaşından kaynaklanıyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?