2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Ohhoo izledim izlemez olurmuyum

Ohhoo izledim izlemez olurmuyum
Onu da görünce insanın aklına şu geliyor 'bir küvete su doldusam kendim de doğururum' çünkü doktorun kordon kesmekten başka yaptığı hiç birşey yok tamamen kendin yapıyorsun, insan düşünüyor o kadar para vercem bari Bi iğne yapsın bişey yapsın

Tetanozu yaptırmıştım, grip aşısını yaptırmadım, şeker yüklemesinide doktor gerek görmedi açlık tokluk kan değerlerime bakacak buarada yukarda ara kısmına istedigin kelimeyi yazıp bu kategorıyı secıp eski yazışmalarımızı spesifik bulmuş olursun

Ya bilsem azicik agriyla bu isten kurtulcam ve cocuklarim sagliklica gelecekler dunyaya yaparim ama... bosver sezeryanin gozunu yiyimm... ama sonraki agri acilarda fena olanlar varmis... artik onada katlancaz yani...

Canım epidural doğumu bende düşünüyorum ignedenn sonra hiç bişey hissetmiyormusun kesi ffelan dikiş atılırken falan ağrı oluyormu ben çok korkuyorum
Canım ben epidurali bilmiyorum ama epidurali
epidural olmasa da kesi ve dikişten hiç korkma. Zaten kesi ve dikiş bölgesini uyuşturuyor doktor. Hiçbir şey hissetmiyorsun. Hatta hafif gıdıklanıyor gibi oluyor Ama sonrasında iyileşme sürecinde ağrı oluyor tabi. Ama sen kendin düzenli pansuman yaparsan , doktorun verdiği ağrı kesiciyi kullanırsan iyileşme sürecin de hızlanıyor.

Normalı degılde sezeryanı görumcem yaptırdı baskıyı vs hıssettım dedi.. Bence bu durum kısının anestzıyle etkılesımı ıle alakalı olabilir..Bende epıdural ısıtıyorum ama cok urkuyorum ya cok korkarsam dıye bu sefer durduk yere tamamen bayıltırlarsa dıye turlu senaryolar aah Rabbım hayırlısı ıle bır dogursaydık

Oysakı 10 yıl once yasadım genel anestezi ile sezeryanı... Sonrası zordu ayaga kalkmakta zorlandım kanamam oldu şok gecirdim ve ateşlendım bu yuzden bıraz tırsmıyorum degıl yanı

Çok teşekkürler verdiğiniz bilgi için

İlginçki ben hıc acıkmıyorum annem eşim oğum zorluyor sureklı aklıma yemek gelmıyor kızlar bu normalmı? Annem cok kafaya takıyor kucucuk doğacak bebiş diye
Been saat basi acikiyorum. Yemesem benim kiz yerinde durmuyor. Kisiden kisiye gore degisiyor sanirim ya. Beslenme bebek icin cok onemli ama doktorum bebeklerin anne karninda bizim kanimiz ile beslendigini bu yuzden cok yemenin cocugun kilosu ile alakali olmicagini soylemisti. O yuzden dert etme. Ama ben cok aseriyorum ve yiyorum Allah sonumu hayretsin ama bi istahli yiyorum gormen lazim

Aşırı derecede kansızlıgım var bundan olabılır dıye dusunuyorum... Yemememe ragmen de göbeeeemi bır gorsenızzz birr maşallahın ıznı alalım ama

Aşırı derecede kansızlıgım var bundan olabılır dıye dusunuyorum... Yemememe ragmen de göbeeeemi bır gorsenızzz birr maşallahın ıznı alalım ama
Anneler cok evhamli oluyo genelde benim annemde oyle ama bilir kisiler doktorlar cok yemenin veya az yemenin bebekle alakasi olmadigini soyluyolar. O yuzden dert etmeye gerek yok. Kansizlik varsa doktor ilac vermistir o dengeler zaten. Masallah bu arada bizim göbişimiz biraz yaygin. Kiz bebek ya yaygin ve buyuk baya. Erkek bebekler daha dik olur derler.

Evet hemen anlasılıyor :) ama bıraz yanlarımda cıktı

Canım epidural doğumu bende düşünüyorum ignedenn sonra hiç bişey hissetmiyormusun kesi ffelan dikiş atılırken falan ağrı oluyormu ben çok korkuyorum
Kesinlikle hiçbir şey hissetmiyorsun, doğum sırasında kesi atması gerekti doktorun hiçbirini hissetmedim. Sancım 100 lerdeydi ekrandan takip ediyordum sadece. Bu arada normal doğuma müsait değildi pelvis 8 cm normal doğum için 10 cm olması gerekti ve bebeğim iri bir bebekti buna rağmen ağrım olmadı doğum sırasında.

Serklaj yok, hatta siz yazınca ne olduğunu öğrendim. Yurtdışında yapacağım, ilk doğumumu da burada yaptım. Perşembe şeker yüklemesi için kliniğe gideceğim. Grip aşısı için de christmas tatili bittikten sonra yaptırmayı düşünüyorum. Tetanoz aşısını da soracağım 5 yıl geçti ama hala aktif midir diye.

Canım kafanı karıstırmak ıstemem fakat grıp asısı yaptırmayın dıyenler var zararı olabılıyormus net olarak bılmıyorum yınede.

Kizlar doğum videoları izliyorum çok korkuyorum . Normal doğum istiyorum allah kismet ederse ama çok korkuyorum sizde başladı mı korkular yoksa benim mi erken başladı
Canım yavaş yavaş ağırlaşmam başladı büyük olasılık birkaç ay sonra daha da ağırlaşıp zamanı gelince hayırlısıyla alsınlar da fark etmez moduna gireriz
Doğum acısı hatırlanmayan tek acıymış ertesi güne unutuyorlardır da ondan
Sütün gelmesinin doğumun türüyle alakası yokmuş. Plesenta rahimden ayrılınca süt için beyne sinyal gidiyormuş diye okumuştum
Sertleşme dediğiniz yoğurt yiyince karnınızın semsert şişmesi gibi bişi mi? Benim akşamları karnım semsert oluyor da
Benim bildiğim bebek sürekli dönüş halinde hala. Benim geçen hafta kafa aşağıdaydı bugün yukarıdaydı. Tetanozu burası Türkiye nolur nolmaz diye dr um önerdi. İki doz vuruldum. Grip aşını kesinlikle önermiyorum dedi vurulmadım
Kızlar karnıma bıseyler oluyor regl sancısı gibi cok hafif
Bana da geçen hafta olmuştu böyle 10 sn sürüp sürüp geçmişti aynı ilk adet olacağımı hissettiğimdeki ağrı. Yalancı kasılma dedi burdaki arkadaşlar. Ama takip etmen gerekiyormuş.
İlginçki ben hıc acıkmıyorum annem eşim oğum zorluyor sureklı aklıma yemek gelmıyor kızlar bu normalmı? Annem cok kafaya takıyor kucucuk doğacak bebiş diye
Bende öyleyim akşam hiçbişi vermese eşim aklıma yemek gelmiyor. Benimki biraz reflü yüzünden. Akşam ne yesem mahvediyor beni
Beni kim görse erkek mi diyor hemen. Hayır prenses diyorum ama bakınca gerçekten karnıma futbol topu koymuşum gibi haklılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…