2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Senin 24+0 da 750 gr sa ve ikiz ise benimkisi 25+0 da 750 gr düşük değil mi

Senin en son kaçta kaç gr dıki
İkizlerde bu haftalarda geride kalmaz daha ilerki haftalarda geriden gelirler artık yerleri daraldigi için.
Bana da devlet hastanesi söyledi bu kiloyu, değişe biliyor cihazlardan doktorlardan.
Bu hafta başka doktora gitcem bakalım o ne dicek.

Bende çok merak ediyorum.1 ay önce 750grdı. Şimdi 1 kiloyu geçmiştir umarım. Gelişimi nasıl gidiyor heyecanlıyım. Yarın sabah kontrolüm var

E oyle olduktan sonra islak mendil elimize degiyor yine pis olacaksa olmayacak mi.. mmm bilemiyorum valla.. e islattiginiz su nedirki aliriz hazir su kaynatip onla yapariz olmadi... neye guvenecegimizi sasirdim...
Islak mendil tırnak ile parmak arasındaki mikrop bölgesine değmezmiş. Ellerimizi kaptaki suya daldırdığımızda su oraya temas edermiş falan filan. Çocuk kaka yaptığında hazır da olsa suyu kaynatacan da ılıtacan da ooo çocuk pişik olur. Önceden kaynatayım dersen bekleyen suya yine mikrop bulaşabilir falan demiş. Ha ben kızımda pamuk kullandım ve kullandığım dönemde böyle bir şey de yaşamadım. Amaaann benim kafam karıştı, sizinkini de karıştırdım.

Kızlaaar kendime pijama almadım daha ya. Lohusa sepetine bakıyorum çok pahalı 250'den aşağı takım yok alsam mı kararsız kaldım :/
Siz nerden aldınız naptınız bu konuyu?
Ben normal pijama takimi giyicem. O kadar para vermeye gerek yok bence

Hıı o mu evet canım ya benim erken doğum riskim var, 23. Haftamda 1cm açılmam vardı dikiş atıldı doktor da her ihtimale karşı bu haftada ciğer geliştirici yaptıracak
Anladım canım sağlıkla gelsin zamanında bebişin o bir ihtimal zaten beklesin biraz daha

Eveeeet valla azmettim ve geri kaldığım tüm zamanların gönderilerini okudum. Şimdi alıntı dolu gönderimle sizlerle beraberim efendim

Nutellada bu tepkiyi verdi, birayı düşünemiyorum

Kızlar bazen bebişler sanki vajinayı tekmeliyormuş gibi geliyor mu?

Tekmeleme hissini geçtim sanki orada yürüyor ya

Geçiyor ama bir süre sonra doğum sonrası takviylerinizi almayı sakin unutmayın ben aksatmistim ama bu sefer inşallah çok dikkatli şekilde kullanmayı planlıyorum

Doğumdan sonra hangi takviyeler kullanılıyor canım?

Ya bu koreliler mi, japonlar mı Bilmiyorum işte çekik gözlüler kamerayı açıp, mikrofonu da hemen ağzının kenarına koyup yemek yiyorlar. Böyle sosistir, çıtır tavuktur falan. Ben de manyak gibi onları izliyorum bazen

İdrar yaparken hafif kasık ağrım oluyor gibi idrarımı da 10 gün olmadı vereli. Yarın bida vercem. Bu ara ayakların buz gibi oldu ondan mo acaba

Canım benim de ayaklarım az üşümeyegörsün anında kasıklarıma vuruyor. Hatta ayaklarım da değil, pantolonla çorap arasındaki minnacık kısımdan azıcık hava girsin, bitiyorum sen de üşütmüş olabilirsin

Vallahi ben hiç azaltmadım acıyı. Bebiş içerde isyan ediyodur belki bilmiyorum ama öyle mide yanmalarım falan olmadı çok şükür canım

Benim bildiğim ama emin değilim asla, bebek sadece tatlı tadı algılayabiliyormuş :) yani basın gitsin acıyı

Iğdırdan gunaydinlar :)

Şehir ismi yazıyorsun ya böyle ilk bir görüyorum, Allah Allah bu kız orada yaşamıyordu sanki diye duraksıyorum bir saniyeliğine

İnşallah canım alttan muayene ettikten sonra bir ağrı girdi orama neden bilmiyorum

Canım ben de geçen yazmıştım ya bir damla kan geldi doktora gittm vs. diye doktor elle muayene etmişti beni. Sanırım çatı muayenesi yaptı hatta. Benim de o gün epey bir ağrım olmuştu

Canım çok geçmiş olsun. Ama emin ol hamileyken ameliyat olmayı geçtim ilaç almak bile düşündürüyor bizi ama doktorlar
İçin cerrahi operasyonlar gayet olağan. Sen iyi olacaksın ki bebeğin iyi olacak.

Ayy benim eşim de kiloya laf etmeyi sever ama seneler içinde onu paylamayı güzelce öğrendim. Şimdi pişman oluyor bana laf edince İsterse de beğenmesin. Kendi bilir. Ben kendimi beğeniyorum, maşallah fıstık gibiyim

Sağlıkla gelböyle isimli şeyler yaptırıyor musunuz kızlar

Ya çok düşündüm ben de ama sanırım sadece takı yastığı, kapı süsü yaptıracağım isimli. İsimli hastane çıkışı takımlarına ben de çok baktım ama vazgeçtim sonradan

Buda kapı süsü

bayıldımmm Sağlıkla kullanın inşallah

Kızlaaar kendime pijama almadım daha ya. Lohusa sepetine bakıyorum çok pahalı 250'den aşağı takım yok alsam mı kararsız kaldım :/
Siz nerden aldınız naptınız bu konuyu?

Ya sanırım ‘lohusa’ olmayan pijama takımları vs. alacağım. O takımlar işin içine girince fiyat çok artıyor bence

Ya ben de bazı doktorların döndürdüğünü duymuştum. Ama bildiğin eli içeri sokup çocuğu çevirerek epey riskliymiş. Allahtan bir şey olmamış

Geçmiş olsun kuzu. Bugün eğitime katıldım da diyetisyen de girdi eğitimciyle beraber. Ihlamur içmeyin dediler. Benim doktorum içebilirsin demişti ama dedim, ısrarla hayır hiç bi bitki çayı olmaz dediler

Çok ilginç. Ihlamura genelde kadın doğumcular izin veriyor. Hatta bazı kadın doğumcular adaçayı da dahil her bitki çayına izin veriyorlar günde 1 kupayı aşmadığı sürece.

Şimdi ben de kararsız kaldım

Ihlamur cevabı geldi kızlar
Bitki çayları biraz göreceli sanırım doktorlar arasında. Tabi ıhlamur haricinde farklılık gösteriyorlar daha çok. Benim sağlık ocağındaki doktorum da zencefil çayına izin vermemişti

Canım benim erken doğum riskim var da o yüzden bebeğim her ihtimale karşı doğarsa ciğerleri gelişsin diye yapılacak, inşallah 37.haftaları görürüz ama bir önlem için
Ayaktan ted ile mi yapacakalr canim.yoksa yatismi vericek dr un? Kizimda bama yapmislardi yayis vermisti 2gun hastaneye

Hacı şeriften alcam kuşum

Yer değiştirmiş olabilir

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…