2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kızlar iyiki hepiniz varsınız, Rabbim gonlunuze göre versin inşallah.
Her konuda çok yardımcı oluyorsunuz.
Yatarak geçirdiğim bu hamilelik beni çok zorladı ama genede halimize şükürler olsun. Yavrularimiza sagsaljm kavuşalım da bu günleri hep unutcaz.
En fazla 3 ay sonra hepimiz insallah kuzucuklarimizla olacağız ne kadar güzel bir duygudur eminim..

Benim de var canım lohusalık harici hiç kullanmadığım.Ama kızımı yazın doğurmuştum çok ince donarım onlarla.Hem olacak mı bakalım bir de o var

Kaç aylık hamilesin ne işleri var sende de bazı insanlar düşüncesiz oluyor fazlasiyla
Annemler bana bakmaya geldiler saolsunlar yemegimi evimi hallediyorlar... pazar alisverisimi derken bayag beni yukten kurtardilar valla ne yalan soylim sikisikliktan temizlikciyi almiyorum bayagdir... e simdi alt kat bize yetiyordu simdi onlarda gelince epey kalabaliklasicaz herhalde anneme guvendiler bilemedim... ya annemler o kadar dusunceliki yemek yeriz cay felan icersek iceriz icmezsek bizi salonumuzda birakirlar kendileri oturma odasinda bakarlar keyiflerine kendilerine yada tb izliceklersr yani simdilik guzel onlarda rahatlar... ya annem gitseler onlar gelseler bisi demiyecem de... bakalim neler beni bekliyor... babamlar dunurleriyle cok iyilerde ben sinir oluyorum yani ... bi kis da kendi babamlarla gecireyim bide hamileyim diye gelmisler kp ler olsa mumkunmu? Hizmetci nerde diye ogullarini fisfiklerdi... ya cok farklilar... bisey anlatsan ayip ama halden anlamiolar...

Bende de var canım aynından ben de bir de kv den daha beteri kp ve kaynım çok şükür biz ev borcuna girince bıraktılar yakamızı şimdi de bahanem hazır 3 çocuk istanbul şartları ben de çalışıyorum eşimden fazla alıyorum ama her şey eşinin akillanmasina bakiyor benim cok şükür 2. çocuğumuz doğduğundan beri rahatız biz anca ucu ucuna yetiştiriyoruz bu zamanda hayat o kadar zor ki Allah yardımcın olsun üzülme sakin onlarin umrunda olmuyor çünkü dua et bol bol

Aynen kızlar bende normalde s-m giyerdim. Picamaları deneyince L beden rahattı. Daha beş kilo almama rağmen böyleyse desim ben bu pijama takım gecelik işini ocak- şubat ayına atmaya karar verdim yoksa L beden dar da gelebilir

İki cocukla calisamam maalesef. Bu surede önlisansimi lisansa tamamlamak istiyorum.
Cok sukurki esim gecen aya kadar dugun salonuna garson olarak ek işe gitti. O da olmasa mahvolmustuk. Bebegim rahme düşmüş, esimi cagirdilar. Hatta esim daha bebegi ogrendigimiz gun dedi bu benim nasibimden degilmis bebegin nasibiymiş diye

Ayy kuzum benimm.. Allahimm herkesin isini gucunu rast getirsin sofrasina bereket huzur versin cocuklarimizi ailemizi saglikli kilsin kimseyi kimseye muskul duruma sokmasin..

Kaç aylık hamilesin ne işleri var sende de bazı insanlar düşüncesiz oluyor fazlasiyla
Ben diyom bu evden tasinalim esime eskiden kopeklerimiz vardi sokaktaki hayvanlari kisin ihtiyacli olanlari alip bakio tekrar iyilesince birakiyorduk derken ev uygunaydi simdi bayag yoruyor bizi.. ama kp kv ne kopek mi bakilir ne kedimi bakilir ne bilmem ne.. kendileri gelince rahat olamiolardi diye... once esime oyle girdi... sonra bende daha kalmayalim tasinalim derken hamile kaldigimi ogrendim.. simdide ko ler be tasiniyonuz gelen giden rahat ediyor dedi yani boyle degilde acik hali bu.. bi su kisi atlatalim ben biliyorum ne olcagini Ama ne halim var su anda ne durumum..

Hayirli geceler hamisler durumlariniz nasil evinize cocuklariniza yetebiliyormusunuz benmi cok çürüğüm bilmiyorum ama ben kendimi cok yetersiz hissediyorum evimin isine bazende cocuklara yetisemiyorum 2 bucuk ve 6 yasinda 2 cocugum var esime cok yukleniyorum bazen oda baya bi bıktı isyan bayragini cekti artık

Sen simdi yat bol bol dinlen. Dogsunlar yatmaya yer arayacaksin. Cok ciddiyim taşa yatsan uyuyacak kivama geliceksin Allah hepsine saglik versin de hersey gecici. 10 yil sonra bakmissin ergenlik tripleri cekiyoruz ah ah 2 yastan sonrada var zaten tripler ben ben demeler

Canim uzgunum ama kafa kıt olunca ne anlatirsan anlat. Aklı olan misafir bulunan eve misafir olarak gelmez zaten. Eşinde destek istesin o zaman konuşup. En azindan faturaniza ya da marketinize sahip ciksinlar

Herkesin derdi başka başka. Birbirinden para isteyen ebeveyn-çocuk ilişkisi bana hep tuhaf gelmiştir. Ben de tuhafım belki, bilmiyorum Yatılı okulda okudum. Tatillerde eve gelir, dolaptan çikolata alabilir miyim diye annemden izin isterdim, çekinerek. Annem üzüntüden mahvolurdu, kızım burası senin evin, niye böyle yapıyorsun diye. Ama mizaç bu, engel olamıyorsun. Evlendik yuva kurduk, kimseye 5 krş verin şunu alacaz demedik. Kendileri yaptılarsa ne ala, iki tarafın da yapmadığını kendimiz iyi kötü hallettik. Hala daha aile ilişkilerimiz böyle çok şükür. Eşimin ailesi de bu konuda bizimle aynı fikirde. Destek olurlar ama onlara bel bağlayalım da istemezler haliyle. Bir hediye alsak, masraf yapmasaydınız keşke, çocuğunuz var sizin derler.
Dilerim kayınvaliden de yaptığının ne denli yanlış olduğunu anlar da vazgeçer bu huyundan. Bu devirde insan ancak kendi yağında kendi kavruluyor ne yazıkki

Yok yok kimse yetişemiyor canım, inann herşey yarım kalıyor ama yapacak birşey yok

Keşke akıllansa canım ama nerde, o kadar yardım ettik neler yaptık hala konuşurken bile en kötüsü biziz neyse benim hormonlar fena çalışıyor normalde gülerim alıştımda şimdi gitmiyor

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Göğsünden süt gelen var mı? Benim sütyenimde beyaz beyaz, sarı sarı lekeler oluyor size de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…