- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Haci serif internetten mi instagramdan mi?Pozisyonunu degistirmis olabilir cnm.
Haci seriften cnm en uygun orasi geldi bana :)
İkizlerde bu haftalarda geride kalmaz daha ilerki haftalarda geriden gelirler artık yerleri daraldigi için.Senin 24+0 da 750 gr sa ve ikiz ise benimkisi 25+0 da 750 gr düşük değil mi
Senin en son kaçta kaç gr dıki
İnternette sitesi var ordan inceleyebilirsinHaci serif internetten mi instagramdan mi?
Öyle mi olmuştur ya korktum birden,Pozisyonunu degistirmis olabilir cnm.
Haci seriften cnm en uygun orasi geldi bana :)
Bebeğin duruşu hakkında konuşuyorduk canım, bebek doğuma kadar bazen baş aşağı bazen de makat geliş şeklinde olabilir diyeCanım ne olduki okuyamadım bakamadım merak ettim
Bende çok merak ediyorum.1 ay önce 750grdı. Şimdi 1 kiloyu geçmiştir umarım. Gelişimi nasıl gidiyor heyecanlıyım. Yarın sabah kontrolüm varBende cok merak ediyorum benim bebeklerim kac gram olmuslardir diye... keske her an bakma firsatimiz olsa☺☺☺ Hergun yemek yiyip aksam yatmadan olcerdik ☺☺ Tosun yapardim onlari ☺.
Kizlar cikolatayi nerde yaptircaksiniz varmi biryer... cikip alamiyorum internetten soyleyecem ama nere nasil yapar pek fikrim yok( onuda halletmem lazim...
Islak mendil tırnak ile parmak arasındaki mikrop bölgesine değmezmiş. Ellerimizi kaptaki suya daldırdığımızda su oraya temas edermiş falan filan. Çocuk kaka yaptığında hazır da olsa suyu kaynatacan da ılıtacan da ooo çocuk pişik olur. Önceden kaynatayım dersen bekleyen suya yine mikrop bulaşabilir falan demiş. Ha ben kızımda pamuk kullandım ve kullandığım dönemde böyle bir şey de yaşamadım. Amaaann benim kafam karıştı, sizinkini de karıştırdım.E oyle olduktan sonra islak mendil elimize degiyor yine pis olacaksa olmayacak mi.. mmm bilemiyorum valla.. e islattiginiz su nedirki aliriz hazir su kaynatip onla yapariz olmadi... neye guvenecegimizi sasirdim...
Internetten kuzum kendi sayfasi var subat basinda soylicem bendeHaci serif internetten mi instagramdan mi?
Ciğrr geliştirici yazmışsında acaba bir durummu olduu dedim iyi hadiBebeğin duruşu hakkında konuşuyorduk canım, bebek doğuma kadar bazen baş aşağı bazen de makat geliş şeklinde olabilir diye
Hareket ediyor demissin cnm sorun olmaz m etme :) ertesi gunede cok sert diye soylenirsin pozisyon degostirdiginde yine :)Öyle mi olmuştur ya korktum birden,
Sertse sert diyoruz yumuşama oluyor yine yumusuyor diyoruz.İnşallah bi sıkıntı yoktur ya
Hıı o mu evet canım ya benim erken doğum riskim var, 23. Haftamda 1cm açılmam vardı dikiş atıldı doktor da her ihtimale karşı bu haftada ciğer geliştirici yaptıracakCiğrr geliştirici yazmışsında acaba bir durummu olduu dedim iyi hadi
Ben normal pijama takimi giyicem. O kadar para vermeye gerek yok benceKızlaaar kendime pijama almadım daha ya. Lohusa sepetine bakıyorum çok pahalı 250'den aşağı takım yok alsam mı kararsız kaldım :/
Siz nerden aldınız naptınız bu konuyu?
Anladım canım sağlıkla gelsin zamanında bebişin o bir ihtimal zaten beklesin biraz dahaHıı o mu evet canım ya benim erken doğum riskim var, 23. Haftamda 1cm açılmam vardı dikiş atıldı doktor da her ihtimale karşı bu haftada ciğer geliştirici yaptıracak
Aynı yerden açılıyor kuzum. Ben 1 yıl arayla oldum aynı doktor yaptı zaten. Aynı yeri açtı
Ben dün dayanamadım yarım şişe bira içtim. Eşim zorla aldı elimden
Kuzum o fazlaca antibiyotik kullanımından oluyor maalesef. Fırçalamakta da geçmiyor temizletmek gerek. Ama su var zaten değişecekse dişleri yaptırma. Ha aksi durumda yaptır ama yaptırdıktan sonra düzenli fırçalar yoksa tekrarlıyor.
Kan ilacından diyorlardı önceden de meğerse antibiyotik kullanımı yuzundenmis. Benim çocuklarda oldu hala tekrarlıyor. Kızım 20 yaşında biraz salsın dış bakımını başlıyor siyahlanmalar
Ben de 3. Sezeryani olacağım. Korku yok bende ama bağlatma konusunda kararsızım. 40 yaşındayım bu bebek bile Tup bebek tedavisiyle oldu şükür. Hamile kalmakta sorun yaşamıyorum ama bebek tutunamayıp düşüyordu hep. 3 seneye zaten menepoza girerim gerek yok mu acep diye düşünmüyor değilim. Ama bir daha hamile kalırsam da 5. Çocuk olur
Keşke benimki de o moddan ciksahayır o yanaşınca ben de yok diyemiyorum hemen gaza geliyorum. Serbest haftalar bitmek üzere sorun yaşayacağız bu yüzden
Kızlar bazen bebişler sanki vajinayı tekmeliyormuş gibi geliyor mu?
