Benim de var canım lohusalık harici hiç kullanmadığım.Ama kızımı yazın doğurmuştum çok ince donarım onlarla.Hem olacak mı bakalım bir de o varOğlumda bende 78 ike doğuma gitmiştimbunda şimdiden 73 oldum bende korkuyorum daha fazla gidecem diye , kendime pijama almadım, oplumdan bir gecelik bir pijama var, bir tane daha alayım diyorum da ocak ayını bekliyorum bakalım
Annemler bana bakmaya geldiler saolsunlar yemegimi evimi hallediyorlar... pazar alisverisimi derken bayag beni yukten kurtardilar valla ne yalan soylim sikisikliktan temizlikciyi almiyorum bayagdir... e simdi alt kat bize yetiyordu simdi onlarda gelince epey kalabaliklasicaz herhalde anneme guvendiler bilemedim... ya annemler o kadar dusunceliki yemek yeriz cay felan icersek iceriz icmezsek bizi salonumuzda birakirlar kendileri oturma odasinda bakarlar keyiflerine kendilerine yada tb izliceklersr yani simdilik guzel onlarda rahatlar... ya annem gitseler onlar gelseler bisi demiyecem de... bakalim neler beni bekliyor... babamlar dunurleriyle cok iyilerde ben sinir oluyorum yani ... bi kis da kendi babamlarla gecireyim bide hamileyim diye gelmisler kp ler olsa mumkunmu? Hizmetci nerde diye ogullarini fisfiklerdi... ya cok farklilar... bisey anlatsan ayip ama halden anlamiolar...Kaç aylık hamilesin ne işleri var sende de bazı insanlar düşüncesiz oluyor fazlasiyla
Bende de var canım aynından ben de bir de kv den daha beteri kp ve kaynım çok şükür biz ev borcuna girince bıraktılar yakamızı şimdi de bahanem hazır 3 çocuk istanbul şartları ben de çalışıyorum eşimden fazla alıyorum ama her şey eşinin akillanmasina bakiyor benim cok şükür 2. çocuğumuz doğduğundan beri rahatız biz anca ucu ucuna yetiştiriyoruz bu zamanda hayat o kadar zor ki Allah yardımcın olsun üzülme sakin onlarin umrunda olmuyor çünkü dua et bol bolKayınvalidem bugün gitti, 8 senelik evliliğimde ilk defa bir daha gelmez inşlh dedimbizim ev ve araba borçumuz var, üstelik tüp bebek, bütün bunları bilidği halde para istiyor bizden, biraz kaldıramıyoruz artık dedim diye demediği kalmadı nerdeyse şimdi dua ediyorum doğumuma gelmez inşlh,
Lacivertli geceliğin pijama takımını beğendim ben de .Kızımda 78le doğuma gitmiştim.L beden rahat olmuştu bana.Şimdi 77 oldum daha üç ay varL ile XL arasında kararsızım ben.Son ayı mı beklesem napsam
Aynen kızlar bende normalde s-m giyerdim. Picamaları deneyince L beden rahattı. Daha beş kilo almama rağmen böyleyse desim ben bu pijama takım gecelik işini ocak- şubat ayına atmaya karar verdim yoksa L beden dar da gelebilirOğlumda bende 78 ike doğuma gitmiştimbunda şimdiden 73 oldum bende korkuyorum daha fazla gidecem diye , kendime pijama almadım, oplumdan bir gecelik bir pijama var, bir tane daha alayım diyorum da ocak ayını bekliyorum bakalım
İki cocukla calisamam maalesef. Bu surede önlisansimi lisansa tamamlamak istiyorum.Canım ya inşallah bebeğinin bereketiyle hemen toparlarsınız
Borçsuz olmuyor ki hepimizin az çok var işte. Biz 2020 yi borçla kapattık açıkçası2020 aralıkta biraz hafifleyecez diye bekliyoruz. Bir yıl çabuk geçer diyip teselli ediyorum kendimi
İnşallah sen de doğum sürecinden sonra iyi bir iş bulursun da toparlarsınız
Ayy kuzum benimm.. Allahimm herkesin isini gucunu rast getirsin sofrasina bereket huzur versin cocuklarimizi ailemizi saglikli kilsin kimseyi kimseye muskul duruma sokmasin..Maddi konular cok zor. İnsallah bebeklerin rizkina hepimiz feraha erelim. Ben kizima hamileyken isten cikarildim. Hic bir hakkim olmadı ne issizlik ne tazminat öylece çıkarıldım. Yeni girmistim çünkü..
