2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kuzum geçen trendyol indirmelerinden bir hastane çıkışı seti aldım, başka da bişey alamadım☹ Sen naptın, başlayabildin mi?
Yok baslamadim. Bugun netten baktigim takimlari, bi bebek magazasinda gordum.tabiki burda fiyatlar daha fazla. Ama bu hafta alisverise baslasam mi die dusunuyorum

Doktorun ne diyor bu konuda peki

Kızlar merhaba nasılsınız. Bugün kasık ve bel ağrım var çok. Korkuyorum aslında ama birşey yoktur diye de sürekli avutuyorum kendimi. Benim gibi olan varmı bu haftalarda.
ben dun oyleydim cok ayakta durunca oluyor dinlencez artik onu anladim

cnm yer değiştirince oteki yerde bosluk oluyor korkma sen

Reactions: Eva

Bebeginin kilosu nasildi acaba yani 36da olup kilosu yuksekse mesela ayni kiloyu bu bebegin ilerki haftalarda gorurse 38 39 gibi o zaman ayni hacime ulasicagi icin dogumu etkiler mi? Kendi doktoruna bahsetmis miydin

Kızlar yarın sabah şeker yüklemesine gidicem. Aç gidicem. Nasıl oluyor ilk şekerli suyu mu içiyorum sonra napıuorum. Ne zaman kahvaltı yapçam nasıl oluyor anlatır mısınızz
Kaclik yukleme yapilacak cnm o da onemli cunku kan alma sayisi degisiyor ilk etapta icmeden alicaklar sonra ictikten 1 saat sonra

Kizimda haci şeriften aldim. Cok begenmistik

Zor soru bizde bilemeyiz cnm :) saglikla gelain

Yok baslamadim. Bugun netten baktigim takimlari, bi bebek magazasinda gordum.tabiki burda fiyatlar daha fazla. Ama bu hafta alisverise baslasam mi die dusunuyorum
Kuzum sen mağaza gezebiliyor musun? Al canım en azından biraz başlamış olursun diğer ay da kalanları alırsın, ben de alcam 1 ay içerisinde çoğu şeyi

merhaba kizlar, kilolar hakkinda konusmussunuz benim bebegimde 26+2 de 1 kg 150 gramdi doktor iyi dedi ama bana da cok geldi acikcasi

ben 5.5 kg dogmusum esim ise 4.5 kg o yuzden korkuyorum
Ooo masallah topigin en kilolu bebegi sende olmasin sakin hayirlisiyla doguralimda

Hormonlaaarr ve kafamda deli sorulaaaar en etkilenmem denilen seyden bile etkileniyoruz bu kesin dedigin gibi yok etkilenmedim deyip bilincaltina atiyoruz sonra boyle cikiyor iste bu ara herseyden etkilenir oldum
Burada da bir arkadas preeklampsi miyim acaba demisti ya o gunden beri o bile aklimda her belirtiyi her detayi ona baglar oldum daha yeni yeni unutmaya calisiyorum bu hormonlar cok fena gecen gunde biliyorsun iste kasigim agriyor diye doguruyorum sandim

Hanımlar catlatma ignesi olup beta degeri dusuk olup sonradan yükselen varmi banada umut olun benim hcg 8 cıktı progestanim 24 doktor cumaya kadar bekleyelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…