2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hepsi olur arkadasim saglikli olsunlar da bebisler illa ki olur, bebek alışverişi dediğin 2 günlük iş bir sürü de hediye geliyor zaten gönlünü ferah tut

Hepsi cok guzel canim gule gule giy

Allah hepimizin gönlüne göre versin En beğendiklerimizi en ucuza alalım. Bütçemizi hiç ama hiç aşmadan tüm eksikleri tamamlayalım

Kizlar belki onceden aklinizdadir soylemistim konsept rengimiz gri ve mavi olucak ayazin ve benim tamamdi esimi ikna ettim onada gri gomlek ve pantolon aldik aile grubuna da dedim ki biz gri giyinicez sizde giyinebiliyorsaniz giyinin :) cocuk ileride dicek neden herkes gri giyinmis

Ne zaman giyceksiniz cnm kombiini

Canim uzgunum ama kafa kıt olunca ne anlatirsan anlat. Aklı olan misafir bulunan eve misafir olarak gelmez zaten. Eşinde destek istesin o zaman konuşup. En azindan faturaniza ya da marketinize sahip ciksinlar
Yok yani bilemiyorumki ciddi.. Esim asla birseyini konusmaz anlatmaz istemez... ne oluyorsa ondan zaten.. o konusmadiktan sonrada ben hic girmem... benim annemler alirlat tasirlar yaparlar... goruyormusun nasillar deyincede kendi ailesi belesci oldugu icin... e napim onlarda yapmasin ben mi istiyorum diyiveriyor... ya ne bosverebiliyorum ne tahammul edebiliyorum... gecici hizmetle burdayiz insallah kurtulup eski gorev yetlerimize geri doneriz... o zamani bekliyorum...

Ben de bana misafir gelsin istemiyorum normalde başımın üstünde yerleri var ama halim acizken yardım etmeyecek kimseyi istemiyorum. Aksiliğim de üstümde zaten hele emrivaki hiç kaldıramam sen söyle bence bir şekilde çünkü hamilesin sonuçta stres yapman bebeğe zararlı

Kizlar doğum videoları izliyorum çok korkuyorum . Normal doğum istiyorum allah kismet ederse ama çok korkuyorum sizde başladı mı korkular yoksa benim mi erken başladı
Ben normal doğumdan korkmuyorum hiç annem 7 tane doğurdu ablam da 3 tane normal doğum yaptı ve en sağlıklıdır... Ertesi gün evi süpürüyordu gittiğimde ben sezeryandan korkuyorum ameliyat ve anestezi olduğu için

Ya ben gelmeyin diyememki nasil isterlerse ama evdeyken lafimi esirgemem yemek nerde yemek zirt yemek zurt... haydi disarda yiyelim haydii suuu... o zaman korksunlar benden zaten zar zor nefes aliyorum... supriz yapiyorlarmis ya hic kaldiramicam Ya ben tahammul edemiyorum yoksa misafirim olsun hic sorun degil... ama bunlar hizmet beklerler.. gelmeyince haydi disariya oglum derler beynini yerler kocamin... babamlarda şişerse bu duruma Allahh

Kizlar doğum videoları izliyorum çok korkuyorum . Normal doğum istiyorum allah kismet ederse ama çok korkuyorum sizde başladı mı korkular yoksa benim mi erken başladı
Korkma canım izlemede,sadece bebeğinin doğduğunu kucağında olduğunu düşün, bir şekilde çıkıyor sıpalar

Valla allah yardım etsin, ben atlattm darısı başına, eve gelincede birşey denmiyor sen bir diyon onlar bin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…