Geçiyor ama bir süre sonradoğum sonrası takviylerinizi almayı sakin unutmayın ben aksatmistim ama bu sefer inşallah çok dikkatli şekilde kullanmayı planlıyorum
Yaa ama o bendede var. Özellikle açken yemek tarifleri filan araştırıyorum bazen. O fotolar tarifler beni benden alıyor. Yine de yapıyorum kendime bu işkenceyi nedenseAllah a şükürler olsun ki sebze meyve de çok istiyor canım. Yeşil sebzeler mandalina portakal en sevdiklerim.
İdrar yaparken hafif kasık ağrım oluyor gibi idrarımı da 10 gün olmadı vereli. Yarın bida vercem. Bu ara ayakların buz gibi oldu ondan mo acaba
Vallahi ben hiç azaltmadım acıyı. Bebiş içerde isyan ediyodur belki bilmiyorum amaöyle mide yanmalarım falan olmadı çok şükür canım
Iğdırdan gunaydinlar :)
İnşallah canım alttan muayene ettikten sonra bir ağrı girdi orama neden bilmiyorum
Hamile hamile böbrek taşı yüzünden ameliyat olmak zorunda kaldım. Böbrek kanalıma stent takıldı idrar boşalamadığı için. Ağrı yapıyordu erken doğum riski vardı ve moral olarak ne kadar düştüm tahmin edersiniz.. İnşallah sağlıcakla zamanında alırım kucağıma bebeğimi Allah ki seye vermesin. Genel anestezi aldım. Zararı dokunmaz dedi doktorlar ama insanın içinde şüphe oluyor haliyle hiç içim rahat değil
Ha birde kızımı 113 kg dogurdum. Ona inat bir sene kg vermedim. 100 kgda sabit gezdim. Gecen sene martta diyete basladim temmuzda 86 kg idim. 4 ayda guzel kg verdim. Simdi yine cok kg aldim. Ama yine yapabilirim biliyorum.
Onun beni beğenip beğenmemesi umrumda bile değil. Ben suan kendimi begenmiyorum. Ama dogumdan sonra toparlarim bu benim sorunum
Sağlıkla gelböyle isimli şeyler yaptırıyor musunuz kızlar
Buda kapı süsü
Kızlaaar kendime pijama almadım daha ya. Lohusa sepetine bakıyorum çok pahalı 250'den aşağı takım yok alsam mı kararsız kaldım :/
Siz nerden aldınız naptınız bu konuyu?
Doğum anında bile dönebiliyormuş bebek.Kayınvalidemin dördüncü çocuk tersmiş.Daha öncekileri normal doğurdum sezeyan istemem diye tutturmuş.Doğumda hemşire karnına bastıra bastıra döndürmüş çocuğu.
Geçmiş olsun kuzu. Bugün eğitime katıldım da diyetisyen de girdi eğitimciyle beraber. Ihlamur içmeyin dediler. Benim doktorum içebilirsin demişti ama dedim, ısrarla hayır hiç bi bitki çayı olmaz dediler
Ben pamuk konusunda kararsız kaldım. Kızımda ilk aylar kullanmıştım. Hâlâ yumuşak olduğu için burnunu temizlemek için vs kullanıyorum. Bir arkadaşın kızı birkaç kez üst üste idrar yolu enfeksiyonu geçirdi. Küçücük bebek hastanede yattı. Doktor doktor gezdiler. Doktor onlara pamuk yerine içeriği temiz ıslak mendil kullanın demiş. Sulara güvenmeyin, kaynatıp ılıtsanız bile beklettiğiniz zaman bile mikrop kapar. Elinizi yıkasanız bile suya girdiğinde tırnağınızın arasındaki mikroplar kap içindeki suya daha çabuk bulaşır falan demiş. Birkaç açıklama daha yapmıştı ama şu an aklıma gelmedi. Kararsız kaldım o yüzden
Bitki çayları biraz göreceli sanırım doktorlar arasında. Tabi ıhlamur haricinde farklılık gösteriyorlar daha çok. Benim sağlık ocağındaki doktorum da zencefil çayına izin vermemiştiIhlamur cevabı geldi kızlar
Ayaktan ted ile mi yapacakalr canim.yoksa yatismi vericek dr un? Kizimda bama yapmislardi yayis vermisti 2gun hastaneyeCanım benim erken doğum riskim var da o yüzden bebeğim her ihtimale karşı doğarsa ciğerleri gelişsin diye yapılacak, inşallah 37.haftaları görürüz ama bir önlem için
Hacı şeriften alcam kuşumBende cok merak ediyorum benim bebeklerim kac gram olmuslardir diye... keske her an bakma firsatimiz olsa☺☺☺ Hergun yemek yiyip aksam yatmadan olcerdik ☺☺ Tosun yapardim onlari ☺.
Kizlar cikolatayi nerde yaptircaksiniz varmi biryer... cikip alamiyorum internetten soyleyecem ama nere nasil yapar pek fikrim yok( onuda halletmem lazim...
Yer değiştirmiş olabilirkızlar karnım bu aksam birden yumusadi
az önce de karnımda bosalma gibi birsey hissettim sanki karnimdan birseyler kaydı. Hala yumuşak çok tedirgin oldum.
Bebek hareketleri var ama ağrım da yok bu neye işaret korktum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?