Hepsi olur arkadasim saglikli olsunlar da bebisler illa ki olur, bebek alışverişi dediğin 2 günlük iş bir sürü de hediye geliyor zatenBen daha bebeğim için hiçbir şey almadım bir çorap bile alamadım Ocağı bekliyorum Ondan sonra artık Yavaş yavaş alacağım ama sizlerin yaptığınızı görünce çok hoşuma gidiyor Çok mutlu oluyorum sizin adınıza Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Bende oldu canım geçen yazmıştım bi damla geldiKızlar bir şey sormak istiyorum. Göğsünden süt gelen var mı? Benim sütyenimde beyaz beyaz, sarı sarı lekeler oluyor size de oluyor mu?
Hepsi cok guzel canim gule gule giyKizlar bende evde rahat olmak istiyorum diyerekten abartmis olabilirim ama pijama takimim rahat yoktu.. eskileri kaldircam gozumu yenilicem minnoslarimla birlikte diyerekten bunlari aldim.. bide terlik aldim... pentide babalar icin de takim vardi ama bitmisti cok uzuldum( birlikte takim olurduk ama iste neyse artik.. insallah cocuklarimla guzel gunlerde giyinmeyi nasip eder Allahim Bu arada bayag uzun surdu yazilarinizi okumam... hasta olanlara tekrar gecmis olsun.. sonuclari bekleyen Hasatzamani insallah yarin sonuclarina gore biran once tedaviye baslarsin sana bebege iyi gelecek ilacla... cunku o tatli kasinma gibisi yok coook fena @kenvotir canim sanada cok gecmis olsun.. takipli olman en guzeli...
İzin dogum sonrasi icin rapor izin dusunen arkadaslarimda umarim hakkimizda hayirlisi olur... evlatlarimiz umarim saglikli olurlarda onlara daha cok zaman ayirabiliriz.. bu hayat kosullarinda nerdeee borcsuz harcsiz bi tup bebek yaptik abartmiyorum 20 bin tl odedim daha doguramadim bile... hersey masraf.. gidiyosun bi kefir bi yogurt bi muz aliyosun ayiptir soylemesi bi suru para... gercekten zaman coook zorlasti.. aldigimiz para bizi idare edemiyor.. ama cok sukur biz iki maasliyiz.. teke dusunce dusunemiyorum.. birde iki bebek... herseyi dusunmek zorunda kaliyoruz yine yavrularimiz icin.. umarim hakkimizda en hayirli neyse o olur...
Bugun internette masraf yaptin aha istehelali hos olsun . Kirmizi rengide cok seviyom iki ayri takim aldim.. burdan bi arkadas penti deyince gozum acildi... taytlarda aldim popoma olmaz diye xl aldim rahat rahat giyerim normalde medium bende giyiyodum son ara large.. oijama takimlarini L aldim.. dogumdan sonra olacagini umit ediyorum
Sutyenimde farketmedim canim gogus ucunda kuruyan kalintilar oluyor arada cok fazla oynamamak lazimKızlar bir şey sormak istiyorum. Göğsünden süt gelen var mı? Benim sütyenimde beyaz beyaz, sarı sarı lekeler oluyor size de oluyor mu?
Benden gelmicek gibi duruyor tabii erken ama oyle dusunuyorum :)Kızlar bir şey sormak istiyorum. Göğsünden süt gelen var mı? Benim sütyenimde beyaz beyaz, sarı sarı lekeler oluyor size de oluyor mu?
