aslında kulak damlası kullanabiliriz gentamisinli benim de kaşınıyor gibi deBende öyleydim dün . Bugün kulağıma vurmaya başladı ya.. dayanamadım acile gittim sadece parol verdi maalesef hamiş olduğum için3 günde rapor yaZdı dinlenince geçmez bu iltihap ama hayırlısı
Canım çok sagol düşüncen içinBaZen benimde öyle oluyor. Hareket değilde pırt pırt bişi oluyor gaz mı hareket mi anlamıyorum. Belki seninde pozisyondan hafif port ediyordur anlamıyorsundur diğer hareketlerini desen 2 saat bitince yaz. Ben gece yazını okur rahatlarım
Bosver canim. Benim bu devirde gordugum kiz aileleri daha verici zaten. Bende de durum farklı degilYok yani bilemiyorumki ciddi.. Esim asla birseyini konusmaz anlatmaz istemez... ne oluyorsa ondan zaten.. o konusmadiktan sonrada ben hic girmem... benim annemler alirlat tasirlar yaparlar... goruyormusun nasillar deyincede kendi ailesi belesci oldugu icin... e napim onlarda yapmasin ben mi istiyorum diyiveriyor... ya ne bosverebiliyorum ne tahammul edebiliyorum... gecici hizmetle burdayiz insallah kurtulup eski gorev yetlerimize geri doneriz... o zamani bekliyorum...
Sezeryandan korkuyorum bende insallah cabuk iyilesirim diye dua ediyorumKizlar doğum videoları izliyorum çok korkuyorum . Normal doğum istiyorum allah kismet ederse ama çok korkuyorum sizde başladı mı korkular yoksa benim mi erken başladı
Sevindim yaCanım çok sagol düşüncen için
Dün ben uyumadan baya hareket etti şükürBende rahatladım öyle uyumuşum.
Ben dun aksam cok kotuydum 4 saat uykuyla hastane gezdim birde evde utu yaptım falan. Taa aksam esim kizimla oynarken uzandim. Zor kalktim. Gece her kalkisimda bagirasim geldi kalca kemiklerim bel kemiklerim benim degil sankiGunaydin kizlar☺☺
Sağ bacagima agri vuruyor... bel fitigindan mi bilemedim.. sag kalcam agriyo bacagim cekiyor...ya gun bitmiyo biseyler cikmasin ...
Tamam canım teşekkürlerrrKesinlikle hiçbir şey hissetmiyorsun, doğum sırasında kesi atması gerekti doktorun hiçbirini hissetmedim. Sancım 100 lerdeydi ekrandan takip ediyordum sadece. Bu arada normal doğuma müsait değildi pelvis 8 cm normal doğum için 10 cm olması gerekti ve bebeğim iri bir bebekti buna rağmen ağrım olmadı doğum sırasında.
Hepimiz aynıyız sanırımGunaydin kizlar☺☺
Sağ bacagima agri vuruyor... bel fitigindan mi bilemedim.. sag kalcam agriyo bacagim cekiyor...ya gun bitmiyo biseyler cikmasin ...
Benimde bu sabah sag bacağıma kramp girdi yine,Allahtan uyaniktim.Gunaydin kizlar☺☺
Günaydın canım ☺Günaydın güzel annelerrrrr
Progestan iğnelerin etkisi çok ağır oluyo. Dağılması zorluyor biraz.Hepimiz aynıyız sanırımhergün bende de başka bişi çıkıyor. Dün progestan vurulmuştum şu an sağ kalçam çok ağrıyo ve beline vuruyor. Bel ağrım dün çok dolandığımdan mı iğneden mi bilmiyorum ama gece yataktan dönemedim o dereceydi hala da öyle
yorgunluktan falandır inşallah geçer bugünümüze şükür diyelim
bende kızımı 3 aylikken bırakmak zorunda kalmistim soz verdim kendime ikinci çocuğumu oyle yapamiycam diye cunku kizim bırakınca az kilo almaya başladı sut sağınca illaki emme gibi olmuyor azalıyor ,simdi kredi çektik ucretsiz izinde diger kredileri ödesin diye 1 yaşına kadar Allah izin verirse bakıcam oğluma ,hem oğluma hem kizima ,kizimda evde olacak cunkuOğlum üç aylıkken işe başlamıştım o kadar zor oluyor ki, öğle arasında otobüse biner eve gelir emzirir giderdim, çok büyük suçluluk duygusu anne için, am çalışmak zorundayız, ben çalışmasam o benimle olamzdı, kardeşide olmazdıtüp bebek tedavisi çok zor bir süreç rabbim kimseye yaşatmasın
Evden disari cikmiyom, bilmem usuttum mu.. uyusukluk var ya.. bel fitigi gibi sal kalcam sag yanim uyusuyor... belime yuk binince herhalde bilemedimBenimde bu sabah sag bacağıma kramp girdi yine,Allahtan uyaniktim.
Kalktım yürüdüm biraz bastirdim geçti şükür.
Uykuda girince daha kötü oluyor.
Sanırım seninki kramp değil, acaba üsüttun mü?
Kuzum sen bence ikili al yine tek başına kullanamazsın yoksa. Olmadı sonra satarsın 3.cocukta 2 el falan bakarsın olmadı. Ya da şimdiden bak istersen 2 el uygun oluyor. Tekli seni çok zorlar. Yılbaşında indirimler varken de kaçırma sıfır alcaksanSaol kuzum... hala bebek arabasi alamadik ama nede puset... ona bugun kafayi taktim.. hani bundan sonra ucuncu bebegime de kullanamam yanyana ikiz bebek arabasi alinca... tek araba olup ikiserli oldugu zamanda 6 bin tl gibi bi ucret oluyo buda en ucuzu nasildir bilmiom... e puseti şusu busu... 2019 bitiyor 2020 de daha fazla parami vercez onuda bilmiyorum....
En uygunu tek tek bebek arabasi almak , eger 3. Bebem olunca kullanislida olur ama o zamanda ben tek basima cikamam... artik bilmiyorum ne olcak...
Senin smiley ifadelerini yerim☺ Doktor 34. Ten sonra rahatlıycam dedi kuzum kaldı 6 haftam sayılır bunun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?