cok şükür 29 a kadar geldin cnm ciger gelistiricileri ol ,Allah in izniyle hic bi sıkıntın olmayacak insSağol kuzum yarın ciğer geliştiricilerimizi yaptırcaz
Bende öyle düşünüyorum biizm. Burda öyle şerbet kurabiye felan degilde çikolata dağıtılırBence cikolata ve kolonya yeter.. serbet nerden cikmis yaaa ben hamile lohusa serbeti icerki sut olsun diye biliom gelen misafir icip ne olcak yani
Hangi sayfadan yaptırdın canım. İnstagramdan şimdiye kadar hiç bir şey almadım. Güvenilir bir sayfa olması önemli. Senin eline ulaştığına göre güvenilir. Birde gayet güzel olmuş. Birde ne kadara yaptırdınYok canım instagram da bi sayfaya yaptırdım . o kadar maharetli diilim
Ayy kuzumm burda konusulan seylerde beni cok etkilemisti ki kocama bi anda guvensizlestimAh be kuzum soyle konusarak cozmeyi deneseniz belki hersey duzelir. Simdi her yaptigida sana batiyor anladigim kadariyla ama bu durumu kurtarmanin bir yolu olmali iki tane bebisiniz oluyor. Onlar icinde sizin tutumunuz cok onemli.
dayanamiyorum ki
Gecen gun iddia oynuyormus ben gelince yanina telefonun isigini kapadi bir kullanici adini gordum birde sitenin ustune soyle insan figuru gibi biseyler aha dedim yakalandin ama bisey demedim sabaha kadar sitelerde o amblemi aradimo ise gitti sonra dayanamadim whatsapptan yazdim ne sitesi be dedi iddia oynadim kizma diye kapadim dedi ekran goruntusunu atti evet iddia sitesiymis sanirim psikolojik destege ihtiyacim olacak
Tabiki orasi oyle neden itici bulayim kilo alsa gorunumu degisse, icindeki ayni o bana yeter ama. Simdi oyle seyler duyuyorum ki inanamiyorum sanirim onlardan bu kadar etkileniyorum.
26 artiysan bu sitede neden 24+ gozukuyosun ... cunku 25. Haftanda yaziyor . Acaba doktor mu son adet tarihine yanlis yazdi yankis bakti... bide doktorlarda iki cizelge var.. benim ozeldeki doktora gore subat sonu doguruyorum.. devletteki doktorumda mart 3 gibi doguruyirum... yani bilemedim.. sen bu sitede kine dogrumu yazdin son adet tarihini acaba bayag gec girmissin adet tarihini?Kızlar devlete de a gittim rahim boyun iyi dedi ama bebeğin gelişimi bi hafta geriden dedi. Geçen hafta böyle dememişlerdi. Kaç gr dedim 750 gr dedi. Bugün tam 26+0 ım
Sizin bebekleriniz bu haftalarda kaçtı bilgi verebilir misiniz
ciğer geliştirici iğne oldun mu cnm?Kızlar ben çıktım doktordan benim sıpa şimdi de makat gelişe dönmüş☺ Doğuma kadar bir sürü kez değişiyormuş pozisyonu, makat aşağıda olınca altta baskı hissi olıyormuş, vajinada sızlamada da olur normal dedi. Yine benimki indirmedi ya ayaklarını kafasından annesi görsün
E demekki bas asagi dediginde basi asagida kici sirti yukari bakiyor... makat asagida dedigindede bas yukari popo yere bakiyorduKızlar birşey aklıma takıldı ya. Detaylı ultrasonda bebeğin kafası sağ taraftaydı ayakları soldaydı. Doktor makat geliş demişti.
En son doktoruma gittiğimde kafa sağda bacaklar solda. Baş aşağı dedi. Dedim doğum pozisyonunda mı yani evet dedi.
Hangisi doğru anlamadım
Kızzz koçan oyunu üçin 4 te uyanıyormuş biizümki bi yatar toplam 8 saat yatmazsa vay minenin haline aşkım başım çok agriyor halim yok başım çatlayacakAyy kuzumm burda konusulan seylerde beni cok etkilemisti ki kocama bi anda guvensizlestimsabah 4 e dogru gozumu actim teline bakiodu .. bende uykulu uykulu gozume kaoattim bi baktiim elini telefona atti sonra bisey caldi... tirink tirink.. bu ne bide uutanmadan mesaj mi gelio deedimm... sonra aksam geldiginde de ayni melodi caliyordu
Oyun dan geldigini farkettim... can gelince onada bildirim gelior... ben bi anda neye ugradigimi naoiyorsun ne dusunuyorsun sen dedimmcok utandimm ama psikolojimizin hassaslastigi dogrudur ☺ Amaaaa aklima sey gelio iki bebemle ne hallere dustukkk... bide iliski yasagi felan iyice adam unuttu bizi felan dedim
Tooiibe est... cok sukurr.. demem oki akliniza kotu seyler kotu konulara yaklastirmayin... o ortamdan olabildigince uzak durun... etkilenioruz, yok desekte bilincalti bazen destekliohiccc strese gerginlige gerek yok...
Guleryuzlu olalaim iyi olalim kizlar emin olun hersey yolunda ve kocalarimiz bizim stresimizle daha stresli ☺☺☺ Daha gergin onlarin lohusa donemi olsa iste bu son zamanlar derdim
İnşallah canım benimİnşallah canım sağlıkla vaktinde gelir bebişin
İnşallah kuzum Allah razı olsun, hepimiz sağlıklı sağlıklı kavuşalım kuzularımıza inşallahcok şükür 29 a kadar geldin cnm ciger gelistiricileri ol ,Allah in izniyle hic bi sıkıntın olmayacak ins
Yarın sabah 2 dozunu akşam da iki dozunu olcam canımciğer geliştirici iğne oldun mu cnm?
