2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evden disari cikmiyom, bilmem usuttum mu.. uyusukluk var ya.. bel fitigi gibi sal kalcam sag yanim uyusuyor... belime yuk binince herhalde bilemedim
Baya Agirlastik aslında, ben 14 kilo aldım şimdiden karnım son ayıma girmişim gibi büyüdü.
Sende oyle misin bilmiyorum.
baskı oluyo kasiklara yada uykuda ters bir hareketle kaliyoruz bazen saatce, böyle olabiliyor..
normal sanci değildir bence korkma çünkü o iki tarafa vuruyor, ben öyle biliyorum öyle yaşadım çünkü.
Geçtiğimiz günlerde belime giren ağrıdan doğuracağımi düşündüm.iki taraftan da şiddetli ağrıyordu usutmüstüm sıcak tutunca geçti şükür..özellikle gece oluyo bunlar çünkü gündüz hareket edince, gece de etkisini gösteriyor.

Minorisi denedim. Çok övmüşlerdi. Çöp resmen. Yeni lekeleri bile çıkarmıyor. Bir de işte şu sonett mi neydi toz bir leke çıkarıcı aldım. O da hayallerimi suya düşürdü
Canım toz deterjanlara karşı ben biraz ön yargılıyım ya kalıntı bırakır iyi durulanmaz diye panikliyorum sıvı aldım o yüzden hep.

Kuzum 32. Haftada hakediyoruz sanırım . Ben 35. Haftada falan çıkmak istiyorum. Evdeki işleri halletmek için o da yoksa 37 ye kadar çalışırdım.
Canım 32den sonra doktor rapor verirse çalışabilir diye 37ye kadar isteyerek bırakamıyorsun dediler bana ne kadar doğru bilmem tabi biliyo musun öyle bişey var mı

Sicak tutacam bakalim etkisini gorurum insallah.. ya kilo almadim ama benden gidiyor cocuklara kilolarim.. tum agirlik belime binmis gibi.. her daim yatmaktan belkide bilemiyorum... bu kalcam beni deli edecek... kizimda sag asagida zaten.. off benimde sag kalcam.. saglicakla olsunlarda.. curumeye raziyin artik

Kızlar bişi sorcam ben oldum olası klozet sevmem. Diğeri de yavaş yavaş zorlamaya başladı. Bebeğim sıkıştığından tepiyor hemen kalk diye Siz klozet mi kullanıyorsunuz? Alafranganın zararı var mı bilenler paylaşsın da ona göre yerimizi belirleyelim

16 haftalık izin olayı herkese değil maalesef. Vodafone çalışanlarına verilecek. Özel sektörde belki yayılır ama devlette kadına izin vermezken adam gibi babaya izin vereceklerine hayatta inanmam

Ben hızınıza yetişemediğim için hep bir gün öncesindeyim. Dün borçlardan ve deterjandan konuşulmuş. Eşim 3 sene önce işten çıkarıldı. Kızım 1 buçuk yaşındaydı. Ben işe başlayalı bir hafta olmuştu. Içim hiç rahat değildi. Bakıcıyla ne yapıyor acaba diye düşüyordum sürekli. Bir maaş kredilere kiraya falan gidiyordu, diğeriyle geçiniyorduk. Eşim birden bire çıkarılınca tek maaş kaldık. Tabi ki çok zor ama oturup bir karar aldık ve kızımız için babası çalışmıyor. Adam hem matematik hem de elektrik mühendisliği mezunu ve şu an yüksek lisans yapıyor ama evde çocuk bakıyor. Hedefimiz kanada. Oraya yerleşmeyi düşünüyoruz. Çocuklar için bunu yapmak istiyoruz. Şu an kiradayız, arabamız eski ve kredi kartlarının asgarisini zar zor ödüyoruz ama olsun. Kızım mutlu olsun. Deterjan konusuna gelince kızım alerjik 3 yaşına kadar leke çıkarıcı kullanmadım, 1 yıldır migrostan aldığım benim marka antialerjik leke çıkarıcıyı kullanıyorum, memnunum. Kızımdan kalanlar arasında sararanlar var, henüz onlara denemedim. Çıkartır umarım. Deterjan olarak kızımın iç çamaşırlarını ebebekte satılan baby me granül sabun ile yıkıyorum. Bebeğin kıyafetlerini de onunla yıkarım. Mühendisin oğlu içeriği temiz diyor.

Aynem cnm bende yilbasindan sonra halledicem. Isimli hastane cikisi siparis vermistim onu bekliyorum oda gelsin yikama utuleme islerini halledio dolaba yerlestircem sonrada insallah 34de falan durursa ozaman kdar insallahhh valizi hazirlarim

Canim ciger gelistiriciyi 28.haftadan itibaren daha riskli durumdada 24te bile vurduklari oluyor . Arkadasimin gelinlerinin 25de suyu geldi hemen vurdular ona mesela. Risk durumuna gorede degisiyor . 34de ciger gelisimi tamamlaniyor Allahin izniyle

Cok gecmis olsun cnm. Oyle dusunme sen annesin hic evladina zarar vermk istermisin . Idrar icin ben hafif yanma hissedince hemen sirkeli suyla siliyorum suyumada limon sikiyorum cok fayda ediyor.

Evinde klozet kullan bence diğeri hamilelikte biraz zor doktorlarda o şekil tavsiye ediyor

Valla onun yine 1 hafta olsun ama kalan 15 haftasını bana versinler yazık günah yeni annelere veriyorlar 16 haftayı, şaka gibi.
Vallahi ya 8 hafta zaten öncesinden ayrılsak geriye 8 hafta kalıyo 2 aylık bebek nasıl bırakılıp işe başlanır ki durumu olmayan ücretsiz izin de alamaz hayat çok zor

Bosver canim. Benim bu devirde gordugum kiz aileleri daha verici zaten. Bende de durum farklı degil
Annem ve babam ayrı. Annemin sadece yetim maaşı var, tutumlu bir kadındır ama. Kayınvalidemlerin durumu ise epey iyi. Annem bana geçen gün dedi ki ben bebek için 1500 lira ayırdım, ister beşiğini alırım, ister kıyafetlerini. Kayınvalidemse aldığımız şeyleri söylediğimiz zaman ‘aaaaa bize hiçbir şey kalmadı’ diye dalga geçip gülüyor. İlk torunu olmasına rağmen hala bir çöp bile almadı.
Ne desem boş.

Vallahi ya 8 hafta zaten öncesinden ayrılsak geriye 8 hafta kalıyo 2 aylık bebek nasıl bırakılıp işe başlanır ki durumu olmayan ücretsiz izin de alamaz hayat çok zor
Aynen kuzum ya el kadar bebek ben bırakamam ama ücretsize de ayrılamam ya evi okula çok yakın bi yere taşıyıp sabah eşim işte öğleden sonra da ben işte şeklinde ayarlatmamız kazım o süreci de nasıl ayarlarlar yaparlar mı öyle bişey aynı okuldayız bilemedim

Kizlar doğum videoları izliyorum çok korkuyorum . Normal doğum istiyorum allah kismet ederse ama çok korkuyorum sizde başladı mı korkular yoksa benim mi erken başladı
Korku yerine heyecan oluyor bende cnm :)
Cok dusuk sansilar cnm umarim ilerlemez bizide haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…