Hemen hazırda ki paradan benim krediyi kapadık. Sonra esime cektigimizi odedik ama bitmedi. Kızım dogdu masraflar artti. Üstelik mamayi annemler aldi bexi kayınpederim. Kiyafet bix cok almadik. Ama hastane baska masraflar yetip artti. Bide esim arabayi yukseltti. Ben kizim 8 ayliktan sonra iş aradim, evimi annemle kaynanamin yaşadığı mahalleye tasidim. Kiraya geldim kendi evimi kiraya verip, araya fark odeyerek. Cok yer gezdim ama iş bulamadım. Gecen sene araliga kadar iş aradim. Sonra kursa da gittim ama yine iş bulamadan hamile kaldim. İlk isimiz arabayi satip elden borclari kapamak oldu. Sonra kurutma makinasi aldik. Rahatladik diye dusunuyodum. Belli bi miktarda elimizde kaldi. İleride ya araba ya ev aliriz diyordum. Ama kizim eylulde havale gecirince 3binden fazla oraya harcadik. Tabi tuo bebek yaptiran arkadaslara gore az bi miktar ama bizim borc birden oldu 6.5 sonra odesekte hep eklendi. Mecbur süpürge vs aldim. Daha alincaklar var. Yani kisaca bizim durumumuzda ve daha beter insanlar var biliyorum. Yine de her günümüze şükür. Allah saglik versin. Benim eşim ankiloxan spondilit hastasi. Yarin aniden calisamaz duruma da gelebilir Allah korusun. Bende bazen onu düşünüyorum
Minoris deterjanı değil leke çıkarıcısı bahsettiğim. Kimyasal içerikli değil diye almıştım ama işe yaramadıHadi ya benim eltim kullanıyor 1.5 senedir çok memnun, oğlumda ebebek in deterjanini kullanmıştım 3 yıl. Yaşayıp göreceğiz bakalım kullandıktan sonra yazarım yine
Ben diyom bu evden tasinalim esime eskiden kopeklerimiz vardi sokaktaki hayvanlari kisin ihtiyacli olanlari alip bakio tekrar iyilesince birakiyorduk derken ev uygunaydi simdi bayag yoruyor bizi.. ama kp kv ne kopek mi bakilir ne kedimi bakilir ne bilmem ne.. kendileri gelince rahat olamiolardi diye... once esime oyle girdi... sonra bende daha kalmayalim tasinalim derken hamile kaldigimi ogrendim.. simdide ko ler be tasiniyonuz gelen giden rahat ediyor dediKaç aylık hamilesin ne işleri var sende de bazı insanlar düşüncesiz oluyor fazlasiyla
E bekletseydin bir gun boyunca canim ilik-sicak arasi suda ertesi gun makinede tekrar yika bide oyle dene..Minoris deterjanı değil leke çıkarıcısı bahsettiğim. Kimyasal içerikli değil diye almıştım ama işe yaramadı
Zorla konuştururlar, insanın aklına zorla bu düşünceleri getirirler ama işte.Çalışıyorum canım, eşimden fazla kazanıyorum çok şükür, oğlunun parası geçinmeye zor yeterdi neyse, böyle konuşmayı hiç sevemem ama
Sen simdi yat bol bol dinlen. Dogsunlar yatmaya yer arayacaksin. Cok ciddiyim taşa yatsan uyuyacak kivama geliceksinkızlar iyiki hepiniz varsınız, Rabbim gonlunuze göre versin inşallah.
Her konuda çok yardımcı oluyorsunuz.
Yatarak geçirdiğim bu hamilelik beni çok zorladı ama genede halimize şükürler olsun. Yavrularimiza sagsaljm kavuşalım da bu günleri hep unutcaz.