Canım bende çok araştırırım böyle şeyleri . bide yastikla tulum takımı siparişi verdim gelsinler onlarıda atarım o başka sayfa ama . bu kapı süsünü mandalamakrome diye bi sayfaya yaptırdım çok ilgili ve istedigin modeli yapıyor .fikir alışverişi yap içine sinen birseyi yapabiliyor .ben memnun kaldım 130 tl ye yaptırdım. Piayasada 250 bile yapan var da burası hem uygun hemde eli çok muntazam yakındanda baya bi büyük yanı kapıfa hoş duruyor . 4 gün içinde geldi. Çok güzel modeller var muhakkak bi bak derim.Hangi sayfadan yaptırdın canım. İnstagramdan şimdiye kadar hiç bir şey almadım. Güvenilir bir sayfa olması önemli. Senin eline ulaştığına göre güvenilir. Birde gayet güzel olmuş. Birde ne kadara yaptırdın
Geçmiş olsun kuzu. Bugün eğitime katıldım da diyetisyen de girdi eğitimciyle beraber. Ihlamur içmeyin dediler. Benim doktorum içebilirsin demişti ama dedim, ısrarla hayır hiç bi bitki çayı olmaz dedilerAh adaşş gerçekten herşey kadının elinde . Bende konuştum dedim buna kızdım şuna alındım. Tamam dikkat edicem bunaldı farkındayım falan dedi. Kaç gün gidecek bakalımbu arada fena halde bademciklerim şişti. Dün akşam zor uyudum. Ihlamur bal zencefil falan hiç fayda etmiyor inşallah bir an önce geçer
Özelde yarın bakalım o ne dicek. Bugüne kadar gelişimi haftasıyla uyumluydu. Bu devlete ilk kez gittim. Makineden mi acaba yarın belli olacak bakalım inşallah iyidir gelişimi24+0 dı canım kilosu normal dedi hatta bi iki gün önde cıkmştı. 750 banada düşük gelmedi kendi doktoruna randevun nezaman özelde
Yanlış yazdım şu an 25+0 ım. Bebek 750 gr mış yarın özelde belli olur inşallah normaldir gelişimi26 artiysan bu sitede neden 24+ gozukuyosun ... cunku 25. Haftanda yaziyor . Acaba doktor mu son adet tarihine yanlis yazdi yankis bakti... bide doktorlarda iki cizelge var.. benim ozeldeki doktora gore subat sonu doguruyorum.. devletteki doktorumda mart 3 gibi doguruyirum... yani bilemedim.. sen bu sitede kine dogrumu yazdin son adet tarihini acaba bayag gec girmissin adet tarihini?
Öksürükten mahvolduğum için ben günde 3-4 bardak ıhlamur içiyorum ballı.Geçmiş olsun kuzu. Bugün eğitime katıldım da diyetisyen de girdi eğitimciyle beraber. Ihlamur içmeyin dediler. Benim doktorum içebilirsin demişti ama dedim, ısrarla hayır hiç bi bitki çayı olmaz dediler
Bende bronşit oldum geçen hafta ıhlamur içebilirsin dedi doktorum hatta ve hatta haftada bir yeşil çay bile içebilirsin demiştiÖzelde yarın bakalım o ne dicek. Bugüne kadar gelişimi haftasıyla uyumluydu. Bu devlete ilk kez gittim. Makineden mi acaba yarın belli olacak bakalım inşallah iyidir gelişimi
Yanlış yazdım şu an 25+0 ım. Bebek 750 gr mış yarın özelde belli olur inşallah normaldir gelişimi
Öksürükten mahvolduğum için ben günde 3-4 bardak ıhlamur içiyorum ballı.
Şu an çok şaşırdım nedeni neymiş peki
Ben dün ilk defa 1 çay bardağı içtim hastayım diye. Bir daha içmem o zamanGeçmiş olsun kuzu. Bugün eğitime katıldım da diyetisyen de girdi eğitimciyle beraber. Ihlamur içmeyin dediler. Benim doktorum içebilirsin demişti ama dedim, ısrarla hayır hiç bi bitki çayı olmaz dediler
Hic uzulme fistikkk ben bi daha alicam subata kadar bidaha indirime girer merak etmebirlikte yine aliriz.. ben iki koli aldim ama bu nereye yetiyorrr.. kocamda ooo cok aldik iyi bayag bi almayiz felan sandi daha bozmadim
Canım bence haftasiyla uyumlu benimde 24+0 da 730 çıktı biride daha düşük.Özelde yarın bakalım o ne dicek. Bugüne kadar gelişimi haftasıyla uyumluydu. Bu devlete ilk kez gittim. Makineden mi acaba yarın belli olacak bakalım inşallah iyidir gelişimi
Yanlış yazdım şu an 25+0 ım. Bebek 750 gr mış yarın özelde belli olur inşallah normaldir gelişimi
Öksürükten mahvolduğum için ben günde 3-4 bardak ıhlamur içiyorum ballı.
Şu an çok şaşırdım nedeni neymiş peki
Demi canım adam olana çok bileBence cikolata ve kolonya yeter.. serbet nerden cikmis yaaa ben hamile lohusa serbeti icerki sut olsun diye biliom gelen misafir icip ne olcak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?