amin cnmİnşallah kuzum Allah razı olsun, hepimiz sağlıklı sağlıklı kavuşalım kuzularımıza inşallah
Yok baslamadim. Bugun netten baktigim takimlari, bi bebek magazasinda gordum.tabiki burda fiyatlar daha fazla. Ama bu hafta alisverise baslasam mi die dusunuyorumKuzum geçen trendyol indirmelerinden bir hastane çıkışı seti aldım, başka da bişey alamadım☹ Sen naptın, başlayabildin mi?
Doktorun ne diyor bu konuda pekiBenim 36 haftada gelen bi kızım var o zaman neden erken geldi anlamadık ama ben şimdiki bebeğime hemen hamile kalamadım o sırada rahim filmi çekildim neden hamilelik olmuyor diye doktor çekilmemi istemişti ve rahim filminde rahimin üsten basık olduğu anlaşıldı bi tüp bebek doktoru demek kızın bu yüzden 36 haftada gelmiş rahim üsten basık olduğu için bebekte büyüdüğü için basınç olmuş ve suyun gelmiştir dedi şimdi ben bu hamileliğimde durumu biliyorum erken gelme riski var Allah korusun tabiki ama acaba ciğer geliştirici iğne gerekir mi bana detaylı ultrasonu yapan doktor da 36 haftayı görürsün öncekinde gördüğün için falan dedi kızım da solunum sıkıntısı da olmamıştı çok şükür ama ne yapsam bilemedim
ben dun oyleydim cok ayakta durunca oluyor dinlencez artik onu anladimKızlar merhaba nasılsınız. Bugün kasık ve bel ağrım var çok. Korkuyorum aslında ama birşey yoktur diye de sürekli avutuyorum kendimi. Benim gibi olan varmı bu haftalarda.
cnm yer değiştirince oteki yerde bosluk oluyor korkma senkızlar karnım bu aksam birden yumusadi
az önce de karnımda bosalma gibi birsey hissettim sanki karnimdan birseyler kaydı. Hala yumuşak çok tedirgin oldum.
Bebek hareketleri var ama ağrım da yok bu neye işaret korktum biraz
Darisi basina cnm :) aman az kalsin cnm gunler gectikce agirlasiyor insan avm yi sadece 1 saat rahat gezdim sonra basladi bel agrisi :)
havlu ütüle köy kulağına o kulağın ustune yatKızlar şu an öyle bir kulak ağrısı çekiyorum ki resmen çocuk gibi ağlıyorum. Parol içmek istemiyorum, kan ilacımı alıp uyuyacağım, yoksa delirtecek bu ağrı beni
Bende yarin devlete gidicem. 28 bitiyor yarin. Seker yüklemesi yaptirabilirsem yaptırcam. Yaptiramazsam kan idrar veririm bebegimi gorup gelirim :)Benim 24 haftada 640 gramdı yarın kontrolüm var 28 hafta da kaç olacak bakalım
Benim 36 haftada gelen bi kızım var o zaman neden erken geldi anlamadık ama ben şimdiki bebeğime hemen hamile kalamadım o sırada rahim filmi çekildim neden hamilelik olmuyor diye doktor çekilmemi istemişti ve rahim filminde rahimin üsten basık olduğu anlaşıldı bi tüp bebek doktoru demek kızın bu yüzden 36 haftada gelmiş rahim üsten basık olduğu için bebekte büyüdüğü için basınç olmuş ve suyun gelmiştir dedi şimdi ben bu hamileliğimde durumu biliyorum erken gelme riski var Allah korusun tabiki ama acaba ciğer geliştirici iğne gerekir mi bana detaylı ultrasonu yapan doktor da 36 haftayı görürsün öncekinde gördüğün için falan dedi kızım da solunum sıkıntısı da olmamıştı çok şükür ama ne yapsam bilemedim
Kaclik yukleme yapilacak cnm o da onemli cunku kan alma sayisi degisiyor ilk etapta icmeden alicaklar sonra ictikten 1 saat sonraKızlar yarın sabah şeker yüklemesine gidicem. Aç gidicem. Nasıl oluyor ilk şekerli suyu mu içiyorum sonra napıuorum. Ne zaman kahvaltı yapçam nasıl oluyor anlatır mısınızz
Kizimda haci şeriften aldim. Cok begenmistikBende cok merak ediyorum benim bebeklerim kac gram olmuslardir diye... keske her an bakma firsatimiz olsaHergun yemek yiyip aksam yatmadan olcerdik Tosun yapardim onlari .
