2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben termoss su kaynatıp koyuyordum, hep hazır duruyordu, yine öyle yapcsm inşlh, birde kabım vardı onda ıslatıyordum

Kızlar yarın sabah şeker yüklemesine gidicem. Aç gidicem. Nasıl oluyor ilk şekerli suyu mu içiyorum sonra napıuorum. Ne zaman kahvaltı yapçam nasıl oluyor anlatır mısınızz

Kızlar yarın sabah şeker yüklemesine gidicem. Aç gidicem. Nasıl oluyor ilk şekerli suyu mu içiyorum sonra napıuorum. Ne zaman kahvaltı yapçam nasıl oluyor anlatır mısınızz
Sorunsuz yaptırır gelirsin canım,şekerli su yok artık kutu gazoz gibi bişey hatta elmalı içecek tadı da çok kötü değil ilk onu içiyorsun ,bir saat bekleyip kan alıyorlar ondan sonra kahvaltı yapabilirsin

Kan ilacı ve hamilelik dönemindeki vitaminler devam pregna, decavit vb. Birde gerek görürlerse ilave takviyeler. Emzirme sürecinde bol bol dinlenmek kadar vücudumuzdaki vitamin seviyeleri de önemli çünkü. Birde aklınızda olsun adacayi, nane, mısır sut azaltıcı besinler. Tabi az kullanıldığında sorun yok abartilmadigi surece

Mrb ayni dertten muzdaribim . Yataktan kalkarken yatarken saga sola donerken bacaklarimi toplarken abdest alirken fazlasiyla hissediyorum. dr a sordum ben normal dedi. Maznezyumu gunde 2 defa kullan dedi . Biraz hafifledi gibi 2gundur
Evet canım normalmiş

Bu devam edecek sizi korkuracagim belki ama artarak hemde, ilk dogumumda doktrum vücudun kendini bu şekilde doğuma hazırladığını söylemişti. Doktorunuzla görüştükten sonra burada da bilgi verirseniz sevinirim
Doktorum normal dedi doğuma hazırlanıyorsun eklemler açılıyor dedi dinlenmek iyi gelir çok ayakta kalma dinlen dedi başka yapabileceğimiz birsey yokmuş canım.

Benim 36 haftada gelen bi kızım var o zaman neden erken geldi anlamadık ama ben şimdiki bebeğime hemen hamile kalamadım o sırada rahim filmi çekildim neden hamilelik olmuyor diye doktor çekilmemi istemişti ve rahim filminde rahimin üsten basık olduğu anlaşıldı bi tüp bebek doktoru demek kızın bu yüzden 36 haftada gelmiş rahim üsten basık olduğu için bebekte büyüdüğü için basınç olmuş ve suyun gelmiştir dedi şimdi ben bu hamileliğimde durumu biliyorum erken gelme riski var Allah korusun tabiki ama acaba ciğer geliştirici iğne gerekir mi bana detaylı ultrasonu yapan doktor da 36 haftayı görürsün öncekinde gördüğün için falan dedi kızım da solunum sıkıntısı da olmamıştı çok şükür ama ne yapsam bilemedim

Ben pentiden aldım valla lohusa takımı almıcam zaten hoşlanmıyorum o tarz geceliklerden
Kızlaaar kendime pijama almadım daha ya. Lohusa sepetine bakıyorum çok pahalı 250'den aşağı takım yok alsam mı kararsız kaldım :/
Siz nerden aldınız naptınız bu konuyu?
den

Doktorum normal dedi doğuma hazırlanıyorsun eklemler açılıyor dedi dinlenmek iyi gelir çok ayakta kalma dinlen dedi başka yapabileceğimiz birsey yokmuş canım.
Tekrar cok geçmiş olsun, öyle zor ki o ağrılara katlanmak yaşamayan bilmiyor ne yazık ki.. benim dogumum çok kolay olmuştu inşallah seninde bu pelvik ağrılarin sonu kolay bir doğum olur arkadaşım

Bir arkadaşımızın da ilk bebeği 36nin bittiği gun doğmuştu 2.de de öyle beklediler ama 40 kusurde doğdu

Tekrar cok geçmiş olsun, öyle zor ki o ağrılara katlanmak yaşamayan bilmiyor ne yazık ki.. benim dogumum çok kolay olmuştu inşallah seninde bu pelvik ağrılarin sonu kolay bir doğum olur arkadaşım
Ay inşallah canım şu an tek tesellim o annem de çok çekmiş çatı ağırdı doğumları kolay olmuş inşallah bizlerin de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…