- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Kizlar doğum videoları izliyorum çok korkuyorum . Normal doğum istiyorum allah kismet ederse ama çok korkuyorum sizde başladı mı korkular yoksa benim mi erken başladı
Aşırı sinir bozucu ya ne diyim bilemedim inşallah kolay atlatırsınYa ben gelmeyin diyememki nasil isterlerse ama evdeyken lafimi esirgemem yemek nerde yemek zirt yemek zurt... haydi disarda yiyelim haydii suuu... o zaman korksunlar bendenzaten zar zor nefes aliyorum... supriz yapiyorlarmis ya hic kaldiramicam Ya ben tahammul edemiyorum yoksa misafirim olsun hic sorun degil... ama bunlar hizmet beklerler.. gelmeyince haydi disariya oglum derler beynini yerler kocamin... babamlarda şişerse bu duruma Allahh
İkinciyi doğuracam bir tane bile doğum videosu seyretmedimSen cilginsin... bende ilk aylarimdan itibaten izliyorum ☺bana gore gec kalmissin... hemde ikizleri bilmeden ikiz ucuz dogumlar izliyordum... ödüm kopuyordu... simdi son zamanlarimda daha cok korkmaya basladim ya suyu gelip dogum baslarsa ya kanala girerse... ya biri normal yapmak zorunda kalirken digerini sezeryanla almak zorunda kalirlarsa diye diye... ama varya allah bi guc veriyor o kesin ama su benim yasadigim kemik agrisi inanilmaz... hele vajina kanalina gelen baski agri... yani bunun bilmem kac kati olucagina dusunursek ya ama illa cok siddetli oluvak diye bisi yok... suni sanci verilmeden kendi sancimiz olursa ne guzellde... suni sanciyi basinca off fena diyorlar... birde dikissiz olmasi... ya izlememek daha guzel yani... ama ben zaten dikisle ameliyatla dogumla hayvanlarda hasir nesir oldugumdan yani cok uzak sayilmaz bana ☺ sezeryan olacam ben kafam rahat... sonrasini dusunup kendime gelince nasil bir agrim sancim olucak onu merak ediyorum isin asli .. Allah yardimcimiz olsunn... bu aralik ovakda doguran anneler hic cok agrim oldu hic soyle oldu hic boyle oldu anlatan pek yok... prensesler gibi doguruyorlar sanki ☺☺
İkinciyi doğuracam bir tane bile doğum videosu seyretmedimSeyredip de ne yaşayacağımı bile bile doğuma nasıl giderim.Sezeryan dayanılmayacak birşey değil bence.İlk gece belki biraz sıkıntı olabiliyor.Zaten çocukla uğraşmaktan oram buram ağrıyor diye vahlanmaya vakti olmuyor insanın.Bir de benimki gibi emmeyen uğraştıran bir bebek olursa hiç sancı falan umrunuzda olmuyor.Yalnız insanın içinde öyle bir huzur oluyor ki.Bebeğim sağlıklı ben iyiyim çok şükür atlattık diye.
Çok hoş olur yaaaa bende düşünüyorumDogumdan sonra hastanede cnm :)
Sen ne güzel bi annesin şimdiden herşeyi bebişlere düşünüyorKizlarr kucuk orta buyuk boy valiz geliyormus bime... haberinize tatile cekcekli ayy bilemedim benim sıpalarada mi alsak ne yapsak diye aklimdan gecirdim dur bakalim..
A101 ede banyo seti geliyorr bebislere
Kızımda bende de gelecek gibi hiç belirti yoktu.Sancım yoktu zamanı doldu diye sezeryana aldılar.Millet dedi sütün gelmez boşuna bekleme.Çıktım doğumdan yine gelen birşey yok zannediyorum.Görümcem hemşire kim demiş yok dedi sıktım göğsümü geldi hemen.Bir hafta grlmeyen sonra bebeğini 2 yaşına kadar emziren de duydum.Böyle düşünüp canını sıkms bence.Benden gelmicek gibi duruyor tabii erken ama oyle dusunuyorum :)
Ben onlari bekledim senelerce bebek hep istedim kocam istemiyordu diye bekliyorduk.. e simdi kavusuyorum... herseyim onlar icin yaptiklarim yaoacaklarim kazanclarim... Allah onlara saglik versin..Sen ne güzel bi annesin şimdiden herşeyi bebişlere düşünüyorcanım yaaaa
Ayy bende hic istemiyorum misafirin gelmesini zaten gelselerde duramiyorum yerimde en iyisi hic gelmesinlerBen de bana misafir gelsin istemiyorum normalde başımın üstünde yerleri var ama halim acizken yardım etmeyecek kimseyi istemiyorum. Aksiliğim de üstümde zatenhele emrivaki hiç kaldıramam sen söyle bence bir şekilde çünkü hamilesin sonuçta stres yapman bebeğe zararlı
Kizlar doğum videoları izliyorum çok korkuyorum . Normal doğum istiyorum allah kismet ederse ama çok korkuyorum sizde başladı mı korkular yoksa benim mi erken başladı
Ben deee. O sancılardan zerre kadar korkmuyorum -tabi nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için de olabilirBen normal doğumdan korkmuyorum hiç annem 7 tane doğurdu ablam da 3 tane normal doğum yaptı ve en sağlıklıdır... Ertesi gün evi süpürüyordu gittiğimdeben sezeryandan korkuyorum ameliyat ve anestezi olduğu için
Aminnn nBen deee. O sancılardan zerre kadar korkmuyorum -tabi nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için de olabilir- ama sezeryan... inşallah kızım kendi çabasıyla gelir
Ben de tam tersi normalden korkuyorum hele ikinci de benim sezeryan olacak.Kızımda en ufak bir sancım olmamıştı.Sancıyla gitmekten korkuyorum.Hem sancı çekip hem de sezeryana girmek istemiyorumBen deee. O sancılardan zerre kadar korkmuyorum -tabi nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için de olabilir- ama sezeryan... inşallah kızım kendi çabasıyla gelir
Arkadaşlar biz kadınız ya muhteşem bir şeyiz doğadaki bütün dişiler gibi harikayız doğum bizim doğamızda var ne şekilde olursa olsun. Kadına yakışan ve kadının kolayca atlatacağı birşey.. Yeteri zamanında ve sağlıklı olsun. Psikolojik olarak ne kadar iyi hissederek o kadar kolay doğum yaparızBen de tam tersi normalden korkuyorum hele ikinci de benim sezeryan olacak.Kızımda en ufak bir sancım olmamıştı.Sancıyla gitmekten korkuyorum.Hem sancı çekip hem de sezeryana girmek istemiyorum
Ben deee. O sancılardan zerre kadar korkmuyorum -tabi nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için de olabilir- ama sezeryan... inşallah kızım kendi çabasıyla gelir
Benim de öyle canım, rahim büyüyüyor ve mideye doğru yükseliyor bu da midede ekşime reflü ve bulantısı arttırıyor rahim aşağı doğru düştükçe bunlar azalacak doğuma doğruKizlar selam ben 27 .haftaya başladım ve mide bulantılarım başladı ayrıca karın ağrım başladı . Kendimi kötü hissediyorum .
Yuksek bi rakam degil nasilsa canim ama yarin doktoruna da git tabi. Gecmis olsun.Kızlar hastaneden geliyorum. Karnımda sertleşme vardı ve bebek hareket ettikçe canım yanıyordu bugün. Nst çekildi. İlk taktıklarında sancım 37 falandı, en son 16 lara düştü. Doktor yarın gelsin yanıma demiş, sabah gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?