Kizlar cikolatayi nerde yaptircaksiniz varmi biryer... cikip alamiyorum internetten soyleyecem ama nere nasil yapar pek fikrim yok( onuda halletmem lazim...
Zor soru bizde bilemeyiz cnm :) saglikla gelainBenim 36 haftada gelen bi kızım var o zaman neden erken geldi anlamadık ama ben şimdiki bebeğime hemen hamile kalamadım o sırada rahim filmi çekildim neden hamilelik olmuyor diye doktor çekilmemi istemişti ve rahim filminde rahimin üsten basık olduğu anlaşıldı bi tüp bebek doktoru demek kızın bu yüzden 36 haftada gelmiş rahim üsten basık olduğu için bebekte büyüdüğü için basınç olmuş ve suyun gelmiştir dedi şimdi ben bu hamileliğimde durumu biliyorum erken gelme riski var Allah korusun tabiki ama acaba ciğer geliştirici iğne gerekir mi bana detaylı ultrasonu yapan doktor da 36 haftayı görürsün öncekinde gördüğün için falan dedi kızım da solunum sıkıntısı da olmamıştı çok şükür ama ne yapsam bilemedim
Kuzum sen mağaza gezebiliyor musun? Al canım en azından biraz başlamış olursun diğer ay da kalanları alırsın, ben de alcam 1 ay içerisinde çoğu şeyiYok baslamadim. Bugun netten baktigim takimlari, bi bebek magazasinda gordum.tabiki burda fiyatlar daha fazla. Ama bu hafta alisverise baslasam mi die dusunuyorum
Ooo masallah topigin en kilolu bebegi sende olmasin sakinmerhaba kizlar, kilolar hakkinda konusmussunuz benim bebegimde 26+2 de 1 kg 150 gramdi doktor iyi dedi ama bana da cok geldi acikcasi
ben 5.5 kg dogmusum esim ise 4.5 kg o yuzden korkuyorum
Ayy kuzumm burda konusulan seylerde beni cok etkilemisti ki kocama bi anda guvensizlestimsabah 4 e dogru gozumu actim teline bakiodu .. bende uykulu uykulu gozume kaoattim bi baktiim elini telefona atti sonra bisey caldi... tirink tirink.. bu ne bide uutanmadan mesaj mi gelio deedimm... sonra aksam geldiginde de ayni melodi caliyordu
Oyun dan geldigini farkettim... can gelince onada bildirim gelior... ben bi anda neye ugradigimi naoiyorsun ne dusunuyorsun sen dedimmcok utandimm ama psikolojimizin hassaslastigi dogrudur ☺ Amaaaa aklima sey gelio iki bebemle ne hallere dustukkk... bide iliski yasagi felan iyice adam unuttu bizi felan dedim
Tooiibe est... cok sukurr.. demem oki akliniza kotu seyler kotu konulara yaklastirmayin... o ortamdan olabildigince uzak durun... etkilenioruz, yok desekte bilincalti bazen destekliohiccc strese gerginlige gerek yok...
Guleryuzlu olalaim iyi olalim kizlar emin olun hersey yolunda ve kocalarimiz bizim stresimizle daha stresli ☺☺☺ Daha gergin onlarin lohusa donemi olsa iste bu son zamanlar derdim
Ooo masallah topigin en kilolu bebegi sende olmasin sakinhayirlisiyla doguralimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?