- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Hipp kullanmayi dusunuyorum.İnşallah sütümüz bol bol gelir bebişlere şifa olur ama mama kullanmak zorunda kalırsak hangi mamayı tercih etmeyi düşünüyorsunuz resimdeki mama iyi midir acaba Eki Görüntüle 2565637
Tansiyonu birden çıkarıyormuşÖzelde yarın bakalım o ne dicek. Bugüne kadar gelişimi haftasıyla uyumluydu. Bu devlete ilk kez gittim. Makineden mi acaba yarın belli olacak bakalım inşallah iyidir gelişimi
Yanlış yazdım şu an 25+0 ım. Bebek 750 gr mış yarın özelde belli olur inşallah normaldir gelişimi
Öksürükten mahvolduğum için ben günde 3-4 bardak ıhlamur içiyorum ballı.
Şu an çok şaşırdım nedeni neymiş peki
Hicde degil bence ne konustugunu bilmemis o doktor.Kızlar devlete de a gittim rahim boyun iyi dedi ama bebeğin gelişimi bi hafta geriden dedi. Geçen hafta böyle dememişlerdi. Kaç gr dedim 750 gr dedi. Bugün tam 26+0 ım
Sizin bebekleriniz bu haftalarda kaçtı bilgi verebilir misiniz
Canım ne olduki okuyamadım bakamadım merak ettimAynen canım ben de duymuştum olduğunu
Bende doktorum ne derse o olmakla birlikte sutum yetersiz kalirsa ve gazli bir bebek olursaİnşallah sütümüz bol bol gelir bebişlere şifa olur ama mama kullanmak zorunda kalırsak hangi mamayı tercih etmeyi düşünüyorsunuz resimdeki mama iyi midir acaba Eki Görüntüle 2565637
İnşallah sütümüz bol bol gelir bebişlere şifa olur ama mama kullanmak zorunda kalırsak hangi mamayı tercih etmeyi düşünüyorsunuz resimdeki mama iyi midir acaba Eki Görüntüle 2565637
Ben kızım da Aptamil kullanmıştım doktor da Bebekler aptamili seviyor genelde demişti hipp için bi arkadaş bebeğinin kabul etmediğini söylemişti kızım da hipp in kavanoz mamalarını tercih etmiştim ama çok aşırı pahalanmış onlardaHipp kullanmayi dusunuyorum.
Senin 24+0 da 750 gr sa ve ikiz ise benimkisi 25+0 da 750 gr düşük değil miCanım bence haftasiyla uyumlu benimde 24+0 da 730 çıktı biride daha düşük.
Çoğu arkadaşımızın burda böyle, kendine sıkıntı yapma.
Senin en son kaçta kaç gr dıkiHicde degil bence ne konustugunu bilmemis o doktor.
Bende şimdi araştırdım ıhlamur ile ilgili böyle şeyler yazıyor. Doktora danışmadan tüketmeyin diyorÖzelde yarın bakalım o ne dicek. Bugüne kadar gelişimi haftasıyla uyumluydu. Bu devlete ilk kez gittim. Makineden mi acaba yarın belli olacak bakalım inşallah iyidir gelişimi
Yanlış yazdım şu an 25+0 ım. Bebek 750 gr mış yarın özelde belli olur inşallah normaldir gelişimi
Öksürükten mahvolduğum için ben günde 3-4 bardak ıhlamur içiyorum ballı.
Şu an çok şaşırdım nedeni neymiş peki
Benim 24 haftada 640 gramdı yarın kontrolüm var 28 hafta da kaç olacak bakalımSenin 24+0 da 750 gr sa ve ikiz ise benimkisi 25+0 da 750 gr düşük değil mi
Senin en son kaçta kaç gr dıki
Lcw da 250 ye ben bi pijama bi sabahlik bi de uzerime hirka aldim :)Kızlaaar kendime pijama almadım daha ya. Lohusa sepetine bakıyorum çok pahalı 250'den aşağı takım yok alsam mı kararsız kaldım :/
Siz nerden aldınız naptınız bu konuyu?
Benim doktorum 3 bardağa kadar içebilirsin demişti ıhlamuru hasta olduğumda sormuştumBende şimdi araştırdım ıhlamur ile ilgili böyle şeyler yazıyor. Doktora danışmadan tüketmeyin diyor
Hacı şeriften çikolata sipariş vermeyi düşünüyorum bende şerbet şekeri de var orda onu da denicemBende öyle düşünüyorum biizm. Burda öyle şerbet kurabiye felan degilde çikolata dağıtılır
Ben pamuk konusunda kararsız kaldım. Kızımda ilk aylar kullanmıştım. Hâlâ yumuşak olduğu için burnunu temizlemek için vs kullanıyorum. Bir arkadaşın kızı birkaç kez üst üste idrar yolu enfeksiyonu geçirdi. Küçücük bebek hastanede yattı. Doktor doktor gezdiler. Doktor onlara pamuk yerine içeriği temiz ıslak mendil kullanın demiş. Sulara güvenmeyin, kaynatıp ılıtsanız bile beklettiğiniz zaman bile mikrop kapar. Elinizi yıkasanız bile suya girdiğinde tırnağınızın arasındaki mikroplar kap içindeki suya daha çabuk bulaşır falan demiş. Birkaç açıklama daha yapmıştı ama şu an aklıma gelmedi. Kararsız kaldım o yüzden
Gecen persembe gunu gitmistim 1300 du 2 hafta once 27+ larda gitmistim 1140 di daha oncekinleri hatirlamiyorum cnm ama bende seker var kilosu biraz onde gidiyorSenin 24+0 da 750 gr sa ve ikiz ise benimkisi 25+0 da 750 gr düşük değil mi
Senin en son kaçta kaç gr dıki
Hacı Şerif yorumları okudum güzeldi bende oraya yaptırıcam inşallahBende cok merak ediyorum benim bebeklerim kac gram olmuslardir diye... keske her an bakma firsatimiz olsa☺☺☺ Hergun yemek yiyip aksam yatmadan olcerdik ☺☺ Tosun yapardim onlari ☺.
Kizlar cikolatayi nerde yaptircaksiniz varmi biryer... cikip alamiyorum internetten soyleyecem ama nere nasil yapar pek fikrim yok( onuda halletmem lazim...
Pozisyonunu degistirmis olabilir cnm.kızlar karnım bu aksam birden yumusadi
az önce de karnımda bosalma gibi birsey hissettim sanki karnimdan birseyler kaydı. Hala yumuşak çok tedirgin oldum.
Bebek hareketleri var ama ağrım da yok bu neye işaret korktum biraz
Haci seriften cnm en uygun orasi geldi bana :)Bende cok merak ediyorum benim bebeklerim kac gram olmuslardir diye... keske her an bakma firsatimiz olsa☺☺☺ Hergun yemek yiyip aksam yatmadan olcerdik ☺☺ Tosun yapardim onlari ☺.
Kizlar cikolatayi nerde yaptircaksiniz varmi biryer... cikip alamiyorum internetten soyleyecem ama nere nasil yapar pek fikrim yok( onuda halletmem lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?