En fazla 3 ay sonra hepimiz insallah kuzucuklarimizla olacağız ne kadar güzel bir duygudur eminim..
Canim uzgunum ama kafa kıt olunca ne anlatirsan anlat. Aklı olan misafir bulunan eve misafir olarak gelmez zaten. Eşinde destek istesin o zaman konuşup. En azindan faturaniza ya da marketinize sahip ciksinlarAnnemler bana bakmaya geldiler saolsunlar yemegimi evimi hallediyorlar... pazar alisverisimi derken bayag beni yukten kurtardilar valla ne yalan soylim sikisikliktan temizlikciyi almiyorum bayagdir... e simdi alt kat bize yetiyordu simdi onlarda gelince epey kalabaliklasicaz herhalde anneme guvendiler bilemedim... ya annemler o kadar dusunceliki yemek yeriz cay felan icersek iceriz icmezsek bizi salonumuzda birakirlar kendileri oturma odasinda bakarlar keyiflerine kendilerine yada tb izliceklersr yani simdilik guzel onlarda rahatlar... ya annem gitseler onlar gelseler bisi demiyecem de... bakalim neler beni bekliyor... babamlar dunurleriyle cok iyilerde ben sinir oluyorum yani ... bi kis da kendi babamlarla gecireyim bide hamileyim diye gelmisler kp ler olsa mumkunmu? Hizmetci nerde diye ogullarini fisfiklerdi... ya cok farklilar... bisey anlatsan ayip ama halden anlamiolar...
Herkesin derdi başka başka. Birbirinden para isteyen ebeveyn-çocuk ilişkisi bana hep tuhaf gelmiştir. Ben de tuhafım belki, bilmiyorumKayınvalidem bugün gitti, 8 senelik evliliğimde ilk defa bir daha gelmez inşlh dedimbizim ev ve araba borçumuz var, üstelik tüp bebek, bütün bunları bilidği halde para istiyor bizden, biraz kaldıramıyoruz artık dedim diye demediği kalmadı nerdeyse şimdi dua ediyorum doğumuma gelmez inşlh,
Yok yok kimse yetişemiyor canım, inann herşey yarım kalıyor ama yapacak birşey yokHayirli geceler hamisler durumlariniz nasil evinize cocuklariniza yetebiliyormusunuz benmi cok çürüğüm bilmiyorum amaben kendimi cok yetersiz hissediyorum evimin isine bazende cocuklara yetisemiyorum 2 bucuk ve 6 yasinda 2 cocugum var esime cok yukleniyorum bazen oda baya bi bıktı isyan bayragini cekti artık
Keşke akıllansa canım ama nerde, o kadar yardım ettik neler yaptık hala konuşurken bile en kötüsü biziz neyse benim hormonlar fena çalışıyorHerkesin derdi başka başka. Birbirinden para isteyen ebeveyn-çocuk ilişkisi bana hep tuhaf gelmiştir. Ben de tuhafım belki, bilmiyorumYatılı okulda okudum. Tatillerde eve gelir, dolaptan çikolata alabilir miyim diye annemden izin isterdim, çekinerek. Annem üzüntüden mahvolurdu, kızım burası senin evin, niye böyle yapıyorsun diye. Ama mizaç bu, engel olamıyorsun. Evlendik yuva kurduk, kimseye 5 krş verin şunu alacaz demedik. Kendileri yaptılarsa ne ala, iki tarafın da yapmadığını kendimiz iyi kötü hallettik. Hala daha aile ilişkilerimiz böyle çok şükür. Eşimin ailesi de bu konuda bizimle aynı fikirde. Destek olurlar ama onlara bel bağlayalım da istemezler haliyle. Bir hediye alsak, masraf yapmasaydınız keşke, çocuğunuz var sizin derler.
Dilerim kayınvaliden de yaptığının ne denli yanlış olduğunu anlar da vazgeçer bu huyundan. Bu devirde insan ancak kendi yağında kendi kavruluyor ne yazıkki
Aci yemeyide dene cnm benimki acida çıldiriyor :)2 saat dolmadı daha bir kaç defa hareket oldu şükür canım. Tatlı birseylerde yedim bekliyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?