Baya Agirlastik aslında, ben 14 kilo aldım şimdiden karnım son ayıma girmişim gibi büyüdü.Evden disari cikmiyom, bilmem usuttum mu.. uyusukluk var ya.. bel fitigi gibi sal kalcam sag yanim uyusuyor... belime yuk binince herhalde bilemedim
Canım toz deterjanlara karşı ben biraz ön yargılıyım ya kalıntı bırakır iyi durulanmaz diye panikliyorum sıvı aldım o yüzden hep.Minorisi denedim. Çok övmüşlerdi. Çöp resmen. Yeni lekeleri bile çıkarmıyor. Bir de işte şu sonett mi neydi toz bir leke çıkarıcı aldım. O da hayallerimi suya düşürdü
Canım 32den sonra doktor rapor verirse çalışabilir diye 37ye kadar isteyerek bırakamıyorsun dediler bana ne kadar doğru bilmem tabi biliyo musun öyle bişey var mıKuzum 32. Haftada hakediyoruz sanırım . Ben 35. Haftada falan çıkmak istiyorum. Evdeki işleri halletmek için o da yoksa 37 ye kadar çalışırdım.
Sicak tutacam bakalim etkisini gorurum insallah.. ya kilo almadim ama benden gidiyor cocuklara kilolarim.. tum agirlik belime binmis gibi.. her daim yatmaktan belkide bilemiyorum... bu kalcam beni deli edecek... kizimda sag asagida zaten.. off benimde sag kalcam.. saglicakla olsunlarda.. curumeye raziyin artikBaya Agirlastik aslında, ben 14 kilo aldım şimdiden karnım son ayıma girmişim gibi büyüdü.
Sende oyle misin bilmiyorum.
baskı oluyo kasiklara yada uykuda ters bir hareketle kaliyoruz bazen saatce, böyle olabiliyor..
normal sanci değildir bence korkma çünkü o iki tarafa vuruyor, ben öyle biliyorum öyle yaşadım çünkü.
Geçtiğimiz günlerde belime giren ağrıdan doğuracağımi düşündüm.iki taraftan da şiddetli ağrıyordu usutmüstüm sıcak tutunca geçti şükür..özellikle gece oluyo bunlar çünkü gündüz hareket edince, gece de etkisini gösteriyor.
Şaka yapıyosun kuzumKızzzz babalara da 16 hafta izin gelmiş ya ocakta gircekmiş yürürlüğe
Radyoda duydum kuzu bir araştır bakalımŞaka yapıyosun kuzum☺, ne kadar güzel olur ya.
Babalara 16 hafta verilse herhalde kayinpederler bizden hic gitmezler sanirimŞaka yapıyosun kuzum, ne kadar güzel olur ya.
Aynem cnm bende yilbasindan sonra halledicem. Isimli hastane cikisi siparis vermistim onu bekliyorum oda gelsin yikama utuleme islerini halledio dolaba yerlestircem sonrada insallah 34de falan durursa ozaman kdar insallahhh valizi hazirlarimAslında mantıklı herşeyi daha ağırlaşmadan bitirmek.Kızımın herşeyini bir hafta içinde halletmiştik.Erken gelme riski yok bizde.Ne olacağı da belli olmaz gerçi.Yılbaşından sonra halledicem İnşallah.
Canim ciger gelistiriciyi 28.haftadan itibaren daha riskli durumdada 24te bile vurduklari oluyor . Arkadasimin gelinlerinin 25de suyu geldi hemen vurdular ona mesela. Risk durumuna gorede degisiyor . 34de ciger gelisimi tamamlaniyor Allahin izniyleCanım benim ilk gebeligim tecrübem yok ama cok araştırdim.en son ebeye sordum Allah korusun erken doğum falan olursa iğneyi ne zaman vuruyorsunuz diye 30dan sonra nst isi basladigi için gizli de olsa azicik sanci görürsek hemen vuruyoruz ne olur ne olmaz diye dedi 36dan sonra gerek kalmıyormuş zaten 6 haftada 3 4 kez çağırıyoruz zaten nst için dedi acikcasi bende tedirgindim ama öyle dediğinde rahatladım biraz inşallah vaktinde gelir kuzularimizda bunlara hic gerek kalmaz
Cok gecmis olsun cnm. Oyle dusunme sen annesin hic evladina zarar vermk istermisinKulağım resmen cortlamış. Sağlık ocağı doktoru enfeksiyon var, antibiyotik vermek zorundayım dedi, dayadı 1000lik augmentin’i. Sanki bilerek enfeksiyon kapmışım gibi suçlu hissediyorum bebeğime karşı.
