Ben termoss su kaynatıp koyuyordum, hep hazır duruyordu, yine öyle yapcsm inşlh, birde kabım vardı onda ıslatıyordumIslak mendil tırnak ile parmak arasındaki mikrop bölgesine değmezmiş. Ellerimizi kaptaki suya daldırdığımızda su oraya temas edermiş falan filan. Çocuk kaka yaptığında hazır da olsa suyu kaynatacan da ılıtacan da ooo çocuk pişik olur. Önceden kaynatayım dersen bekleyen suya yine mikrop bulaşabilir falan demiş. Ha ben kızımda pamuk kullandım ve kullandığım dönemde böyle bir şey de yaşamadım. Amaaann benim kafam karıştı, sizinkini de karıştırdım.
Sağol canım bekliycez zamanını inşallah kızıma güveniyorum benAnladım canım sağlıkla gelsin zamanında bebişin o bir ihtimal zaten beklesin biraz daha
❤❤❤❤ tabisiSağol canım bekliycez zamanını inşallah kızıma güveniyorum ben☺
Eveeeet valla azmettim ve geri kaldığım tüm zamanların gönderilerini okudum. Şimdi alıntı dolu gönderimle sizlerle beraberim efendim
Nutellada bu tepkiyi verdi, birayı düşünemiyorum
Aynen canım bugün çok yok şükür ağrıBaskı hissi olursa da korkma makat geliş olduğu için dedi
Tekmeleme hissini geçtim sanki orada yürüyor ya
Doğumdan sonra hangi takviyeler kullanılıyor canım?
Ya bu koreliler mi, japonlar mı Bilmiyorum işte çekik gözlüler kamerayı açıp, mikrofonu da hemen ağzının kenarına koyup yemek yiyorlar. Böyle sosistir, çıtır tavuktur falan. Ben de manyak gibi onları izliyorum bazen
Canım benim de ayaklarım az üşümeyegörsün anında kasıklarıma vuruyor. Hatta ayaklarım da değil, pantolonla çorap arasındaki minnacık kısımdan azıcık hava girsin, bitiyorumsen de üşütmüş olabilirsin
Benim bildiğim ama emin değilim asla, bebek sadece tatlı tadı algılayabiliyormuş :) yani basın gitsin acıyı
Şehir ismi yazıyorsun ya böyle ilk bir görüyorum, Allah Allah bu kız orada yaşamıyordu sanki diye duraksıyorum bir saniyeliğine
Canım ben de geçen yazmıştım ya bir damla kan geldi doktora gittm vs. diye doktor elle muayene etmişti beni. Sanırım çatı muayenesi yaptı hatta. Benim de o gün epey bir ağrım olmuştu
Canım çok geçmiş olsun. Ama emin ol hamileyken ameliyat olmayı geçtim ilaç almak bile düşündürüyor bizi ama doktorlar
İçin cerrahi operasyonlar gayet olağan. Sen iyi olacaksın ki bebeğin iyi olacak.
Ayy benim eşim de kiloya laf etmeyi sever ama seneler içinde onu paylamayı güzelce öğrendim. Şimdi pişman oluyor bana laf edinceİsterse de beğenmesin. Kendi bilir. Ben kendimi beğeniyorum, maşallah fıstık gibiyim
Ya çok düşündüm ben de ama sanırım sadece takı yastığı, kapı süsü yaptıracağım isimli. İsimli hastane çıkışı takımlarına ben de çok baktım ama vazgeçtim sonradan
bayıldımmmSağlıkla kullanın inşallah
Ya sanırım ‘lohusa’ olmayan pijama takımları vs. alacağım. O takımlar işin içine girince fiyat çok artıyor bence
Ya ben de bazı doktorların döndürdüğünü duymuştum. Ama bildiğin eli içeri sokup çocuğu çevirerekepey riskliymiş. Allahtan bir şey olmamış
Çok ilginç. Ihlamura genelde kadın doğumcular izin veriyor. Hatta bazı kadın doğumcular adaçayı da dahil her bitki çayına izin veriyorlar günde 1 kupayı aşmadığı sürece.
