2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok canım instagram da bi sayfaya yaptırdım . o kadar maharetli diilim
Hangi sayfadan yaptırdın canım. İnstagramdan şimdiye kadar hiç bir şey almadım. Güvenilir bir sayfa olması önemli. Senin eline ulaştığına göre güvenilir. Birde gayet güzel olmuş. Birde ne kadara yaptırdın

Ayy kuzumm burda konusulan seylerde beni cok etkilemisti ki kocama bi anda guvensizlestim sabah 4 e dogru gozumu actim teline bakiodu .. bende uykulu uykulu gozume kaoattim bi baktiim elini telefona atti sonra bisey caldi... tirink tirink.. bu ne bide uutanmadan mesaj mi gelio deedimm... sonra aksam geldiginde de ayni melodi caliyordu
Oyun dan geldigini farkettim... can gelince onada bildirim gelior... ben bi anda neye ugradigimi naoiyorsun ne dusunuyorsun sen dedimm cok utandimm ama psikolojimizin hassaslastigi dogrudur Amaaaa aklima sey gelio iki bebemle ne hallere dustukkk... bide iliski yasagi felan iyice adam unuttu bizi felan dedim
Tooiibe est... cok sukurr.. demem oki akliniza kotu seyler kotu konulara yaklastirmayin... o ortamdan olabildigince uzak durun... etkilenioruz, yok desekte bilincalti bazen desteklio hiccc strese gerginlige gerek yok...
Guleryuzlu olalaim iyi olalim kizlar emin olun hersey yolunda ve kocalarimiz bizim stresimizle daha stresli Daha gergin onlarin lohusa donemi olsa iste bu son zamanlar derdim

26 artiysan bu sitede neden 24+ gozukuyosun ... cunku 25. Haftanda yaziyor . Acaba doktor mu son adet tarihine yanlis yazdi yankis bakti... bide doktorlarda iki cizelge var.. benim ozeldeki doktora gore subat sonu doguruyorum.. devletteki doktorumda mart 3 gibi doguruyirum... yani bilemedim.. sen bu sitede kine dogrumu yazdin son adet tarihini acaba bayag gec girmissin adet tarihini?

ciğer geliştirici iğne oldun mu cnm?

E demekki bas asagi dediginde basi asagida kici sirti yukari bakiyor... makat asagida dedigindede bas yukari popo yere bakiyordu

Kızzz koçan oyunu üçin 4 te uyanıyormuş biizümki bi yatar toplam 8 saat yatmazsa vay minenin haline aşkım başım çok agriyor halim yok başım çatlayacak kaldıkı gece 4 oyunu için uyanacak ohoooo

Canım bende çok araştırırım böyle şeyleri . bide yastikla tulum takımı siparişi verdim gelsinler onlarıda atarım o başka sayfa ama . bu kapı süsünü mandalamakrome diye bi sayfaya yaptırdım çok ilgili ve istedigin modeli yapıyor .fikir alışverişi yap içine sinen birseyi yapabiliyor .ben memnun kaldım 130 tl ye yaptırdım. Piayasada 250 bile yapan var da burası hem uygun hemde eli çok muntazam yakındanda baya bi büyük yanı kapıfa hoş duruyor . 4 gün içinde geldi. Çok güzel modeller var muhakkak bi bak derim.

Kızlar merhaba nasılsınız. Bugün kasık ve bel ağrım var çok. Korkuyorum aslında ama birşey yoktur diye de sürekli avutuyorum kendimi. Benim gibi olan varmı bu haftalarda.

Geçmiş olsun kuzu. Bugün eğitime katıldım da diyetisyen de girdi eğitimciyle beraber. Ihlamur içmeyin dediler. Benim doktorum içebilirsin demişti ama dedim, ısrarla hayır hiç bi bitki çayı olmaz dediler

24+0 dı canım kilosu normal dedi hatta bi iki gün önde cıkmştı. 750 banada düşük gelmedi kendi doktoruna randevun nezaman özelde
Özelde yarın bakalım o ne dicek. Bugüne kadar gelişimi haftasıyla uyumluydu. Bu devlete ilk kez gittim. Makineden mi acaba yarın belli olacak bakalım inşallah iyidir gelişimi
Yanlış yazdım şu an 25+0 ım. Bebek 750 gr mış yarın özelde belli olur inşallah normaldir gelişimi
Geçmiş olsun kuzu. Bugün eğitime katıldım da diyetisyen de girdi eğitimciyle beraber. Ihlamur içmeyin dediler. Benim doktorum içebilirsin demişti ama dedim, ısrarla hayır hiç bi bitki çayı olmaz dediler
Öksürükten mahvolduğum için ben günde 3-4 bardak ıhlamur içiyorum ballı.
Şu an çok şaşırdım nedeni neymiş peki

Bende bronşit oldum geçen hafta ıhlamur içebilirsin dedi doktorum hatta ve hatta haftada bir yeşil çay bile içebilirsin demişti

Ben dün ilk defa 1 çay bardağı içtim hastayım diye. Bir daha içmem o zaman

Hic uzulme fistikkk ben bi daha alicam subata kadar bidaha indirime girer merak etme birlikte yine aliriz.. ben iki koli aldim ama bu nereye yetiyorrr.. kocamda ooo cok aldik iyi bayag bi almayiz felan sandi daha bozmadim
İnsin ya ben çok kullanıyorum, ıslak mendil almam, belki bir tane yeni doğan o kadar

Canım bence haftasiyla uyumlu benimde 24+0 da 730 çıktı biride daha düşük.
Çoğu arkadaşımızın burda böyle, kendine sıkıntı yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…