Kanım da yine düşmüş10.3 olmuş günde iki ferro sanol’e rağmen. Doktor sen talesemi taşıyıcısısın fazlasını bekleme dedi ama yine de üzülüyorum işte. İdrarda lökosit çıkmadı ama epitel çıktı diye tekrar tek kullanımlık antibiyotik verdi. Bana biraz anlamsız geldi lökosit olmadan vermesi.
Eczacı da augmentin’in muadilini vermiş. Propespektüsüne baktım, 3 aydan sonra gebeler doktor kontrolünde kullanabilir yazıyor. Bu gece başlayayım bari.
Evinde klozet kullan bence diğeri hamilelikte biraz zor doktorlarda o şekil tavsiye ediyorKızlar bişi sorcam ben oldum olası klozet sevmem. Diğeri de yavaş yavaş zorlamaya başladı. Bebeğim sıkıştığından tepiyor hemen kalk diye ☺ Siz klozet mi kullanıyorsunuz? Alafranganın zararı var mı bilenler paylaşsın da ona göre yerimizi belirleyelim
Valla onun yine 1 hafta olsun ama kalan 15 haftasını bana versinlerRadyoda duydum kuzu bir araştır bakalım
Vallahi ya 8 hafta zaten öncesinden ayrılsak geriye 8 hafta kalıyo 2 aylık bebek nasıl bırakılıp işe başlanır kiValla onun yine 1 hafta olsun ama kalan 15 haftasını bana versinleryazık günah yeni annelere veriyorlar 16 haftayı, şaka gibi.
Annem ve babam ayrı. Annemin sadece yetim maaşı var, tutumlu bir kadındır ama. Kayınvalidemlerin durumu ise epey iyi. Annem bana geçen gün dedi ki ben bebek için 1500 lira ayırdım, ister beşiğini alırım, ister kıyafetlerini. Kayınvalidemse aldığımız şeyleri söylediğimiz zaman ‘aaaaa bize hiçbir şey kalmadı’ diye dalga geçip gülüyor. İlk torunu olmasına rağmen hala bir çöp bile almadı.Bosver canim. Benim bu devirde gordugum kiz aileleri daha verici zaten. Bende de durum farklı degil
Bi de böyle bir durum olabilir kuzum haklısınBabalara 16 hafta verilse herhalde kayinpederler bizden hic gitmezler sanirim
Aynen kuzum ya el kadar bebek ben bırakamam ama ücretsize de ayrılamamVallahi ya 8 hafta zaten öncesinden ayrılsak geriye 8 hafta kalıyo 2 aylık bebek nasıl bırakılıp işe başlanır kidurumu olmayan ücretsiz izin de alamaz hayat çok zor
Tamam bebeğim ama aynı tarihte verirlerse saçmaRadyoda duydum kuzu bir araştır bakalım
Korku yerine heyecan oluyor bende cnm :)Kizlar doğum videoları izliyorum çok korkuyorum . Normal doğum istiyorum allah kismet ederse ama çok korkuyorum sizde başladı mı korkular yoksa benim mi erken başladı
Cok dusuk sansilar cnm umarim ilerlemez bizide haberdar etKızlar hastaneden geliyorum. Karnımda sertleşme vardı ve bebek hareket ettikçe canım yanıyordu bugün. Nst çekildi. İlk taktıklarında sancım 37 falandı, en son 16 lara düştü. Doktor yarın gelsin yanıma demiş, sabah gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?