Şimdi ben de kararsız kaldım
Bitki çayları biraz göreceli sanırım doktorlar arasında. Tabi ıhlamur haricinde farklılık gösteriyorlar daha çok. Benim sağlık ocağındaki doktorum da zencefil çayına izin vermemişti
Ayaktan yapcaklar kuzum kalçadan, yatıştan felan bahsetmedi doktorum hiçAyaktan ted ile mi yapacakalr canim.yoksa yatismi vericek dr un? Kizimda bama yapmislardi yayis vermisti 2gun hastaneye
Sorunsuz yaptırır gelirsin canım,şekerli su yok artık kutu gazoz gibi bişey hatta elmalı içecek tadı da çok kötü değil ilk onu içiyorsun ,bir saat bekleyip kan alıyorlar ondan sonra kahvaltı yapabilirsinKızlar yarın sabah şeker yüklemesine gidicem. Aç gidicem. Nasıl oluyor ilk şekerli suyu mu içiyorum sonra napıuorum. Ne zaman kahvaltı yapçam nasıl oluyor anlatır mısınızz
❤❤❤❤ tabisi
Simdi sole bakalim, sen o prensese alisverise basladin miiii baslamaadin mi bakiym ?❤❤ bugün kontrole gittik teyzesi biz yine indirmedi benimki ayakları, bu kız inatçı olacak başıma doktor artık pes etti☺
Kuzum geçen trendyol indirmelerinden bir hastane çıkışı seti aldım, başka da bişey alamadımSimdi sole bakalim, sen o prensese alisverise basladin miiii baslamaadin mi bakiym ?
Kan ilacı ve hamilelik dönemindeki vitaminler devam pregna, decavit vb. Birde gerek görürlerse ilave takviyeler. Emzirme sürecinde bol bol dinlenmek kadar vücudumuzdaki vitamin seviyeleri de önemli çünkü. Birde aklınızda olsun adacayi, nane, mısır sut azaltıcı besinler. Tabi az kullanıldığında sorun yok abartilmadigi sureceEveeeet valla azmettim ve geri kaldığım tüm zamanların gönderilerini okudum. Şimdi alıntı dolu gönderimle sizlerle beraberim efendim
Nutellada bu tepkiyi verdi, birayı düşünemiyorum
Tekmeleme hissini geçtim sanki orada yürüyor ya
Doğumdan sonra hangi takviyeler kullanılıyor canım?
Ya bu koreliler mi, japonlar mı Bilmiyorum işte çekik gözlüler kamerayı açıp, mikrofonu da hemen ağzının kenarına koyup yemek yiyorlar. Böyle sosistir, çıtır tavuktur falan. Ben de manyak gibi onları izliyorum bazen
Canım benim de ayaklarım az üşümeyegörsün anında kasıklarıma vuruyor. Hatta ayaklarım da değil, pantolonla çorap arasındaki minnacık kısımdan azıcık hava girsin, bitiyorumsen de üşütmüş olabilirsin
Benim bildiğim ama emin değilim asla, bebek sadece tatlı tadı algılayabiliyormuş :) yani basın gitsin acıyı
Şehir ismi yazıyorsun ya böyle ilk bir görüyorum, Allah Allah bu kız orada yaşamıyordu sanki diye duraksıyorum bir saniyeliğine
Canım ben de geçen yazmıştım ya bir damla kan geldi doktora gittm vs. diye doktor elle muayene etmişti beni. Sanırım çatı muayenesi yaptı hatta. Benim de o gün epey bir ağrım olmuştu
Canım çok geçmiş olsun. Ama emin ol hamileyken ameliyat olmayı geçtim ilaç almak bile düşündürüyor bizi ama doktorlar
İçin cerrahi operasyonlar gayet olağan. Sen iyi olacaksın ki bebeğin iyi olacak. ❤
Ayy benim eşim de kiloya laf etmeyi sever ama seneler içinde onu paylamayı güzelce öğrendim. Şimdi pişman oluyor bana laf edinceİsterse de beğenmesin. Kendi bilir. Ben kendimi beğeniyorum, maşallah fıstık gibiyim ❤
Ya çok düşündüm ben de ama sanırım sadece takı yastığı, kapı süsü yaptıracağım isimli. İsimli hastane çıkışı takımlarına ben de çok baktım ama vazgeçtim sonradan
bayıldımmm ❤❤❤ Sağlıkla kullanın inşallah
Ya sanırım ‘lohusa’ olmayan pijama takımları vs. alacağım. O takımlar işin içine girince fiyat çok artıyor bence
Ya ben de bazı doktorların döndürdüğünü duymuştum. Ama bildiğin eli içeri sokup çocuğu çevirerekepey riskliymiş. Allahtan bir şey olmamış
Çok ilginç. Ihlamura genelde kadın doğumcular izin veriyor. Hatta bazı kadın doğumcular adaçayı da dahil her bitki çayına izin veriyorlar günde 1 kupayı aşmadığı sürece.