Allah hepimizin gönlüne göre versinBen daha bebeğim için hiçbir şey almadım bir çorap bile alamadım Ocağı bekliyorum Ondan sonra artık Yavaş yavaş alacağım ama sizlerin yaptığınızı görünce çok hoşuma gidiyor Çok mutlu oluyorum sizin adınıza Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Aminnnnn canım bnmAllah hepimizin gönlüne göre versin ❤ En beğendiklerimizi en ucuza alalım. Bütçemizi hiç ama hiç aşmadan tüm eksikleri tamamlayalım
Ne zaman giyceksiniz cnm kombiiniKizlar belki onceden aklinizdadir soylemistim konsept rengimiz gri ve mavi olucak ayazin ve benim tamamdi esimi ikna ettim onada gri gomlek ve pantolon aldik aile grubuna da dedim ki biz gri giyinicez sizde giyinebiliyorsaniz giyinin :) cocuk ileride dicek neden herkes gri giyinmis
Dr beckmann leke cikaricisini deneyin. Ben memnun kaldim.Minoris deterjanı değil leke çıkarıcısı bahsettiğim. Kimyasal içerikli değil diye almıştım ama işe yaramadı
İnşallah üstümüz bol olur kızlarBende oldu canım geçen yazmıştım bi damla geldi
Yok yani bilemiyorumki ciddi.. Esim asla birseyini konusmaz anlatmaz istemez... ne oluyorsa ondan zaten.. o konusmadiktan sonrada ben hic girmem... benim annemler alirlat tasirlar yaparlar... goruyormusun nasillar deyincede kendi ailesi belesci oldugu icin... e napim onlarda yapmasin ben mi istiyorum diyiveriyor... ya ne bosverebiliyorum ne tahammul edebiliyorum... gecici hizmetle burdayiz insallah kurtulup eski gorev yetlerimize geri doneriz... o zamani bekliyorum...Canim uzgunum ama kafa kıt olunca ne anlatirsan anlat. Aklı olan misafir bulunan eve misafir olarak gelmez zaten. Eşinde destek istesin o zaman konuşup. En azindan faturaniza ya da marketinize sahip ciksinlar
Saoll bebeeeem daha guzelleri seninn daha da guzellleri minnosunun olsunHepsi cok guzel canim gule gule giy
Dogumdan sonra hastanede cnm :)Ne zaman giyceksiniz cnm kombiini
Ben de bana misafir gelsin istemiyorum normalde başımın üstünde yerleri var ama halim acizken yardım etmeyecek kimseyi istemiyorum. Aksiliğim de üstümde zatenAnnemler bana bakmaya geldiler saolsunlar yemegimi evimi hallediyorlar... pazar alisverisimi derken bayag beni yukten kurtardilar valla ne yalan soylim sikisikliktan temizlikciyi almiyorum bayagdir... e simdi alt kat bize yetiyordu simdi onlarda gelince epey kalabaliklasicaz herhalde anneme guvendiler bilemedim... ya annemler o kadar dusunceliki yemek yeriz cay felan icersek iceriz icmezsek bizi salonumuzda birakirlar kendileri oturma odasinda bakarlar keyiflerine kendilerine yada tb izliceklersr yani simdilik guzel onlarda rahatlar... ya annem gitseler onlar gelseler bisi demiyecem de... bakalim neler beni bekliyor... babamlar dunurleriyle cok iyilerde ben sinir oluyorum yani ... bi kis da kendi babamlarla gecireyim bide hamileyim diye gelmisler kp ler olsa mumkunmu? Hizmetci nerde diye ogullarini fisfiklerdi... ya cok farklilar... bisey anlatsan ayip ama halden anlamiolar...
Ben normal doğumdan korkmuyorum hiç annem 7 tane doğurdu ablam da 3 tane normal doğum yaptı ve en sağlıklıdır... Ertesi gün evi süpürüyordu gittiğimdeKizlar doğum videoları izliyorum çok korkuyorum . Normal doğum istiyorum allah kismet ederse ama çok korkuyorum sizde başladı mı korkular yoksa benim mi erken başladı
Ya ben gelmeyin diyememki nasil isterlerse ama evdeyken lafimi esirgemem yemek nerde yemek zirt yemek zurt... haydi disarda yiyelim haydii suuu... o zaman korksunlar bendenBen de bana misafir gelsin istemiyorum normalde başımın üstünde yerleri var ama halim acizken yardım etmeyecek kimseyi istemiyorum. Aksiliğim de üstümde zatenhele emrivaki hiç kaldıramam sen söyle bence bir şekilde çünkü hamilesin sonuçta stres yapman bebeğe zararlı
Korkma canım izlemede,sadece bebeğinin doğduğunu kucağında olduğunu düşün, bir şekilde çıkıyor sıpalarKizlar doğum videoları izliyorum çok korkuyorum . Normal doğum istiyorum allah kismet ederse ama çok korkuyorum sizde başladı mı korkular yoksa benim mi erken başladı
Valla allah yardım etsin, ben atlattm darısı başına, eve gelincede birşey denmiyor sen bir diyon onlar bin diyorYa ben gelmeyin diyememki nasil isterlerse ama evdeyken lafimi esirgemem yemek nerde yemek zirt yemek zurt... haydi disarda yiyelim haydii suuu... o zaman korksunlar bendenzaten zar zor nefes aliyorum... supriz yapiyorlarmis ya hic kaldiramicam☺☺ Ya ben tahammul edemiyorum yoksa misafirim olsun hic sorun degil... ama bunlar hizmet beklerler.. gelmeyince haydi disariya oglum derler beynini yerler kocamin... babamlarda şişerse bu duruma Allahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?