Şimdi ben de kararsız kaldım
Bitki çayları biraz göreceli sanırım doktorlar arasında. Tabi ıhlamur haricinde farklılık gösteriyorlar daha çok. Benim sağlık ocağındaki doktorum da zencefil çayına izin vermemişti
Evet canım normalmişMrb ayni dertten muzdaribim . Yataktan kalkarken yatarken saga sola donerken bacaklarimi toplarken abdest alirken fazlasiyla hissediyorum. dr a sordum ben normal dedi. Maznezyumu gunde 2 defa kullan dedi . Biraz hafifledi gibi 2gundur
Doktorum normal dedi doğuma hazırlanıyorsun eklemler açılıyor dedi dinlenmek iyi gelir çok ayakta kalma dinlen dedi başka yapabileceğimiz birsey yokmuş canım.Bu devam edecek sizi korkuracagim belki ama artarak hemde, ilk dogumumda doktrum vücudun kendini bu şekilde doğuma hazırladığını söylemişti. Doktorunuzla görüştükten sonra burada da bilgi verirseniz sevinirim
denKızlaaar kendime pijama almadım daha ya. Lohusa sepetine bakıyorum çok pahalı 250'den aşağı takım yok alsam mı kararsız kaldım :/
Siz nerden aldınız naptınız bu konuyu?
Tekrar cok geçmiş olsun, öyle zor ki o ağrılara katlanmak yaşamayan bilmiyor ne yazık ki.. benim dogumum çok kolay olmuştu inşallah seninde bu pelvik ağrılarin sonu kolay bir doğum olur arkadaşımDoktorum normal dedi doğuma hazırlanıyorsun eklemler açılıyor dedi dinlenmek iyi gelir çok ayakta kalma dinlen dedi başka yapabileceğimiz birsey yokmuş canım.
Bir arkadaşımızın da ilk bebeği 36nin bittiği gun doğmuştu 2.de de öyle beklediler ama 40 kusurde doğduBenim 36 haftada gelen bi kızım var o zaman neden erken geldi anlamadık ama ben şimdiki bebeğime hemen hamile kalamadım o sırada rahim filmi çekildim neden hamilelik olmuyor diye doktor çekilmemi istemişti ve rahim filminde rahimin üsten basık olduğu anlaşıldı bi tüp bebek doktoru demek kızın bu yüzden 36 haftada gelmiş rahim üsten basık olduğu için bebekte büyüdüğü için basınç olmuş ve suyun gelmiştir dedi şimdi ben bu hamileliğimde durumu biliyorum erken gelme riski var Allah korusun tabiki ama acaba ciğer geliştirici iğne gerekir mi bana detaylı ultrasonu yapan doktor da 36 haftayı görürsün öncekinde gördüğün için falan dedi kızım da solunum sıkıntısı da olmamıştı çok şükür ama ne yapsam bilemedim
Ay inşallah canım şu an tek tesellim o annem de çok çekmiş çatı ağırdı doğumları kolay olmuş inşallah bizlerin de öyle olurTekrar cok geçmiş olsun, öyle zor ki o ağrılara katlanmak yaşamayan bilmiyor ne yazık ki.. benim dogumum çok kolay olmuştu inşallah seninde bu pelvik ağrılarin sonu kolay bir doğum olur arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?